unexpected T_ENCAPSED_AND_WHITESPACE, expecting T_STRING or T_VARIABLE or T_NUM_

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Robin Pruijssen

Robin Pruijssen

12/02/2007 23:20:00
Quote Anchor link
ik ben al een heledag aan het zoeken op het internet en kan het niet vinden wat er fout is.

dit is de fout:
Parse error: parse error, unexpected T_ENCAPSED_AND_WHITESPACE, expecting T_STRING or T_VARIABLE or T_NUM_STRING in D:\Xampp\xampp\htdocs\\includes\register_funcs.php on line 99

dit is regel 97 tot 101

regel 97: function account_namevalid() {
regel 98: $span_str = "abcdefghijklmnopqrstuvwxyzABCDEFGHIJKLMNOPQRSTUVWXYZ0123456789-";
regel 99: if (strspn($_POST['user_name']), $spanstr ==0) {
regel 100: return false;
regel 101: }

wie mij kan helpen ben ik eeuwig dankbaar...

groetjes,

Robin
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Robin Pruijssen
 
PHP hulp

PHP hulp

13/05/2024 22:23:49
 
Jan Koehoorn

Jan Koehoorn

12/02/2007 23:24:00
Quote Anchor link
Er ontbreekt een haakje sluiten op regel 99
beter zo, misschien:
Edit:

regel 99: if (strspn($_POST['user_name'], $spanstr) == 0) {
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Jan Koehoorn
 
- SanThe -

- SanThe -

12/02/2007 23:32:00
Quote Anchor link
))))) haakjes????
 
Robin Pruijssen

Robin Pruijssen

13/02/2007 02:36:00
Quote Anchor link
waar dan SanThe?
 
Erik Rijk

Erik Rijk

13/02/2007 06:30:00
Quote Anchor link
Na regel 101, om de functie af te sluiten.
 
Robin Pruijssen

Robin Pruijssen

13/02/2007 11:22:00
Quote Anchor link
ik ben al een heledag aan het zoeken op het internet en kan het niet vinden wat er fout is.

dit is de fout:
Parse error: parse error, unexpected T_ENCAPSED_AND_WHITESPACE, expecting T_STRING or T_VARIABLE or T_NUM_STRING in D:\Xampp\xampp\htdocs\\includes\register_funcs.php on line 99

dit is regel 97 tot 123

regel 97: function account_namevalid() {

regel 98:$span_str = "abcdefghijklmnopqrstuvwxyzABCDEFGHIJKLMNOPQRSTUVWXYZ0123456789-";

regel 99: if (strspn($_POST['user_name'], $spanstr) == 0) {

regel 100: return false;
regel 101: }

regel 103: if(strspn($_POST['user_name'] , $span_str) != strlen($name)){
regel 104: return false;
regel 105: }

regel 107: if(strlen($_POST['user_name']) < '5'){
regel 108: return false;
regel 109: }

regel 111: if(strlen($_POST['user_name']) > '25'){
regel 112: return false;
regel 113: }

regel 115: if(erigi("^((root)|(bin)|(deamon)|(adm)|(lp)|(sync)|(shutdown)|(halt)|(mail)|(news)|(uucp)|(operator)|(games)|(mysql)|(httpd)|
(nobody)|(dummy)|(www)|(cvs)|(shell)|(ftp)|(irc)|(debian)|(ns)|(download))$", $_POST['user_name'])){
regel 117: return false;
regel 118: }
regel 119: if(erigi("^(anoncvs_)", $_POST['user_name'])){
regel 120: return false;
regel 121: }
regel 122: return false;
regel 123: }

wie mij kan helpen ben ik eeuwig dankbaar...

groetjes,

Robin
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Robin Pruijssen
 
CrawlBackwards

CrawlBackwards

13/02/2007 12:19:00
Quote Anchor link
hmmm zit op school en ben een beetje aan t googlen.. meeste van die errors hebben te maken met een combinatie van quotes en arays, ik kijk nog ff verder.

kan ook zijn dat je eerdere code een quote niet goed is afgesloten.
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door CrawlBackwards
 
M Ypma

M Ypma

13/02/2007 13:05:00
Quote Anchor link
het geeft de oplossing niet, maar stop met je integers te quoten, dit is nergens voor nodig! werk netjes
 
Robin Pruijssen

Robin Pruijssen

15/02/2007 18:35:00
Quote Anchor link
weet iemand de oplossing?
 
K i p

K i p

15/02/2007 19:07:00
Quote Anchor link
Edit:
klopt
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door K i p
 
- SanThe -

- SanThe -

15/02/2007 19:28:00
Quote Anchor link
@Boris: Volgens mij heb jij nu een haak te veel.
 
Arjan Schuurman

Arjan Schuurman

15/02/2007 19:39:00
Quote Anchor link
ckers, 1 haakje vóór '{' weghalen.
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.