uitrekken

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Software programmeur

Functieomschrijving Voor een erkende werkgever in de regio van Goes zijn wij op zoek naar een enthousiaste software programmeur met PHP/Symfony ervaring. Een gedreven persoon die het development team komt versterken met het aanpakken van complexe projecten. Ben jij op zoek naar een baan met veel uitdaging binnen een snelgroeiend e-commerce bedrijf, waar je de tijd en ruimte krijgt voor zowel professionele als persoonlijke groei? Lees dan snel verder! Dit ga je doen: Beheer en ontwikkeling van de serviceportal in Symfony en de webshops in de tweede versie van Magento; Testen en door ontwikkelen van software; Ontwikkelen van nieuwe functionaliteiten;

Bekijk vacature »

Traineeship Java Developer

Functie Wat ga je doen als Java Developer? Jij start via ons bij deze opdrachtgever als Trainee Java ontwikkelaar, tijdens het traineeship ga je in 1 jaar van de basis naar professioneel Java ontwikkelaar. Je start samen met een groep trainees, volgt de aangeboden cursussen en gaat aan de slag bij één van onze opdrachtgevers. Na een aantal maanden volgt de volgende opdracht. Door de groei in jouw rol kom je op steeds complexere opdrachten terecht. Veel afwisseling dus. Collega’s met ervaring helpen je bij deze groei en samen met jouw coach ga je een persoonlijke leerplan opzetten om jou

Bekijk vacature »

Medior Java developer (fullstack)

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »

C#.NET Developer

Functieomschrijving We are looking for a dutch native speaker In deze uitdagende functie ga je werken als onderdeel van het development team, in de functie van C#.NET Developer, Je gaat maatwerk software bouwen voor diverse klanten. Ook optimaliseer je bestaande software en bouw je API koppelingen. Je bent vooral met back-end development bezig. Je krijgt veel vrijheid in deze functie en je krijgt de kans om mee te denken in bedrijfsprocessen. Deels thuiswerken is geen enkel probleem! Bedrijfsprofiel Deze organisatie is gevestigd in de regio van Boxtel. Het is van oorsprong een familiebedrijf, die gestart zijn met het bouwen van

Bekijk vacature »

Als Front-end developer samenwerken met de beste c

Functie Momenteel zijn we voor één van de projecten bij hun key partner, een voorloper in de energiesector, op zoek naar gedreven Front-end developers. Ze nemen de lead in dit project en werken uitsluitend met vooruitstrevende technologieën. Ze verwachten dat de technologie die hier wordt ontwikkeld uiteindelijk door veel meer grote corporates, in verschillende sectoren zal worden toegepast. Dit is dan ook een heel uitdagend project om aan mee te gaan werken. Het team bestaat o.a. uit User Experience designers, Data Scientists en Software Engineers. De consultants en ontwikkelaars werken volgens de Design Thinking methode waarbij de eerste stappen van

Bekijk vacature »

Ervaren PHP ontwikkelaar

Functie Jij als PHP ontwikkelaar komt te werken in een team van 4 andere PHP ontwikkelaars. Je zult je voornamelijk bezig houden met: – Het ontwikkelen van nieuwe features – Doorontwikkelen van de API – Nadenken over de technische infrastructuur – Datakwaliteit Samen met het team ben jij verantwoordelijk voor de verdere ontwikkeling van de software en om de positie als marktleider in Europa te behouden. Ze werken volgens SCRUM in 2 wekelijkse sprints, werken met Jira voor alle tickets en communiceren veel via Slack. Eisen • Minimaal 3 jaar ervaring als back end developer • Je hebt affiniteit met

Bekijk vacature »

Low-code developer

Functie omschrijving Heb jij altijd al een training willen volgen in het buitenland? Voor een leuke opdrachtgever in omgeving Alphen ad Rijn zijn wij op zoek naar kandidaten die aan de slag willen als Low Code Developer! Beschik jij over HBO/WO nivo, bij voorkeur Informatica, maar een ander technische opleiding zoals bijv. wiskunde, natuurkunde is ook goed. Heb jij aantoonbare affiniteit met IT en ben jij gedreven, enthousiast, communicatief vaardig en klantgericht? Lees dan snel verder! Je wordt getraind tot een volwaardig Low Code Developer, het traject ziet er als volgt uit: Start 1e week januari, opleiding van 3 weken

