undefined offset: 12

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Oracle APEX Ontwikkelaar (3.500-6.000 euro)

Bedrijfsomschrijving Ben jij een getalenteerde Oracle APEX ontwikkelaar met minimaal één jaar ervaring in het ontwikkelen van Oracle APEX-applicaties? Ben je gepassioneerd over het ontwikkelen van bedrijfskritische oplossingen en wil je werken bij een toonaangevend consultancybedrijf? Dan zijn wij op zoek naar jou! Deze organisatie beschikt over zowel inhouse als externe projecten, maar bovenal over een sterk team en netwerk van opdrachten waardoor jij jezelf verder kunt ontwikkelen. Het team bestaat uit een aantal junior en medior developers, maar vooral uit senioren. De business unit managers binnen het team zijn mensen die hun vak verstaan en zelf als Oracle APEX

Bekijk vacature »

Junior Java Developer

Dit ga je doen Full stack web- en appdevelopment; Vertalen van de functionele wensen naar de technische specificaties; Sturing geven aan/klank board zijn voor de software teams; Trainen van de software teams; Sparren met klanten; Meedenken over architectuur. Hier ga je werken De organisatie is een bureau welke websites en mobiele applicaties bouwt voor verschillende toonaangevende organisaties. Hierbij richten zij zich voornamelijk op de sectoren leisure, overheid en zorg. De sfeer intern kenmerkt zich door informaliteit, gezelligheid en ambitie. Ze werken dag in dag uit samen om mooie producten op te leveren voor hun klanten. Op dit moment zijn er

Bekijk vacature »

Fullstack developer (NodeJS, React, AWS)

Functie Als Fullstack developer kom je te werken in het ontwikkelteam, maar zoals gezegd komt er veel meer bij kijken dan alleen maar ontwikkelen. Je bent samen met je collega’s continu bezig om de software uit te breiden maar hiernaast doe je doorlopend onderzoek naar de inzet van bijvoorbeeld Machine Learning. Ze willen met hun software echt voorlopen op andere en toegevoegde waarde leveren voor de eindgebruiker. Mede hierom zijn ze erg benieuwd naar iemand zijn persoonlijkheid, of hij graag nieuwe dingen uitzoekt (Google!), en initiatief neemt. Maar waar staan ze nu? Na een onderzoeksfase van ruim een jaar zijn

Bekijk vacature »

Back-end PHP Software Developer - Juniorfunctie

Functieomschrijving Wij zijn op zoek naar een PHP Software Developer om ons team te versterken en mee te werken aan de ontwikkeling van eigen IOT-oplossingen. In deze functie ben je verantwoordelijk voor het bouwen van webapplicaties, apps en dashboards voor het uitlezen en managen van sensoren in machines. Je werkt nauw samen met een team van ontwikkelaars en engineers om de beste software-oplossingen te creëren. Jouw werkzaamheden zien er als volgt uit: Je bent in deze rol verantwoordelijk voor het ontwerpen, ontwikkelen en onderhouden van webapplicaties en softwaretoepassingen voor in-house ontwikkelde IOT oplossingen. Je werkt aan complexe databases en back-end

Bekijk vacature »

C# .NET Developer IoT SQL Server

Samengevat: Wij ontwikkelen innovatieve oplossingen om apparaten en bezittingen op een eenvoudige en flexibele manier te beveiligen. Ben jij een C# .NET developer? Heb jij ervaring met C# en SQL server? Vaste baan: C# .NET Developer IoT HBO €3.200 - €4.500 Deze werkgever is gespecialiseerd in hoogwaardige GSM/GPRS alarm- en telemetrietechnologie. Met een eigen productlijn en klantspecifieke ontwikkelingen biedt deze werkgever oplossingen om op afstand te meten, melden, loggen en aansturen, ook op plaatsen zonder stroomvoorziening. Onze producten worden gekarakteriseerd door flexibiliteit in de configuratie, betrouwbaarheid en een extreem laag stroomverbruik. Zij werken voor MKB klanten. Deze werkgever heeft veel

