UPDATE FOUT

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Medior/senior Front-end developer

Functie Onder begeleiding van 3 accountmanagers waarvan er 1 binnen jouw expertise je aanspreekpunt zal zijn ga je aan de slag bij diverse opdrachtgevers. Hij of zij helpt je bij het vinden van een passende en uitdagende opdracht. Hierin houden ze uiteraard rekening met jouw situatie, ervaring en (technische) ambities. De opdrachten duren gemiddeld één tot 2 jaar. Hierdoor kun je je ook echt vastbijten in een project en als consultant impact maken. Naast de opdracht ben je regelmatig met je collega’s van de IT-afdeling om bijvoorbeeld onderlinge kennis te delen, of nieuwe trends te bespreken. Ook worden er regelmatig

Bekijk vacature »

PHP developer (Symfony, Doctrine)

Functie Als PHP developer wordt er een hoge mate van zelfstandigheid verwacht, maar ook dat je goed opereert in een team waar kennis wordt gedeeld en dingen als codereviews erg veel voorkomen. Kwaliteit staat voorop, mede hierom werken ze bijvoorbeeld zonder echte deadlines in hun sprints. De SaaS-applicatie wordt volledig ontwikkeld in PHP en Symfony. De module bestaat uit een stuk informatie verrijking en intelligentie wat resulteert in een medische check. De logica wordt daarom in de code geïntrigeerd. Je bent onder andere bezig met complexe databases waar meer dan 80.000 medicijnen op verschillende niveaus in staan, die maandelijks worden

Bekijk vacature »

IoT Developer

Ben jij innovatief, heb jij passie voor energie en ben je data gedreven? Bouw dan mee aan IoT binnen Bredenoord. Samen met een gedreven team werk jij aan mooie technische en innovatieve oplossingen. Wat houdt de functie van IoT Developer in? Binnen Bredenoord zijn wij momenteel volop in ontwikkeling met ons IoT platform. Als uitbreiding van ons team zijn wij op zoek naar een IoT Developer. Je zal in projectverband meehelpen met het implementeren van IoT vraagstukken binnen Bredenoord. Als IoT Developer op onze R&D-afdeling word je verantwoordelijk voor het verder inrichten en beheren van ons nieuwe IoT platform. Dat

Bekijk vacature »

Software Ontwikkelaar PHP

Functie omschrijving Software Ontwikkelaar PHP gezocht! Wij zijn op zoek naar een ervaren PHP Software Ontwikkelaar om het team van onze opdrachtgever te versterken! De ideale kandidaat zal fungeren als verlengstuk van klanten en complexe technische vraagstukken met enthousiasme benaderen. Naast het werken met de nieuwste technologieën, ben je in staat om aan meerdere projecten tegelijkertijd te werken. Als je deze uitdaging aangaat, werk je nauw samen met front-end developers en draag je bij aan het realiseren van grote veranderingen bij klanten. Het bedrijf zoekt iemand die zichzelf graag uitdaagt en altijd streeft naar het leveren van de beste resultaten.

Bekijk vacature »

Cobol Developer

Dit ga je doen Als Cobol Ontwikkelaar zal je gaan meebouwen aan een onderdeel van het backend systeem waarbij je het functionele ontwerp vertaald naar een technische oplossing die geïntegreerd kan worden in de huidige omgeving. Je zorgt ervoor dat de bedrijfsprocessen op een efficiënte manier worden uitgevoerd en werkt proactief aan het verbeteren hiervan. Samen met jouw collega’s reviewen jullie elkaars code en test je je eigen code. Je werkt nauw samen met andere ontwikkelaars, testers en functioneel ontwerpers. Taken pakket: Beheren en doorontwikkelen van de bestaande omgeving; Vertalen van een functionele vragen naar een technische oplossing; Doorvoeren van

Bekijk vacature »

Front-end Developer

Functie omschrijving Gezocht front-end developer! Voor een toffe organisatie in de regio Rhenen zij wij op zoek naar een front-end developer die de eindverantwoordelijkheid op zich neemt van alles wat met design te maken heeft. In deze functie heb je een adviserende rol en beschik je over een grote dosis vakinhoudelijke kennis. Samen met collega’s en klanten overleg je om aangeleverde designs om te zetten naar unieke concepten. Zo draag jij je steentje bij aan de groeiambities van de klant. Voor klanten wordt jij het vaste aanspreekpunt als het gaat over planningen hierin houdt je alle betrokkenen goed op de

