Update werkt niet

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Traineeship Full Stack .NET Developer

Dit ga je doen Start op 7 augustus 2023 bij de Experis Academy en ontwikkel jezelf tot een gewilde Full Stack .NET Developer. Maar hoe ziet het traineeship eruit en wat kun je verwachten? Periode 1 De eerste 3 maanden volg je fulltime, vanuit huis, een op maat gemaakte training in teamverband. Je leert belangrijke theorie en krijgt kennis van de benodigde vaardigheden en competenties die nodig zijn om de IT-arbeidsmarkt te betreden. Zowel zelfstandig als in teamverband voer je praktijkopdrachten op het gebied van front- en backend development uit. Wat er per week op het programma staat kun je

Bekijk vacature »

Back-end Developer

Functieomschrijving Heb jij kort geleden je HBO ICT Informatica diploma in ontvangst mogen nemen? Of heb je een aantal jaar ervaring als Software Developer en ben je klaar voor een nieuw hoofdstuk in jouw carrière? Voor een gewaardeerde werkgever in de regio van Goirle zijn wij op zoek naar een junior/medior Back-end Developer met affiniteit met MS Acess. Samen met een vooruitstrevend team ben je verantwoordelijk voor het ontwikkelen van maatwerk software voor hun klanten. Je hebt kennis of ervaring van SQL en affiniteit met MS Acess. Je bent klantvriendelijk en flexibel ingesteld en vindt het leuk om klanten te

Bekijk vacature »

Oracle Apex Developer

Dit ga je doen Jouw taken bestaan uit: Het bouwen maatwerk Oracle applicaties voor Europese business units; Het implementeren van de nieuwste technieken om te blijven innoveren; Actief meedenken en aandragen van verbetervoorstellen. Hier ga je werken Deze organisatie in de regio Veenendaal is een van wereld grootste retailers met ruim 16.000 winkels in 27 markten en jaarlijks ruim 5,3 miljard klanten die winkelen bij een van hun welbekende retailmerken. Binnen de organisatie is er een IT Group actief die dient als IT Service Provider voor de hele organisatie en waar dagelijks IT'ers werken aan state-of-the-art IT oplossingen. Dit doen

Bekijk vacature »

Laravel Developer

Functie omschrijving Voor een gave organisatie in de buurt van Den Bosch zoek ik een PHP developer. Het is van belang dat je kennis/ervaring hebt met het framework Laravel. Jij gaat in deze functie software applicaties ontwikkelen. Deze software projecten zijn heel divers, en deze organisatie maakt software, van A tot Z. Klanten kunnen in elke sector werkzaam zijn, van profit tot non-profit. Andere taken zijn onder andere: documentatie schrijven over applicaties/uitleg geven over software en applicaties/ klantcontact over bestaande applicaties/applicaties optimaliseren. Bedrijfsprofiel Deze organisatie zit in de regio van Den Bosch en is een klein bedrijf. Er werken circa

Bekijk vacature »

Microsoft Acess Developer

Functieomschrijving Wat ga je doen? Heb jij ongeveer 3 jaar ervaring als Software Developer, en komen de volgende kennisgebieden jou niet vreemd voor: MS Acces, C# & SQL? Vind jij het daarnaast leuk om maatwerk software te ontwikkelen voor klanten in een bijzondere branche? Lees dan snel verder! Als developer ben jij samen met een gemotiveerd team van 10 collega’s verantwoordelijk voor het creëren van aangemeten software voor klanten. Je bent klantvriendelijk en oplossingsgericht ingesteld, omdat het essentieel is om de klanten zo goed mogelijk te helpen met hun uitdagingen. Het is mogelijk om vanuit huis je werkzaamheden uit te

Bekijk vacature »

C#.NET ontwikkelaar

Functieomschrijving Voor een gewaardeerde werkgever in regio Tilburg zijn wij op zoek naar een C#.NET ontwikkelaar. Je bent verantwoordelijk voor het ontwikkelen van dashboards, webapplicaties en apps voor de eigen IOT-oplossingen. Samen met een vooruitstrevend team van ontwikkelaars en engineers krijgen jullie de opdracht om de sensoren in de apparatuur te scannen en vervolgens de data om te zetten in belangrijke inzichten voor de klanten. Taken en verantwoordelijkheden: Heb jij ideeën over nieuwe technieken die jullie kunnen implementeren? Hier wordt echt naar je geluisterd en gekeken of jouw idee daadwerkelijk ingezet kan worden; Je gaat aan de slag met de

