Uitschuifmenu

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Back end developer Python, PHP

Functie Jij als full stack ontwikkelaar zult komen te werken samen met 1 PHP ontwikkelaar een PO en een flexibele schil aan ontwikkelaars . Samen ga je ervoor zorgen dat de huidige producten doorontwikkeld worden. De marketplace is geschreven in PHP Laravel en in de front end React. De roostersoftware is ontwikkeld in Python in combinatie met React in de front end. Jij zult voornamelijk (lees 75%) werken aan de roostersoftware. Momenteel ligt de uitdaging in het feit dat de roostersoftware breder schaalbaar moet worden zodat het voor meerdere flexwerkers ingezet kan worden. Verder willen ze financiële koppelingen gaan maken

Bekijk vacature »

Front-end Developer

Functie omschrijving Gezocht front-end developer! Voor een toffe organisatie in de regio Rhenen zij wij op zoek naar een front-end developer die de eindverantwoordelijkheid op zich neemt van alles wat met design te maken heeft. In deze functie heb je een adviserende rol en beschik je over een grote dosis vakinhoudelijke kennis. Samen met collega’s en klanten overleg je om aangeleverde designs om te zetten naar unieke concepten. Zo draag jij je steentje bij aan de groeiambities van de klant. Voor klanten wordt jij het vaste aanspreekpunt als het gaat over planningen hierin houdt je alle betrokkenen goed op de

Bekijk vacature »

Junior Software Developer (HBO / WO)

Functie omschrijving Voor een leuke opdrachtgever zijn wij op zoek naar een Junior Software Developer! Sta jij aan het begin van je carrière en heb je net je HBO of WO-diploma in de richting van ICT of Techniek mogen ontvangen? En heb jij grote affiniteit met software development? Dan hebben wij bij Jelling IT Professionals de perfecte opdrachtgever in de omgeving van Hoofddorp. Binnen deze functie vervul je een onsite learning programma waarbij je aan de slag gaat met PHP en Laravel. Hierbij ben je voornamelijk werkzaam op verschillende klantlocaties en is het jouw taak om hun wensen en eisen

Bekijk vacature »

Back-end PHP Software Developer - Juniorfunctie

Functieomschrijving Wij zijn op zoek naar een PHP Software Developer om ons team te versterken en mee te werken aan de ontwikkeling van eigen IOT-oplossingen. In deze functie ben je verantwoordelijk voor het bouwen van webapplicaties, apps en dashboards voor het uitlezen en managen van sensoren in machines. Je werkt nauw samen met een team van ontwikkelaars en engineers om de beste software-oplossingen te creëren. Jouw werkzaamheden zien er als volgt uit: Je bent in deze rol verantwoordelijk voor het ontwerpen, ontwikkelen en onderhouden van webapplicaties en softwaretoepassingen voor in-house ontwikkelde IOT oplossingen. Je werkt aan complexe databases en back-end

Bekijk vacature »

Fullstack developer

Functieomschrijving Heb jij kort geleden jouw HBO ICT diploma in ontvangst mogen nemen? Of ben je toe aan een andere uitdaging? Voor een erkende werkgever in de omgeving van Breda zijn wij op zoek naar een Fullstack developer. Kennis of ervaring met C# & SQL is een must! Je houdt je bezig met het ontwikkelen van nieuwe functionaliteiten; Je bent verantwoordelijk voor de beheer en ontwikkeling van de software; Je draagt bij aan de implementatie van aanpassingen, verbeteringen en aanvullingen in de C# based applicaties; Je test de software en ontwikkelt deze door; Je brengt de aanpassingssuggesties van klanten in

Bekijk vacature »

C# developer

Functie Als C# ontwikkelaar ben jij de spin in het web bij deze organisatie. Jij begeleidt en traint de field engineers die bij de klanten machines leveren en installeren. Daarnaast ondersteun jij de field engineers als zij bij de klant vastlopen bij het installeren van de machine m.b.t. software matige vragen. Jouw doel is dan ook om de technische kennis van de field engineers door middel van training zoveel mogelijk uit te breiden. Dit om ervoor te zorgen dat zij zelfstandiger software matige problemen kunnen oplossen. Ook ben jij verantwoordelijk voor het bedenken van software oplossingen voor klanten en dit