Bekijk vacature »

.NET developer

Functie Als senior .NET ontwikkelaar en aankomend lead developer ben jij in één van de drie development teams verantwoordelijk voor het volgende: • Jij hebt een oogpunt op modernisering en bent verantwoordelijk voor de technische staat en architectuur van de applicatie; • Jij bent verantwoordelijk voor het reviewen van de technische haalbaarheid van verschillende onderwerpen; • Jij bent verantwoordelijk voor een goede aansluiting binnen het multidisciplinaire team en de bijbehorende taken; • Jij bent verantwoordelijk voor het aandragen van verbetervoorstellen en ontwikkelstandaarden in zowel de techniek als architectuur; • Jij bent meewerkend voorman en ondersteunt en coacht jouw team op

Bekijk vacature »

Senior Front end developer

Functie Wij zijn op zoek naar een ambitieuze, zelfsturende Front-end Expert die ons (internationale) team komt versterken. Onze huidige software development afdeling bestaat uit 7 developers en designers. Wij zijn een écht softwarehuis, dus ervaring in software development is wel echt een must. Er wordt tegelijkertijd aan meerdere projecten gewerkt, voor mooie toonaangevende klanten. Je hebt dus regelmatig te maken met deadlines en opleveringen. Een deel van onze omgeving is in Angular.JS. Dit deel wordt langzamerhand omgebouwd naar de nieuwste versie van Angular. Jouw werkzaamheden zullen bestaan uit: Het aansturen en begeleiden van jouw collega’s Het implementeren van visuele elementen

Bekijk vacature »

Ambitieuze medior developer

Wat je gaat doen: Heb jij al een paar jaar ervaring als developer maar wil jij naar the next level? In ons NextLevelDev Programma helpen wij jou om de volgende stap te zetten: een mooi programma aan trainingen op het gebied van Java, hippe frameworks, Agile/Scrum, OCP-certificering en optioneel: andere JVM-talen als Kotlin en Scala; Cloud (AWS, Azure, GCP) Soc Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun

Bekijk vacature »

Developer Full Stack

Functie omschrijving Developer gezocht! Ben jij een enthousiaste developer die graag wil bijdragen aan ontwikkelingen binnen een mooie organisatie? Solliciteer dan snel. Wij zijn op zoek naar een Full Stack Developer uit de regio Nijkerk die gaat bijdragen aan het door ontwikkelen, onderhouden en optimaliseren van een SaaS applicatie. Je moet beschikken over beheersing van zowel de Nederlandse als Engelse taal aangezien je samen met de klant gaat werken. Bedrijfsprofiel Je komt te werken binnen een echt familiebedrijf dat al sinds 1925 actief is binnen de FMCG branche. Het bedrijf heeft 40 medewerkers en er heerst een platte communicatiestructuur waarbij

Bekijk vacature »

Front-end Developer - React - Data Driven

Bedrijfsomschrijving Onze klant is een snelgroeiende organisatie die een data-driven inspectieapp op de markt hebben gebracht die nu al een aantal jaar door verschillende organisaties wereldwijd gebruikt wordt. Er zijn zo'n 6 mensen werkzaam bij dit bedrijf en ze zijn nu vooral op zoek naar een sterke front-end developer die wil gaan werken aan nieuwbouw applicaties en de uitbouw van de huidige applicaties. De reden dat ze zoeken is omdat er veel werk op komst is en ze hier de juiste capaciteit voor willen hebben. Er heerst hier een hele prettige sfeer waarin respect en eerlijke communicatie belangrijk is. Ook

Bekijk vacature »

Software Developer (Junior functie)

Functieomschrijving Wij zijn op zoek naar een Software Developer! Sta jij in de startblokken om je carrière te beginnen en kan je niet wachten om toffe software te gaan ontwikkelen? Kortom, ben je onlangs afgestudeerd of sta je op het punt om je papiertje te behalen? Voor een IT dienstverlener dat gespecialiseerd is in Microsoft technologie zijn wij op zoek naar C#.NET Developers. Het bedrijf heeft meerdere klanten in regio Utrecht waar je permanent kan komen te werken. Kom je liever te werken bij een klein softwarebedrijf of bij een groot consultancy bureau? Dat is helemaal aan jou de keuze!

