unexpected {

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

C# Developer Research and Development - Delft

Vacature details Vakgebied: Software/IT Opleiding: Medior Werklocatie: Delft Vacature ID: 6307 Introductie C# Developer Research and Development - Delft - Onze klant is één van de meest innovatieve bedrijven in de region van Delft. Op dit moment zijn ze voor het innovatie centrum. In het innovatie centrum wordt gewerkt aan de nieuwste technieken voor navigatie software. R&D / C# / Pattern Recognition / Algorithms / 3d Data / DotNET Functieomschrijving Als C# Developer kom je te werken in een innovatief scrumteam. We ontwikkelen en door ontwikkelen de nieuwste technieken op het gebied van navigatie software. Deze software wordt onder andere

Bekijk vacature »

.NET Developer Medior Senior

Dit ga je doen Ontwikkelprocessen verder optimaliseren en verder ontwikkelen met C#; CI/CD-pipelines automatiseren; Herbruikbare componenten maken; Testen; Front-end pagina's gebruiksvriendelijk maken. Hier ga je werken Als .NET Developer kom jij terecht binnen een grote en internationale organisatie. Zij streven naar een positieve impact op de mens, milieu en maatschappij. Het bedrijf is oorspronkelijk een familiebedrijf en werkt aan de productie van hoogwaardige en technische systemen voor de gezondheidszorg. Momenteel willen zij betere ontwikkelprocessen creëren op internationaal gebied en staat kwaliteit en veiligheid voor hun op nummer 1! Als .NET Developer werk jij aan het ontwikkelen van verbeterde software voor

Bekijk vacature »

Medior Front-end Developer

Sogeti is een organisatie met een goede werksfeer en zo min mogelijk hiërarchische verhoudingen. Ga je bij ons als Medior Front-end Developer aan de slag? Dan werk je dagelijks met collega’s aan de mooiste IT-projecten. Deze snelgroeiende groep collega’s krijgt energie van hun vak en dat merk je op de werkvloer. Onze klantenkring is groot en divers, dat vraagt om flexibiliteit van jou. Tegelijkertijd betekent dit dagelijks nieuwe dingen leren én dat geen werkdag hetzelfde is. Natuurlijk krijg jij de mogelijkheid je te certificeren. We organiseren regelmatig technische Meet-ups en doen we veel aan kennisdeling waarbij iedereen welkom is, zowel

Bekijk vacature »

Full Stack C#.NET developer

Functieomschrijving Wij zijn op zoek naar een gepassioneerde Full Stack C#.NET Software Developer. Als Software Developer ben je verantwoordelijk voor het ontwikkelen van webapplicaties, apps en dashboards voor de eigen IOT-oplossingen. Je werkt samen met andere ontwikkelaars en engineers om de sensoren in machines uit te lezen en deze data om te zetten in management informatie voor jullie klanten. Taken en verantwoordelijkheden: Ontwikkelen en onderhouden van webapplicaties, apps en dashboards voor de eigen IOT-oplossingen. Testen en valideren van de ontwikkelde software. Actief deelnemen aan code reviews en bijdragen aan het verbeteren van de kwaliteit van de software. Je gaat aan

Bekijk vacature »

Low Code Developer

Functie omschrijving Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging en ben jij HBO afgestudeerd in de richting van IT? Heb jij verstand van datamodellering, NO CODE Platformen en kun jij het aan om projecten te leiden? Voor een leuke opdrachtgever in omgeving Capelle aan den IJssel zijn wij op zoek naar een No Code developer die zich bezig gaat houden met het optimaliseren van bedrijfsprocessen bij klanten in heel het land! Wat ga je hier zoal doen? Je gaat geen code kloppen maar bedenken hoe applicaties eruit moet komen te zien. Je gaat werken met een non code platform, je

Bekijk vacature »

Belastingdienst - Freelance Applicatieontwikkelaar

Startdatum: 01.06.2023 Richttarief: €65,00 - €75,00 Duur van de opdracht: 6 maanden Uren per week: 36 Taal: Nederlands vereist! Gelieve in het Nederlands te solliciteren. Hybride. Kantoordagen in Utrecht, incidenteel in Apeldoorn Functieomschrijving: De afdeling IV – Generieke Voorzieningen – Interactie Online is onderdeel van de keten Interactie. De missie van de keten is: “het faciliteren van de interactie met alle burgers, bedrijven en hun vertegenwoordigers om hen in staat te stellen aan hun fiscale verplichtingen te voldoen en aanspraak te maken op hun rechten.” De afdeling Interactie Online heeft een belangrijke bijdrage binnen deze keten. Dit door het ontwikkelen