Bekijk vacature »

Senior Front-end developer Consultancy

Functie Als front-end developer ga je aan de slag voor verschillende klanten, waarbij veel rekening wordt gehouden met waar je woont (dit is altijd binnen het uur), en word er gezocht naar een organisatie die past bij jou. Zowel qua persoonlijke ambities als de technische aansluiting. De opdrachten duren gemiddeld 1 à 2 jaar maar dit hangt ook af van je wensen. Je werkt in een teamverband voor een klant en zult nauw samenwerken met zowel eigen collega’s als die bij de klant werkzaam zijn. Ze zijn op zoek naar een technische front-end developer die ruime ervaring heeft in één

Bekijk vacature »

Junior .NET developer

Functie Ons programma is voor afgestudeerde enthousiastelingen die het als een uitdaging zien om met een klein dynamisch team bij de grootste bedrijven van Nederland aan de slag te gaan. Tijdens jouw dienstverband word jij begeleid door een talent manager. Het ontwikkelen van jouw talent staat hierbij centraal. Het programma doorloop je met een team van circa 8 Mede- trainees. De eerste maand start je met een fulltime inhouse opleiding. Deze staat geheel in het teken van de werkzaamheden die jij verder in het programma zult uitvoeren. Na deze opleidingsmaand ga je aan de slag in een dynamische omgeving bij

Bekijk vacature »

Software Developer / .NET / Azure

Dit ga je doen Als Lead .NET Software Developer zal je je bezig houden met: Het vertalen van bedrijfswensen naar een technische roadmap; Uitwerken van nieuwe architectuur / designs; Het team aansturen en motiveren; Toezien op de kwaliteit van de code; Mee ontwikkelen van nieuwe features en applicaties. Hier ga je werken Deze organisatie is op dit momenteel marktleider in het ontwikkelen van productielijnen voor de voedselindustrie en heeft een wereldwijd klantnetwerk. Binnen deze organisatie is het team van software developers dagelijks bezig met het ontwikkelen van maatwerk oplossingen om alle productiemachines aan te sturen, maar ook bedrijf kritische applicaties

Bekijk vacature »

Gezocht: Ervaren VB6 developer met C# ambitie!

Bedrijfsomschrijving Dit bedrijf is een vooraanstaande softwareleverancier die gespecialiseerd is in het ontwikkelen van software pakketten voor autoschade herstel bedrijven. De software wordt gebruikt door meer dan de helft van alle autoschade herstel bedrijven in Nederland. Het team van professionals is op zoek naar getalenteerde collega developers die hun vaardigheden willen inzetten om het bedrijf te laten groeien. Functieomschrijving Voor dit bedrijf zoek ik een ervaren VB6 / VB.NET developer met interesse om op termijn verder te gaan in C#. In deze functie ben je verantwoordelijk voor het onderhouden van de bestaande softwarepakketten. Een deel van de code is nog

Bekijk vacature »

C#.NET Developer

Dit ga je doen Ontwikkelen van de Back-end in .NET6 / C# en WebAPI (Focus);) Ontwikkelen van de Front-End in Nodje.js en Angular (secundair); Opstellen van een technisch ontwerp; Testen, documenteren en implementeren van de nieuwe applicatie; Verzorgen van de nazorg, na de implementatie; Het oplossen van bugs en incidenten. Hier ga je werken Als C#.NET Developer binnen deze organisatie kan jij het verschil maken. Zij werken momenteel nog met programmatuur die is ontwikkeld in C++. Hiervan gaan zij afscheid nemen zodra alle nieuwe software in C#.NET geschreven is. Een grootschalig en langdurig project. Voor hen is deze software van

Bekijk vacature »

Senior Java Ontwikkelaar

Dit ga je doen Werken aan uiteenlopende interne projecten voor grote (internationale) organisaties; Ontwikkelen van diverse (web)applicaties en platformen met technieken als Java, Azure en ASP.NET; Complexe vraagstukken tackelen met jouw expertise en ervaring; Waar nodig help jij je collega's om samen tot de juiste oplossing te komen. Hier ga je werken Als Java Developer kom je te werken bij een internationale organisatie in regio Amsterdam die zich richt op procesoptimalisatie door middel van zeer complexe IT oplossingen. Dit doen zij op het allerhoogste niveau met vestigingen over heel de wereld en met een groot aantal aansprekende, maatschappelijk betrokken klanten.

