Unexpected error

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Laravel / PHP developer gezocht!

Functie omschrijving Wij zijn op zoek naar een Laravel PHP Developer voor een leuk bedrijf in de omgeving van Amsterdam! Je zult je bezig houden met de volgende werkzaamheden: Je gaat aan de hand van de wensen van klanten software ontwikkelen; Je bent bij het gehele proces betrokken; van A tot Z; Je hebt na de oplevering contact met de klant wanneer zij problemen ervaren; Je denkt mee over het verbeteren van de werkprocessen; Je denkt mee over softwareoplossingen; Je speelt in op de behoefte van de klant; Je houdt je bezig met het verbeteren, aanpassen en vernieuwen van de

Bekijk vacature »

SQL database developer

Functie omschrijving Voor een softwarebedrijf gespecialiseerd in het ontwikkelen van logistieke software in omgeving Tilburg zijn wij op zoek naar een ervaren SQL database developer. Je gaat werken aan uitdagende, complexe projecten. Iedere klant/project betekent maatwerk in de database. Jouw werkzaamheden zullen er als volgt uit zien: Je bent verantwoordelijk voor de gehele ontwikkelstraat. Van architectuur tot ontwikkeling Je gaat je bezig houden met het ontwerpen en ontwikkelen van MS SQL server databases. Je gebruikt hiervoor T-SQL als programmeer laag. Je begeleidt als lead developer de projecten bij klanten van A – Z. Je sluit aan bij meetings met klanten,

Bekijk vacature »

Full Stack Developer

Ben jij een kei van een full-stack developer? Heb je ambitie om te groeien en jezelf te ontwikkelen binnen een ambitieus bedrijf? Gaat jouw hart sneller kloppen van transpilers of frameworks zoals Angular, Vue of React? Dan ben jij de persoon die wij zoeken! Voor onze opdrachtgever zijn wij op zoek naar een full-stack developer om onderdeel te zijn van een team dat bestaat uit gedreven developers. Ieders met hun eigen specialiteiten en kennis van de projecten en behoeften vanuit de product owners. We zoeken iemand die met zijn/haar huidige competenties en domeinen dit team wil begeleiden, stimuleren en tevens

Bekijk vacature »

SQL Database developer

Functie omschrijving Wil jij meewerken aan het creëren van slimme software om magazijnen als een geoliede machine te laten lopen? Wij zoeken een zorgvuldig persoon, iemand die niet snel de hand omdraait voor complexe algoritmes. Denk jij dat jij de SQL ontwikkelaar bent die wij zoeken? Lees snel verder en wie weet zitten we binnenkort samen aan tafel! Jouw werkzaamheden zullen er als volgt uitzien: Je houdt je bezig met het ontwerpen en ontwikkelen van MS SQL server databases, dit doe je met T-SQL als programmeer laag. Je gaat aan high-end software oplossingen werken, dit doe je voor de optimalisatie

Bekijk vacature »

Java Developer

Functie Wat ga je doen als Java developer? Jij komt terecht binnen een informeel team waarin je verantwoordelijk bent voor de backend systemen voor grote klanten als Ziggo en KPN. Als Medior Java developer werk je in teamverband en soms individueel. Gedurende de werkweek zal je veelvuldig sparren met je collega’s voor een goede implementatie van de software. Ben jij een echte Java developer? Ben je geïnteresseerd in de nieuwste technieken en de laatste ontwikkelingen? Dan ben je hier aan het juiste adres! Eisen Wat wordt er van jou verwacht? • Minimaal HBO/WO denk- en werkniveau; • Analytisch sterk, open

Bekijk vacature »

Database Developer

Functieomschrijving Wat ga je doen? Als developer ben jij samen met een gemotiveerd team van 10 collega’s verantwoordelijk voor het creëren van aangemeten software voor klanten. Je bent klantvriendelijk en oplossingsgericht ingesteld, omdat het essentieel is om de klanten zo goed mogelijk te helpen met hun uitdagingen. Het is mogelijk om vanuit huis je werkzaamheden uit te voeren, maar het is ook prettig als je in de omgeving van Tilburg woont om naar het kantoor te kunnen komen. Vind jij het leuk om jouw creatieve vaardigheden te benutten om complexe systemen te ontwikkelen? Lees dan snel verder! Bedrijfsprofiel Voor wie

