uitkomst text in 2 kleuren

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Sam

sam

20/03/2008 12:04:00
Quote Anchor link
Ik ben momenteel bezig met een gadget voor de vista sidebar waarin een stukje iframe staat die word doorgelinkt naar een php pagina. Deze pagina doet niets meer dan kijken of mijn cam online is of niet, en laat dit dan ook netjes zien. Enkel nu wou ik het graag zo hebben dat indien de cam online is, de text groen is, en indien offline, de text rood.

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
<?
echo "<center><b><a href='linkcode' target=_blank>". $performers[0]["status"] ."</a></b></center>";

?>


dit is de lijn waar de tekst verschijnt inden online of offline. Ik moet er wel even bijvermelden dat de teks uit een xml bestand word gehaald met vershillende arrays.
 
PHP hulp

PHP hulp

16/05/2024 21:16:44
 
Michael Voeten

Michael Voeten

20/03/2008 12:16:00
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
<?
echo "<center><b><a href='linkcode' target='_blank' style='color:".(($performers[0]["status"] == "online") : "green" : "red").";'>". $performers[0]["status"] ."</a></b></center>";

?>
 
Sam

sam

20/03/2008 12:18:00
Quote Anchor link
werkt helaas niet, ik krijg een lege pagina te zien:(
 
Michael Voeten

Michael Voeten

20/03/2008 12:31:00
Quote Anchor link
en de source ? wat staat daar in ?
 
Sam

sam

20/03/2008 12:44:00
Quote Anchor link
source voorbeeld.php:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
<?
@include_once "./camz-xml.php";
?>


<?
echo "<center><b><a href='http://www1.webcams.nl/access/sb_cc.php?id=32032&info=camz&tool=IFRAME&per_id=16303&forward=camDirect&template=10099&country=nl' target='_blank'>". $performers[0]["status"] ."</a></b></center>";
?>


code camz-xml.php:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
<?
@include_once "./camz-config.php";

$file = "http://camz.nl/xml/details.php?nickname=".$nickname."&leeftijd=".$leeftijd."&omschrijving=".$omschrijving."&fantasie=".$fantasie."&taal=".$taal."&geaardheid=".$geaardheid."&uiterlijk=".$uiterlijk."&postuur=".$postuur."&cupmaat=".$cupmaat."&last_online=".$last_online."&foto=".$foto."&galleries=".$galleries."&sel=".$selectie."&perf=".$performer_ids;
$xml_list_elements = array( "performer");

function
getXmlPerformers($file)
{

    $data = file_get_contents($file);

    // xml-parser maken
    $parser = xml_parser_create();
    xml_parser_set_option($parser,XML_OPTION_CASE_FOLDING,0);
    xml_parser_set_option($parser,XML_OPTION_SKIP_WHITE,1);
    xml_parse_into_struct($parser,$data,$values,$tags);
    xml_parser_free($parser);

    $hash_stack = array();
    $ret = array();

    // loop door de elementen
    foreach ($values as $key => $val) {

        switch ($val['type']) {
            case
'open':
            array_push($hash_stack, $val['tag']);
            if (isset($val['attributes']))
            $ret = buildArray($ret, $hash_stack, $val['attributes']);
            else
            $ret = buildArray($ret, $hash_stack);
            break;

            case
'close':
            array_pop($hash_stack);
            break;

            case
'complete':
            array_push($hash_stack, $val['tag']);
            $ret = buildArray($ret, $hash_stack, $val['value']);
            array_pop($hash_stack);

            if (isset($val['attributes']))
            {

                while(list($a_k,$a_v) = each($val['attributes']))
                {

                    $hash_stack[] = $val['tag']."_attribute_".$a_k;
                    $ret = buildArray($ret, $hash_stack, $a_v);
                    array_pop($hash_stack);
                }
            }


            break;
        }
    }


    return $ret;
}

function &
buildArray($array, $elements, $value=array()){

    // get current element
    global $xml_list_elements;
    $element = array_shift($elements);

    // does the current element refer to a list
    if (in_array($element,$xml_list_elements)){
        // more elements?
        if(sizeof($elements) > 0){
            $array[$element][sizeof($array[$element])-1] = &buildArray($array[$element][sizeof($array[$element])-1], $elements, $value);
        }
else{
            $array[$element][sizeof($array[$element])] = $value;
        }
    }
else{
        //
        if(sizeof($elements) > 0){
            $array[$element] = &buildArray($array[$element], $elements, $value);
        }
else{
            $array[$element] = $value;
        }
    }


    return $array;
}


$result = getXmlPerformers($file);
$performers = $result["performers"]["performer"];
?>


code camz-config.php
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
<?
$performer_ids
= "16303";  
$selectie = "";

$nickname = "1";      
$leeftijd = "0";     
$omschrijving = "1";
$fantasie = "0";     
$taal = "0";         
$geaardheid = "0";     
$uiterlijk = "0";     
$postuur = "0";     
$cupmaat = "0";     
$last_online = "0";  
$foto = "0";         
$galleries = "0";     
?>


en dat is het. Nogal wat scripting, maar het is meer een standaard api van de promotor, bewerkt tot online/offline show.
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.