Bekijk vacature »

Frontend Developer - Leeuwarden

Frontend Developer – Leeuwarden Als Frontend Developer bouw jij mee aan het onderwijs van de toekomst! In een scrum team werken met jonge en enthousiaste collega’s, moderne technieken, ruimte voor eigen ontwikkeling en op een proactieve wijze kunnen meewerken aan innovatie binnen het onderwijs. Magister is het state-of-the-art softwarepakket dat scholen in het voortgezet onderwijs op alle fronten ontzorgt. Van leerlingenadministratie tot het ondersteunen van individuele leerlijnen, van toegang tot digitaal lesmateriaal tot het plannen van het lesrooster. In de Magister app bedient Magister ruim 2,5 miljoen gebruikers waarvan, dagelijks meer dan 600.000 unieke. Hiermee is Magister de absolute marktleider

Bekijk vacature »

Front end developer React Sportgames

Functie Als Front end developer ga jij aan de slag bij een gave en bekende organisatie op het gebied van sportgames. Jij gaat aan de slag in een scrumteam met 6 developers die gepassioneerd en actief bezig zijn om spelers kwalitatieve en mooie spelervaringen aan te bieden. Als scrumteam werken ze in drie wekelijkse sprints en begin je iedere ochtend met een stand-up. Als Front end developer werk jij bij deze organisatie voornamelijk met Javascript, html, css en React. Er wordt veel gebruikt gemaakt ook van C#, Docker en Kubernetes. Het team hecht veel waarde aan het leveren van hoogwaardige

Bekijk vacature »

Medior/senior Back-end developer wanted!

Functie Because of the growth within the company, we are looking for reinforcement in the devlopmenttean. As a back-end developer you build the company software that helps us with the primary processes. A fun (internal) project in which you continuously develop the software! You will work in a small team, we have daily stand-ups and a scrum session every fortnight, led by our Scrum Master. During these sessions, you get the opportunity to present your ideas and discuss them with your fellow developers and the Product Owner. Within the development teams, we use Trello, Gitlab, Jiira, Confluence and Boockstack. They

Bekijk vacature »
Niels

Niels

25/09/2008 23:10:00
Quote Anchor link
Hoi,

Ik heb een scriptje geschreven die enkele gegevens update naar een database. Nu doet hij alles goed, behalve dat hij niks update. Dit is het update gedeelte:

Alvast bedankt,

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
<?php
include("database.php");
            
            $id = $_POST["id"];
            $dagnaam = $_POST["dagnaam"];
            $dag = $_POST["dag"];
            $maand = $_POST["maand"];
            $jaar = $_POST["jaar"];
            $datum_code = $jaar.$maand.$dag;
                if($maand == '01'){ $maand = 'januari'; }
                if($maand == '02'){ $maand = 'februari'; }
                if($maand == '03'){ $maand = 'maart'; }
                if($maand == '04'){ $maand = 'april'; }
                if($maand == '05'){ $maand = 'mei'; }
                if($maand == '06'){ $maand = 'juni'; }
                if($maand == '07'){ $maand = 'juli'; }
                if($maand == '08'){ $maand = 'augustus'; }
                if($maand == '09'){ $maand = 'september'; }
                if($maand == '10'){ $maand = 'oktober'; }
                if($maand == '11'){ $maand = 'november'; }
                if($maand == '12'){ $maand = 'december'; }
            $datum = "$dagnaam".' '."$dag".' '."$maand".' '."$jaar";
            $tijd = $_POST["tijd"];
            
            $artiest = $_POST["artiest"];
            $show = $_POST["show"];
            $seizoen = $_POST["seizoen"];
            $samenvat = $_POST["samenvat"];
            $reactie = $_POST["reactie"];
            