Bekijk vacature »

Java Developer (Training And Simulation)

Wat jij doet Je zou onze Java Developer zijn en nauw samenwerken met je Product Owner, Software System Engineer, Scrum Master en andere Developers. Samen draag je bij aan een multidisciplinair en zelf organiserend Agile team. De rol is zeer afwisselend en bestaat uit, maar is zeker niet beperkt tot: de-risk en prototype onbewezen simulatietechnologieën; simulatiekaders ontwikkelen voor gebruik door andere teams; je bent goed in het begrijpen van ingewikkelde ideeën; heeft de mogelijkheid om nauw samen te werken met grote internationale klanten, leveranciers en overheden om onze oplossingen, vastleggingsvereisten, enz. te definiëren en te presenteren. Ben jij het? Wij

Bekijk vacature »

VB.NET developer

Functie Het development team waar jij in terecht komt bestaat uit twee ervaren software developers. De directeur/eigenaar is tevens één van deze developers. Jij werkt direct samen met jouw werkgever en kan dan ook veel kennis en ervaring bij dit bedrijf op doen. Als team zijn jullie verantwoordelijk voor de kantoorapplicatie die deze organisatie aanbied in een niche markt. Het team is op dit moment actief bezig met een migratie waarbij het eindstation eindigt in een C# .NET omgeving. Echter is een deel van de software al geschreven in C# .NET. Hierbij is gebruik gemaakt van C# .NET, CSS, HTML,

Bekijk vacature »

Back-end .NET Developer

Functie omschrijving C# / .NET Developer gezocht voor een dynamische organisatie in de regio Houten! Voor een leuke organisatie in de regio Houten zijn wij op zoek naar een Back-end developer die klaar is voor een nieuwe uitdaging. In deze functie werk jij aan verschillende projecten en ga je vaak bij klanten op bezoek. Binnen deze functie kun je een grote mate van uitdaging, diversiteit en verantwoordelijkheid treffen. Bedrijfsprofiel Waar ga je werken? Het bedrijf waar je gaat werken is gespecialiseerd in het ontwerpen en implementeren van procesautomatisering en procesinformatisering. Zij doen dit onder andere voor de (petro)chemie, pharma, infra,

Bekijk vacature »

Front-end (Angular) developer

Functie Om bovenstaande ambities waar te kunnen maken zijn ze op zoek naar een Front-end (Angular) developer. Het it-team bestaat momenteel uit de IT Manager, 2 back-end developers, 1 fullstack developer, 1 designer en een DevOps engineer. Ze zijn dus op zoek naar professionals die autonoom en gedisciplineerd aan de slag gaan, en bij aanvang als enige developer met hun Front-end applicaties aan de slag gaat. Wel hebben ze de ambitie om hier snel een 2e developer bij te vinden die jij dan ook zal kunnen aansturen/begeleiden. Je zult aan de slag gaan met het doorontwikkelen van hun bestaande UI

Bekijk vacature »

SQL developer

Functieomschrijving Voor een erkende werkgever in de omgeving van Tilburg zijn wij op zoek naar een ervaren SQL ontwikkelaar. Hier wordt jij mede verantwoordelijk voor zowel de design en implementatie van SQL-databases als voor het verstaan van de processen van klanten naar het vertalen van deze processen naar IT-oplossingen. Jouw takenpakket komt er als volgt uit te zien: Het ontwerpen en implementeren van databaseschema's: Je bent in staat om een database te ontwerpen en de structuur van tabellen, relaties, indexen en andere objecten te definiëren; Het schrijven van complexe SQL-query's: Je kunt complexe query's schrijven om gegevens uit de database

Bekijk vacature »