Bekijk vacature »

Lead Java Developer

Dit ga je doen Je taken bestaan onder andere uit: Het aansturen van een development team bestaande uit 8 collega's op technisch maar ook HR gebied; Het maken van strategische keuzes omtrent de (nieuw)bouw van deze applicatie; Het maken van technische ontwerpen; Hands-on mee ontwikkelen met het team (met o.a. Java, Spring, Angular, REST); Reviewen van code en feedback geven op collega developers. Hier ga je werken Als Lead Software Developer ben je verantwoordelijk voor één van de vier Agile Java ontwikkelteams die bouwen aan technologie die duizenden instanties wereldwijd verbindt. Dit Agile team, data Jira en Confluence gebruikt en

Bekijk vacature »

C# .NET Developer

Dit ga je doen Als developer nieuwe gave features implementeren; Werken met technieken als C# .NET en (REST) API's webservices; Ontwikkelen van koppelingen middels API's; Maken van technische keuzes en beslissingen over de architectuur; Junior collega's coachen; Initiatief nemen voor nieuwe technische mogelijkheden; Je bent een belangrijke schakel - en vindt het leuk - om te schakelen met de business. Hier ga je werken In een klein team van professionals ben je als C# .NET Developer verantwoordelijk voor het ontwikkelen van één van de applicaties voor het grootste inhouse product: een applicatie voor alles omtrent hypotheken. De programmeertaal die je

Bekijk vacature »

Lead React Developer

Dit ga je doen Als Lead React Developer zul jij je voornamelijk gaan bezighouden met: Het werken aan tal van uiteenlopende projecten waar gloednieuwe (web)applicaties van scratch af aan ontwikkeld worden met o.a. React (Native) en Drupal; Het aansturen van een team bestaande uit 5-6 talentvolle en gedreven ontwikkelaars; Het adviseren en meedenken over nieuwe (technische) oplossingen en te gebruiken tools/frameworks; Het meedenken over de architectuur en de juiste implementatiebeslissingen maken; De doorontwikkeling van huidige applicaties. Hier ga je werken Als je inderdaad een ervaren Lead React Developer bent die zichzelf graag nog verder wil ontwikkelen dan is het goed

Bekijk vacature »

.NET developer

Functie Als senior .NET ontwikkelaar en aankomend lead developer ben jij in één van de drie development teams verantwoordelijk voor het volgende: • Jij hebt een oogpunt op modernisering en bent verantwoordelijk voor de technische staat en architectuur van de applicatie; • Jij bent verantwoordelijk voor het reviewen van de technische haalbaarheid van verschillende onderwerpen; • Jij bent verantwoordelijk voor een goede aansluiting binnen het multidisciplinaire team en de bijbehorende taken; • Jij bent verantwoordelijk voor het aandragen van verbetervoorstellen en ontwikkelstandaarden in zowel de techniek als architectuur; • Jij bent meewerkend voorman en ondersteunt en coacht jouw team op

Bekijk vacature »

Back End Developer .NET

Dit ga je doen Ontwikkelen in C# .NET en werken aan nieuwbouw, uitbouw en onderhoud van de software (die communiceren met 68.000 sensoren, waardoor er meerdere miljoenen berichten per uur verwerkt worden); Samenwerken in Scrum Teams; Meewerken aan verschillende, uitdagende projecten; Werken met nieuwe technologieën en vrijheid krijgen om jezelf te ontwikkelen en door te groeien. Hier ga je werken Je komt als Developer te werken bij een organisatie die gespecialiseerd is in software die real-time wordt gebruikt. De software constateert waar werk moet worden uitgevoerd en de chauffeurs worden met een andere applicatie hierop geattendeerd. Ook wordt er direct

Bekijk vacature »

