UBB probleem

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Medior/senior PHP ontwikkelaar E-commerce

Functie Het software development team bestaat momenteel 5 scrum teams . Ieder team heeft een eigen SCRUM Master en eigen tester. Zij werken voornamelijk in PHP en met hun eigen geschreven framework wat Symfony based is . Jij bent samen met je collega’s verantwoordelijk voor het interne softwaresysteem en alle projecten die daar omheen lopen. Alles wat jij ontwikkelt, wordt direct toegepast en uitgerold (wereldwijd). Dit maakt jouw werk tastbaar en uitdagend! Een greep uit jouw werkzaamheden: Toevoegen en ontwikkelen van nieuwe functionaliteiten Logistieke software ontwikkelen voor intern gebruik Tientallen gigabytes aan data inzichtelijk maken Altijd op zoek gaan naar

Bekijk vacature »

Software Ontwikkelaar PHP

Functie omschrijving Full Stack Software Ontwikkelaar gezocht! Voor een bedrijf in de regio van Ermelo zijn wij op zoek naar een Software Ontwikkelaar die gaat bijdragen aan het door ontwikkelen, onderhouden en optimaliseren van SaaS applicatie van dit bedrijf. Hierbij ga jij voor- en samenwerken met de klanten van de organisatie, het is hierbij dus van groot belang dat je communicatief vaardig bent en dat je beschikt over beheersing van zowel de Nederlandse als Engelse taal. Bedrijfsprofiel Waar ga je werken? Altijd al in een echt familiebedrijf willen werken? Dan is dit je kans! Het bedrijf waar je komt te

Bekijk vacature »

C# developer

Functie Als ervaren Software Engineer wordt jij verantwoordelijk voor het bedenken en ontwikkelen van technische (maatwerk) oplossingen voor onze klanten en dit samen met de klant af te stemmen. Jij wordt o.a. verantwoordelijk voor de doorontwikkeling het software pakket welke voor ons enorm belangrijk is. Dit pakket zorgt er namelijk voor dat wij complete productielijnen kunnen aansturen en monitoren. Daarnaast heb jij actief contact met onze hoofdvestiging om het software achter een van onze systemen te verbeteren en te herschrijven. Momenteel zijn onze C# applicaties geschreven met o.a. Winforms. Echter hebben wij de actieve ambitie om dit te gaan herschrijven

Bekijk vacature »

Junior .NET developer

Functie Als junior .NET ontwikkelaar start jij in een ontwikkelteam met 7 .NET developers. In ons team werken er drie senior .NET developer, twee medior .NET developers en twee junior .NET developers. Er is dan ook genoeg senioriteit in ons team om jou te kunnen bieden wat jij nodig hebt! Wij werken in scrum en hebben drie wekelijkste sprints. Daarnaast doen wij minimaal vier keer per jaar een release. Ons platform is ontzettend complex en groot. Het is dan ook in het begin belangrijk dat jij de processen gaat begrijpen. Jij krijgt dan ook een cursus om beter te begrijpen

Bekijk vacature »

.NET Developer Microservices

Dit ga je doen Je taken zullen voornamelijk bestaan uit: Het ontwikkelen van software, inclusief vormgeving, implementaties, integraties en (automatisch) testen (.NET, C#, Azure, Docker, Microservices, Angular); Het in kaart brengen van software requirements; Zorgen dat jouw code kwalitatief hoogstaand is; Het uitvoeren van risico analyses; Een bijdrage leveren aan het continuous quality improvement process. Hier ga je werken Dat kanker een verschrikkelijke ziekte is die de wereld uit geholpen moet worden, is duidelijk. Binnen deze Gelderse organisatie die duizenden ziekenhuizen van producten voorziet, proberen ze daar via technische innovaties aan bij te dragen. Samen met 10 collega .NET developers

Bekijk vacature »

ERP Developer fleet managementsysteem

Wat ga je doen als ERP Developer fleet managementsysteem? Als ERP developer speel jij een belangrijke rol bij het doorvoeren van wijzigingen en verbeteringen binnen het fleet managementsysteem. Jouw expertise op het gebied van ERP systemen stelt jou in staat om de applicatie optimaal te laten functioneren en te blijven ontwikkelen. Als lid van het IT-team werk je nauw samen met andere developers en het business team om het fleet managementsysteem te integreren met andere systemen. Je bent verantwoordelijk voor het ontwikkelen van nieuwe functionaliteiten en het implementeren van verbeteringen op basis van de wensen en eisen van onze klanten.