Bekijk vacature »

PHP developer (Laravel, Docker, Gitlab-CI)

Functie Het IT-team bestaat momenteel uit 4 ontwikkelaars. Ieder onderdeel van de software draait op aparte servers en het bestaat dus echt uit verschillende componenten intern ontwikkeld en je werkt aan alle facetten. Van uitbreiding van de core tot maatwerk voor de klant. Ook liggen er verschillende uitdagingen op servervlak en databases. Je zult de eerste periode veel samenwerken met de lead developer om vervolgens echt je gang te gaan binnen de software. Een groot deel van de systemen is gebouwd met behulp van het Laravel framework en PHP (minimaal 7.2), Docker voor lokaab gebruik en Gitlab-CI voor het deployen

Bekijk vacature »

Laravel Developer

Functie omschrijving Voor een gave organisatie in de buurt van Den Bosch zoek ik een PHP developer. Het is van belang dat je kennis/ervaring hebt met het framework Laravel. Jij gaat in deze functie software applicaties ontwikkelen. Deze software projecten zijn heel divers, en deze organisatie maakt software, van A tot Z. Klanten kunnen in elke sector werkzaam zijn, van profit tot non-profit. Andere taken zijn onder andere: documentatie schrijven over applicaties/uitleg geven over software en applicaties/ klantcontact over bestaande applicaties/applicaties optimaliseren. Bedrijfsprofiel Deze organisatie zit in de regio van Den Bosch en is een klein bedrijf. Er werken circa

Bekijk vacature »

Medior Java developer (fullstack)

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »

Medior Java developer (fullstack)

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »

Leidinggevend Full Stack Developer

Hé jij, nieuwe Pinkcuber! Ga aan de slag bij Pinkcube, online leverancier van promotieartikelen! Een innovatieve organisatie waar extra stappen zetten voor klanten de normaalste zaak van de wereld is. Ambitieus zijn we ook. ‘Naoberschap’ staat bij Pinkcube hoog in het vaandel; we helpen elkaar en iedereen is welkom. Pinkcube is Great Place to Work Certified, erkend leerbedrijf, maatschappelijk betrokken partner van stichting Present en partner van CliniClowns. En misschien wel jouw nieuwe werkgever. Wij zoeken namelijk een enthousiaste: Leidinggevend Full Stack Developer (40 uur, medior/senior) Ben jij klaar om baanbrekende ideeën tot leven te brengen en deel uit te

Bekijk vacature »

Front end developer

Functie Het team bestaat uit User Experience designers, Data Scientists en Software Engineers met passie voor hun vak. De consultants en ontwikkelaars werken volgens de Design Thinking methode waarbij de eerste stappen van ontwerp en ontwikkeling zullen samenkomen in een proof of concept. Nadat is vastgesteld dat de oplossing voldoet aan de belangrijkste behoeftes worden producten of services gevalideerd door middel van korte iteraties. Hiermee zorgen ze ervoor dat het werk voldoet aan de technische vereisten en gebruikersbehoefte. Door het inzetten van de nieuwste technologieën die toekomstbestendig zijn weten ze klanten omver te blazen. Ook geven en organiseren ze veel

Bekijk vacature »

Traineeship Front-end developer (WO, 0 tot 3 jaar

Functie Zoals beschreven ga je vanaf start aan de slag bij een passende opdrachtgever, hierbij kijken ze echt naar jouw wensen, kennis/ervaring maar ook de reisafstand. Momenteel hebben ze meerdere klanten waarbij ze groepen hebben opgezet wat maakt dat er diverse uitdagende kansen liggen. Naast het werken bij de opdrachtgever, en het volgen van de masterclasses, zul je regelmatig met de andere trainees in contact zijn. Niet alleen op professioneel vlak maar juist ook bij de borrels en kwartaaluitjes! Kortom; een jaar lang hard aan jezelf werken in combinatie met gezelligheid en plezier. Spreek dit jou aan? Dan komen we