Bekijk vacature »

Java developer (remote)

Functie Wat ga je doen als Java Developer? Jij als Java ontwikkelaar komt te werken in 1 van onze SCRUM teams. Momenteel werken er zo’n 30 ontwikkelaars binnen onze organisatie waarbij jij de brug slaat tussen het bouwen van verschillende functionaliteiten binnen onze applicaties en deze vervolgens te integreren in onze centrale hub. Je start je dag om 9 uur met een stand up en dan pak je jouw taken op voor de dag. Hieronder een aantal taken die jij zal uitvoeren: – Het bedenken en uitbouwen van features binnen de verschillende applicaties – Onderhouden van CI/CD pipelines – Bezighouden

Bekijk vacature »

Front-end developer Consultancy in teamverband wer

Functie Het team bestaat uit User Experience designers, Data Scientists en Software Engineers. Momenteel zijn ze op zoek naar een ervaren Front-end of Fullstack developer die samen met de consultants aan de slag gaat om de business requirements te vertalen naar technische oplossingen. Los van het finetunen van extenties, help je bij het configureren van bijvoorbeeld een mobiel bankieren app. Hierin ben je van A tot Z betrokken en zie je bijvoorbeeld ook toe op de uitvoering van testen. Je expertise wordt optimaal benut en je krijgt verschillende kansen om deze uit te breiden door met verschillende innovatieve technologieën aan

Bekijk vacature »

.NET Developer

Functie omschrijving Jij gaat in de functie van Software Developer werken met C# en .NET framework. Jij gaat maatwerk software ontwikkelen en softwareoplossingen creëren. Daarnaast optimaliseer je de bestaande software. Oplossingen waar de klant echt iets aan heeft, jij krijgt er energie van op dit te realiseren. Je gaat werken in een Microsoft omgeving(ASP.NET) en gebruikt daarnaast C# en MVC. Samen met het huidige IT team binnen deze organisatie verwerk je de wensen van de klant tot een (eind)product. Bedrijfsprofiel Je komt te werken in een klein team van developers, die zich voornamelijk bezighouden met back-end development. Verder staat dit

Bekijk vacature »

.NET Developer Shared Driving

Bedrijfsomschrijving Onze klant richt zich op het toegankelijker maken van steden, een fantastisch mooi streven. Hoe ze dat doen? Met eigen ontwikkelde software, waarmee vervoersmiddelen gedeeld kunnen worden. Deze inspirerende werkgever maakt een maatschappelijke impact en dat doen ze nu al zo'n 25 jaar! Het bedrijf is gevestigd in het centrum van Rotterdam en kent ongeveer zo'n 90 medewerkers. Het personeel is lekker gewoon gebleven! Iedereen kleedt zich zoals hij of zij dat zou willen en de sfeer is er erg fijn. Een leuke werkgever om voor te werken, en bovendien zijn er voor jou als Software Developer veel mooie

Bekijk vacature »

PHP developer

Functie omschrijving Voor een klein bedrijf in de buurt van Nieuwegein zijn wij per direct op zoek naar een talentvolle PHP developer. Er wordt veel ruimte geboden voor eigen initiateven, waardoor je een mooie stempel kan drukken op jouw eigen werkzaamheden (zowel operationeel als strategisch). Het bedrijf heeft middels externe programmeurs een multimedia platform ontwikkeld, maar willen geleidelijk de ontwikkeling naar binnen halen. Om die reden zoeken zij een communicatieve interne PHP developer die graag meebouwt aan het succesvolle product. Je gaat de volgende werkzaamheden verrichten: Platform beheren en programmeren (PHP, MySQL, JQuery, Javascript, XML & HTML); Communicatie en aansturing

Bekijk vacature »

Low Code Developer voor o.a. overheidsprojecten!

