Undefined index

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Senior Front-End Developer

Als Senior Front-End Developer bij Coolblue verbeter je de gebruiksvriendelijkheid van onze webshop voor miljoenen klanten. Wat doe je als Senior Front-End Developer bij Coolblue? Als Senior Front-end Developer werk je aan de gebruiksvriendelijkheid van onze webshop voor miljoenen klanten. Je vindt het leuk om samen te werken met de UX designer om stories op te pakken. Daarnaast ben je trots op je werk en verwelkomt alle feedback. Ook Senior Front-end Developer worden bij Coolblue? Lees hieronder of het bij je past. Dit vind je leuk om te doen Verbeteren van de gebruiksvriendelijkheid van onze webshop voor miljoenen klanten. Nadenken

Bekijk vacature »

Applicatieontwikkelaar ABAP

Bedrijfsomschrijving Functieomschrijving De kandidaat zal worden ingezet binnen een van de DevOps teams binnen SCI (Service Centrum Inburgering) voor het ontwerpen en bouwen in SAP ABAP van de binnen SCI gebruikte informatiesystemen. Voornaamste voorkomende werkzaamheden zijn het aanpassen van en bouwen van nieuwe programmatuur in ABAP (Objects), waarbij ook gebruikt wordt gemaakt van DDD (Domain Driven Design) en het opstellen/aanpassen van Functionele/Technische ontwerpen. Daarnaast moeten ook formulieren met SAP Smartforms worden aangepast. Verder speelt de overgang naar SAP4Hana en SAP CPI. Vanwege het veelvuldig gebruik van SAP PO is kennis hiervan een pré. Achtergrond opdracht Momenteel werken meerdere DevOps teams

Bekijk vacature »

Software Ontwikkelaar

Java/Kotlin Developer Ben jij een ervaren Java/Kotlin developer met een passie voor het automatiseren van bedrijfsprocessen? Wil je graag deelnemen aan uitdagende projecten bij aansprekende klanten? En ben je op zoek naar een professioneel, ambitieus en dynamisch bedrijf om je carrière verder te ontwikkelen? Kom dan ons team bij Ritense in Amsterdam versterken! Zo ziet de functie eruit: Als Java/Kotlin developer bij Ritense ben je verantwoordelijk voor de ontwikkeling en implementatie van applicaties die bedrijfsprocessen automatiseren, zodat onze klanten slimmer, efficiënter en klantgerichter kunnen werken. Als developer ben je in de lead en zorg je voor de correcte oplevering van

Bekijk vacature »

IoT Software Developer PHP

Functie omschrijving Voor een klein softwarebedrijf in Breda, zijn wij op zoek naar een IoT software developer met kennis van PHP. In deze rol wordt je verantwoordelijk voor het vernieuwen van het multimedia platform van een super tof bedrijf in Breda. Je gebruikt PHP als programmeerlaag, en bent in staat om de helicopterview te pakken / projectmatig te werken. Jouw werkzaamheden zien er als volgt uit: Je gaat aan de slag met de ontwikkeling en vernieuwing van het "intern" ontwikkelde multimedia platform. Je neemt de lead in het moderniseren van het platform door het deels opnieuw op te zetten of

Bekijk vacature »

Junior .NET developer

Functie Om half 9 kom jij binnen en pak jij als eerst natuurlijk een bakje koffie of thee. Vervolgens ga jij je voorbereiden op de stand-up van kwart voor 9. Zijn er bijvoorbeeld dingen waar jij nog tegen aan loopt? Of is er nog code die getest of gereviewd moet worden? Vervolgens starten jullie met de stand up en na de stand up zoeken jullie elkaar op en gaan jullie aan de slag. Als team met 6 developers werken jullie in drie wekelijkse sprints. Het einde van een sprint is altijd op een donderdag zodat jullie op vrijdag de demo

Bekijk vacature »

