Unexpected 'else', kan niks vinden.

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Top Low-Code Developer Gezocht!

Bedrijfsomschrijving Unieke Kansen, Uitstekende Arbeidsvoorwaarden & Inspirerend Team Wij zijn een toonaangevende, internationale organisatie die de toekomst van technologie vormgeeft door het creëren van innovatieve en baanbrekende oplossingen. Ons succes is gebaseerd op een hecht en gepassioneerd team van professionals die altijd streven naar het overtreffen van verwachtingen. Als jij deel wilt uitmaken van een dynamische, vooruitstrevende en inspirerende werkomgeving, dan is dit de perfecte kans voor jou! Functieomschrijving Als Low-Code Developer ben je een cruciaal onderdeel van ons team. Je werkt samen met collega's uit verschillende disciplines om geavanceerde applicaties te ontwikkelen en te optimaliseren met behulp van Low-code

Bekijk vacature »

Low code Developer

Dit ga je doen Je richt je op het doorontwikkelen van bestaande applicaties en het geheel van scratch af aan opzetten van nieuwe applicaties binnen een low code platform; Je beoordeelt technisch ontwerpen en maakt de vertaalslag naar de technische oplossingen binnen het platform; Je voert testwerkzaamheden uit; Je adviseert de organisatie op jouw vakgebied; Je schakelt met business analisten en de architect om tot mooie oplossingen te komen; Je lost bugs op en denkt mee over een structurele oplossing. Hier ga je werken Het gaat om een bekend internationaal handelsbedrijf met ruim 800 medewerkers, verdeeld over verschillende deelbedrijven. Deze

Bekijk vacature »

PHP Developer

Functie omschrijving Als PHP Developer ga jij aan de slag met uitdagende software projecten. Jij gaat in deze functie software applicaties ontwikkelen. Deze software projecten zijn heel divers, en deze organisatie maakt software, van A tot Z. Klanten kunnen in elke sector werkzaam zijn, van profit tot non-profit. Deze software bouw je vooral in PHP en specifiek Laravel. Dit framework kent dus geen geheimen voor jou. De software die jij gaat ontwikkelen is heel divers, van urenregistratiesystemen tot compleet geautomatiseerde tools. In deze veelzijdige functie ga jij je zeker niet vervelen, elke dag bestaat weer uit nieuwe uitdagingen. Bedrijfsprofiel Deze

Bekijk vacature »

Ontwikkelaar Centrale Monitoring

Ontwikkelaar centrale Monitoring Functieomschrijving Wil jij een bijdrage leveren aan het onderhoud, opzetten en ontwikkelingen van technologieën van SSC-ICT, een van de grootste ICT-dienstverleners van en voor de Rijksoverheid? Je komt als monitorspecialist te werken bij team Operations Management Services. Dit team werkt aan het stabiliseren en waarborgen van een betrouwbare monitoromgeving voor 7 ministeries. Jij begeleidt het implementatieproces van de te monitoren technologieën, onder andere via management packs, connectoren en API's. Je hebt hiervoor veel contact met interne en externe klanten, die hun wensen op het gebied van monitoring aan jou doorgeven. Je beoordeelt deze wensen en komt met

Bekijk vacature »

Lead C++ Developer

De rol van Lead C++ Developer Als Lead C++ developer bij KUBUS word je verantwoordelijk voor het implementatie design van requirements en de software architectuur van de desktop applicaties van BIMcollab, ons platform voor 3D model-validatie en issue-management bedoeld om de kwaliteit van 3D design-modellen voor gebouwen te verbeteren. Betere 3D modellen leiden tot betere gebouwen, dus zo draag je bij aan verduurzaming van de gebouwde omgeving met slimmer gebruik van materialen, minder verspilling en energie-efficiënte gebouwen. Een goede gebruikerservaring staat bij ons hoog in het vaandel; we gaan in onze ontwikkeling voor innovatie en kwaliteit. In je rol als

Bekijk vacature »