Bedrijfsomschrijving Wil jij ook behoren tot de specialist in Low Code? Dan zou ik zeker aanraden om verder te lezen. Deze organisatie is ooit opgericht door twee studenten en is inmiddels uitgegroeid tot een serieuze werkgever met een groot aanzien op Low Code projecten. De sfeer is echter niet veranderd, er heerst een informele sfeer met een open deuren beleid, en hierin mag de eigen bar natuurlijk niet ontbreken. Momenteel maakt deze organisatie een flinke groei door en hier kan jij natuurlijk niet bij ontbreken. Daarom ben ik op zoek naar Low Code Developers met een degelijke technische achtergrond. Kennis

Bekijk vacature »

Laravel developer

Zie jij mogelijkheden om onze tooling technisch te verbeteren en uit te bouwen? Over Jobmatix Jobmatix is een innovatieve en internationale speler op het gebied van jobmarketing. Onze jobmarketing automation tool helpt organisaties bij het aantrekken van nieuw talent door vacatures digitaal, geautomatiseerd en op een efficiënte manier te adverteren en onder de aandacht te brengen bij de doelgroep op 25+ jobboards. Volledig performance-based, waarbij organisaties betalen op basis van cost per click of cost per applicant. Maandelijks wordt onze jobmarketing automation tool al gebruikt door vele directe werkgevers, intermediairs en mediabureaus, waaronder Picnic, Rijkswaterstaat, AdverOnline, Schiphol, DPA, Teleperformance en

Bekijk vacature »

Traineeship Full Stack Java developer

Dit ga je doen Start jij op 7 augustus bij de Experis Academy dan kickstart jij jouw IT-carrière! We leiden je op tot een gewilde Full Stack Java Developer met alle kennis en vaardigheden die nodig zijn om de arbeidsmarkt te betreden. Wat kun je verwachten, hoe zit een dag in het leven van een Trainee eruit? Periode 1 Als Full Stack Java Developer Trainee volg je vanuit huis een op maat gemaakte onlinetraining die in het Engels wordt gegeven. De tijd die je kwijt bent aan het volgen van de training kun je vergelijken met een fulltime werkweek. In

Bekijk vacature »
Berno

berno

12/05/2005 19:00:00
Quote Anchor link
hey, ik heb een foutje met html ffe... ik heb een layout: http://firebirdsclan.com/beza/ maar nu is er dus 1 contentbox en daarnaast allemaal kleine boxjes... kan iemand mij vertellen hoe ik ervoor zorg dat als de contentbox langer wordt dat die dingetjes dan neit meerekken... want dat is dus me probleem:P

cu en alvast thx.. burdy

edit: ik heb een groot deel al zelf kunnen maken emt height="1" amaar in internet explorer is het nog steeds fout.. in firefox niet:D
Gewijzigd op 12/05/2005 20:53:00 door Berno
 
PHP hulp

PHP hulp

17/05/2024 07:44:01
 
Mitch X

Mitch X

12/05/2005 19:09:00
Quote Anchor link
Klik!
Je zou wat meer met CSS moeten werken, die paar styles zijn een goed begin :)
Maar dan zou het moeten werken, en ik zie geen probleem.
 
Berno

berno

12/05/2005 19:16:00
Quote Anchor link
hier snap ik neit zoveel van.. hoe kan ik de site dan goed laten doen? dattie neit rekt?
 
Willem Jan Z

Willem Jan Z

12/05/2005 20:40:00
Quote Anchor link
By the way: Waarom zet je dit in Koffiehoek??? (Bas (of een van de lieve moderators), kan dit ff verplaatst worden aub)

Tabel hoogte 100% geven (in CSS, anders is het niet valide... (Ben het er ook niet mee eens dat het niet meer mag, maar mag nou eenmaal neit meer))

Je menu een vast hoogte geven, daaronder een lege cel zonder hoogte... En je cel van je hoofdvak ook geen hoogte opgeven...
Gewijzigd op 12/05/2005 20:42:00 door Willem Jan Z
 
Berno

berno

12/05/2005 20:42:00
Quote Anchor link
ey.. ben neit zo goed in css.. kun je me een ebetje voorkouwen plzz?
 