Mendix Developer

Functie Wat ga je doen als Mendix Developer? We leven in een wereld die snel ontwikkelt en veranderd, ook nemen bedrijfsbelangen toe en blijken risico’s moeilijker in te schatten, daarom wij op zoek naar Junior, Medior en Senior Developers die bedrijven kunnen helpen met hun screeningproces en zorgen dat deze efficiënt en 100 procent AVG compliant is. Het concept achter Mendix is duidelijk. De klant heeft een vraag/probleem. Dit kunnen we door middel van slimme software oplossen. In plaats van te werken met de nieuwste technieken en tools, wordt er gekozen voor het implementeren en maken van software dat op

Bekijk vacature »

Senior Front-end developer

Functie Als front-end developer ga je aan de slag voor verschillende klanten, waarbij veel rekening wordt gehouden met waar je woont (dit is altijd binnen het uur), en word er gezocht naar een organisatie die past bij jou. Zowel qua persoonlijke ambities als de technische aansluiting. De opdrachten duren gemiddeld 1 à 2 jaar maar dit hangt ook af van je wensen. Je werkt in een teamverband voor een klant en zult nauw samenwerken met zowel eigen collega’s als die bij de klant werkzaam zijn. Ze zijn op zoek naar een technische front-end developer die ruime ervaring heeft in één

Bekijk vacature »

Software programmeur

Functieomschrijving Voor een uitdagende werkgever in regio Breda zijn wij op zoek naar een Full Stack C#.NET programmeur. Je bent verantwoordelijk voor het ontwikkelen van apps, webapplicaties en dashboards voor de eigen IOT-oplossingen. Je werkt samen met andere developers en engineers om de sensoren in machines te scannen en vervolgens de data om te zetten in management informatie voor de klanten. Taken en verantwoordelijkheden: Je gaat aan de slag met de volgende technologieën en frameworks: C#, JS frameworks, HTML, TypeScript, SQL & C++, CSS. Geen ervaring met één van deze technologieën is dan ook geen enkel probleem! Deze werkgever biedt

Bekijk vacature »

Applicatie Ontwikkelaar

Bedrijfsomschrijving DUO verzorgt als uitvoeringsorganisatie, zijnde onderdeel van het Ministerie van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap de uitvoering van complexe wet- en regelgeving en heeft een uitgebreid dienstenpakket. DUO financiert en informeert onderwijsdeelnemers en onderwijsinstellingen. Voor verdere informatie zie www.duo.nl Functieomschrijving Wie zoeken we? Jij bent een enthousiaste, flexibele OPS’er die het leuk vindt om het bestaande examenlandschap te vernieuwen. Je bent leergierig en hebt interesse in cloud- en containertechnieken zoals OpenShift, Docker en Helm. Je gaat een uitdaging niet uit de weg en wil je nieuw opgedane kennis graag delen met de collega’s binnen en buiten het team. Doordat de

Bekijk vacature »

Developer (One Data)

Do you have experience with managing IT Teams in a service delivery organization? Are you keen to bring the team and our platform to a higher level? Then Nutreco has a very interesting role for you! As a One Data developer you are responsible for the management, running and functional use of our integration landscape and processes within Nutreco. Nutreco is using at this time BizTalk 2016, and Apigee for its API management, to be replaced by Azure Integration Services as of 2023. You will be part of a virtual teams of 11 people (own and outsourced) working in an

Bekijk vacature »

Java Developer

Java/Kotlin Developer Ben jij een ervaren Java/Kotlin developer met een passie voor het automatiseren van bedrijfsprocessen? Wil je graag deelnemen aan uitdagende projecten bij aansprekende klanten? En ben je op zoek naar een professioneel, ambitieus en dynamisch bedrijf om je carrière verder te ontwikkelen? Kom dan ons team bij Ritense in Amsterdam versterken! Zo ziet de functie eruit: Als Java/Kotlin developer bij Ritense ben je verantwoordelijk voor de ontwikkeling en implementatie van applicaties die bedrijfsprocessen automatiseren, zodat onze klanten slimmer, efficiënter en klantgerichter kunnen werken. Als developer ben je in de lead en zorg je voor de correcte oplevering van

Bekijk vacature »