            $foto1 = $_FILES["foto1"];
            $foto2 = $_FILES["foto2"];
            $foto3 = $_FILES["foto3"];
            
            $query = "UPDATE agenda SET
                        datum = '"
.$datum."',
                        tijd = '"
.$tijd."',
                        datum_code = '"
.$datum_code."',
                        artiest = '"
.$artiest."',
                        show = '"
.$show."',
                        seizoen = '"
.$seizoen."',
                        samenvat = '"
.$samenvat."',
                        reactie = '"
.$reactie."'
                    WHERE id = '$id'"
;                
            $result = mysql_query($query, $db);
?>
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Niels
 
PHP hulp

PHP hulp

16/05/2024 14:43:57
 
Henk PHP

Henk PHP

25/09/2008 23:17:00
Quote Anchor link
Zo op het eerste gezicht lijkt die query te kloppen, behalve dat bij WHERE id = '$id' er geen quotes om $id heen hoeven (ik neem aan dat id een INT is).

Maak er eens van
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?php
$result
= mysql_query($query, $db) or die(mysql_error());
?>

en kijk eens of je fouten krijgt
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Henk PHP
 
Noppes

Noppes

25/09/2008 23:19:00
Quote Anchor link
En welke foutmelding krijg je dan om je oren.

waarom heb je geen foutafhandeling
en waarom maak je zoveel overbodige variabelen aan
en waarom controleer je de $_POST waarden niet
en waarom gebruik je geen mysql_real_escape_string
en heb je al eens gekeken naar een var_dump van $_FILES
en waarom zit je zo te kloten met datum een datum sla je op in een DATE type veld met als format yyyy-mm-dd als je ene tijd erbij wilt hebben dan DATETIME in het format yyyy-mm-dd h:i:s

en bovenstaande gebruikt de kerkhof taktiek, dat is iets wat je dus zeer zeker niet zo moet coderen.
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Noppes
 
Henk PHP

Henk PHP

25/09/2008 23:22:00
Quote Anchor link
Wat Noppes zegt klopt, ik hoop dat dit gewoon een test scriptje is want in de praktijk is het nogal een drama.

Datum opslaan in DATETIME en het tonen van de dag/maand namen kan ook gewoon via een array.
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Henk PHP
 
Noppes

Noppes

26/09/2008 00:01:00
Quote Anchor link
Nee niet met een array maar gewoon met de datum tijd functies van je database

Met een beetje geluk kan je vaak de taal wel afdwingen....
 
Niels

Niels

26/09/2008 00:29:00
Quote Anchor link
@ Noppes:

Natuurlijk heb ik wel een foutafhandeling
Natuurlijk controleer ik mijn Post vars
Ik maak die variabelen aan omdat ik ze dan zelf makkelijk kan aanpassen, mocht de datum veranderd moeten worden (wat ook moet gebeuren).

Als ik mijn hele script plaats wordt hij verwijderd dus ik heb een deel geplaatst.

Ik krijg geen foutmelding, zoals ik al heb beschreven doet hij alles goed, behalve het verwerken.
 
Niels

Niels

26/09/2008 00:31:00
Quote Anchor link
@Henk

Als ik aangeef dat hij een fout moet laten zien krijg ik:

You have an error in your SQL syntax; check the manual that corresponds to your MySQL server version for the right syntax to use near 'show = 'Nymfomannen (try out)', seizoen = '2008/2009', samenvat = 'N' at line 6

Niet Bumpen::
Twee of meer keer achter elkaar in een topic posten heet bumpen. Bumpen is pas na 24 uur toegestaan en kan een reden zijn voor de admins en moderators om een topic te sluiten. Gebruik indien nodig de Afbeelding knop om je tekst aan te passen.

SanThe.
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Niels
 
- SanThe -

- SanThe -

26/09/2008 04:14:00
Quote Anchor link
Je mag je tabel geen 'show' noemen. Dat is een 'reserveerd word' van mysql zelf.
 
Niels

Niels

26/09/2008 11:06:00
Quote Anchor link
Geweldig! Hij werkt hoor. Dit heb ik dus nooit geweten, zo'n fout maak je dus nooit meer. Al doende leert men.

Heel erg bedankt!
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.