Bekijk vacature »

Senior front end developer Digital Agency Amsterda

Functie Wij werken in multidisciplinaire teams aan verschillende projecten, echter blijf je niet gebonden aan 1 team. Dit houdt in dat wij verschillende specialisten in dienst hebben en deze door middel van een roulatiesysteem in multidisciplinaire teams laten werken. Het team bestaat vaak uit Frontend developer(s), Backend Developer(s), Designer(s), Tester(s) en Mobile Developer(s). Deze teams worden afgewisseld waardoor jij de mogelijkheid krijgt om met iedereen een keer samen te werken. Als Frontend Developer ben jij ónze Specialist op dit gebied. Jij werkt mee aan verschillende projecten voor verschillende klanten. Denk bijvoorbeeld aan klanten, zoals’; BAM, IDFA en Ultimaker. Hierbij zorg

Bekijk vacature »

Java developer

Als Java Developer bij Sogeti ben je onderdeel van onze toonaangevende community die bestaat uit ruim 100 gepassioneerde professionals. In teamverband lever je mooie prestaties. Daarmee draag je aan bij de meerwaarde die wij leveren aan onze klanten. Geen werkdag is hetzelfde, je bent voortdurend bezig met het oplossen van allerlei complexe vraagstukken binnen bedrijfskritische systemen. Een voorbeeld hiervan is een cliënt-volgsysteem bij Reclassering Nederland. Andere klanten waar wij onder andere voor werken: KPN, Philips, Nationale-Nederlanden, Kamer van Koophandel, ABN AMRO, Bovemij, Arval en de Politie. Werken bij Sogeti Nieuwe ontwikkelingen volgen we op de voet en delen we binnen de

Bekijk vacature »

Typescript Developer / Cloud platform

Dit ga je doen (Door)Ontwikkelen van het cloud platform; (Door)Ontwikkelen van microservices; Bouwen van nieuwe functionaliteiten; Verbeteringen aandragen voor het cloud platform; Sparren met de business. Hier ga je werken Onze opdrachtgever, gevestigd in regio Eindhoven, levert een compleet dienstenpakket op het gebied van IT. Zij pakken verschillende (complexe) vraagstukken van grote organisaties op. De sfeer intern is gezellig en informeel. Men houdt van hard werken maar gezelligheid door middel van een borrel of gezamenlijke lunch komt er veel voor. Als Typescript ontwikkelaar word je onderdeel van het team gericht op de (door)ontwikkeling van hun eigen cloud platform welke wordt

Bekijk vacature »

C#.NET Developer

Functieomschrijving We are looking for a dutch native speaker In deze uitdagende functie ga je werken als onderdeel van het development team, in de functie van C#.NET Developer, Je gaat maatwerk software bouwen voor diverse klanten. Ook optimaliseer je bestaande software en bouw je API koppelingen. Je bent vooral met back-end development bezig. Je krijgt veel vrijheid in deze functie en je krijgt de kans om mee te denken in bedrijfsprocessen. Deels thuiswerken is geen enkel probleem! Bedrijfsprofiel Deze organisatie is gevestigd in de regio van Boxtel. Het is van oorsprong een familiebedrijf, die gestart zijn met het bouwen van

Bekijk vacature »

Senior Software Developer C++

Vacature details Vakgebied: Software/IT Opleiding: Senior Vacature ID: 13342 Introductie Do you want to work for one of the most innovative companies located in the region of Eindhoven. Currently Due to growth we are looking for a Senior Software Developer. Our client is a high-tech company with international roots and can provide you with a challenging opportunity. Functieomschrijving Responsibilities: Design, develop, and maintain high-quality software applications in C++ Collaborate with other engineers, product managers, and stakeholders to understand requirements and develop solutions Write clean, maintainable, and efficient code Conduct thorough testing and debugging to ensure high-quality software Optimize applications for