.NET Developer Senior

Dit ga je doen Het ontwikkelen van backend applicaties in C#; Het maken van vele koppelingen met andere ERP-applicaties zoals JD Edwards en SAP; Je bent (mede) verantwoordelijk voor het opstellen van technisch ontwerpen voor de te ontwikkelen software oplossingen; Je bent gemiddeld 90% van je tijd inhouse oplossingen aan het ontwikkelen en testen. De overige 10% van je tijd ben je bij klanten op locatie om oplossingen te implementeren, klanten te begeleiden en de software verder te innoveren; Naast het zelfstandig ontwikkelen van software oplossingen ben je ook bezig met het waarborgen van je contacten bij de klant, het

Bekijk vacature »

Airport Developer / System engineer

De functie Als onze nieuwe Airport Developer / System Engineer is je doel om uit nieuwbouw- en onderhoudsprojecten maximale waarde te creëren voor Schiphol Group en haar stakeholders. Vanuit je visie en expertise, maar ook (technologische) ontwikkelingen, wetgeving en beleid vertaal je klantwensen naar een gedegen programma van eisen. In de planontwikkelingsfase werk je nauw samen met Plan Ontwikkelaars om je kennis in te brengen ten behoeve van de kwaliteit van het investeringsvoorstel. Je overlegt met diverse partijen, stelt de vraag achter de vraag en verbindt zo de belangen van de luchthaven, proceseigenaar en asseteigenaar om tot een gedragen ontwikkelopgave

Bekijk vacature »

Senior .NET developer

Functie Als Senior .NET ontwikkelaar ga jij aan de slag in ons Research & development team. Ons team bestaat uit 17 collega’s! Wij zijn momenteel druk bezig met het opzetten van een geheel nieuwe architectuur voor een nieuw product. Hierbij maken wij o.a. gebruik van VS2022 en .NET 6.0. Jouw functie is dan ook voornamelijk backend georiënteerd bij ons. Aangezien wij meetapparatuur ontwikkelen voor de chemische industrie is het ook erg belangrijk om kwalitatief hoogwaardige software te ontwikkelen voor de besturing hiervan. Verder ben jij verantwoordelijk voor het designen, implementeren en testen van nieuwe features. Ook zorg jij voor toekomstbestendige

Bekijk vacature »

PHP Software Developer

Functie omschrijving Op zoek naar een nieuwe uitdaging binnen PHP? Lees dan snel verder! Wij zoeken een ervaren PHP developer die binnen een organisatie gaat functioneren als verlengstuk van de klant. Wij zoeken voor deze iemand die technisch complexe zaken met enthousiasme en plezier aanvliegt. Verder moet je instaat zijn om je tijd goed te managen omdat je aan meerdere projecten tegelijkertijd werkt. Je werkt met de nieuwste technieken en tijdens deze uitdaging werk je veel samen met de front-end developers van deze organisatie. Wij zoeken iemand die zichzelf graag uitdaagt en altijd de beste wilt zijn. Bedrijfsprofiel Waar ga

Bekijk vacature »
Bert Van den Brande

Bert Van den Brande

06/06/2013 14:21:24
Quote Anchor link
Als ik op http://bert.sna-webo.be/scripts/sr_inschrijving.php het formulier invul en nadien op toevoeg klik verschijnt volgende melding links bovenaan

Notice: Undefined index: d_scheidsrechter_id in /home/sna/domains/sna-webo.be/public_html/bert/scripts/sr_inschrijving.php on line 122

Alle gegevens worden wel bewaard in de tabel t_scheidsrechter en ook de naam van de club wordt bewaard in t_sr_club
Deze tabel bestaat uit volgende velden:
d_sr_club_id (PK + AI)
t_club_d_club_id (deze waarde komt ook vanuit het formulier en dit wordt goed ingevuld)
t_scheidsrechter_d_scheidsrechter_id (hier moet een link komen naar het scheidsrechter id dat in t_scheidsrechter staat) hiervoor gebruik ik een select max maar blijkbaar loopt er daar iets mis
Hieronder de volledige code van het formulier
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
119
120
121
122
123
124
125
126
127
128
129
130
131
132
133
134
135
136
137
138
139
140
141
142
143
144
145
146
147
148
149
150
151
152
153
154
155
<?php
error_reporting(E_ALL);
ini_set('display_errors',1);

