Update query lukt niet...

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

C# .NET Developer IoT SQL Server

Samengevat: Wij ontwikkelen innovatieve oplossingen om apparaten en bezittingen op een eenvoudige en flexibele manier te beveiligen. Ben jij een C# .NET developer? Heb jij ervaring met C# en SQL server? Vaste baan: C# .NET Developer IoT HBO €3.200 - €4.500 Deze werkgever is gespecialiseerd in hoogwaardige GSM/GPRS alarm- en telemetrietechnologie. Met een eigen productlijn en klantspecifieke ontwikkelingen biedt deze werkgever oplossingen om op afstand te meten, melden, loggen en aansturen, ook op plaatsen zonder stroomvoorziening. Onze producten worden gekarakteriseerd door flexibiliteit in de configuratie, betrouwbaarheid en een extreem laag stroomverbruik. Zij werken voor MKB klanten. Deze werkgever heeft veel

Bekijk vacature »

.NET Developer

Functie omschrijving Ben jij een senior .NET developer en heb jij tevens ervaring als teamlead? Ben jij iemand met een helikopterview en denk jij graag mee met de klanten? Dan zijn wij op zoek naar jou! Voor een geweldig bedrijf zijn wij namelijk op zoek naar een ervaren .NET developer. Het bedrijf houdt zich bezig met het ontwerpen en bouwen van websites, portalen en applicaties voor met name zorg- en onderwijsinstellingen en overheidsinstanties. Jouw taken: Het fungeren als Lead Developer; Het meedenken met de business (dit vergt commercieel inzicht); Het begeleiden van diverse projecten (van klein tot groot); Het ontwerpen

Bekijk vacature »

Back-end PHP Developer

Dit ga je doen Her- en uitbouwen van het inhouse softwareplatform dmv PHP; Onderhouden van bovengenoemd platform in PHP; Sparren met het team; Meedenken over nieuwe functionaliteiten, security etc; Jouw input leveren aan het proces door op de hoogte te blijven van nieuwe ontwikkelingen etc. Hier ga je werken Onze klant, gevestigd in de omgeving van Alkmaar, levert wereldwijd oplossingen op het gebied van IT. Dag in dag uit werken zij met veel passie aan hun product waarmee ze streven naar verbeteringen binnen zorg. Voor onze klant zijn we op zoek naar een medior PHP Developer. Je komt te werken

Bekijk vacature »

Medior PHP Developer

Bij Getnoticed doen wij wat we leuk vinden, websites bouwen en online marketing. Voor veel van onze klanten doen we dan ook allebei. Wel zo fijn om campagnes te draaien voor conversiegerichte website die in eigen beheer zijn. In onze vestiging in Nederweert zitten onze development afdelingen en worden de websites gebouwd. Op dit moment zijn we op zoek naar jou: dé PHP/Back-end developer die net als wij, het hoofd boven het maaiveld durft uit te steken! In het kort Even een paar punten die omschrijven wat deze toffe baan inhoudt: Het bedenken van nieuwe functionaliteiten Het verbeteren van het

Bekijk vacature »

Junior .NET developer

Functie Wij zijn bezig met het ontwikkelen van een nieuw product en wij hebben jouw hulp hierbij nodig! Als junior .NET ontwikkelaar krijg jij de kans om samen met ons deze nieuwe uitdaging aan te gaan! Momenteel bestaat ons team uit drie interim Software Engineers. Twee hiervan zijn zeer ervaren .NET specialisten die inmiddels hun strepen in dit vakgebied al hebben behaald. Ook hebben wij een junior als onderdeel van ons team die zich op dit moment nog bezig houdt met de Front-end (Angular/TypeScript), maar zich nu ook meer gaat verdiepen in de backend. Wij willen ons team graag verder

Bekijk vacature »

Technisch Applicatie ontwikkelaar

Functie omschrijving Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging en zoek jij een informele werkgever waar je zelfstandig kunt werken binnen een leuk IT team, lees dan snel verder want wie weet zijn wij op zoek naar jou! In deze functie werk jij voornamelijk aan: Het onderhouden en ontwikkelen van de IT systemen; Het opzetten van Azure Cloud systemen, denk aan interfaces, hardware op de Cloud, webportalen of BI functies; Werk je aan scripts binnen verschillende software applicaties, denk aan ERP en CAD; Ontwikkel en implementeren je MS PowerApps en Power BI. Bedrijfsprofiel Je komt terecht bij een familiair