.NET Developer

Functie omschrijving In deze functie ga je werken als C# Developer. Jij gaat aan de slag met de volgende taken: Maatwerk software bouwen; Huidige softwareprojecten verder uitbouwen en optimaliseren; Ideeën van de klant omzetten naar handige oplossingen en tools; Bovenstaande doe je middels de Microsoft- stack: C#, ASP.NET en MVC/ Entity Framework. Ben je net afgestudeerd aan een HBO opleiding Informatica, aarzel dan niet om te solliciteren. Dit is namelijk de ideale startersfunctie! Bedrijfsprofiel Deze organisatie is gevestigd in de regio van Boxtel. Het is van oorsprong een familiebedrijf, die gestart zijn met het bouwen van websites. Dit is door

Bekijk vacature »

Junior PHP ontwikkelaar

Functie Wij hebben onlangs onze eerste collega’s aangenomen, waardoor ons development team momenteel uit 4 personen bestaat. We bouwen onze software op basis van een PHP-framework (wat op zichzelf een Symfony framework is). Qua ontwikkeling focussen wij ons op 3 focus velden; – API-ontwikkeling/ Component Creatie – Implementatie – Framework ontwikkeling; het toevoegen van nieuwe functionaliteit of interne microservices Onze senior software engineer focust zich momenteel op de laatste twee punten, maar wij komen handen te kort op het eerste veld. Daarom zijn wij op zoek naar een enthousiaste junior software engineer die graag de kneepjes van het vak wil

Bekijk vacature »

Lead Fullstack developer

Functie omschrijving Ben jij een leergierige en ambitieuze junior developer met technische skills? Ben jij op zoek naar een werkgever die jouw de volledige vrijheid geeft om jezelf tot een volwaardige senior te ontwikkelen? Wij zijn op zoek naar een full stack developer die zich bezig wil bezig houden met het uitbreiden en verbeteren van de online webshop. Een onderdeel van jouw werkzaamheden is naast het beheren van de webshop ook om de processen en structuren te stroomlijnen. Werkzaamheden Onderhouden van de webshop (denk aan het bijhouden van de voorraad); Nieuwe functies toevoegen aan de product configurator door middel van

Bekijk vacature »

Embedded Software Developer

Functie omschrijving Voor een mooi softwarebedrijf in omgeving Moordrecht zijn wij op zoek naar een Embedded Software developer. Ben jij enthousiast en een echte team player? Lees dan snel of dit iets voor jou is! Binnen deze rol houdt jij je bezig met alle werkzaamheden die nodig zijn om een functionaliteit te bouwen. Denk aan ontwerpen, architectuur, programmeren en algoritmes. Je voert test en validatie werkzaamheden uit bij de implementatie bij de klant. Ben jij een Embedded Software Developer die affiniteit heeft met de allernieuwste technieken? Laat dan snel wat van je horen! Bedrijfsprofiel Onze opdrachtgever bestaat uit een groot

Bekijk vacature »

Junior Software Developer

Functie omschrijving Wij zijn op zoek naar een Junior Software Developer!? Sta jij aan het begin van jouw loopbaan of heb jij misschien al enige ervaring? Vind jij het daarnaast belangrijk om jezelf constant te kunnen ontwikkelen en uitdagen? Lees dan snel verder! Voor een vooraanstaand softwarehuis in Nieuwegein ben ik op zoek naar een Junior Software Developer. De eigenaar van het bedrijf is ervan bewust dat je als junior nog een hoop kan leren, waardoor je de eerste maanden veel begeleiding en diverse trainingen krijgt. Daarna ga je samen met je collega's aan zowel kleine als grote projecten werken.

Bekijk vacature »

Robot Programmeur

In het kort Drie redenen waarom deze vacature uniek is! Programmeren van zelflerende robots Werken op kantoor en testen in de bedrijfshal Je krijgt verantwoordelijkheid, vrijheid en je mag werken naar eigen inzicht De organisatie Hier ga je aan de slag Een bedrijf dat innovatieve robottoepassingen ontwerpt en bouwt voor onder andere de staal industrie, energie- bouw- en agrarische sector. De robots die vaak in combinatie met diverse randapparatuur geleverd worden vormen een totaaloplossing voor de klant. Dit zijn klanten over de hele wereld, van België en Duitsland tot China, India, maar ook in Nederland. Projecten waar momenteel aan wordt

Bekijk vacature »

