Update query doet andere dingen

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Ontwikkelaar Centrale Monitoring

Ontwikkelaar centrale Monitoring Functieomschrijving Wil jij een bijdrage leveren aan het onderhoud, opzetten en ontwikkelingen van technologieën van SSC-ICT, een van de grootste ICT-dienstverleners van en voor de Rijksoverheid? Je komt als monitorspecialist te werken bij team Operations Management Services. Dit team werkt aan het stabiliseren en waarborgen van een betrouwbare monitoromgeving voor 7 ministeries. Jij begeleidt het implementatieproces van de te monitoren technologieën, onder andere via management packs, connectoren en API's. Je hebt hiervoor veel contact met interne en externe klanten, die hun wensen op het gebied van monitoring aan jou doorgeven. Je beoordeelt deze wensen en komt met

Bekijk vacature »

Team Lead Java Developer

Functie Wat ga je doen als Java developer? Als Team Lead Java Developer draag een grote verantwoordelijk je stuurt ontwikkelaars aan en staat dagelijks in contact met jou ICT Manager. De team Bestaat uit front-end en backend systemen. Je ben in staat op hoog niveau de technische vak te bepalen en ook te bewaren. Je dag zie er als volgt uit, ontwikkelen van nieuwe en bestaande applicaties, het uitvoeren van processen en analyses en het beschrijven van functioneel ontwerpen. Ook zal samen met jouw Tester applicaties gaan testen door middel van peer reviews en het leveren van support aan gebruikers

Bekijk vacature »

C# .NET Developer

Functieomschrijving Voor dit leuke softwarre bedrijf in de omgeving Vught zijn we per direct op zoek naar een C#/.NET Developer. Is development jouw passie en doe je dit graag met C#/.NET? Lees dan snel verder! Jou werkzaamheden zullen zijn: Zorgen voor de optimalisatie van de huidige software en het automatiseren van bedrijfsprocessen. Naar aanleiding van de wensen van de klant ga je, met je collega's op zoel naar passende oplossingen en je werkt dit uit tot een mooi eindproduct. Je gaat webshops, websites en webapplicaties ontwikkelen door middel van ASP.NET, C# en MVC Framework. Bedrijfsprofiel Deze opdrachtgever houdt zich bezig

Bekijk vacature »

Software Developer

Dit ga je doen Je bent verantwoordelijk voor de warehouse applicatie die een integratie heeft met de PLC laag; Je ontwikkelt in C#/.Net; Je werkt mee aan de migratie naar .NET 6; Je bent verantwoordelijk voor het ontwikkelen van interfaces en het visualiseren van componenten; Je denkt mee over het design voor business oplossingen; Je bent verantwoordelijk voor het testen van de gebouwde oplossing. Hier ga je werken Voor een internationale organisatie in de transport zijn wij momenteel op zoek naar een Software Developer. Zij zijn wereldwijd de grootste speler en lopen voorop met het automatiseren van alle processen van

Bekijk vacature »

Typescript Developer / Cloud platform

Dit ga je doen (Door)Ontwikkelen van het cloud platform; (Door)Ontwikkelen van microservices; Bouwen van nieuwe functionaliteiten; Verbeteringen aandragen voor het cloud platform; Sparren met de business. Hier ga je werken Onze opdrachtgever, gevestigd in regio Eindhoven, levert een compleet dienstenpakket op het gebied van IT. Zij pakken verschillende (complexe) vraagstukken van grote organisaties op. De sfeer intern is gezellig en informeel. Men houdt van hard werken maar gezelligheid door middel van een borrel of gezamenlijke lunch komt er veel voor. Als Typescript ontwikkelaar word je onderdeel van het team gericht op de (door)ontwikkeling van hun eigen cloud platform welke wordt

Bekijk vacature »

.NET developer

Functie Als .NET ontwikkelaar ga jij aan de slag bij een van onze klanten actief in de High Tech Industrie. Onze klanten zijn voornamelijk gelokaliseerd in de omgeving van Eindhoven. Wij zijn erg selectief als het gaat om de projecten die wij accepteren en richten ons dan ook alleen op innovatieve en complexe projecten. Omdat onze klanten voornamelijk gespecialiseerd zijn in de machinebouw, werk jij ook vaak dicht tegen de machines aan. Ons team bestaat momenteel uit Embedded engineers, IOT developers en Cloud engineers. Wij werken voornamelijk aan Microsoft projecten waar er gebruik wordt gemaakt van WPF, UWP, .NET Core