/******************
*Initialisatie
*******************/

 $_srv = $_SERVER['PHP_SELF'];
 $_output = "";
/******************
*        autoload
******************/

function __autoload($className) {
    require_once "../klassen/$className.class.php";
}


 include("../connections/pdo.inc.php");
 include("../php_lib/menu.inc.php");
try
{
           // toon formulier
    if (! isset($_POST["submit"]))  // geen formulier
    {
        // titel    
        $_output .= "<form id='club' method='post' action='$_srv' enctype='multipart/form-data'><fieldset><legend>Inschrijvingsformulier Scheidsrechter</legend><ol><li>";
        // vergunningnummer
            $_output.="<label>Vergunningnummer</label><input type='text' pattern='[0-9]{6,7}' name='Vergunningnummer' size='20' placeholder='Vergunningnummer' autofocus='autofocus' required/></li><li>";
        
        // familienaam
            $_output.= "
            <label>Familienaam</label><input type='text' name='Familienaam' size='40' placeholder='Familienaam'  required/></li><li>"
;
            
        // voornaam
            $_output.= "
            <label>Voornaam</label><input type='text' name='Voornaam' size='20' placeholder='Voornaam' required/></li><li>"
;
            
        // geboortedatum
            $_output.= "
            <label>Geboortedatum</label><input type='date' name='Geboortedatum' required/></li><li>"
;
            
        // veld straat
            $_output.= "
            <label>Straat</label><input type='text' name='Straat' size='45' placeholder='Straat' required/><input type='text' name='Nummer' size='10' placeholder='Nummer' required/><input type='text' name='Extra' size='10' placeholder='Extra'/></li>"

            ;
            
        //Postcode
            $_resultpostcode = $_PDO -> query("select * from t_gemeente;");
            if ($_resultpostcode -> rowCount() > 0)
            {

                $_output.= "<li><label>Postcode:</label><select name='Postcode'>";
                while ($_row = $_resultpostcode -> fetch(PDO::        FETCH_ASSOC))
                {

                    $_output.= "<option value=" . $_row['d_gemeente_id'].">" .$_row['d_gemeentenaam'] . "&nbsp;" . $_row['d_postnummer'] ."</option></li>";                        
                 }
            }

            //Dit testveld verschijnt vlak achter postcode/gemeente maar is nu onzichtbaar
            $_output.= "</li><li><label>Test</label><input type='hidden' name='Test' size='0' placeholder='Test'/></li>";
            
        //Telefoon
            $_output.= "</li><li><label>Telefoon</label><input type='text' name='Telefoon' size='15' placeholder='Telefoon'/></li>";
            
            
        //GSM
            $_output.= "<li><label>GSM</label><input type='text' name='GSM' size='15' placeholder='GSM'/></li>";

        //Email
            $_output.= "</li><li><label>Email</label><input type='email' name='Email' size='50' placeholder='Email' required/></li>";    
    
        //Bankrekening
            $_output.= "</li><li><label>Bankrekening</label><input type='text' name='Bankrekening' size='50' placeholder='BE00000000000000' required/></li>";    
        //Club 1
        $_resultclub1 = $_PDO -> query("SELECT * FROM t_club WHERE d_club_id > 0 ORDER BY d_naam;");
        //select * from t_club ORDER BY d_naam
            if ($_resultclub1 -> rowCount() > 0)
            {

                $_output.= "<li><label>Club 1:</label><select name='Club1'>";
                while ($_row = $_resultclub1 -> fetch(PDO::        FETCH_ASSOC))
                {

                    $_output.= "<option value=" . $_row['d_club_id'].">" .$_row['d_naam'] . "&nbsp;" . $_row['d_stamnummer'] ."</option></li>";                        
                 }
            }