Lead Webdeveloper

Als Lead webdeveloper bij KUBUS ben je verantwoordelijk voor het implementatie design van requirements en de software architectuur van de webapplicatie en services van BIMcollab. In je rol als lead developer zoek je als vanzelf op een creatieve manier naar het optimum tussen benodigde implementatie-tijd, de performance van de applicatie en een snelle go-to-market van features, aansluitend bij onze geautomatiseerde test- en release train. Hierbij bewaak je in samenwerking met de andere senior ontwikkelaars in je team de architectuur van de applicatie en adviseer je de product owner over noodzakelijke refactoring om de onderhoudbaarheid van het platform te verbeteren. Ons

Bekijk vacature »

.NET developer

Functie As a .NET developer you start in a driven and diverse development team. Your team consists of 16 IT professionals, including 7 software engineers. Because your new employer is internationally active, there are also international IT professionals working in the IT department. As a result, the official language is English. As a team you are responsible for a new Cloud Native product. This product runs entirely in Azure with a Progress Database and various Azure Functions. In addition, this product has a JS front-end, a REST API system and a layer in C # .NET. The idea is therefore

Bekijk vacature »

High level C++ QT Developer

Vacature details Vakgebied: Software/IT Opleiding: Senior Werklocatie: Eindhoven Vacature ID: 13486 Introductie Would you like to be involved in every aspect of software development for our exceptional products, from specification and design to testing and integration? If you're passionate about software development and eager to apply your programming skills to create customer-focused deliverables, then this is the perfect chance for you to expand your expertise. You can become a member of our Machine Control department's data-driven development team, where you'll design and build software solutions that optimize machine productivity. As a senior software design engineer, you'll participate in all phases

Bekijk vacature »

Front end developer binnen het onderwijs

Functie Het doel van dit team is om te zorgen dat de studenten altijd op de hoogte zijn van relevante informatie en de mogelijkheid hebben om online vragen te stellen. Hiervoor hebben ze een portal ontwikkeld. De app is echt een greenfield project met een eigen inrichting middels cloud. De ontwikkeling wordt gedaan door gebruik te maken van oa. Javascript, React, CSS, Next.js, GraphQL in een Azure Cloud omgeving. Daarnaast gebruiken ze tooling als Figma, storybook, Jest en Github. De complexiteit in deze rol zit hem in het feit dat data uit verschillende bronsystemen komt waarbij er zowel gekoppeld wordt

Bekijk vacature »
Roel H

Roel H

25/05/2015 12:23:15
Quote Anchor link
Hallo,

Ik krijg een foutmelding, die ik alleen bij de localhost server krijg en niet wanneer ik de pagina op een internet hosting zet. Dit is de fout:

Quote:
Parse error: syntax error, unexpected 'else' (T_ELSE) in on line 292


Lijn 292 is de else lijn.
Quote:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
<?php
     }
 }

 else
 {
     echo [/quote]
Echter, ik zie nergens een fout in een accolade die ik vergeten ben ofzo en het script werkt via een internet hoster dus wel goed..

Wie o wie kan me helpen?
 
PHP hulp

PHP hulp

01/05/2024 21:47:59
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

25/05/2015 12:31:45
Quote Anchor link
Ik gok dat je ergens iets doet zoals dit:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
<?php
if($doe_iets) {
    // doe wat
} else {
    // doe nog wat
} else {
    // probeer nog wat te doen...
}
[
/code]
En dit kan natuurlijk niet, want er kan maar n else bestaan. Dus kijk eens goed naar je if-statements, en gebruik vooral de TAB-toets om er een goed overzicht in te krijgen.
 
Roel H

Roel H

25/05/2015 12:39:00
Quote Anchor link
Nou nee, dat doe ik dus niet, iig niet erg van bewust.
Het rare is dan wel weer, het werkt wel wanneer ik het upload naar een internet hosting. Dus dan betekent het toch dat het wel moet werken?

Edit:
De code:
http://pastebin.com/jhYGFEUW
Gewijzigd op 25/05/2015 12:52:02 door Roel H
 
- SanThe -

- SanThe -

25/05/2015 12:51:16
Quote Anchor link
Roel H op 25/05/2015 12:39:00:
Het rare is dan wel weer, het werkt wel wanneer ik het upload naar een internet hosting.


