update blues

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Senior pega developer

You work on software that makes colleagues and customers happy! Thanks to your IT skills, De Mandemakers Groep really makes a difference for its customers. Do coding, testing and deployments make your heart beat faster? Then apply today as Senior Pega Developer at De Mandemakers Groep! Wat ga je doen? The job title gives it away: You will be developing Pega software. This ranges from technical design, coding and testing to test automation, deployments and bug fixing. Your goal is to continuously improve our systems so that colleagues can work efficiently and customers receive optimal service. You don't have to

Bekijk vacature »

Senior Front-end developer Consultancy

Functie Als front-end developer ga je aan de slag voor verschillende klanten, waarbij veel rekening wordt gehouden met waar je woont (dit is altijd binnen het uur), en word er gezocht naar een organisatie die past bij jou. Zowel qua persoonlijke ambities als de technische aansluiting. De opdrachten duren gemiddeld 1 à 2 jaar maar dit hangt ook af van je wensen. Je werkt in een teamverband voor een klant en zult nauw samenwerken met zowel eigen collega’s als die bij de klant werkzaam zijn. Ze zijn op zoek naar een technische front-end developer die ruime ervaring heeft in één

Bekijk vacature »

C# .NET developer voor innovatieve applicaties gez

Bedrijfsomschrijving Deze werkgever houdt zich al ruim 20 jaar bezig met het ontwikkelen van innovatieve software en dat willen ze graag nog lang doorzetten. En dat merk je ook als je als .NET developer hier aan de slag gaat. De applicaties worden continu doorontwikkeld met altijd als uitgangspunt dat zowel de kwaliteit als het gebruikersgemak van hoog niveau is. Het bedrijf telt inmiddels ruim 25 medewerkers waarvan meer dan de helft op de development afdeling werken. Meer weten over deze werkgever? Mail naar [email protected] of bel 0657578548 Functieomschrijving Je komt te werken in een Scrum team met andere .NET developers

Bekijk vacature »

Typescript Developer / Cloud platform

Dit ga je doen (Door)Ontwikkelen van het cloud platform; (Door)Ontwikkelen van microservices; Bouwen van nieuwe functionaliteiten; Verbeteringen aandragen voor het cloud platform; Sparren met de business. Hier ga je werken Onze opdrachtgever, gevestigd in regio Eindhoven, levert een compleet dienstenpakket op het gebied van IT. Zij pakken verschillende (complexe) vraagstukken van grote organisaties op. De sfeer intern is gezellig en informeel. Men houdt van hard werken maar gezelligheid door middel van een borrel of gezamenlijke lunch komt er veel voor. Als Typescript ontwikkelaar word je onderdeel van het team gericht op de (door)ontwikkeling van hun eigen cloud platform welke wordt

Bekijk vacature »

Developer (One Data)

Do you have experience with managing IT Teams in a service delivery organization? Are you keen to bring the team and our platform to a higher level? Then Nutreco has a very interesting role for you! As a One Data developer you are responsible for the management, running and functional use of our integration landscape and processes within Nutreco. Nutreco is using at this time BizTalk 2016, and Apigee for its API management, to be replaced by Azure Integration Services as of 2023. You will be part of a virtual teams of 11 people (own and outsourced) working in an

Bekijk vacature »

Integratie Developer / Architect

Dit ga je doen Als Integratie Developer / Architect binnen deze organisatie krijg je echt de kans om impact te maken. De organisatie is groeiende maar houdt een corporate cultuur buiten de deur. Heb je een goede business case: zorg voor goede argumentatie en ga ervoor! Geen stroperig beslissingsproces dat jouw ideeën in de weg staat! Enkele van jouw taken: Je ontwerpt en ontwikkelt nieuwe integraties met behulp van interne tools (Boomi) of externe partners; Je vertaalt functionele specificaties naar technische oplossingen; Je denkt mee over strategische ontwikkelingen op het gebied van applicatie integratie; Je voert regie op leveranciers en

Bekijk vacature »

Junior .NET developer

Functie Ons programma is voor afgestudeerde enthousiastelingen die het als een uitdaging zien om met een klein dynamisch team bij de grootste bedrijven van Nederland aan de slag te gaan. Tijdens jouw dienstverband word jij begeleid door een talent manager. Het ontwikkelen van jouw talent staat hierbij centraal. Het programma doorloop je met een team van circa 8 Mede- trainees. De eerste maand start je met een fulltime inhouse opleiding. Deze staat geheel in het teken van de werkzaamheden die jij verder in het programma zult uitvoeren. Na deze opleidingsmaand ga je aan de slag in een dynamische omgeving bij

Bekijk vacature »

Ervaren Full-Stack PHP Developer

Functieomschrijving Gezocht! Ervaren PHP Developer! Voor een organisatie in de regio Harderwijk zoeken wij een ervaren PHP Developer die het IT team van dit bedrijf gaat versterken. We zijn op zoek naar een enthousiaste en breed georiënteerde IT-er die het innovatieve bedrijf nog een stap verder kan brengen. Voor deze functie zoeken wij iemand die communicatief goed is en die zelfstandig problemen op kan lossen. Je werkt samen met een externe ontwikkelpartij en kunt hun dus uitdagen op het geleverde werk. Het schrijven van concepten aan de AI en hardware kant valt onder je verantwoordelijkheden. Het bedrijf noemt zichzelf een