.NET developer

Functie Als ervaren .NET ontwikkelaar start jij een team met 12 programmeurs. Jullie zijn verantwoordelijk voor het huidige platform van deze organisatie. Als team werken jullie in tweewekelijkse sprints en starten jullie iedere dag met een stand-up. Jij werkt samen met jouw team aan het uitbreiden van het huidige platform door middel van nieuwe features. Daarnaast zorg jij er samen met jouw team voor dat het platform veilig is en gebruiken jullie de nieuwste technieken om deze veiligheid te waarborgen. Zo maken jullie gebruik van C# .NET, .NET Core, React, Azure, Kubernetes, ASP.NET, MVC. Jij gaat aan het werk in

Bekijk vacature »

Software Programmeur PHP

Functie Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging als PHP developer en zoek je een leuke platte organisatie? Lees dan snel verder! Voor een opdrachtgever in omgeving Capelle aan den IJssel dat zich gespecialiseerd heeft in het realiseren van veilige netwerkverbindingen zijn wij op zoek naar een leuke software developer ter versterking van het huidige team. Hoe kan jouw dag er straks uitzien? Je gaat software en webapplicaties ontwikkelen met behulp van de talen PHP, JAVA en Node.js. Je gaat technische klussen uitvoeren op locatie bij klanten. Je onderhoudt contact met de projectleider om er zeker van te zijn

Bekijk vacature »

Traineeship Front-end developer (WO, 0 tot 3 jaar

Functie Zoals beschreven ga je vanaf start aan de slag bij een passende opdrachtgever, hierbij kijken ze echt naar jouw wensen, kennis/ervaring maar ook de reisafstand. Momenteel hebben ze meerdere klanten waarbij ze groepen hebben opgezet wat maakt dat er diverse uitdagende kansen liggen. Naast het werken bij de opdrachtgever, en het volgen van de masterclasses, zul je regelmatig met de andere trainees in contact zijn. Niet alleen op professioneel vlak maar juist ook bij de borrels en kwartaaluitjes! Kortom; een jaar lang hard aan jezelf werken in combinatie met gezelligheid en plezier. Spreek dit jou aan? Dan komen we

Bekijk vacature »

Back end developer

Functie Jij als full stack ontwikkelaar komt te werken in een team bestaande uit 4 back end programmeurs, 2 vormgevers/ Front end developers en een online marketeer. Qua persoonlijkheden is het team erg gevarieerd van sportfanaten tot gameliefhebbers en Golfers. Een ding heeft iedereen hier gemeen; Passie voor goede code. In jouw rol zul je voor 90% van je tijd je bezig houden met het ontwikkelen van grote maatwerk applicaties. Daarnaast hebben wij op aanvraag ook wel eens een website of onderhoudsklusje, die opgepakt moet worden en hier ben jij ook niet vies van. De technische uitdaging momenteel is dat

Bekijk vacature »

Pagina: 1 2 volgende »

Sam van Broemsen

Sam van Broemsen

12/08/2014 19:11:50
Quote Anchor link
Hoi PhpHelpers!

Ik ben bezig met een waardebonsysteem,
Maar nu liep ik tegen een probleem aan: ik krijg errors.
Weet iemand wat dit is en hoe ik het kan fixen?
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
<?php

include "config.php";


$gQuery = $db->query("SELECT Waarde FROM Codes WHERE Code='".$db->real_escape_string($_POST['codej'])."'");
while($rij1 = $gQuery->fetch_assoc()){
    $gQuery2 = $db->query("SELECT balance FROM Users WHERE gnaam='Sombie'");
    while($rij2 = $gQuery2->fetch_assoc()) {
        $geld3 = $rij1+$rij2;
        if($db->query("UPDATE Users SET balance='".$geld3."' WHERE gnaam='Sombie'")){
            if(!$db->query("DELETE FROM Codes WHERE Code='".$db->real_escape_string($_POST['codej'])."'")){                
                echo "<Br> Het is niet gelukt om de code op te waarderen. <br> Dit kan aan het volgende liggen: <br><br> - De code is niet geldig. <br> - De database functioneert even niet. <Br><br> Probeer het later opnieuw.<br> Error: ".$db->error;
                echo "<br> <a href='insertcode.html'> < Probeer het opnieuw </a>";
                echo "<br> <a href='index.php'> < Ga terug naar de startpagina </a>";
            }
else{
                echo "<br> Code ".htmlentities($_POST['codej'])."opgewaardeerd!";
                echo "<br> <a href='index.php'> < Terug naar de startpagina </a>";
            }
        }
else{
            echo "<br> Het is niet gelukt om de code op te waarderen. Probeer het later opnieuw.<br> Error: ".$db->error;
        }    
    }
}