Of de foutmeldingen staan daar compleet uit en 'denk' je dat het werkt.
Met zo'n kort stukje script kunnen wij uiteraard niet veel.
 
Roel H

Roel H

25/05/2015 12:52:35
Quote Anchor link
http://pastebin.com/jhYGFEUW

De code van het script.
 
- SanThe -

- SanThe -

25/05/2015 12:58:34
Quote Anchor link
En waar is regel 292?
 
Roel H

Roel H

25/05/2015 13:10:30
Quote Anchor link
Sorry,

Heb wat weg gehaald. Dat is nu regel 277.
 
- SanThe -

- SanThe -

25/05/2015 13:27:23
Quote Anchor link
Zit het niet toevallig in het stukje wat je hebt weggehaald?
Ik kan zo even niets vinden.
 
Roel H

Roel H

25/05/2015 13:32:14
Quote Anchor link
Wat ik weggehaald heb zijn een reeks mail adressen eigenlijk, niet veel meer. Ik zal zo voor de zekerheid nogmaals kijken. Maar ik geloof niet dat het daaraan ligt eigenlijk. Daarom snap ik de hele foutmelding eigenlijk niet...
 
Eddy E

Eddy E

25/05/2015 13:37:55
Quote Anchor link
http://codepad.org/OZKuAHxA >> daar kan je het script ook gewoon 'draaien'. Ik heb alleen session_start() even uitgezet, want dat kan/mag/werkt daar niet.

Voor de rest geen fouten.

Toevoeging op 25/05/2015 13:38:07:

Welke PHP-versie draai je lokaal?
 
Roel H

Roel H

25/05/2015 13:44:51
Quote Anchor link
Hoi,

Hier is de hele versie, met regel 292 erbij:
http://pastebin.com/EbRcZ7sC

Lokaal draai ik 5.5.12. Ik gebruik WampSever als Webserver. Hiervoor draaide ik EasyPHP, die gaf ook fout meldingen aan.
Ik snap er niks meer van, of ik moet helemaal schoon gaan beginnen...
 
- SanThe -

- SanThe -

25/05/2015 13:50:59
Quote Anchor link
In dit laatste script gebruik je ook shorttags. Vervang die eens door normale tags.
Dus <? ==> <?php
 
Roel H

Roel H

25/05/2015 16:06:18
Quote Anchor link
No, ik heb dat stukje er namelijk al eens helemaal uitgehaald, dan zet hij de fout op de laatste regel van het bestand, na </html> dus. Het zit hem waarschijnlijk ergens midden in het bestand, maar ik kan het gewoon niet vinden.
 
- SanThe -

- SanThe -

25/05/2015 16:10:05
Quote Anchor link
- SanThe - op 25/05/2015 13:50:59:
In dit laatste script gebruik je ook shorttags. Vervang die eens door normale tags.
Dus <? ==> <?php


Heb je dit al gedaan?
 
Roel H

Roel H

25/05/2015 16:18:59
Quote Anchor link
Het klopt, php moest erbij komen te staan in lijn 195. Super bedankt man!

Toevoeging op 25/05/2015 16:22:43:

Heb ik nog een klein probleempje.

ik krijg deze foutmelding

Quote:
Warning: mail(): Failed to connect to mailserver at &quot;localhost&quot; port 25, verify your &quot;SMTP&quot; and &quot;smtp_port&quot; setting in php.ini or use ini_set() in C:\wamp\www\paps\plaatjezoeken.php on line 161


Ik heb dus al de smtp van telfort ingevoerd in de php ini, maar dat werkt niet. Hoe krijg ik dit werkend. Lukte bij easyphp ook al niet.
Gewijzigd op 25/05/2015 16:30:10 door Roel H
 
- SanThe -

- SanThe -

25/05/2015 16:33:20
Quote Anchor link
Je moet in php.ini de smtp server van de adsl-provider opgeven.
En dan Apache herstarten.
Gewijzigd op 25/05/2015 16:33:52 door - SanThe -
 
Roel H

Roel H

25/05/2015 17:08:10
Quote Anchor link
Super bedankt, het werkt! :)
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.