            //Dit testveld verschijnt vlak achter club1 maar is nu onzichtbaar
            $_output.= "</li><li><label>Test</label><input type='hidden' name='Test' size='0' placeholder='Test'/></li>";                        
               

            $_output.= "<br><button type='submit' name='submit'>Toevoegen</button>
</fieldset>
        </form>"
;

    }

    else
    {
    
        if (!isset($_POST["$_srv"])){
            
            $_vergunningnummer = addslashes($_POST["Vergunningnummer"]);
            $_naam = addslashes($_POST["Familienaam"]);    
            $_voornaam = addslashes($_POST["Voornaam"]);
            $_geboortedatum = addslashes($_POST["Geboortedatum"]);
            $_straat = addslashes($_POST["Straat"]);
            $_nummer = addslashes($_POST["Nummer"]);            
            $_extra = addslashes($_POST["Extra"]);
            $_postcode =$_POST["Postcode"];
            $_telefoon = addslashes($_POST["Telefoon"]);
            $_GSM = addslashes($_POST["GSM"]);
            $_email = addslashes($_POST["Email"]);
            $_bankrekening = addslashes($_POST["Bankrekening"]);
            $_club1 = $_POST["Club1"];
            
    // query
        {    
        $_resultOK1 = $_PDO -> query("INSERT INTO t_scheidsrechter(d_vergunningnummer,d_naam, d_voornaam,d_geboortedatum,d_straat,d_nummer,d_extra,t_gemeente_d_gemeente,d_telefoon,d_gsm,d_email,d_bankrekening) VALUES ('$_vergunningnummer','$_naam','$_voornaam','$_geboortedatum','$_straat','$_nummer','$_extra','$_postcode','$_telefoon','$_GSM','$_email','$_bankrekening');");

        $_srid = $_PDO -> query("SELECT MAX(d_scheidsrechter_id) FROM t_scheidsrechter;");

if ($_srid -> rowCount() > 0)
        {

            while ($_row = $_srid-> fetch(PDO::     FETCH_ASSOC))
            {

            $_ScheidsID = $_row['d_scheidsrechter_id'];    
            }
        }


    $_resultOK2 = $_PDO -> query("INSERT INTO t_sr_club(t_club_d_club_id, t_scheidsrechter_d_scheidsrechter_id) VALUES ('$_club1','$_ScheidsID');");


$_output = htmlentities("$_POST[Voornaam] $_POST[Familienaam] is ingeschreven als scheidsrechter voor het seizoen 2013-2014.");


        
            }
        }
    }


// Object instantieren
    $_smarty = new My_smarty();

// We kennen de variabelen toe
    $_smarty->assign('menuh',menu('H'));
    $_smarty->assign('menuv',menu(1));
    $_smarty->assign('inhoud', $_output);
// display it
    $_smarty->display('test.tpl');

}


 catch( PDOexception $e ){
//doe iets met de foutmelding
//    log("../log/logfile.csv");
//    errorMessage();

echo $e->getMessage();

}
  

?>
 
PHP hulp

PHP hulp

03/05/2024 06:51:56
 
Erwin H

Erwin H

06/06/2013 14:37:46
Quote Anchor link
Dat kan je natuurlijk zelf bijzonder simpel checken door even een print_r te doen op de array die het probleem oplevert. Dan zal je zien dat niet $_row['d_scheidsrechter_id'] bestaat, maar $_row['MAX(d_scheidsrechter_id)'].

Maak het jezelf dan simpel door in je sql query een alias te geven aan zo'n berekende kolom:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
SELECT MAX(d_scheidsrechter_id) AS max_scheids
FROM t_scheidsrechter

Nu kan je het uitleze met $_row['max_scheids'].

Overigens, nog een tip, kan je het nog makkelijker doen omdat je het laatst gegenereerde auto increment id kan opvragen met de query:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
SELECT LAST_INSERT_ID()
 
Bert Van den Brande

Bert Van den Brande

06/06/2013 15:01:18
Quote Anchor link
Tnx het werkt :-)
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.