$db->close;
?>


In config.php staan alleen de connect-details.
Ik krijg deze fout:
Parse error: syntax error, unexpected '{' on line 12

UPDATE: Ik ben er achter gekomen, waar het fout gaat. Deze regel werkt niet: $geld3 = $rij1+$rij2; Maar ik weet niet waarom? Als ik $geld3 op bijvoorbeeld 99 instel zet hij het wel op 99.
UPDATE: Het werkt ik had het verkeerd gebruikt. Ik moest het zo gebruiken: $geld3 = $rij1['Waarde']+$rij2['balance'];
Alvast Bedankt,


Sam
Gewijzigd op 14/08/2014 15:31:52 door Sam van Broemsen
 
PHP hulp

PHP hulp

20/05/2024 13:43:54
 
Erwin H

Erwin H

12/08/2014 19:15:31
Quote Anchor link
Gewoon even netjes programmeren en consequent zijn. Tel de ( en ) op die regel en je ziet 3x ( en 1x ). Daar mist dus iets...
En regel 13 zal vervolgens ook fout gaan, opvallend trouwens dat je twee keer achtereen hetzelfde (min of meer) doet.
Gewijzigd op 12/08/2014 19:19:52 door Erwin H
 
Sam van Broemsen

Sam van Broemsen

12/08/2014 19:24:58
Quote Anchor link
Ik heb het nu veranderd, maar werkt nog steeds niet.
 
Erwin H

Erwin H

12/08/2014 19:44:35
Quote Anchor link
En wat denk je nu dat er op regel 13 gaat gebeuren?
Die hele regel is trouwens, uhm, gewoon fout. Afgezien van dat je dezelfde query probeert uit te voeren wat natuurlijk niet zo helpt, is de rest ook fout. Je probeert nu een string aan boolean te plakken?
 
Bart V B

Bart V B

12/08/2014 19:47:32
Quote Anchor link
Jou regel 13:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
<?php
// lees regel 12 is ook fout
if(!$db->query("DELETE FROM Codes WHERE Code='".$db->real_escape_string($_POST['codej']))){
if(!$db->query("DELETE FROM Codes WHERE Code='".$db->real_escape_string($_POST['codej'])."'")){
?>


Regel 13:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
<?php
if(!$db->query("DELETE FROM Codes WHERE Code='".$db->real_escape_string($_POST['codej'])."'")){
if(!$db->query("DELETE FROM Codes WHERE Code='".$db->real_escape_string($_POST['codej'])."'")){
?>

Nogmaals waarom 2x het zelfde? is dat gewoon omdat je een verkeerde copy/past hebr gedaan of omdat het echt iets moet doen?
 
Sam van Broemsen

Sam van Broemsen

12/08/2014 19:57:45
Quote Anchor link
Ik heb niks gecopy'ed en gepaste.
Ik was waarschijnlijk vergeten dat ik die regel al had getypt.
Ik maak veel fouten als ik snel typ :blush:
De extra regel heb ik aangepast, maar werkt nog steeds niet.
Gewijzigd op 12/08/2014 20:01:07 door Sam van Broemsen
 
Erwin H

Erwin H

12/08/2014 20:03:10
Quote Anchor link
En wat is de foutmelding nu dan?
 
- SanThe -

- SanThe -

12/08/2014 20:05:00
Quote Anchor link
Sam van Broemsen op 12/08/2014 19:57:45:
.... maar werkt nog steeds niet.


Beetje meer en duidelijkere info mag best wel.
Hier kan niemand iets mee.
 
Sam van Broemsen

Sam van Broemsen

12/08/2014 20:07:43
Quote Anchor link
Dat kan ik niet weten, mijn hosting geeft niet aan wat de fout is. Daarom gebruik ik een online debugger, maar die geeft nu geen fout aan. Als er een fout aanwezig is, stopt het automatisch met een script, nu stopt het met een script. Ik hoef nu niet de fix te weten voordat die fouten wel worden gezien.
Gewijzigd op 12/08/2014 20:10:21 door Sam van Broemsen
 
- SanThe -

- SanThe -

12/08/2014 20:13:44
Quote Anchor link
Bovenin je script:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
<?php
ini_set('display_errors', 1);
error_reporting(E_ALL);

// rest
?>
 
Sam van Broemsen

Sam van Broemsen

12/08/2014 20:18:05
Quote Anchor link
Dankje, ik zie de fout nu wel:
Notice: Undefined property: mysqli::$close in insertcode.php on line 27
 
Erwin H

Erwin H

12/08/2014 20:22:36
Quote Anchor link
Slordig dus.... moet $db->close(); zijn. Het is eem method, geen property.
 