Bekijk vacature »

C#.NET developer

Functieomschrijving Wij zijn op zoek naar een gepassioneerde Full Stack C#.NET Software Developer. Als Software Developer ben je verantwoordelijk voor het ontwikkelen van webapplicaties, apps en dashboards voor de eigen IOT-oplossingen. Je werkt samen met andere ontwikkelaars en engineers om de sensoren in machines uit te lezen en deze data om te zetten in management informatie voor jullie klanten. Taken en verantwoordelijkheden: Testen en valideren van de ontwikkelde software. Ontwikkelen en onderhouden van webapplicaties, apps en dashboards voor de eigen IOT-oplossingen. Je gaat aan de slag met diverse technologieën en frameworks. Denk hierbij aan C#, JS frameworks, HTML, CSS, TypeScript,

Bekijk vacature »

Junior PHP ontwikkelaar

Functie Wij hebben onlangs onze eerste collega’s aangenomen, waardoor ons development team momenteel uit 4 personen bestaat. We bouwen onze software op basis van een PHP-framework (wat op zichzelf een Symfony framework is). Qua ontwikkeling focussen wij ons op 3 focus velden; – API-ontwikkeling/ Component Creatie – Implementatie – Framework ontwikkeling; het toevoegen van nieuwe functionaliteit of interne microservices Onze senior software engineer focust zich momenteel op de laatste twee punten, maar wij komen handen te kort op het eerste veld. Daarom zijn wij op zoek naar een enthousiaste junior software engineer die graag de kneepjes van het vak wil

Bekijk vacature »

Fullstack JavaScript Developer Webapplicaties

Bedrijfsomschrijving Voor deze organisatie ben ik op zoek naar een getalenteerde Fullstack JavaScript Developer. Ze is een snelgroeiend software development agency dat zich richt op het ontwikkelen van moderne webapplicaties en complexe systemen voor haar klanten. Ze is gevestigd onder de rook van Utrecht en heeft als doel om tot de top van de Nederlandse agencies te behoren. Deze organisatie maakt softwareoplossingen voor verschillende soorten bedrijven. Innovatie staat hoog in het vaandel en je zult dus met nieuwe technieken aan de slag gaan. Ze hebben klanten in vele branches zitten, zoals retail, finance, gezondheid en onderwijs. De diverse klanten zorgen

Bekijk vacature »

Software Developer

Functie omschrijving Veel begeleiding en de kans om je verder te ontwikkelen als software developer. Dat kunnen wij jou bieden bij deelname aan deze leuke traineeship. Je krijgt een mentor toegewezen die jou alle kneepjes van het vak leert. Heb jij al wat ervaring als software developer? Daar worden wij heel blij van! Lees snel verder! Bedrijfsprofiel Als software developer neem je deel aan een trainings programma in de omgeving van Haarlem waar je persoonlijk wordt begeleidt, zodat je alle kneepjes van het vak leert. Aan de hand van jouw kennis en ervaring krijg je een persoonlijk opleidingstraject. Je gaat

Bekijk vacature »

Senior SQR Java Developer

Vacature details Vakgebied: Software/IT Opleiding: Senior Werklocatie: Eindhoven Vacature ID: 13333 Introductie Are you passionate about contributing to the world's most advanced machines. Do you thrive in a challenging environment working with highly motivated and skilled teams? If so, we have the perfect opportunity for you! We are seeking a Senior Software Design Engineer for Sequence Tooling to play a critical role in creating and maintaining mission-critical software applications. In this role, you will focus on achieving maintainable software architecture that is transparent and easy to extend while maintaining a strong focus on software quality. You will work closely with

Bekijk vacature »

Junior PHP Developer

Functieomschrijving Junior PHP Developer gezocht! Voor een opdrachtgever in de regio Gelderland zijn wij op zoek naar een Junior PHP Developer die onderdeel gaat worden van het ontwikkelingsteam van deze organisatie. In deze functie ga jij aan de slag met het schrijven van software voor de aansturing van en het managen van windparken en bijbehorende onderdelen. Hiernaast ga jij je bezighouden met het ontwikkelen, testen en onderhouden van diverse webapplicaties. Het team waarin je komt te werken bestaat uit 3 developers, hierdoor krijg je veel verantwoordelijkheid en de kans om jezelf verder te ontwikkelen. Er wordt echter wel van je