Bekijk vacature »

Senior Applicatie ontwikkelaar Java

Bedrijfsomschrijving De IV- organisatie van de Belastingdienst is verantwoordelijk voor en verzorgt de ICT- voorzieningen. Het merendeel van de applicaties wordt op dit moment door de IV- organisatie zelf ontwikkeld, onderhouden en beheerd in het eigen data center. Naast de zorg voor continuïteit op de massale heffing- en inningsprocessen die plaatsvinden binnen een degelijke, stabiele omgeving, wordt er tevens volop gewerkt aan modernisering van het IV- landschap. Dit gebeurt deels intern door gebruik te maken van de expertise die intern aanwezig is, maar ook door het aantrekken van (kant-en-klaar) oplossingen en expertise uit de markt. Functieomschrijving We verwachten van je,

Bekijk vacature »

.net developer

Hoi! Wij zijn auto.nl en wij verkopen auto's online. je bestelt bij ons een auto net zo makkelijk als een spijkerbroek. En bevalt ie niet? Dan stuur je 'm gewoon weer terug. En dat we dat goed doen bewijst onze hoge klanttevredenheid van een 9,3. Nu maken we de volgende stap bij auto.nl. We starten met fysieke winkels. Online zoeken, offline bekijken. Maar nog altijd, geen gedoe! Gewoon eerlijk, transparant en zonder zorgen een auto kopen.. Maar om dat waar te blijven maken en nóg beter te worden, zoeken we uitbreiding van ons development team. Wat ga je precies doen?

Bekijk vacature »

Software Programmeur PHP - JAVA

Functie Heb jij altijd al willen werken voor een bedrijf, dat veilige netwerkverbindingen levert, door middel van veilige oplossingen, die door middel van de nieuwste technologieën ontwikkelt zijn? Stop dan nu met zoeken! Voor een opdrachtgever in omgeving Moordrecht zijn wij op zoek naar een programmeur. Hoe kan jouw dag er straks uitzien? Je gaat software en webapplicaties ontwikkelen met behulp van de talen C / C++ / PHP. Je gaat technische klussen uitvoeren op locatie bij klanten. Je onderhoudt contact met de projectleider om er zeker van te zijn dat een projecten goed verlopen. Je gaat klanten ondersteunen op

Bekijk vacature »
Pieter

pieter

08/05/2006 12:45:00
Quote Anchor link
kan iemand kijken wat hier niet aan klopt?

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
<?php
$klant
= $_POST["klant_id"];  
$resultaat = mysql_query("Select * from klanten where klant_id=".$klant) or die (mysql_error());  
$row = mysql_fetch_assoc($resultaat);

$query = "
UPDATE
  klanten
SET
  bedrijfsnaam    = '"
.mysql_real_escape_string($_POST['bedrijfsnaam'])."',
  contactpersoon  = '"
.mysql_real_escape_string($_POST['contactpersoon'])."',
  adres           = '"
.mysql_real_escape_string($_POST['adres'])."',
  postcode        = '"
.mysql_real_escape_string($_POST['postcode'])."',
  plaats          = '"
.mysql_real_escape_string($_POST['plaats'])."',
  telefoonnummer  = '"
.mysql_real_escape_string($_POST['telefoonnummer'])."',
  faxnummer       = '"
.mysql_real_escape_string($_POST['faxnummer'])."',
  email           = '"
.mysql_real_escape_string($_POST['email'])."',
  softwareversie  = '"
.mysql_real_escape_string($_POST['softwareversie'])."',
  overig          = '"
.mysql_real_escape_string($_POST['overig'])."'
WHERE
  klant_id = "
.$klant."
"
;  
?>
 
PHP hulp

PHP hulp

15/05/2024 08:36:43
 
Gerben G

Gerben G

08/05/2006 12:47:00
Quote Anchor link
je krijgt niet een error??
 
Mebus  Hackintosh

Mebus Hackintosh

08/05/2006 12:56:00
Quote Anchor link
iets vergeten denk:

mysql_query($query) or die (mysql_error());

GR. mebus!
 