Bekijk vacature »

Traineeship Java Developer

Functie Wat ga je doen als Java Developer? Jij start via ons bij deze opdrachtgever als Trainee Java ontwikkelaar, tijdens het traineeship ga je in 1 jaar van de basis naar professioneel Java ontwikkelaar. Je start samen met een groep trainees, volgt de aangeboden cursussen en gaat aan de slag bij één van onze opdrachtgevers. Na een aantal maanden volgt de volgende opdracht. Door de groei in jouw rol kom je op steeds complexere opdrachten terecht. Veel afwisseling dus. Collega’s met ervaring helpen je bij deze groei en samen met jouw coach ga je een persoonlijke leerplan opzetten om jou

Bekijk vacature »

Medior PHP Developer

Bij Getnoticed doen wij wat we leuk vinden, websites bouwen en online marketing. Voor veel van onze klanten doen we dan ook allebei. Wel zo fijn om campagnes te draaien voor conversiegerichte website die in eigen beheer zijn. In onze vestiging in Nederweert zitten onze development afdelingen en worden de websites gebouwd. Op dit moment zijn we op zoek naar jou: dé PHP/Back-end developer die net als wij, het hoofd boven het maaiveld durft uit te steken! In het kort Even een paar punten die omschrijven wat deze toffe baan inhoudt: Het bedenken van nieuwe functionaliteiten Het verbeteren van het

Bekijk vacature »

Medior PHP Developer

Functie omschrijving Ben jij een getalenteerde PHP Developer en aan de slag in een gemotiveerd team? Lees dan snel verder! Voor onze opdrachtgever in de omgeving van Valkenswaard zijn we op zoek naar een ervaren PHP developer. Jij gaat hier zorg dragen voor het optimaliseren en up-to-date houden van de bestaande applicaties. Je werkt verder aan de applicaties die jij verder ontwikkelt. Dit doe je voornamelijk met PHP en MySQL. Verder ga je je bezig houden met: Het uitbouwen van het E-commerce software platform. Deelnemen aan overleggen met het team. Het ondersteunen van jouw team developers (3 man) en helpen

Bekijk vacature »

Back-end programmeur

Functieomschrijving Heb jij recent jouw HBO ICT diploma in ontvangst mogen nemen? Of ben je toe aan een nieuwe uitdaging? Voor een erkende werkgever in regio Waalwijk zijn wij op zoek naar een back-end developer. Kennis of ervaring met C# & SQL is een must! Je houdt je bezig met het ontwikkelen van nieuwe functionaliteiten; Je bent verantwoordelijk voor de beheer en ontwikkeling van de software; Je draagt bij aan de implementatie van aanpassingen, verbeteringen en aanvullingen in de C# based applicaties; Je test de software en ontwikkelt deze door; Je brengt de aanpassingssuggesties van klanten in kaart, om ze

Bekijk vacature »
Niek Kasius

Niek Kasius

27/03/2014 03:50:25
Quote Anchor link
Ik heb en probleem met een ubb script.
Het werkt normaal perfect, Als ik bericht.php of post_berichten.php open via een link bekijk_bericht of post_bericht, natuurlijk met <a href=" er voor enz.

Maar als ik het in de index.php doe zoals in onderstaand script, krijg ik deze foutmelding:
Fatal error: Cannot redeclare klik() (previously declared in C:\wamp\www\biljartstanden\members\includes\ubb.php:2) in C:\wamp\www\biljartstanden\members\includes\ubb.php on line 16
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
<?php
include ("includes/member_header.php");
include ("includes/ubb.php");
echo '<div id="header">';
session_start();
if(isset($_SESSION['username'])){
echo '<table width="100%">
<tr>
<td align="center" width="33%">&nbsp;</td>
<td align="center" width="33%"><b>BILJART MEMBERS</b><br />
<a href="?bekijkbericht"><u>bekijk berichten</u></a><br />
<a href="?postbericht"><u>post bericht</u></a></td>
<td align="right" valign="top" width="33%">Hallo<b>&nbsp;'
.$_SESSION['username'].'</b></a>&nbsp; <a href="?logout"><u>Uitloggen</u></a>&nbsp;&nbsp;&nbsp;</td>
</tr>
</table>
</div>
<div id="content">'
;  
if(isset($_GET['bekijkbericht'])){
   include('bekijk_bericht.php');
}
elseif(isset($_GET['postbericht'])){
   include('post_bericht.php');
}
elseif(isset($_GET['logout'])){
   include('logout.php');  
}
else{
   include('members.php');          
}
}
elseif(isset($_GET['registreer'])){
 include('register.php');      
}
else{    
   include('inloggen.php');
}

?>

</div>
<div id="footer">
<a href="index.php">Terug</a>
</div>
</div>

Wat is hier de oorzaak van?
 