Bekijk vacature »

Gezocht: .Net ontwikkelaars met een maatschappelij

Bedrijfsomschrijving Zoek jij als medior .Net ontwikkelaar een inspirerende werkplek bij een bedrijf met maatschappelijk verantwoordelijkheidsgevoel? Dan is deze vacature je op het lijf geschreven. De organisatie bestaat ruim 20 jaar en ze ontwikkelen in house applicaties waarmee de zorgsector enorm mee gebaat is. Jouw applicaties worden gebruikt door duizenden gebruikers waardoor je echt een waardevolle bijdrage kan leveren aan de maatschappij. Het bedrijf is zeer innovatief en vindt een goede werk/privé balans belangrijk. Je krijgt alle mogelijkheden om jezelf verder te ontwikkelen, je werktijden in te delen en daarnaast is het ook mogelijk om deels thuis te werken. Het

Bekijk vacature »

Junior/medior Back end developer PHP, Laravel

Functie Jij als ontwikkelaar komt te werken in een team bestaande uit 4 back end programmeurs, 2 vormgevers/ Front end developers en een online marketeer. Qua persoonlijkheden is het team erg gevarieerd van sportfanaten tot gameliefhebbers en Golfers. Een ding heeft iedereen hier gemeen; Passie voor goede code. In jouw rol zul je voor veel van je tijd je bezig houden met het ontwikkelen van maatwerk features en applicaties. Daarnaast hebben wij op aanvraag ook wel eens een website of onderhoudsklusje, die opgepakt moet worden en hier ben jij ook niet vies van. Jij als full stack developer zult dus

Bekijk vacature »

PHP Developer gezocht!

Functie omschrijving Wij zijn op zoek naar een PHP Developer! Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging? Lees dan snel verder! Voor een organisatie in de regio Utrecht die zich bezighoud met het verbeteren van de medicatieveiligheid zoeken wij een Software Developer. In deze functie zijn wij op zoek naar een slimme en enthousiaste Developer die interesse heeft in farmacie, logistiek en ICT. Daarnaast beschik je over een goed analytisch vermogen en ben je van nature gestructureerd en resultaatgericht. Je moet in deze functie daadkrachtig, flexibel en communicatief goed zijn. Je verantwoordelijkheden bestaan uit: Object georiënteerd programmeren; Werken in

Bekijk vacature »
Hugo L

Hugo L

28/02/2008 10:39:00
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
<?php
if (isset($_POST["bevestiging"])){
    // query samenstellen
    echo $query="UPDATE multimedia SET
                (
                    titel, artiest, genre, datum, trefwoorden, minuten, sleevenr,                     jaar, door
                )
                VALUES
                (
                    '"
. mysql_real_escape_string ($_POST['titel']) . "',
                    '"
. mysql_real_escape_string ($_POST['artiest']) . "',
                    '"
. mysql_real_escape_string ($_POST['genre']) . "',
                    NOW(),
                    '"
. mysql_real_escape_string ($_POST['trefwoorden']) . "',
                    '"
. mysql_real_escape_string ($_POST['minuten']) . "',
                    '"
. mysql_real_escape_string ($_POST['sleevenr']) . "',
                    '"
. mysql_real_escape_string ($_POST['jaar']) . "',
                    '"
. mysql_real_escape_string ($_POST['door']) . "',
                    WHERE id="
.$_POST["id"] ."
                )
                "
;

        
    $result = mysql_query($query) or die ("FOUT: " . mysql_error());
    echo("De volgende opdracht is uitgevoerd: <b>$query</b><br>\n");
    if ($result){
        echo ("<SCRIPT language=\"JavaScript\">alert(\"De DVD is sucessvol gewijzigd!\")</SCRIPT>");
    }
}
else{

        $query="SELECT * FROM multimedia WHERE id=" . $_GET["id"];
        $result = mysql_query($query) or die ("FOUT: " . mysql_error());
?>

...
<?php
while ($rij = mysql_fetch_array($result)){
    $ti = $rij['titel'];
    $ar = $rij['artiest'];
    $sl = $rij['sleevenr'];
    $mi = $rij['minuten'] ;
    $ja = $rij['jaar'] ;
    $do = $rij['door'] ;
    $tr = $rij['trefwoorden'] ;
    $ge = $rij['genre'] ;
}
?>