Bekijk vacature »

Software Developer C++ en Perl

Ben je een slimme en enthousiaste universitair opgeleide bèta die graag bij een relatief klein softwarebedrijf wil werken waar de sfeer goed is en eigen inbreng gewaardeerd wordt? Wij, IntelliMagic in Leiden, ontwikkelen technisch hoogwaardige software op het gebied van IT infrastructuur performance analytics. Het type software zorgt voor intellectueel interessante uitdagingen. We ontwerpen de producten zelf en verkopen deze als off-the-shelf software aan grote bedrijven in Europa en de VS. Wij zoeken een ervaren C++ software engineer met kennis van Perl voor een van onze ontwikkelteams. Werkzaamheden Samen met de andere ontwikkelaars specificeren, ontwerpen en implementeren van nieuwe functionaliteit

Bekijk vacature »

Front-end developer (medior/senior)

Functie Het team bestaat uit een architect, fullstack developers, app developers, de product owner en projectmanager. Eenieder draagt vanuit zijn discipline bij aan een complete oplossing voor de klant. Uiteraard zul je hierin nauw samenwerken met je collega’s. Jij wordt verantwoordelijk voor de front-end implementatie en fungeert als lead op dit gebied binnen het team. Je kunt helder formuleren, ideeën uitdragen en overbrengen aan je collega’s. Qua technische stack is het vooral van belang dat je ervaren bent met Angular, HTML5, CSS en TypeScript. Verder is ervaring in NgRx, Bootstrap, BEM en Cypress een pré, evenals affiniteit met UX/UI Design!

Bekijk vacature »

Starter/junior PHP developer

Functie Momenteel zijn ze op zoek naar een junior PHP developer om het team te versterken. Als back-end developer bouw je de enterprise software die hun bedrijf helpt bij haar primaire processen. Afhankelijk van de omvang van het project werk je in een klein team aan een project. Ze hebben dagelijkse stand-ups en elke twee weken een scrumsessie, begeleid door de Scrum Master, waar je je ideeën kunt presenteren en samen met de Product Owner kunt werken aan het beste product. Ze vertrouwen enorm op hun eigen bedrijfssoftware. Dit geeft hun een groot voordeel ten opzichte van hun concurrentie. Zo

Bekijk vacature »

PHP Software Developer

Functie omschrijving PHP Software Developer gezocht! Voor een organisatie in de regio Zeist die zich bezighoud met het verbeteren van de medicatieveiligheid zoeken wij een Software Developer. In deze functie zijn wij op zoek naar een slimme en enthousiaste Developer die interesse heeft in farmacie, logistiek en ICT. Daarnaast beschik je over een goed analytisch vermogen en ben je van nature gestructureerd en resultaatgericht. Je moet in deze functie daadkrachtig, flexibel en communicatief goed zijn. Je verantwoordelijkheden bestaan uit: Object georiënteerd programmeren; Werken in een scrumteam aan de ontwikkeling van een medicatiebewakingssysteem; Meedenken over de mogelijkheden en onmogelijkheden van projecten;

Bekijk vacature »

PHP developer (Laravel, Docker, Gitlab-CI)

Functie Het IT-team bestaat momenteel uit 4 ontwikkelaars. Ieder onderdeel van de software draait op aparte servers en het bestaat dus echt uit verschillende componenten intern ontwikkeld en je werkt aan alle facetten. Van uitbreiding van de core tot maatwerk voor de klant. Ook liggen er verschillende uitdagingen op servervlak en databases. Je zult de eerste periode veel samenwerken met de lead developer om vervolgens echt je gang te gaan binnen de software. Een groot deel van de systemen is gebouwd met behulp van het Laravel framework en PHP (minimaal 7.2), Docker voor lokaab gebruik en Gitlab-CI voor het deployen

Bekijk vacature »