Willem Jan Z

Willem Jan Z

12/05/2005 20:48:00
Quote Anchor link
Dat zoek je later maar uit...
Het werkt nog wel als je <table height="100%"> gebruikt.. Dus begin daar maar mee...
 
Berno

berno

12/05/2005 20:51:00
Quote Anchor link
ok, dit werkt dus niet.. sorry (Of ik doe iets verkeerds!)
 
Willem Jan Z

Willem Jan Z

12/05/2005 20:55:00
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
<?
<table height="100%">
<
tr><td height="200">Menu</td><td rowspan="2">Inhoud</td></tr>
<
tr><td>Lege cel onder je menu</td></tr>
<
/table>
?>


Edit: Bedankt voor het verplaatsen... Wie dan ook ;-)
Gewijzigd op 12/05/2005 20:55:00 door Willem Jan Z
 
Berno

berno

12/05/2005 21:01:00
Quote Anchor link
in firefox werkt het wel maar in IE dus niet kijk: (als je IE hebt: http://www.firebirdsclan.com/beza/ ) sorry..
 
Willem Jan Z

Willem Jan Z

12/05/2005 21:03:00
Quote Anchor link
Ik merk in mijn editor dat het in IE niet werkt... Ik ga ff over denken... Want moet werken... Doe het zelf ook altijd zo.. Maar gebruik rowspan zelden... Denk dat het daaraan ligt...
 
Willem Jan Z

Willem Jan Z

12/05/2005 21:09:00
Quote Anchor link
Dit werkt in ieder geval wel...
Maar is beetje omweg

<table height="100%" border="1" width="500">
<tr>
<td>
<!-- Links -->
<table height="100%" border="1" width="100%">
<tr>
<td height="100">
Menu
</td>
</tr>
<tr>
<td>
Leeg opvulvlak
</td>
</tr>
</table>

</td>
<td>
<!-- Rechts = Inhoud -->
Inhoud
</td>
</tr>
</table>
Gewijzigd op 12/05/2005 21:10:00 door Willem Jan Z
 
Berno

berno

12/05/2005 21:14:00
Quote Anchor link
hey, ik weet misschien wat je bedoelt maar weet neti waar je het moet plaatsen.. hier heb ej het cript: (sorry eht is een beetje lang!) :
[script]
<html>
<head>
<title>--[ BeZa.nl ]--</title>
<meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=iso-8859-1">
<style>
a
{
font-family: Verdana;
font-size: 11px;
color: #333333;
text-decoration: none
}
body, td
{
font-family: Verdana;
font-size: 11px;
color: #000000;
}

input.input_color {
color: #000000;
background-color: #CCCCCC;
}

</style>
</head>
<body background="images/achtergrond.jpg" leftmargin="0" topmargin="0" marginwidth="0" marginheight="0">