<form action="<?php echo($_SERVER["PHP_SELF"]);?>" method="post">
    <input type="hidden" name="bevestiging" value="1">
    <input type="hidden" name="id" value="<?php echo($_GET["id"]);?>">
          
          <strong>Sleeve nummer</strong><span class="style2">*</span><br>
             <input name="sleevenr" type="text" id="sleevenr" value="<?php echo($sl);?>" size="22" maxlength="11">
              <br>
           <strong>Title van de DVD</strong><span class="style2">*</span><br>
        <input name="titel" type="text" id="titel" value="<?php echo($ti);?>" size="22" maxlength="255">
        <br>
        <strong>Geregisseerd door:</strong><span class="style2">*</span><br>
              <input name="door" type="text" id="door" value="<?php echo($do);?>" size="22" maxlength="255">
            <br>
              <strong>Acteurs:</strong><span class="style2">*</span><br>
              <input name="artiest" type="text" id="artiest" value="<?php echo($ar);?>" size="22" maxlength="255">
            <br>
          <strong>Aantal Minuten</strong><span class="style2">*</span><br>
         <input name="minuten" type="text" id="minuten" value="<?php echo($mi);?>" size="22" maxlength="11">
         <br>
          <strong>Jaar uitgebracht:</strong><span class="style2">*</span><br>
              <input name="jaar" type="text" id="jaar" value="<?php echo($ja);?>" size="22" maxlength="255">
        <br>
          <strong>Genre</strong><span class="style2">*</span><br>
           <input name='genre' type="text" id="genre" value="<?php echo($ge);?>" size="22" maxlength="255">
    
           <br>
           <strong>Synopsis</strong><span class="style2">*</span><br>
           <textarea name="trefwoorden" cols="60" rows="15" id="trefwoorden" value="<?php echo($tr);?>"></textarea>
           
           <input type="submit" name="Submit" value="Bijwerken">
           <input type="reset" name="Reset" value="Wis formulier">
    </p>
</form>
<?php
}
?>


maar hij doet hem niet udaten.. als ik hem echo dan en naar me phpmyadmin gooi krijg ik de volgende fout:

#1064 - You have an error in your SQL syntax; check the manual that corresponds to your MySQL server version for the right syntax to use near '( titel, artiest, genre, datum, trefwoorden, minuten, sleevenr, jaar, door ) VAL' at line 1

ik weet het echt niet meer.. iemand?
 
PHP hulp

PHP hulp

16/05/2024 22:33:15
 
Frank -

Frank -

28/02/2008 17:34:00
Quote Anchor link
De syntax van de UPDATE-query is helemaal fout, je hebt de syntax van een INSERT-query genomen.
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
UPDATE
  tabelnaam
SET
  kolom = 'waarde',
  andere_kolom = 'nog een waarde'
WHERE
  id = 12;


Tip: Echo bij een foutmelding ook altijd even de query, dan krijg je de daadwerkelijke query te zien en niet het PHP-verhaal waarmee je de query aanmaakt.
 
Jurgen assaasas

Jurgen assaasas

28/02/2008 18:01:00
Quote Anchor link
Watr mij opvalt is dat je overal netjes mysql_real_escape_string gebruikt, maar bij de laatste id niet.
 
Frank -

Frank -

28/02/2008 18:07:00
Quote Anchor link
Jurgen schreef op 28.02.2008 18:01:
Watr mij opvalt is dat je overal netjes mysql_real_escape_string gebruikt, maar bij de laatste id niet.
Er gaat toch niemand SQL-injection op het id loslaten, of wel dan???

Userinput mag je nooooit vertrouwen.
 
Hugo L

Hugo L

29/02/2008 07:10:00
Quote Anchor link
pgFrank..

ja zat inderdaad helemaal fout :S..
nou opbouw gemaakt en die werkt :D

thnx.
 
Jan Koehoorn

Jan Koehoorn

29/02/2008 07:47:00
Quote Anchor link
Jurgen schreef op 28.02.2008 18:01:
Watr mij opvalt is dat je overal netjes mysql_real_escape_string gebruikt, maar bij de laatste id niet.

Bij strings gebruik je mysql_real_escape_string, bij numerieke waarden kun je met ctype_digit checken.
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.