.Net developer

Sogeti is een organisatie met een goede werksfeer en zo min mogelijk hiërarchische verhoudingen. Ga je bij ons als .Net Developer aan de slag? Dan werk je dagelijks met collega’s aan de mooiste IT-projecten. Deze snelgroeiende groep collega’s krijgt energie van hun vak en dat merk je op de werkvloer. Natuurlijk krijg jij de mogelijkheid je te certificeren. We organiseren regelmatig technische Meet-ups en doen we veel aan kennisdeling. Mede hierdoor zij wij dit jaar Microsoft Partner of the year geworden. Sogetisten staan klaar voor elkaar, hebben lol met elkaar en daarmee behalen we de mooiste resultaten! Werken bij Sogeti

Bekijk vacature »

Freelance JAVA / C# Developer

Functieomschrijving Ben je een ervaren freelancer of werk je in loondienst en ben je toe aan een nieuwe uitdaging? Lees dan snel verder want wie weet is dit een leuke vacature voor jou! Voor een opdrachtgever in omgeving Delft zijn wij op zoek naar ervaren JAVA of C# Developers die graag op projectbasis willen werken. Je komt terecht bij een informele developers club die mooie projecten uitvoeren voor grote klanten. Het fijne van deze werkgever is dat je zelf mag beslissen hoe je te werk wilt gaan. Wil je als freelancer werken dan is dat OK. Wil je de zekerheid

Bekijk vacature »

Back-End Web Developer

Als Back-End Web Developer bij Coolblue zorg je ervoor dat onze webshops elke dag een beetje beter zijn. Wat doe je als Back-End Web Developer bij Coolblue? Als Back-End Web Developer werk je met andere development teams samen om onze webshop zo optimaal mogelijk te laten werken en onze klanten blij te maken. Als backend developer weet je de weg in PHP, kan je in Typescript een microservice op zetten of ben je bereid om dit te leren. Ook Web Backend Developer worden bij Coolblue? Lees hieronder of het bij je past. Dit vind je leuk om te doen PHP

Bekijk vacature »

Front-end PHP Developer

Dit ga je doen Bouwen van de frontend van een nieuwe applicaties; Verbeteren van de user experience; Opstellen van een style guide; Schakelen met collega developers over de te bouwen oplossing; Je speelt een belangrijke rol in het neerzetten van het nieuwe systeem; Werken met o.a. Symfony 6, API Platform, Twig, Javascript, Redis Automatiseren van processen; Koppelen van verschillende functionaliteiten; Unit tests, integration tests, end-to-end tests; In de toekomst ga je nog werken aan andere projecten. Hier ga je werken Voor onze vaste opdrachtgever in de regio Breda zijn wij op zoek naar een Frontend Developer. Het betreft een organisatie

Bekijk vacature »
AIR Diensten

AIR Diensten

10/08/2014 20:24:36
Quote Anchor link
ik krijg een de volgende melding alleen kom ik er niet uit deze opgelost te krijgen :(

Quote:
Warning: in_array() expects parameter 2 to be array, null given in /mod_menu/default.php on line 27


hierbij de code rond regel 27 met als regel 27 : } else : {

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
        <?php if ($params->get('greeting')) : ?>
            <div class="login-greeting">
                <?php if ($params->get('name') == 0) : {
                    echo JText::sprintf('MOD_LOGIN_HINAME', htmlspecialchars($user->get('name')));
                }
else : {
                    echo JText::sprintf('MOD_LOGIN_HINAME', htmlspecialchars($user->get('username')));
                } endif;
?>

            </div>
        <?php endif; ?>

- Aar -:
Gelieve in het vervolg bij code de [code][/code]-tags gebruiken i.p.v. de quote-tag. Deze is alleen bedoeld voor het citeren van tekst. Hier kan je meer lezen over de mogelijke opmaakcodes.
Alvast bedankt!
Gewijzigd op 10/08/2014 20:52:25 door - Ariën -
 
PHP hulp

PHP hulp

12/05/2024 07:51:51
 
- SanThe -

- SanThe -

10/08/2014 20:37:22
Quote Anchor link
AIR Diensten op 10/08/2014 20:24:36:
Warning: in_array() expects parameter 2 to be array


De error gaat over in_array() en die zie ik niet in deze code.
 