Bekijk vacature »

.NET developer

Functie Als .NET ontwikkelaar ga jij aan de slag bij een van onze klanten actief in de High Tech Industrie. Onze klanten zijn voornamelijk gelokaliseerd in de omgeving van Eindhoven. Wij zijn erg selectief als het gaat om de projecten die wij accepteren en richten ons dan ook alleen op innovatieve en complexe projecten. Omdat onze klanten voornamelijk gespecialiseerd zijn in de machinebouw, werk jij ook vaak dicht tegen de machines aan. Ons team bestaat momenteel uit Embedded engineers, IOT developers en Cloud engineers. Wij werken voornamelijk aan Microsoft projecten waar er gebruik wordt gemaakt van WPF, UWP, .NET Core

Bekijk vacature »

Back end developer PHP

Functie Met een complex en uitgebreid e-commerce platform, een eigen PIM-systeem en eigen scan applicatie – krijg jij dagelijks te zien hoe jouw werk gebruikt wordt door miljoenen gebruikers. En we staan qua development pas in de startblokken, aangezien er nog meerdere projecten op de plank liggen te wachten! Ons huidige development team bestaat uit 8 programmeurs. Er wordt dagelijks gereflecteerd op geschreven code, Scrum taken en kennisdelen onderling is een must. Onze voertaal binnen ons team is Engels, dit omdat wij twee internationale collega’s hebben. Ons huidige “IT Landschap” bestaat voornamelijk uit allerlei losse onderdelen die individueel, maar ook

Bekijk vacature »

TypeScript developer (tot € 6.000, - bruto pe

Functie Om bovenstaande ambities waar te kunnen maken zijn ze op zoek naar een ervaren Typecript developer die niet alleen zichzelf verder ontwikkelt, maar het ook leuk vinden om op termijn meer junior collega’s op pad te helpen. Je zult aan de slag gaan met het migreren van hun bestaande UI in Angular. Maar ook het ontwikkelen van een mobiele app. Hierbij hechten ze veel waarde aan User Experience en kiezen ze duidelijk voor kwaliteit i.p.v. snelheid. Je krijgt dus de ruimte om vanuit gedegen onderzoek te werk te gaan en het borgen van kwaliteit staat hoog in het vaandel.

Bekijk vacature »

Lead Webdeveloper

Als Lead webdeveloper bij KUBUS ben je verantwoordelijk voor het implementatie design van requirements en de software architectuur van de webapplicatie en services van BIMcollab. In je rol als lead developer zoek je als vanzelf op een creatieve manier naar het optimum tussen benodigde implementatie-tijd, de performance van de applicatie en een snelle go-to-market van features, aansluitend bij onze geautomatiseerde test- en release train. Hierbij bewaak je in samenwerking met de andere senior ontwikkelaars in je team de architectuur van de applicatie en adviseer je de product owner over noodzakelijke refactoring om de onderhoudbaarheid van het platform te verbeteren. Ons

Bekijk vacature »

SAP HANA Cloud Application Developer

Vacature details Vakgebied: Software/IT Opleiding: Senior Werklocatie: Veldhoven Vacature ID: 12662 Introductie HANA Cloud Application Developer at a High Tech company. The company is the world's leading provider of lithography systems for the semiconductor industry, manufacturing complex machines that are critical to the production of integrated circuits or chips. Our purpose is “unlocking the potential of people and society by pushing technology to new limits”. We do this guided by the principles “Challenge”, “Collaborate” and “Care”. This role is situated in the Big Data Analytics (BDA) Domain. The teams have mixture of young talent and senior specialists and have a

Bekijk vacature »

Front-end Developer - Juniorfunctie

Functie omschrijving Ben jij op zoek naar een uitdagende baan als front-end developer, in een informele werksfeer, waar jij echt het verschil kan maken? Wil jij graag werken voor een bedrijf dat sportiviteit en een open communicatie, hoog in het vaandel heeft staan? Dan hebben wij de perfecte vacature voor je! Voor een klein bedrijf in Rijen dat gespecialiseerd is in het omzetten van digitale woningtekeningen naar managementinformatie, zijn wij per direct op zoek naar een allround front-end developer. Jouw werkzaamheden zien er als volgt uit: Ja gaat nauw samenwerken met de back-end developer. De database structuur is volledig gebouwd

Bekijk vacature »

Software Developer / .NET / Azure

Dit ga je doen Als Lead .NET Software Developer zal je je bezig houden met: Het vertalen van bedrijfswensen naar een technische roadmap; Uitwerken van nieuwe architectuur / designs; Het team aansturen en motiveren; Toezien op de kwaliteit van de code; Mee ontwikkelen van nieuwe features en applicaties. Hier ga je werken Deze organisatie is op dit momenteel marktleider in het ontwikkelen van productielijnen voor de voedselindustrie en heeft een wereldwijd klantnetwerk. Binnen deze organisatie is het team van software developers dagelijks bezig met het ontwikkelen van maatwerk oplossingen om alle productiemachines aan te sturen, maar ook bedrijf kritische applicaties