Bekijk vacature »

Back-end .NET Developer

Functie omschrijving C# / .NET Developer gezocht voor een dynamische organisatie in de regio Houten! Voor een leuke organisatie in de regio Houten zijn wij op zoek naar een Back-end developer die klaar is voor een nieuwe uitdaging. In deze functie werk jij aan verschillende projecten en ga je vaak bij klanten op bezoek. Binnen deze functie kun je een grote mate van uitdaging, diversiteit en verantwoordelijkheid treffen. Bedrijfsprofiel Waar ga je werken? Het bedrijf waar je gaat werken is gespecialiseerd in het ontwerpen en implementeren van procesautomatisering en procesinformatisering. Zij doen dit onder andere voor de (petro)chemie, pharma, infra,

Bekijk vacature »

Freelance JAVA / C# Developer

Functieomschrijving Voor een opdrachtgever in omgeving Zoetermeer zijn wij op zoek naar ervaren JAVA of C# Developers die graag op projectbasis willen werken. Je komt terecht bij een informele developers club die mooie projecten uitvoeren voor grote klanten. Ben je een ervaren freelancer of werk je in loondienst en ben je toe aan een nieuwe uitdaging? Lees dan snel verder want wie weet is dit een leuke vacature voor jou! Het fijne van deze werkgever is dat je zelf mag beslissen hoe je te werk wilt gaan. Wil je als freelancer werken dan is dat OK. Wil je de zekerheid

Bekijk vacature »

.NET developer

Functie Als senior .NET ontwikkelaar en aankomend lead developer ben jij in één van de drie development teams verantwoordelijk voor het volgende: • Jij hebt een oogpunt op modernisering en bent verantwoordelijk voor de technische staat en architectuur van de applicatie; • Jij bent verantwoordelijk voor het reviewen van de technische haalbaarheid van verschillende onderwerpen; • Jij bent verantwoordelijk voor een goede aansluiting binnen het multidisciplinaire team en de bijbehorende taken; • Jij bent verantwoordelijk voor het aandragen van verbetervoorstellen en ontwikkelstandaarden in zowel de techniek als architectuur; • Jij bent meewerkend voorman en ondersteunt en coacht jouw team op

Bekijk vacature »

C#.NET/Unity Developer

Functieomschrijving Voor een gewaardeerde werkgever in de omgeving van Breda zijn wij op zoek naar een software ontwikkelaar. Dit bedrijf houdt zich bezig met de ontwikkeling van WMS Software (C#/Unity & SQL). Past dit bij jou? Lees snel verder! Jouw werkzaamheden zullen er als volgt uitzien: Je werkt aan innovatieve softwareoplossingen voor het verbeteren en/of vernieuwen van processen; Samen met 6 applicatieontwikkelaars hebben jullie de verantwoordelijkheid voor de uitbreiding en ontwikkeling van de webapplicaties; Het uitvoeren van updates/aanpassingen aan de huidig draaiende applicaties; Je bent een luisterend oor naar klanten en vertaalt hun wensen door naar bruikbare software. Bedrijfsprofiel Wie

Bekijk vacature »

Medior/senior front end developer React Sportsoftw

Functie Voor deze functie ben ik op zoek naar een enthousiaste front end developer die communicatief vaardig is. Jij wordt onderdeel van een enthousiast jong team dat werkt aan grote websites. Binnen jouw rol ben jij diegene die de vertaling maakt van design naar functionele code en zorg jij voor goede experience op meerdere platformen. Dit doe je natuurlijk door gebruik te maken van onze stack; Javascript, HTML, CSS en React. Daarnaast wordt er gebruik gemaakt van Webcomponents en verschillende authenticatie tools. Doordat er hier gestreefd wordt naar de beste gebruikerservaringen, wordt het product constant doorontwikkeld. Hierdoor blijven ze voor

Bekijk vacature »