<table width="850" height="100%" border="0" align="center" cellpadding="0" cellspacing="0" id="Table_01" >
<tr>
<td height="131" colspan="4"> <img src="images/index_01.gif" width="850" height="131" alt=""></td>
</tr>
<tr>
<td> <img src="images/index_02.gif" width="11" height="24" alt=""></td>
<td width="827" height="24" colspan="2" background="images/index_03.gif">
<table width="824" height="100%" border="0" cellspacing="0" cellpadding="0">
<tr>
<td width="584">Home - Ledenlijst - Login - Aanmelden - Forum - Contact
- Adverteren - </td>
<td width="240">&nbsp;</td>
</tr>
</table></td>
<td> <img src="images/index_04.gif" width="12" height="24" alt=""></td>
</tr>
<tr>
<td width="11" rowspan="9" background="images/index_05.gif">&nbsp; </td>
<td height="1"> <img src="images/index_06.gif" width="168" height="15" alt=""></td>
<td width="659" rowspan="9" background="images/index_07.gif" valign=top> <p>&nbsp;</p>
<p>&nbsp;</p>
<p>&nbsp;</p>
<p>&nbsp;</p>
<p>&nbsp;</p>
<p>&nbsp;</p>
<p>&nbsp;</p>
<p>&nbsp;</p>
<p>&nbsp;</p>
<p>&nbsp;</p>
<p>&nbsp;</p>
<p>&nbsp;</p>
<p>&nbsp;</p>
<p>&nbsp;</p>
<p>&nbsp;</p>
<p>&nbsp;</p>
<p>&nbsp;</p>
<p>&nbsp;</p>
<p>&nbsp;</p>
<p>&nbsp;</p>
<p>&nbsp;</p>
<p>&nbsp;</p>
<p>&nbsp;</p>
<p>&nbsp;</p>
<p>&nbsp;</p>
<p>&nbsp;</p>
<p>&nbsp;</p>
<p>&nbsp;</p>
<p>&nbsp;</p>
<p>&nbsp;</p>
<p>&nbsp;</p>
<p>&nbsp;</p>
<p>&nbsp;</p>
<p>&nbsp;</p>
<p>&nbsp;</p>
<p>&nbsp;</p>
<p>&nbsp;</p>
<p>&nbsp;</p>
<p>&nbsp;</p>
<p>&nbsp;</p>
<p>&nbsp;</p>
<p>&nbsp;</p>
<p>&nbsp;</p>
<p>&nbsp;</p>
<p>&nbsp;</p>
<p>&nbsp;</p>
<p>&nbsp;</p>
<p>&nbsp;</p>
<p>&nbsp;</p>
<p>&nbsp;</p>
<p>&nbsp;</p></td>
<td width="12" rowspan="9" background="images/index_08.gif" >&nbsp; </td>
</tr>
<tr>
<td height="1" valign=top background="images/index_09.gif" bgcolor="white">&nbsp;
</td>
</tr>
<tr>
<td height="1"> <img src="images/index_10.gif" width="168" height="17" alt=""></td>
</tr>
<tr>
<td height="1" valign=top bgcolor="white">&nbsp; </td>
</tr>
<tr>
<td height="1"> <img src="images/index_12.gif" width="168" height="17" alt=""></td>
</tr>
<tr>
<td height="1" valign=top bgcolor="white">&nbsp;</td>
</tr>
<tr>
<td height="1"> <img src="images/index_14.gif" width="168" height="21" alt=""></td>
</tr>
<tr>
<td height="1" valign=top bgcolor="white">&nbsp; </td>
</tr>
<tr >
<td valign=top bgcolor="white">&nbsp; </td>
</tr>
<tr>
<td height="34" colspan="4"> <img src="images/index_17.gif" width="850" height="34" alt=""></td>
</tr>
</table>
</body>
</html>
[/script]
Gewijzigd op 12/05/2005 21:16:00 door berno
 
Willem Jan Z

Willem Jan Z

12/05/2005 21:19:00
Quote Anchor link
Oh oke bedankt...
Moet je ook een script van mij hebben?

Tip: Vragen stellen helpt wel eens...
Gewijzigd op 12/05/2005 21:20:00 door Willem Jan Z
 
Berno

berno

12/05/2005 21:21:00
Quote Anchor link
nou als het kan.. want ik kan er neit uitkomen:P
 
Willem Jan Z

Willem Jan Z

12/05/2005 21:31:00
Quote Anchor link
Zo helpen ik je echt niet hoor... Vind je dit normaal?

Quote:
hey, ik weet misschien wat je bedoelt maar weet neti waar je het moet plaatsen.. hier heb ej het cript:
 
Berno

berno

12/05/2005 21:32:00
Quote Anchor link
wat? mag tog wel gewoon het script posten dat je kan zien wat er fout is? ik neem aan dat je beter dan mij bent in html ...
 