Bekijk vacature »
Marc

marc

28/07/2007 08:44:00
Quote Anchor link
Ik raak er niet wijs uit ...
Ik heb een tabel testtabel met één veld : veld1 ( varchar(4) )

Dit is mijn update script :

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
<?php
$conn
= mysql_connect('localhost', 'databank', 'paswoor') or die                      ('Error connecting to mysql');
$sql="UPDATE `testtabel`  set `veld1` = 'bbb' ";
$result=mysql_query($sql) or die ('Errorss while updating data');
echo "Record Updated<BR>";
mysql_close();
?>


Gelijkaardige updates kon ik doen op mijn oude provider ( zonder de backquotes, begrijp nog altijd waarom die nodig zijn ).
Bij mijn huidige provider ( one.com ) lukt insert en select en delete maar mijn update blijft problemen geven en ik weet niet waarom.

Kan iemand dat verduidelijken voor me ?
thx
 
PHP hulp

PHP hulp

08/05/2024 09:33:09
 
Frank -

Frank -

28/07/2007 17:49:00
Quote Anchor link
Backtics ` (jouw backquotes) mag je ritueel gaan verbranden. Gebruik die zooi nooit meer en vergeet dat je ze ooit hebt gebruikt. Het is wel zo smerig om deze te gebruiken! En het ergste is nog dat je daarmee heerlijke problemen aan het aanmaken bent, 1x deze troep vergeten en voor je het weet is jouw database met data en al verdwenen...

Het probleem dat je nu hebt, is dat jij niet controleert of er wel iets is geupdate. De functie mysql_affected_rows() kan je daar meer over vertellen, die vertelt namelijk precies hoeveel records er zijn bijgewerkt. Dat de query lukt, wil namelijk niet zeggen dat er iets is bijgewerkt.

De query ziet er, zonder backtics' wel goed uit, het is correcte SQL.
 
Marc

marc

29/07/2007 01:19:00
Quote Anchor link
Ik kan inderdaad nog verder gaan controleren via mysql_affected_rows(), dat is juist.
Met de beste wil van de wereld, maar het update statement werkt enkel met de backquotes :

dus :

$sql="UPDATE `tabel` SET `veld`='bbb' WHERE `Key`='2'";

werkt.

Dit :

$sql="UPDATE kalender SET Title='bbb' WHERE Key='2'";

echter niet .... en ik weet écht niet waarom ....
 
Mark L

Mark L

29/07/2007 01:30:00
Quote Anchor link
Waarom begin je kolomnamen met een hoofdletter? Of is dit alleen maar in de SQL? (Misschien ligt hier de fout..)

Edit:
Offtopic:

OMG... er zijn tegenwoordig veel Marken hier (ok.. jij bent met een c)..
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Mark L
 
M Ypma

M Ypma

29/07/2007 05:06:00
Quote Anchor link
ook deze sql query die je gaf is fout!:
$sql="UPDATE `tabel` SET `veld`='bbb' WHERE `Key`='2'";

mysql verwacht een integer als Key (Is die hoofdletter echt nodig btw?)
wat jij doet is een string 2 erin zetten...daar ga je de mist in natuurlijk. een integer moet je niet quoten:
$sql="UPDATE tabel SET veld='bbb' WHERE key=2";

p.s. die backticks moet je echt snel wegdoen....waarom je querys niet werken zonder?... omdat je hoogst waarschijnlijk een reserved word gebruikt als kollom naam... met backticks werk je daaromheen en juist dat maakt de backticks smerig
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door M Ypma
 
Marc

marc

29/07/2007 08:25:00
Quote Anchor link
inderdaad.
Ik ben er in geslaagd om een reeks reserved words in mijn tabeldefinities te laten sluipen ... duurde even voor ik dit doorhad.
Bedankt. De backquotes zijn verbannen :-)
 
- SanThe -

- SanThe -

29/07/2007 11:12:00
Quote Anchor link
Connecten.........
Updaten........

Mis je niet wat?

Connecten.........
Select database......... deze misschien?
Updaten........
 
Gerard M

Gerard M

29/07/2007 12:15:00
Quote Anchor link
pgFrank:
Backtics ` (jouw backquotes) mag je ritueel gaan verbranden. Gebruik die zooi nooit meer en vergeet dat je ze ooit hebt gebruikt. Het is wel zo smerig om deze te gebruiken! En het ergste is nog dat je daarmee heerlijke problemen aan het aanmaken bent, 1x deze troep vergeten en voor je het weet is jouw database met data en al verdwenen...


Misschien kan jij die stelling wat beargumenteren, of een bronvermelding plaatsen. Ik weet dat backtics overbodig zijn, maar jij spreekt over complete databases verdwenen? Dan weet jij vast iets wat ik nog niet weet. Als ik een backtick vergeet krijg ik gewoon een error, en verdwijnt mijn database(mySQL) niet.
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.