Bekijk vacature »

Fullstack developer

Zie jij mogelijkheden om onze tooling technisch te verbeteren en uit te bouwen? Over Jobmatix Jobmatix is een innovatieve en internationale speler op het gebied van jobmarketing. Onze jobmarketing automation tool helpt organisaties bij het aantrekken van nieuw talent door vacatures digitaal, geautomatiseerd en op een efficiënte manier te adverteren en onder de aandacht te brengen bij de doelgroep op 25+ jobboards. Volledig performance-based, waarbij organisaties betalen op basis van cost per click of cost per applicant. Maandelijks wordt onze jobmarketing automation tool al gebruikt door vele directe werkgevers, intermediairs en mediabureaus, waaronder Picnic, Rijkswaterstaat, AdverOnline, Schiphol, DPA, Teleperformance en

Bekijk vacature »

Cloud Developer

Cloud Developers opgelet! Bij Luminis zijn ze opzoek naar jou. Lees de vacature en solliciteer direct. Luminis is een software- en technologiebedrijf met meerdere vestigingen. Vanuit deze vestigingen werken 200 professionals aan technisch hoogwaardige oplossingen voor klanten zoals KLM, Nike en Bol.com. Ook ontwikkelt Luminis eigen oplossingen op het gebied van cloud, Internet of Things, data intelligence, e-sports en e-learning. Luminis onderscheidt zich door aantoonbaar voorop te lopen in technologie en innovatie. Luminis heeft drie kernpunten die verankerd zitten in alles wat we doen: het omarmen van nieuwe technologie, meesterschap en kennis delen. Functiebeschrijving First things first! Het is belangrijk

Bekijk vacature »
Jamie A

Jamie A

30/08/2004 17:30:00
Quote Anchor link
Hallo allemaal

ik zoek gewoon een simpele code voor zo'n uitschuifmenu zoals phphulp.nl hierboven heeft, dus als je erop klikt dat er een menutje komt
 
PHP hulp

PHP hulp

12/05/2024 17:54:30
 
Eris -

Eris -

30/08/2004 17:45:00
Quote Anchor link
Broncode zegt genoeg!
 
Jamie A

Jamie A

30/08/2004 18:07:00
Quote Anchor link
nee

Er zit nog een .js-filetje achter
 
Dutchcamel

dutchcamel

30/08/2004 18:16:00
Quote Anchor link
Dat is ook gewoon te downloaden en te bekijken..
 
Mitch X

Mitch X

30/08/2004 18:40:00
Quote Anchor link
<!--
function MM_openBrWindow(theURL,winName,features) {
window.open(theURL,winName,features);
}

// focus flag
var focussed = false;
// current navigational item
var currentItem;

function mainNavPop(referer, mainitem) {
// retrieve DOM items
if(document.getElementById) {
obj = document.getElementById(mainitem).style;
state = obj.visibility;
ref = document.getElementById(referer);
currentItem = ref;
if (state != "visible") {
// close all menus
closeAllNav();
// bring menu to front
document.getElementById("navigation").style.zIndex = 999;
// make target menu visible
obj.visibility = "visible";
} else if (focussed != true) {
// make target menu invisible
obj.visibility = "hidden";
ref.blur();
}
// recuperation time (focus/click combo)
timer = setTimeout("resetFocussed()",300);
return false;
} else {
return true;
}
}

function closeAllNav() {
if(document.getElementById) {
// reset all items
for (i in menuitem) {
obj2 = document.getElementById(menuitem).style;
}
// close all menus
for (j in submenuitem) {
obj2 = document.getElementById(submenuitem[j]).style;
obj2.visibility = "hidden";
}
// put navigation to back
document.getElementById("navigation").style.zIndex = 0;
} else {
return true;
}
}

function clickMainNav(referer, mainitem) {
if(focussed != true) {
return mainNavPop(referer,mainitem)
} else {
return false;
}
}


function resetFocussed() {
// resets focus flag
focussed = false;
}


// event listener for closing main navigation

function checkNavClose() {
if (focussed != true) closeAllNav()
}

// focus in form

function focusEl(el1,el2) {
if (document.getElementById) {
q=document.getElementById(el1);
if(q.focus) {
q.focus();
} else {
q=document.getElementById(el2);
if(q.focus) q.focus();
}
}
return true;
}