Node.js developer

Functie Onder begeleiding van 3 accountmanagers waarvan er 1 binnen jouw expertise je aanspreekpunt zal zijn ga je aan de slag bij diverse opdrachtgevers. Hij of zij helpt je bij het vinden van een passende en uitdagende opdracht. Hierin houden ze uiteraard rekening met jouw situatie, ervaring en (technische) ambities. De opdrachten duren gemiddeld één tot 2 jaar. Hierdoor kun je je ook echt vastbijten in een project en als consultant impact maken. Naast de opdracht ben je regelmatig met je collega’s van de IT-afdeling om bijvoorbeeld onderlinge kennis te delen, of nieuwe trends te bespreken. Ook worden er regelmatig

Bekijk vacature »

Medior Java developer (fullstack)

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »

C#.NET Developer Jr. Functie

Functie omschrijving Bouw jij graag aan applicaties om processen in distributiecentra te optimaliseren? Wij zijn op zoek naar een C#.NET ontwikkelaar in regio Breda die hier graag een steentje aan bijdraagt! Jouw werkzaamheden zullen er als volgt uitzien: Je krijgt veel vrijheid in de keuze van de technieken die je gaat gebruiken. Uiteraard wel binnen de gestelde kaders, en door gebruik te maken van het .NET platform. Je gaat aan de slag met de ontwikkeling van een nieuwe module binnen de WMS suite van dit bedrijf. Deze "carrier" module gaat er voor zorgen dat de selectie van een vervoerder volledig

Bekijk vacature »

Medior/Senior Software Developers gezocht in de Ra

Functie Op dit moment staan er posities open voor de volgende functies: Front-end, Back-End & Fullstack software developer. Als Front-End software developer werk je met JavaScript en de bijbehorende technologieën zoals TypeScript, Angular, React, Vue en Svelte. Als Back-End software developer ben je bezig in NodeJS en doe je dit met behulp van AWS, NoSQL, REST en GraphQL. Je krijgt leuke en uitdagende opdrachten met een gemiddelde duur van anderhalf jaar. Hier werk je in een team met andere IT’ers aan het ontwikkelen en verbeteren van software. Je wordt begeleid door een accountmanager die fungeert als jouw aanspreekpunt. Het team

Bekijk vacature »

Pagina: 1 2 volgende »

Pietje akkers

pietje akkers

14/11/2011 17:26:57
Quote Anchor link
Ik heb hier 2 codes, waar ik mijn gebruikers webbased kan veranderen. Nu is het zo, als ik een gebruiker wil veranderen, dan klik ik op submit. En dan kijk in mijn database, en tot mijn grote verbasing, zijn de gegevens van de gebruiker waarmee ik ingelogd ben, verandert in de gegevens van de persoon die ik heb verandert.. Ik snap totaal niet hoe! :O
hier mijn codes

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
<?php
session_start();

if(isset($_SESSION['ingelogd']))
    {

        if($_SESSION['rechten'] == '1')
        {

            if($_SERVER['REQUEST_METHOD'] == 'POST')
            {

                include 'dbconfig.php';
                
                $username_input = $_POST['username'];
                $password_input = $_POST['password'];
                $level_input = $_POST['rechten'];
                
                $id_check = $_SESSION['id'];
                
                $query = "UPDATE    users
                          SET   user='$username_input',
                                password='$password_input',
                                level_id='$level_input'
                          WHERE id='$id_check'"
;
                
                $result = mysql_query($query)
                          or die(mysql_error());
                
                if($result)
                {

                    header('refresh: 3; url=users.php');
                    echo "Uw wijziging is opgeslagen!";
                }
                
            }

            
            else
            {
                include 'dbconfig.php';

                $id = $_GET['id'];

                $query = "SELECT user,password,level_id FROM users WHERE id=$id";

                $result = @mysql_query($query,$connect)
                or die(mysql_error());

                $username = mysql_result($result,0,'user');
                $password = mysql_result($result,0,'password');
                $level  = mysql_result($result,0,'level_id');
                
                echo "<form action='edituser2.php' method='post'>";
                echo "Gebruikersnaam: <input name='username' type='text' value='".$username."'/> <br />";
                echo "Wachtwoord: <input name='password' type='text' style='margin-left: 21px;' value='".$password."'/> <br />";
                echo "Rechten: <input name='rechten' type='text' style='margin-left: 21px;' value='".$level."'/> <br />";
                echo "<input type='submit' name='submit' value='Wijziging opslaan' style='margin-left: 146px;' />";
                echo "</form>";
            }
        }

        else
        {
            header('refresh: 2; url=home.php');
            echo "U hebt geen rechten voor deze site, u wordt teruggestuurd naar het beginscherm.";
        }
    }

    
    else
    {
        header('refresh: 3; url=login.php');
        echo "U ben niet ingelogd, u wordt doorgestuurd naar de loginpagina.";
    }