Willem Jan Z

Willem Jan Z

12/05/2005 21:35:00
Quote Anchor link
Ik weet niet door wie jij bent opgevoed, maar ik zou dat zo doen:

"Ik denk dat ik snap wat je bedoelt, maar ik weet niet precies waar het moet staan. Hieronder staat mijn script, wil je aub er even naar kijken, en een aanwijzing geven waar wat moet staan."

Misschien zelfs nog met "bij voorbaat dank" erbij...
 
Berno

berno

12/05/2005 21:36:00
Quote Anchor link
ok sorry.. wilt u alstublieft even anar het script kijken? .. zo goed? :)
 
Willem Jan Z

Willem Jan Z

12/05/2005 21:40:00
Quote Anchor link
Tis al beter.... Ik zal eens kijken

Wat heb jij je layout raar gesliced zeg...
Gewijzigd op 12/05/2005 22:04:00 door Willem Jan Z
 
Willem Jan Z

Willem Jan Z

12/05/2005 22:27:00
Quote Anchor link
<table width="850" height="100%" border="0" align="center" cellpadding="0" cellspacing="0" id="Table_01" >
<tr>
<td height="131" colspan="4"> <img src="http://firebirdsclan.com/beza/images/index_01.gif" width="850" height="131" alt=""></td>
</tr>
<tr>
<td> <img src="http://firebirdsclan.com/beza/images/index_02.gif" width="11" height="24" alt=""></td>
<td width="827" height="24" colspan="2" background="http://firebirdsclan.com/beza/images/index_03.gif">
<table width="824" height="100%" border="0" cellspacing="0" cellpadding="0">
<tr>
<td width="584">Home - Ledenlijst - Login - Aanmelden - Forum - Contact
- Adverteren - </td>
<td width="240">&nbsp;</td>
</tr>
</table></td>
<td> <img src="http://firebirdsclan.com/beza/images/index_04.gif" width="12" height="24" alt=""></td>
</tr>
<tr>
<td width="11" rowspan="9" background="http://firebirdsclan.com/beza/images/index_05.gif" valign="top">&nbsp;</td>
<td valign="top" height="15" background="http://firebirdsclan.com/beza/images/index_06.gif" width="168"></td>
<td width="659" rowspan="9" background="http://firebirdsclan.com/beza/images/index_07.gif" valign="top" height="100%">
<br><br><br><br><br><br><br><br><br><br><br>
<br><br><br><br><br><br><br><br><br><br><br>
<br><br><br><br><br><br><br><br><br><br><br>
<br><br><br><br><br><br><br><br><br><br><br>
<br><br><br><br><br><br><br><br><br><br><br>
<br><br><br><br>br><br><br>

</td>
<td width="12" rowspan="9" background="http://firebirdsclan.com/beza/images/index_08.gif" >&nbsp;</td>
</tr>
<tr>
<td height="90" valign=top background="http://firebirdsclan.com/beza/images/index_09.gif" bgcolor="white">&nbsp;</td>
</tr>
<tr>
<td height="17" valign="top" background="http://firebirdsclan.com/beza/images/index_10.gif" width="168" height="17" alt=""></td>
</tr>
<tr>
<td height="90" valign=top bgcolor="white">&nbsp; </td>
</tr>
<tr>
<td height="17" valign="top" background="http://firebirdsclan.com/beza/images/index_12.gif" width="168" height="17" alt=""></td>
</tr>
<tr>
<td height="90" valign=top bgcolor="white">&nbsp;</td>
</tr>
<tr>
<td height="21" valign="top" background="http://firebirdsclan.com/beza/images/index_14.gif" width="168" height="21" alt=""></td>
</tr>
<tr>
<td height="90" valign=top bgcolor="white">&nbsp; </td>
</tr>
<tr>
<td valign=top bgcolor="white" height="100%">d&nbsp; </td>
</tr>
<tr>
<td height="34" colspan="4" background="http://firebirdsclan.com/beza/images/index_17.gif" width="850"></td>
</tr>
</table>

beter krijg ik het niet... Denk toch dat je die 2e oplossing moet gaan proberen
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.