// menu items - adjust number as appropriate, add new items too

menuitem = new Array(7);
menuitem[1] = "item_informatie";
menuitem[2] = "item_php";
menuitem[3] = "item_evenementen";
menuitem[4] = "item_forum";
menuitem[5] = "item_contact";
menuitem[6] = "item_registreren";
menuitem[7] = "item_inloggen";
submenuitem = new Array(7);
submenuitem[1] = "menu_informatie";
submenuitem[2] = "menu_php";
submenuitem[3] = "menu_evenementen";
submenuitem[4] = "menu_forum";
submenuitem[5] = "menu_contact";
submenuitem[6] = "menu_registreren";
submenuitem[7] = "menu_inloggen";
 
Elwin - Fratsloos

Elwin - Fratsloos

30/08/2004 19:01:00
Quote Anchor link
Daarnaast kan je ook nog een aantal mooie DHTML-menu's vinden op http://gosu.pl/dhtml/mygosumenu.html.

Elwin
 
Alfred -

Alfred -

30/08/2004 19:48:00
Quote Anchor link
deze is ook wel leuk :
www.dynamicdrive.com

Sorry dat de link niet aanklikbaar is :p
dan doe je eens moeite...
Heb trouwens ook geen idee hoe dat moet :p
 
Elwin - Fratsloos

Elwin - Fratsloos

30/08/2004 20:15:00
Quote Anchor link
@Rafael:
zoals op elk board op Internet; met de url en /url tags (tussen blokhaken).

Elwin
 
Alfred -

Alfred -

30/08/2004 20:18:00
Quote Anchor link
Bedankt Elwin :)
Dacht dat het zoiets wou, maar wou het niet uitproberen... Als het dan mislukt was :D
 
Jamie A

Jamie A

31/08/2004 10:43:00
Quote Anchor link
Oké... thnxs!
 
Elwin - Fratsloos

Elwin - Fratsloos

31/08/2004 11:24:00
Quote Anchor link
Quote:
Bedankt Elwin :)
Dacht dat het zoiets wou, maar wou het niet uitproberen... Als het dan mislukt was :D
Ja... Wereldramp...

Uhm.. Edit functie?¿? ;P

Elwin
 
Alfred -

Alfred -

31/08/2004 12:06:00
Quote Anchor link
Quote:
Uhm.. Edit functie?¿? ;P


Good point ... 'k ben weer geweldig slim :-/
 
Bram Z

Bram Z

31/08/2004 12:09:00
Quote Anchor link
Quote:
Quote:
Uhm.. Edit functie?¿? ;P


Good point ... 'k ben weer geweldig slim :-/


voor int geval je het nog altijd niet snapt :D
http://www.dynamicdrive.com

Dat is dus:

http://www.dynamicdrive.com [ /url ]


Edit:
dit werkte neit:
[ url=http://www.dynamicdrive.com ]http://www.dynamicdrive.com[ /url ]
Gewijzigd op 31/08/2004 12:10:00 door Bram Z
 
Elwin - Fratsloos

Elwin - Fratsloos

31/08/2004 12:11:00
Quote Anchor link
@D@rk Force
Ik had het idee dat Rafael het al wel snapte...

Elwin
 
Alfred -

Alfred -

31/08/2004 12:15:00
Quote Anchor link
Dark Force :
Had het idd al door :)

Elwin :
Klopt, is idd zoals op de meeste fora...
't wordt tijd dat ik me eens meer bezig houd met zulke
dingen......
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.