AIR Diensten

AIR Diensten

10/08/2014 21:10:57
Quote Anchor link
Dit is de gehele code:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
119
120
121
122
123
124
125
126
127
128
129
130
131
132
133
134
135
136
137
138
139
140
141
142
<?php
/**
 * @package     Magazine.Site
 * @subpackage  login
 *
 * @copyright   Copyright (C) 2005 - 2013 Open Source Matters, Inc. All rights reserved.
 * @license     GNU General Public License version 2 or later; see LICENSE.txt
 */

// no direct access

defined('_JEXEC') or die;

require_once JPATH_SITE.'/components/com_users/helpers/route.php';

JHtml::_('behavior.keepalive');
if (version_compare(JVERSION, '3.0', 'ge')) {
    JHtml::_('bootstrap.tooltip');
}

?>

<?php if ($type == 'logout') : ?>
    <form action="<?php echo JRoute::_('index.php', true, $params->get('usesecure')); ?>" method="post" id="login-form"
          class="form-vertical">
        <?php if ($params->get('greeting')) : ?>
            <div class="login-greeting">
                <?php if ($params->get('name') == 0) : {
                    echo JText::sprintf('MOD_LOGIN_HINAME', htmlspecialchars($user->get('name')));
                }
else : {
                    echo JText::sprintf('MOD_LOGIN_HINAME', htmlspecialchars($user->get('username')));
                } endif;
?>

            </div>
        <?php endif; ?>
        <div class="logout-button">
            <input type="submit" name="Submit" class="btn btn-primary" value="<?php echo JText::_('JLOGOUT'); ?>"/>
            <input type="hidden" name="option" value="com_users"/>
            <input type="hidden" name="task" value="user.logout"/>
            <input type="hidden" name="return" value="<?php echo $return; ?>"/>
            <?php echo JHtml::_('form.token'); ?>
        </div>
    </form>
<?php else : ?>
    <form action="<?php echo JRoute::_('index.php', true, $params->get('usesecure')); ?>" method="post" id="login-form">
        <?php if ($params->get('pretext')): ?>
            <div class="pretext">
                <p><?php echo $params->get('pretext'); ?></p>
            </div>
        <?php endif; ?>
        <fieldset class="userdata">
            <div id="form-login-username" class="form-group">
                <?php if (!$params->get('usetext')) : ?>
                    <div class="input-group">
                        <span class="input-group-addon">
                            <i class="fa fa-user tip" title="<?php echo JText::_('MOD_LOGIN_VALUE_USERNAME') ?>"></i>
                        </span>
                        <input id="modlgn-username" type="text" name="username" class="input form-control" tabindex="0" size="18"
                               placeholder="<?php echo JText::_('MOD_LOGIN_VALUE_USERNAME') ?>"/>
                    </div>
                <?php else: ?>
                    <label for="modlgn-username"><?php echo JText::_('MOD_LOGIN_VALUE_USERNAME') ?></label>
                    <input id="modlgn-username" type="text" name="username" class="input-sm form-control" tabindex="0"
                           size="18" placeholder="<?php echo JText::_('MOD_LOGIN_VALUE_USERNAME') ?>"/>
                <?php endif; ?>
            </div>
            <div id="form-login-password" class="form-group">
                <?php if (!$params->get('usetext')) : ?>
                <div class="input-group">
                        <span class="input-group-addon">
                            <i class="fa fa-lock tip" title="<?php echo JText::_('JGLOBAL_PASSWORD') ?>"></i>
                        </span>
                    <input id="modlgn-passwd" type="password" name="password" class="input form-control" tabindex="0"
                           size="18" placeholder="<?php echo JText::_('JGLOBAL_PASSWORD') ?>"/>
                </div>
            <?php else: ?>
                <label for="modlgn-passwd"><?php echo JText::_('JGLOBAL_PASSWORD') ?></label>
                <input id="modlgn-passwd" type="password" name="password" class="input-sm form-control" tabindex="0"
                       size="18" placeholder="<?php echo JText::_('JGLOBAL_PASSWORD') ?>"/>
            <?php endif; ?>
            </div>
            <?php if (isset($twofactormethods) && count($twofactormethods) > 1): ?>
            <div id="form-login-secretkey" class="form-group">
                <?php if (!$params->get('usetext')) : ?>
                <div class="input-group">
                    <span class="input-group-addon">
                        <i class="fa fa-star hasTooltip" title="<?php echo JText::_('JGLOBAL_SECRETKEY'); ?>"></i>
                    </span>
                    <label for="modlgn-secretkey" class="element-invisible"><?php echo JText::_('JGLOBAL_SECRETKEY'); ?></label>
                    <input id="modlgn-secretkey" type="text" name="secretkey" class="input form-control" tabindex="0" size="18" placeholder="<?php echo JText::_('JGLOBAL_SECRETKEY') ?>" />
                    <span class="input-group-addon hasTooltip" title="<?php echo JText::_('JGLOBAL_SECRETKEY_HELP'); ?>">
                        <i class="fa fa-question-circle"></i>
                    </span>
                </div>
                <?php else: ?>
                    <label for="modlgn-secretkey"><?php echo JText::_('JGLOBAL_SECRETKEY') ?></label>
                    <input id="modlgn-secretkey" type="text" name="secretkey" class="input-small" tabindex="0" size="18" placeholder="<?php echo JText::_('JGLOBAL_SECRETKEY') ?>" />
                    <span class="btn btn-default width-auto hasTooltip" title="<?php echo JText::_('JGLOBAL_SECRETKEY_HELP'); ?>">
                        <i class="fa fa-question-circle"></i>
                    </span>
                <?php endif; ?>
            </div>
            <?php endif; ?>
        