.NET Developer te Naarden

Bedrijfsomschrijving Voor mijn klant ben ik op zoek naar een .NET Developer om het huidige team te komen versterken. Deze organisatie bevindt zich in de logistieke sector, en zij hebben een eigen ERP systeem ontwikkeld dat zij inzetten ter optimalisatie van de logistieke processen van haar eindklanten. Deze organisatie bestaat inmiddels al ruim 20 jaar, waarbij zij een duidelijke missie hebben, namelijk: het werk van de eindklant makkelijker maken door de systemen die zij leveren. Ze werken over heel de wereld, wat deze organisatie een echte internationale speler maakt. Binnen de organisatie kenmerken ze zich door een dynamische en professionele

Bekijk vacature »

Applicatie ontwikkelaar

Functie omschrijving Zelfstandige applicatie ontwikkelaar gezocht voor familiair bedrijf in omgeving Rotterdam! Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging en zoek jij een informele werkgever waar je zelfstandig kunt werken binnen een leuk IT team, lees dan snel verder want wie weet zijn wij op zoek naar jou! Binnen deze rol houdt jij je met het volgende bezig: Onderhouden en ontwikkelen van de IT systemen; Opzetten van Azure Cloud systemen, denk aan interfaces, hardware op de Cloud, webportalen of BI functies; Werken aan scripts binnen verschillende software applicaties, denk aan ERP en CAD; Ontwikkelen en implementeren van MS PowerApps

Bekijk vacature »

Medior Java developer (fullstack)

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »

Back-end developer

Functieomschrijving Voor een gewaardeerde werkgever in regio Tilburg zijn wij op zoek naar een gemotiveerde SQL Developer/ functioneel consultant. Jij wordt verantwoordelijk voor zowel het ontwerpen en implementeren van SQL-databases als voor het in kaart brengen van de bedrijfsprocessen van een organisatie en het vertalen van deze processen naar IT-oplossingen. Jouw takenpakket komt als volgt uit te zien: Ontwerp en implementatie van SQL-databases: Je ontwerpt, ontwikkelt en implementeert SQL-databases om de data behoeften van de organisatie te ondersteunen; Analyse van bedrijfsprocessen: Je analyseert de bedrijfsprocessen van de organisatie om de behoeften van de klant te begrijpen en te vertalen naar

Bekijk vacature »

Medior Java developer

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »
Dick Tol

Dick Tol

16/11/2012 18:25:32
Quote Anchor link
Ik krijg de foutmelding undefined offset: 12, wanneer ik in een while-constructie een extra $naam typ, terwijl de naam correct in de database staat.

Ik werk in PHPMyAdmin. Als ik dezelfde code op internet zet, krijg ik de foutmelding niet.

Wat betekent deze foutmelding?
Gewijzigd op 16/11/2012 18:43:02 door Dick Tol
 
PHP hulp

PHP hulp

20/05/2024 17:16:42
 
Eddy E

Eddy E

16/11/2012 19:55:12
Quote Anchor link
Dat je een stukje van een array wil 'openen' die er niet is.


En nu even mijn glazen bol pakken om je code te gokken.
O nee! Gevallen.


Geef je code eens.
 
Dick Tol

Dick Tol

16/11/2012 20:18:07
Quote Anchor link
Dank je wel.

Het vreemde is dat de naam in de array wel in de database staat en dat de code verder goed werkt.

$query = "UPDATE kooi SET

blauweparkiet= '". $_POST["blauweparkiet"] ."',
geleparkiet = '". $_POST["geleparkiet"] ."'

WHERE parkietid='" .$_POST["id"] ."'";
mysql_query($query);
}
....

else{

$query="SELECT * FROM kooi WHERE parkietid='". $_GET["id"] ."'";

$resultaat = mysql_query($query);

while (list($parkietid, $blauweparkiet, $geleparkiet,$buitenhokid,$glazenkooi,$stalenkooi ) =

mysql_fetch_row($resultaat)){
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

16/11/2012 20:48:46
Quote Anchor link
Ik raad erg aan om mysql_real_escape_string() te gebruiken over je $_GET waardes in je query. Je bent nu mogelijk zeer hackbaar.
 