?>



EN


Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
<?php
session_start();

    if(isset($_SESSION['ingelogd']))
    {

        if($_SESSION['rechten'] == '1')
        {
            

            include 'dbconfig.php';

            $query = "SELECT id,user FROM users";

            $result = @mysql_query($query,$connect)
            or die(mysql_error());

            $aantal = mysql_num_rows($result);

            for($i=0;$i<$aantal;$i++)
            {

            $id = mysql_result($result,$i,"id");
            $user = mysql_result($result,$i,"user");

            echo "<b><a href='edituser2.php?id=$id'>".$user."</a></b><br />";
            }
        }

        
        else
        {
            header('refresh: 2; url=home.php');
            echo "U hebt geen rechten voor deze site, u wordt teruggestuurd naar het beginscherm.";
        }
    }

    
    else
    {
        header('refresh: 3; url=login.php');
        echo "U ben niet ingelogd, u wordt doorgestuurd naar de loginpagina.";
    }


?>


Heeft iemand raad?
Gewijzigd op 14/11/2011 20:22:37 door Pietje akkers
 
PHP hulp

PHP hulp

12/05/2024 07:08:53
 
Milo S

Milo S

14/11/2011 17:44:53
Quote Anchor link
Queries hoor je niet zo af te handelen, maak fatsoenlijke afhandeling...
Beveilig je $_GET en $_POST vars voor ze je query in gaan.
Haal variabelen buiten de quotes
en al die andere dingen die al 100000 keer gezegt zijn.

Daarbij vind ik je script opbouw maar een beetje vaag.
 
Pietje akkers

pietje akkers

14/11/2011 17:53:11
Quote Anchor link
Sorry hoor, maar ik ben een beginnende phper, en dan is het goed dat je kritiek geeft, maar dan kun je ook zeggen wat ik beter kan doen!

En verandert dat mijn fout?
 
- SanThe -

- SanThe -

14/11/2011 18:03:52
Quote Anchor link
Ik neem aan dat jouw id in de session staat.

$id_check = $_SESSION['id'];
WHERE id='$id_check'";

Dus is het logisch dat de update op jouw record gebeurt.
 
Pietje akkers

pietje akkers

14/11/2011 19:15:38
Quote Anchor link
Ja klopt. Maar ik weet niet hoe ik het dan moet doen, want nu verander ik inderdaad mijn record. hier maak ik de session aan:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
<?php
session_start();

if($_SERVER['REQUEST_METHOD'] == 'POST')
{

    $username = $_POST['username'];
    $password = $_POST['password'];
    
    include 'dbconfig.php';
    
    $query = "SELECT b.rechten,a.id
              FROM users a INNER JOIN level b ON a.level_id = b.id
              WHERE user='$username'
              AND password='$password'"
;
    
    $result = mysql_query($query)
              or die(mysql_error());

              while($row = mysql_fetch_assoc($result))
              {

                $rechten = $row['rechten'];
                $id = $row['id'];
              }

    
    if(mysql_num_rows($result))
    {

       header("refresh: 2; url=home.php");
        
       echo "Welkom terug <b>" .$username. "</b>, u word automatisch doorgestuurd.";
      
       $_SESSION['ingelogd'] = true;
       $_SESSION['username'] = $username;  
       $_SESSION['rechten'] = $rechten;
       $_SESSION['id'] = $id;
    }

    
    else
    {
        echo "Er is iets fout gegaan";
    }
}


else
{
?>

<style type="text/css">
    
    input[type="text"]
    {
        margin-left:15px;
    }
    
    input[type="password"]
    {
        margin-left: 34px;
    }
    
    input[type="submit"]
    {
        margin-left: 213px;
    }
</style>

<form action="login.php" method="post">
    Gebruikersnaam: <input type="text" name="username"/>
    <br />
    Wachtwoord: <input type="password" name="password"/>
    <br />
    <input type="submit" value="Inloggen" name="submit"/>
</form>

<?php
}

?>


hoe zou ik het dan moeten aanpakken?
 
- SanThe -

- SanThe -

14/11/2011 19:25:26
Quote Anchor link
Hoe weet je welke gebruiker je wilt wijzigen?
 