Sam van Broemsen

Sam van Broemsen

12/08/2014 20:27:13
Quote Anchor link
Nu ik dat heb gedaan, laat de site weer niks zien.
 
Erwin H

Erwin H

12/08/2014 20:34:03
Quote Anchor link
Je blijft wel lekker doorgaan met dan niet meer info geven. Hoe denk je dat we je kunnen helpen als je alleen zegt dat je een witte pagina krijgt?
 
Ivo P

Ivo P

13/08/2014 07:16:29
Quote Anchor link
http://www.pfz.nl/wiki/troubleshooter/#stap-1-regel-een-foutmelding

Met name het stuk in .htaccess is misschien handig voor jou
 
Sam van Broemsen

Sam van Broemsen

14/08/2014 11:45:36
Quote Anchor link
Ik heb het htacces bestand aangepast naar dit:

# Do not remove this line or mod_rewrite rules and search engine friendly URLs will stop working
RewriteBase /

# DO NOT REMOVE THIS LINE AND THE LINES BELOW ERRORPAGEID:hyMeru
ErrorDocument 500 /500.html
# DO NOT REMOVE THIS LINE AND THE LINES ABOVE hyMeru:ERRORPAGEID

php_flag display_errors on
php_value error_reporting 30711

Maar ik zie nog steeds geen foutmeldingen

Toevoeging op 14/08/2014 11:46:23:

Erwin H op 12/08/2014 20:34:03:
Je blijft wel lekker doorgaan met dan niet meer info geven. Hoe denk je dat we je kunnen helpen als je alleen zegt dat je een witte pagina krijgt?


Hoe moet ik dan nog informatie geven als ik alleen een witte pagina krijg?
 
Erwin H

Erwin H

14/08/2014 12:05:27
Quote Anchor link
Wat dacht je van gewoon eens zelf te gaan debuggen. Ik weet dat dat bijna vloeken in de kerk is voor de meeste mensen, maar het is een kleine moeite (en veelal noodzakelijk om erachter te komen wat er gebeurt), om even op een paar strategische plaatsen in je script een echo te zetten. Gewoon een paar keer
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
<?php
echo '1';
echo '2';
//etc
?>

en door gewoon te zien welk getal je nog wel te zien krijgt weet je al waar blijkbaar je script de mist in gaat. Zo kan je binnen 5 minuten al meer weten dan je nu weet na bijna 2 dagen.
 
Ivo P

Ivo P

14/08/2014 12:24:49
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php echo 'debug: regel '. __LINE__ . '<br>'; ?>


als je gewoon de regelnummers wilt zien.

Daarmee kun je ook eenvoudig met ctrl-f in je script de debug-messages terug vinden.
 
Erwin H

Erwin H

14/08/2014 12:33:01
Quote Anchor link
Meestal heb ik geen zin om zoveel te tikken, maar inderdaad, als het wat groter en complexer wordt wel makkelijker.
 
Ivo P

Ivo P

14/08/2014 12:47:07
Quote Anchor link
ctrl-c en dan op veel plekken ctrl-v

dat het regelnummer vermeld wordt, maakt ook dat je overal hetzelfde kunt zetten.
 
Sam van Broemsen

Sam van Broemsen

14/08/2014 12:57:35
Quote Anchor link
Ik krijg 4 debug messages. Mijn script loopt tot de 43'ste lijn.
En de laatste debug is op 42, dus is hij toch gewoon goed?

UDPATE: Het werkt, maar alleen wordt de balance van een gebruiker niet aangepast.
Mijn script telt de waarde van de waardebon op met de account_balance van de gebruiker. Daarna wordt de balance vervangen door de aangemaakte variable. Maar ik snap nu niet, waarom hij niks veranderd in de database.
Gewijzigd op 14/08/2014 13:01:01 door Sam van Broemsen
 

Pagina: 1 2 volgende »



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.