            <?php if (JPluginHelper::isEnabled('system', 'remember')) : ?>
                <div id="form-login-remember" class="control-group">
                    <label for="modlgn-remember" class="checkbox">
                        <input id="modlgn-remember" type="checkbox"
                            name="remember" class="input"
                            value="yes"/> <?php echo JText::_('MOD_LOGIN_REMEMBER_ME') ?>
                    </label>
                </div>
            <?php endif; ?>
            <div class="control-group">
                <input type="submit" name="Submit" class="btn btn-primary" value="<?php echo JText::_('JLOGIN') ?>"/>
            </div>

            <?php $usersConfig = JComponentHelper::getParams('com_users'); ?>
            <ul class="unstyled">
                <?php if ($usersConfig->get('allowUserRegistration')) : ?>
                <li>
                    <a href="<?php echo JRoute::_('index.php?option=com_users&view=registration'); ?>">
                        <?php echo JText::_('MOD_LOGIN_REGISTER'); ?> <span class="fa fa-arrow-right"></span></a>
                </li>
                <?php endif; ?>
                <li>
                    <a href="<?php echo JRoute::_('index.php?option=com_users&view=remind'); ?>">
                        <?php echo JText::_('MOD_LOGIN_FORGOT_YOUR_USERNAME'); ?></a>
                </li>
                <li>
                    <a href="<?php echo JRoute::_('index.php?option=com_users&view=reset'); ?>"><?php echo JText::_('MOD_LOGIN_FORGOT_YOUR_PASSWORD'); ?></a>
                </li>
            </ul>

            <input type="hidden" name="option" value="com_users"/>
            <input type="hidden" name="task" value="user.login"/>
            <input type="hidden" name="return" value="<?php echo $return; ?>"/>
            <?php echo JHtml::_('form.token'); ?>
        </fieldset>
        <?php if ($params->get('posttext')): ?>
            <div class="posttext">
                <p><?php echo $params->get('posttext'); ?></p>
            </div>
        <?php endif; ?>
    </form>
<?php endif; ?>
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

10/08/2014 21:11:56
Quote Anchor link
Waar staat de in_array() functie?
 