Pieter

pieter

08/05/2006 13:03:00
Quote Anchor link
jawel ik krijg een syntax error
 
Toine vd P

Toine vd P

08/05/2006 13:04:00
Quote Anchor link
Je hoeft die nummers niet te qouten hoor

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
<?php
$tekst
= "Dit is tekst";
$nummer = 6;
?>



probeer die lijn 3 zo te doen misschien dat het helpt:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?php
$resultaat
= mysql_query("Select * from klanten where klant_id=".$klant."") or die (mysql_error());
?>
 
Toine vd P

Toine vd P

08/05/2006 13:04:00
Quote Anchor link
op welke regel?
 
Pieter

pieter

08/05/2006 13:10:00
Quote Anchor link
You have an error in your SQL syntax; check the manual that corresponds to your MySQL server version for the right syntax to use near '' at line 1

blijf deze error houden, de gegevens worden netjes getoond in de velden alleen het opslaan werkt gewoon niet :S iemand nog ideeen?


Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
<?php
$klant
= $_POST["klant_id"];  


$resultaat = mysql_query("Select * from klanten where klant_id=".$klant."") or die (mysql_error());
$row = mysql_fetch_assoc($resultaat);

$query = "
UPDATE
  klanten
SET
  bedrijfsnaam    = '"
.mysql_real_escape_string($_POST['bedrijfsnaam'])."',
  contactpersoon  = '"
.mysql_real_escape_string($_POST['contactpersoon'])."',
  adres           = '"
.mysql_real_escape_string($_POST['adres'])."',
  postcode        = '"
.mysql_real_escape_string($_POST['postcode'])."',
  plaats          = '"
.mysql_real_escape_string($_POST['plaats'])."',
  telefoonnummer  = '"
.mysql_real_escape_string($_POST['telefoonnummer'])."',
  faxnummer       = '"
.mysql_real_escape_string($_POST['faxnummer'])."',
  email           = '"
.mysql_real_escape_string($_POST['email'])."',
  softwareversie  = '"
.mysql_real_escape_string($_POST['softwareversie'])."',
  overig          = '"
.mysql_real_escape_string($_POST['overig'])."'
WHERE
  klant_id = "
.$klant."
  "
;
mysql_query($query) or die (mysql_error());
  
?>

<form action="
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php echo ($_SERVER["PHP_SELF"]);?>
"method="post">
 
- SanThe -

- SanThe -

08/05/2006 13:27:00
Quote Anchor link
$klant = $_POST['klant_id'];

En echo de query eens.
 
Toine vd P

Toine vd P

08/05/2006 13:38:00
Quote Anchor link
lol :) kan bijna niet misse
 
Pieter

pieter

08/05/2006 13:49:00
Quote Anchor link
kan helaas wel missen, het lukt nog niet
ik heb een echo gedaan en de update blijft leeg
behalve het klant_id

UPDATE klanten SET bedrijfsnaam = '', contactpersoon = '', adres = '', postcode = '', plaats = '', telefoonnummer = '', faxnummer = '', email = '', softwareversie = '', overig = '' WHERE klant_id = 342

DE CODE>>>>>



Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
<?php
include("inc_connect.php");
$klant = $_POST['klant_id'];
$resultaat = mysql_query("Select * from klanten where klant_id=".$klant) or die (mysql_error());  
$row = mysql_fetch_assoc($resultaat);

$query = "
UPDATE
  klanten
SET
  bedrijfsnaam    = '"
.mysql_real_escape_string($_POST['bedrijfsnaam'])."',
  contactpersoon  = '"
.mysql_real_escape_string($_POST['contactpersoon'])."',
  adres           = '"
.mysql_real_escape_string($_POST['adres'])."',
  postcode        = '"
.mysql_real_escape_string($_POST['postcode'])."',
  plaats          = '"
.mysql_real_escape_string($_POST['plaats'])."',
  telefoonnummer  = '"
.mysql_real_escape_string($_POST['telefoonnummer'])."',
  faxnummer       = '"
.mysql_real_escape_string($_POST['faxnummer'])."',
  email           = '"
.mysql_real_escape_string($_POST['email'])."',
  softwareversie  = '"
.mysql_real_escape_string($_POST['softwareversie'])."',
  overig          = '"
.mysql_real_escape_string($_POST['overig'])."'
WHERE
  klant_id = "
.$klant."
"
;  
mysql_query($query) or die (mysql_error());
echo $query;
?>

<form method='post' target='_self'>
 
- SanThe -

- SanThe -

08/05/2006 15:09:00
Quote Anchor link
Al je vars zijn leeg zoals je ziet.
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.