Pietje akkers

pietje akkers

14/11/2011 19:32:33
Quote Anchor link
doordat dit de output is:

echo "<b><a href='edituser2.php?id=$id'>".$user."</a></b><br />";

Als ze op de naam klikken, dan kunnen ze het wijzigen. En dan haal ik het id op:

$id = $_GET['id'];

En dan verwerk ik de gegevens die ze invullen:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
$username_input = $_POST['username'];
                $password_input = $_POST['password'];
                $level_input = $_POST['rechten'];
                
                $id_check = $_SESSION['id'];
                
                $query = "UPDATE    users
                          SET   user='$username_input',
                                password='$password_input',
                                level_id='$level_input'
                          WHERE id='$id_check'";
                
                $result = mysql_query($query)
                          or die(mysql_error());
 
- SanThe -

- SanThe -

14/11/2011 19:37:31
Quote Anchor link
Probleem: Als je op de link klikt is het formulier niet gepost.
Verder zal je de (gecontroleerde/beveiligde) GET-waarde moeten gebruiken in de WHERE.
 
Pietje akkers

pietje akkers

14/11/2011 19:40:08
Quote Anchor link
Hoe bedoel je, waar is hij niet gepost?

en bedoel je dit met de get?

$id_check = $_GET['id'];

$query = "UPDATE users
SET user='$username_input',
password='$password_input',
level_id='$level_input'
WHERE id='$id_check'";
 
Cake Masher

Cake Masher

14/11/2011 20:30:20
Quote Anchor link
Als ik het zo zie (verbeter me als ik het fout heb) set jij een aantal sessies wanneer een gebruiker inlogt. Zoals de ingelogd sessie, de rechten die hij heeft en volgens mij set jij $_SESSION['id'] met het id van de persoon die inlogt. Wat dus inhoud als jij inlogt, $_SESSION['id'] de id bevat van de account waar jij ingelogt mee bent.

Als we dan gaan kijken naar jouwn code:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
<?php
            $username_input
= $_POST['username'];
                $password_input = $_POST['password'];
                $level_input = $_POST['rechten'];
                
                $id_check = $_SESSION['id'];
                
                $query = "UPDATE    users
                          SET   user='$username_input',
                                password='$password_input',
                                level_id='$level_input'
                          WHERE id='$id_check'"
;
?>


zie ik hier dat je $_SESSION['id'] bij 'WHERE' hebt staan. Wat dus inhoud (als mijn bovenstaande theorie correct is) dat je daadwerkelijk ook gewoon je eigen account waarmee je bent ingelogt aan het veranderen bent.

Veder, zoals al eerder genoemd, dien je POST en GET gegevens te beveiligen voordat je ze gebruikt in je query.

Dit betekend dat de code als volgt word:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
<?php
$username_input
    = mysql_real_escape_string ($_POST['username']);
$password_input    = mysql_real_escape_string ($_POST['password']);
$level_input    = mysql_real_escape_string ($_POST['rechten']);
                
$id_check        = mysql_real_escape_string ($_GET['id']);
                
$query = "UPDATE users
         SET    
                 user        = '"
. $username_input . "',
                password    = '"
. $password_input . "',
                level_id    = '"
. $level_input . "'
        WHERE     
                id    = '"
. $id_check . "'";

?>


(verbeter me als ik 't fout heb)
 
Pietje akkers

pietje akkers

14/11/2011 20:34:02
Quote Anchor link
Je hebt helemaal gelijk. Nu heb ik 2 vragen.
ik heb namelijk de $id_check inderdaad ook verandert in : $id_check = mysql_real_escape_string ($_GET['id']);

Maar dan gebeurt er niets meer, dan kan ik het helemaal niet meer wijzigen, tenminste hij slaat niets meer op. Wat nu?

En, wat doet mysql_real_escape_string?

EDIT: Overigens, bedankt voor je uitgebreide reactie, top!
Gewijzigd op 14/11/2011 20:34:25 door pietje akkers
 
Milo S

Milo S

14/11/2011 21:46:35
Quote Anchor link
Wat ik zou gaan doen als ik jou was, is even opnieuw beginnen. Denk eerst uit wat je wilt doen.
Volgens mij wil jij eerst inloggen. Ben je eenmaal ingelogd wil je een gebruiker kunnen kiezen om te wijzigen. Zodra je de keuze hebt gemaakt wil je gegevens aanpassen en vervolgens die gegevens updaten.
Je kunt dit dus heel simpel in deze volgorde doen.