AIR Diensten

AIR Diensten

10/08/2014 21:27:37
Quote Anchor link
dat moet deze dan zijn:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
119
120
121
122
123
124
125
126
127
128
129
130
131
132
133
134
135
136
137
138
139
140
141
142
143
144
145
146
147
148
149
150
151
152
153
154
155
156
157
158
159
160
161
162
163
164
165
166
167
168
169
170
171
172
173
174
175
176
177
178
179
180
181
182
183
184
185
186
187
188
189
190
191
<?php


defined('_JEXEC') or die;


class UsersHelperRoute
{
    /**
     * Method to get the menu items for the component.
     *
     * @return  array      An array of menu items.
     * @since   1.6
     */

    public static function &getItems()
    {

        static $items;

        // Get the menu items for this component.
        if (!isset($items))
        {

            $app    = JFactory::getApplication();
            $menu    = $app->getMenu();
            $com    = JComponentHelper::getComponent('com_users');
            $items    = $menu->getItems('component_id', $com->id);

            // If no items found, set to empty array.
            if (!$items)
            {

                $items = array();
            }
        }


        return $items;
    }


    /**
     * Method to get a route configuration for the login view.
     *
     * @return  mixed      Integer menu id on success, null on failure.
     * @since   1.6
     * @static
     */

    public static function getLoginRoute()
    {

        // Get the items.
        $items    = self::getItems();
        $itemid    = null;

        // Search for a suitable menu id.
        foreach ($items as $item)
        {

            if (isset($item->query['view']) && $item->query['view'] === 'login')
            {

                $itemid = $item->id;
                break;
            }
        }


        return $itemid;
    }


    /**
     * Method to get a route configuration for the profile view.
     *
     * @return  mixed      Integer menu id on success, null on failure.
     * @since   1.6
     */

    public static function getProfileRoute()
    {

        // Get the items.
        $items    = self::getItems();
        $itemid    = null;

        // Search for a suitable menu id.
        //Menu link can only go to users own profile.


        foreach ($items as $item)
        {

            if (isset($item->query['view']) && $item->query['view'] === 'profile')
            {

                $itemid = $item->id;
                break;
            }

        }

        return $itemid;
    }


    /**
     * Method to get a route configuration for the registration view.
     *
     * @return  mixed      Integer menu id on success, null on failure.
     * @since   1.6
     */

    public static function getRegistrationRoute()
    {

        // Get the items.
        $items    = self::getItems();
        $itemid    = null;

        // Search for a suitable menu id.
        foreach ($items as $item)
        {

            if (isset($item->query['view']) && $item->query['view'] === 'registration')
            {

                $itemid = $item->id;
                break;
            }
        }


        return $itemid;
    }


    /**
     * Method to get a route configuration for the remind view.
     *
     * @return  mixed      Integer menu id on success, null on failure.
     * @since   1.6
     */

    public static function getRemindRoute()
    {

        // Get the items.
        $items    = self::getItems();
        $itemid    = null;

        // Search for a suitable menu id.
        foreach ($items as $item)
        {

            if (isset($item->query['view']) && $item->query['view'] === 'remind')
            {

                $itemid = $item->id;
                break;
            }
        }


        return $itemid;
    }


    /**
     * Method to get a route configuration for the resend view.
     *
     * @return  mixed      Integer menu id on success, null on failure.
     * @since   1.6
     */

    public static function getResendRoute()
    {

        // Get the items.
        $items    = self::getItems();
        $itemid    = null;

        // Search for a suitable menu id.
        foreach ($items as $item)
        {

            if (isset($item->query['view']) && $item->query['view'] === 'resend')
            {

                $itemid = $item->id;
                break;
            }
        }


        return $itemid;
    }


    /**
     * Method to get a route configuration for the reset view.
     *
     * @return  mixed      Integer menu id on success, null on failure.
     * @since   1.6
     */

    public static function getResetRoute()
    {

        // Get the items.
        $items    = self::getItems();
        $itemid    = null;

        // Search for a suitable menu id.
        foreach ($items as $item)
        {

            if (isset($item->query['view']) && $item->query['view'] === 'reset')
            {

                $itemid = $item->id;
                break;
            }
        }


        return $itemid;
    }
}

[
/code]
 
- SanThe -

- SanThe -

10/08/2014 22:49:42
Quote Anchor link
Alleen codes neerzetten heeft geen zin.
Kijk zelf eerst eens of het met de error te maken heeft.
Dus zit in_array() er in op regel 27?
In welk bestand je moet zoeken staat ook in de error.
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.