PHP hulp

PHP hulp

15/05/2024 13:17:51
 
Michael -

Michael -

27/03/2014 08:02:13
Quote Anchor link
>>> Cannot redeclare klik() (previously declared in ubb.php:2) in ubb.php on line 16

PHP foutmelding zijn altijd vrij duidelijk. Hier wordt in ieder geval aangegeven dat klik() wordt aangeroepen op regel 16, maar deze is al eerder aangeroepen, waarschijnlijk op regel 2. Je mag een functie maar 1x aanroepen.

Daarnaast vind ik je manier van programmeren heel vreemd. Waarom zoveel includes? Logischer zou nog zijn 1 pagina met functies te maken die de betreffende gegevens weergeven.
 
- SanThe -

- SanThe -

27/03/2014 08:31:08
Quote Anchor link
Michael - op 27/03/2014 08:02:13:
>>> Cannot redeclare klik() (previously declared in ubb.php:2) in ubb.php on line 16

PHP foutmelding zijn altijd vrij duidelijk. Hier wordt in ieder geval aangegeven dat klik() wordt aangeroepen op regel 16, maar deze is al eerder aangeroepen, waarschijnlijk op regel 2. Je mag een functie maar 1x aanroepen.


Niet het aanroepen is het probleem. Dat mag zoveel je maar wilt.

Je mag een functie slechts één keer definiëren en dat is wat er hier blijkbaar vaker gebeurt.
 
Niek Kasius

Niek Kasius

27/03/2014 10:57:10
Quote Anchor link
Is opgelost stond al include in de index en dan hoeft het ergens anders niet meer, dat wist ik niet, omdat het in mijn gastenboek wel moet bij het posten voor de invoeren en in het gastenboek voor het resultaat.
Stom dat ik daar zelf niet op gekomen was.
Maar toch Bedankt

Quote:
Daarnaast vind ik je manier van programmeren heel vreemd. Waarom zoveel includes? Logischer zou nog zijn 1 pagina met functies te maken die de betreffende gegevens weergeven.

En Michael
Wat is daar vreemd aan zo heb ik maar 1 layout met verschillende inhoud.
 
Michael -

Michael -

27/03/2014 11:09:45
Quote Anchor link
>> Wat is daar vreemd aan zo heb ik maar 1 layout met verschillende inhoud.

Dat je zoveel includes gebruikt en dus heel veel losse pagina's hebt.
Misschien is het persoonlijk hoor, maar ik zou bekijk en post in 1 pagina doe, members,register en logout in 1 pagina en daar dan functies van maken die je content weergeven.
--of--
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
<?php
if(isset($_GET['bekijkbericht'])) {
    include('bericht.php');
}
else if(isset($_GET['postbericht'])) {
    include('bericht.php');
}

?>

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
<?php
//bericht.php
if(isset($_GET['bekijkbericht'])) {
    echo 'Bekijk';
}
else if(isset($_GET['postbericht'])) {
    echo 'Post';
}

?>
 
Niek Kasius

Niek Kasius

27/03/2014 11:32:06
Quote Anchor link
werkte dus toch niet met include in de index, maar wel met include in de post en de bekijk apart.

Michael- de post en bekijk in 1 pagina dan krijg zo'n janboel met de bericht met daar onder een formulier voor de post en wat als je dan honders berichten hebt moet men zo'n eind scrollen, en de login, register en de logout staan al in de members, want die is geinclude in de index de word als eerste geopend als je bent ingelogd.
de login en het register zou ik in 1 script kunnen stoppen, maar ik weet niet hoe.
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.