Let op:
- het beveiligen van je query's
- het uit de quotes halen van je variabelen
- het niet onnodig aanmaken van variabelen
- het goed afhandelen van je query's. Dus geen or die();

Voor het gemak als beginnende PHP'er kun je overbodige dingen als header(); nog even achterwegen laten. Zorg eerst dat de basis van je script goed is.
Daarbij geef ik je graag de tip om HTML met single quotes te echoën zodat je niet hoeft te escapen of single quotes in je HTML te gebruiken.

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
<?php
// Dus
echo '<a href="#">link</a>';
// In plaats van
echo "<a href='#'>link</a>";
// of in plaats van
echo "<a href=\"#\">link</a>";
?>
Gewijzigd op 14/11/2011 21:48:27 door Milo S
 
Pietje akkers

pietje akkers

14/11/2011 21:54:14
Quote Anchor link
Is er ook nog een andere oplossing, ipv opnieuw beginnen? Want volgensmij zijn er vast wel mensen die mij kunnen helpen om deze fout weg te krijgen?
 
Milo S

Milo S

15/11/2011 16:25:55
Quote Anchor link
Die is er wel, maar het is denk sneller als je gewoon even nieuw documentje openend en je jezelf aan die volgorde houd.
Vergeet ook niet een beetje commentaar toe te voegen. Dit is voor een andere developer makkelijk. Dus ook voor ons hier op het forum.
Gewijzigd op 15/11/2011 16:28:33 door Milo S
 
Pietje akkers

pietje akkers

15/11/2011 16:47:01
Quote Anchor link
Ik heb het al voor elkaar ;)
het probleem was inderdaad (SanThe) dat hij niet gepost word, dus moest ik het id ook in het volgende formulier zetten, en toen kon ik het wel ophalen.
 
Milo S

Milo S

15/11/2011 17:00:15
Quote Anchor link
Nu kun je het wel voor elkaar hebben, maar heb je ook nog iets gedaan met al die andere tips? Ze worden niet voor niets gegeven he.
Trouwens je database connectie pagina kun je ook 1 keer invoegen bovenaan je script. Scheelt weer.
Gewijzigd op 15/11/2011 17:01:36 door Milo S
 
Pietje akkers

pietje akkers

15/11/2011 17:52:04
Quote Anchor link
Ja, andere mensen geven goede tips ipv opnieuw beginnen. Dus zo doende hebben ze gezegt (op een ander forum) wat heb probleem was.
 
Milo S

Milo S

15/11/2011 18:48:22
Quote Anchor link
Ik ga je niet rechtstreeks je antwoord geven als er nog zoveel andere fouten inzitten. Maak eerst dat goed doe dan de rest.
Maar blijf dan lekker op dat andere forum als ze daar toch betere tips geven.
Gewijzigd op 15/11/2011 18:48:43 door Milo S
 
Pietje akkers

pietje akkers

15/11/2011 18:56:03
Quote Anchor link
Milo S op 15/11/2011 18:48:22:
Ik ga je niet rechtstreeks je antwoord geven als er nog zoveel andere fouten inzitten. Maak eerst dat goed doe dan de rest.
Maar blijf dan lekker op dat andere forum als ze daar toch betere tips geven.


2 forums is toegestaan ;)
 
Milo S

Milo S

15/11/2011 19:07:11
Quote Anchor link
Zie je ergens in mijn bericht staan dat je hier niet mag zijn? Ik uit alleen maar me mening over het feit dat jij min of meer weergeeft dat hier geen goede tips worden gegeven en daar wel.
Hier word gewoon op een andere manier gewerkt. Als dat andere forum beter bevalt wat tips betreft, dan mag je van mij daar blijven.
 
Pietje akkers

pietje akkers

15/11/2011 19:10:26
Quote Anchor link
Zie je ergens in mijn bericht staan dat hier geen goede tips worden gegeven? Daar werd even de goude tip gegeven. ;) En ik blijf op 2 forums, dat vind ik fijner omdat phphulp.nl zijn voordelen heeft en het andere forum ook ;)
 

Pagina: 1 2 volgende »



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.