Eddy E

Eddy E

16/11/2012 20:59:20
Quote Anchor link
En je kreeg een fout op welke regel?
Ik verwacht op de list(....).
Ik heb deze constructie nog nooit zo gezien, maar 't zal wel werken... denk ik?

Daarnaast: rondom integers GEEN enkele haakjes in je query.

Toevoeging op 16/11/2012 20:59:57:

En kan je even je code tussen [code][/code] kunnen zetten?
Gewijzigd op 16/11/2012 21:00:10 door Eddy E
 
Dick Tol

Dick Tol

16/11/2012 21:21:34
Quote Anchor link
Dank je wel.

Ik heb de tekst mysql_fetch_rom($resultaat)){

vervangen door mysql_real_escape_string()

Maar ik krijg de foutmelding

mysql_real_escape_string() expects parameter 1 to be string, resource given in ..




Toevoeging op 16/11/2012 21:29:08:

Zet ik de haakjes dan zo in de query?
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
$query="SELECT * FROM kooi WHERE parkietid='". $_GET["id"] ."'";
  $resultaat = mysql_query($query);
 while (list(($parkietid, $blauweparkiet, $geleparkiet  )) = mysql_real_escape_string($resultaat)){


Dit is de hele code

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
<!DOCTYPE html PUBLIC "-//W3C//DTD XHTML 1.0 Strict//EN"
        "http://www.w3.org/TR/xhtml1/DTD/xhtml1-strict.dtd">
<html xmlns="http://www.w3.org/1999/xhtml" xml:lang="en" lang="en">
 <head>
 <meta http-equiv="content-type" content="text/html; charset=utf8_unicode_ci" />
 <title></title>

<link rel= "stylesheet" href="menu_style.css" type="text/css" />
 <link href="opmaak.css" rel="stylesheet" type="text/css"/>

<body>
<?php
include ("db_connect.inc.php");

if (isset($_POST["bevestiging"])){

 $query = "UPDATE kooi SET
  
  
blauweparkiet = '"
. $_POST["blauweparkiet"] ."',

geleparkiet = '"
. $_POST["geleparkiet"] ."'
  

 WHERE parkietid='"
.$_POST["id"] ."'";
  mysql_query($query);
 echo "<h2>Kooi wijzigen</h2>De volgende opdracht is uitgevoerd: <b>$query</b><br><hr>\n";
 echo "Record nummer " .$_POST["id"] . " is bijgewerkt<br>\n";
  echo "<a href=\"kooiwijzigen.php\">Terug naar rooster wijzigen.</a>";
}

else{
 // pagina heeft zichzelf nog niet aangeroepen, gegevens inlezen
 $query="SELECT * FROM kooi WHERE parkietid='". $_GET["id"] ."'";
  $resultaat = mysql_query($query);
 while (list($parkietid, $blauweparkiet, $geleparkiet  ) = mysql_real_escape_string($resultaat)){
  
$vn=$blauweparkiet;
$vm=$geleparkiet;
  

 

  }

?>

 
<form action="<?php echo($_SERVER["PHP_SELF"]);?>" method="post">


<input type="hidden" name="bevestiging" value="1">
<input type="hidden" name="id" value="<?php echo $_GET["id"];?>">
 

<h2>Kooi wijzigen</h2>
Parkiet:<input type="text" name="blauweparkiet"
  value="<?php echo$vn;?>" size="50""><br>

 

<input type="checkbox" name="geleparkiet" <?php if (!empty($vm)) {echo 'checked="checked"';} ?> value="geleparkiet""/>geleparkiet
 

<hr>
<input type="Submit" value="Registreer de gegevens.">

</form>
<?php
}// else-blok afsluiten
?>

</body>
</html>

</div>
 

 
Gewijzigd op 16/11/2012 21:45:05 door Dick Tol
 
Eddy E

Eddy E

16/11/2012 21:49:55
Quote Anchor link
Klik even op: mysql_real_escape_string.

Lees daar eens wat het doet.
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.