upload

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

No-Code Betty Blocks ontwikkelaar

Bedrijfsomschrijving Wil jij de bedrijfsprocessen van klanten revolutionair digitaliseren en optimaliseren zonder beperkt te worden door programmeertalen? Kom werken bij een snelgroeiende en professionele organisatie met een gezonde dosis humor en veel vrijheid om jezelf te ontwikkelen. Als No-Code Betty Blocks ontwikkelaar werk je vanuit ons kantoor in het hart van Nederland, je thuiswerkplek of op locatie bij de klant. We faciliteren de juiste trainingen en ondersteuning zodat je een echte Betty Blocks expert wordt. Naast het werk zijn er bij ons bijzondere events, zoals een jaarlijkse zeildag, een zomerse barbecue en een knus kerstdiner om de grillige maanden door

Bekijk vacature »

Applicatieontwikkelaar ABAP

Bedrijfsomschrijving Functieomschrijving De kandidaat zal worden ingezet binnen een van de DevOps teams binnen SCI (Service Centrum Inburgering) voor het ontwerpen en bouwen in SAP ABAP van de binnen SCI gebruikte informatiesystemen. Voornaamste voorkomende werkzaamheden zijn het aanpassen van en bouwen van nieuwe programmatuur in ABAP (Objects), waarbij ook gebruikt wordt gemaakt van DDD (Domain Driven Design) en het opstellen/aanpassen van Functionele/Technische ontwerpen. Daarnaast moeten ook formulieren met SAP Smartforms worden aangepast. Verder speelt de overgang naar SAP4Hana en SAP CPI. Vanwege het veelvuldig gebruik van SAP PO is kennis hiervan een pré. Achtergrond opdracht Momenteel werken meerdere DevOps teams

Bekijk vacature »

E-Identity Developer met Projectleider Kwaliteiten

Functieomschrijving Voor de kamer van koophandel zijn we op zoek naar een E-Identity developer met projectleider kwaliteiten. Voor deze opdracht zoekt KVK een Informatieanalist met Technisch Projectleider en ICT developer kwaliteiten, met kennis van E-identity. We zoeken in de breedte en niet specifiek in de diepte qua skillset. Een Junior Projectmanager, een Junior Informatieanalist, een Junior Developer (full stack), een Junior Designer en een Junior ICT architect ineen, met een sterk gevoel van stakeholder management en planning vaardigheden. Door de internationale setting, én de realisatie van ontsluiting van en naar basisregisters toe zijn wij op zoek naar enige ervaring binnen

Bekijk vacature »

Lead Fullstack developer

Functie omschrijving Ben jij een leergierige en ambitieuze junior developer met technische skills? Ben jij op zoek naar een werkgever die jouw de volledige vrijheid geeft om jezelf tot een volwaardige senior te ontwikkelen? Wij zijn op zoek naar een full stack developer die zich bezig wil bezig houden met het uitbreiden en verbeteren van de online webshop. Een onderdeel van jouw werkzaamheden is naast het beheren van de webshop ook om de processen en structuren te stroomlijnen. Werkzaamheden Onderhouden van de webshop (denk aan het bijhouden van de voorraad); Nieuwe functies toevoegen aan de product configurator door middel van

Bekijk vacature »

Software Programmeur PHP - JAVA

Functie Wil jij bij een platte en informele organisatie werken? Lees dan snel verder! Voor een opdrachtgever in omgeving Boskoop dat zich gespecialiseerd heeft in het realiseren van veilige netwerkverbindingen zijn wij op zoek naar een leuke software developer ter versterking van het huidige team. Hoe kan jouw dag er straks uitzien? Je gaat technische klussen uitvoeren op locatie bij klanten.Je onderhoudt contact met de projectleider om er zeker van te zijn dat een projecten goed verlopen. Je gaat klanten ondersteunen op het gebied van geleverde software en webapplicaties. Je gaat software en webapplicaties ontwikkelen met behulp van de talen

Bekijk vacature »

Software Developer C# / ASP .Net

Functie omschrijving Ben jij een software ontwikkelaar die bekend is met termen ASP .NET, C# en SQL? Lees dan snel verder! Voor een bedrijf binnen de agrarische sector zijn wij namelijk op zoek naar een zelfstandige, enthousiaste en proactieve Software Developer die open staat voor een afwisselende functie met veel uitdaging. Binnen deze organisatie ben jij als Software Developer samen met één andere collega verantwoordelijk voor de ontwikkeling en modificatie van het support en controle programma dat binnen dit bedrijf gebruikt wordt. Hierbij draag jij bij aan de vertaling van klantwensen naar effectieve softwareoplossingen. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor: Schatten

Bekijk vacature »

Junior Front end developer

Functie Jij als developer gaat ons helpen onze producten verder te ontwikkelen en in te zetten in de markt. Op dit moment bestaat ons SaaS product uit 3 componenten die zowel los als in een pakket gekocht kunnen worden. Het gaat hier om een online kaartapplicatie, een workflow tool en een monitoring tool. Momenteel zijn wij 3 jaar geleden gestart met de ontwikkeling. De tech-stack waarmee we werken is voornamelijk Javascript, Vue.js en Python. Daarnaast gebruiken wij FaundaDB als database en werken we veel met GIS applicaties. De uitdaging die we momenteel hebben is dat we momenteel een intern team

Bekijk vacature »

NodeJS developer

Functie Als Fullstack developer kom je te werken in het ontwikkelteam. Je bent samen met je collega’s continu bezig om de software uit te breiden, maar hiernaast doe je onderzoek naar de inzet van nieuwe technieken, tools of bijvoorbeeld Machine Learning. Ze willen met hun software echt voorlopen op andere en toegevoegde waarde leveren voor de eindgebruiker. Mede hierom zijn ze erg benieuwd naar iemand zijn persoonlijkheid, of hij graag nieuwe dingen uitzoekt (Google!), en initiatief neemt. Qua technische kennis zoeken ze iemand die goed op de hoogte is van de nieuwste ontwikkelingen, daar zij nu ontwikkelen op NodeJs back-end,

Bekijk vacature »

Software Programmeur PHP - JAVA

Functie Heb jij altijd al willen werken voor een bedrijf, dat veilige netwerkverbindingen levert, door middel van veilige oplossingen, die door middel van de nieuwste technologieën ontwikkelt zijn? Stop dan nu met zoeken! Voor een opdrachtgever in omgeving Moordrecht zijn wij op zoek naar een programmeur. Hoe kan jouw dag er straks uitzien? Je gaat software en webapplicaties ontwikkelen met behulp van de talen C / C++ / PHP. Je gaat technische klussen uitvoeren op locatie bij klanten. Je onderhoudt contact met de projectleider om er zeker van te zijn dat een projecten goed verlopen. Je gaat klanten ondersteunen op

Bekijk vacature »

Medior Mobile Developer iOS Amsterdam

Functie What will you be doing as Mobile Developer? As an iOS app developer you will work in a multidisciplinary team of app developers, web developers and designers. You will work on world-class apps that will be used by thousands of people. There is a lot of room for self-development on a technical and personal level. Together with the rest of the team you develop in the newest techniques and you go for the best quality. We work with Kotlin Multiplatform Mobile to develop hybrid apps and we guarantee quality with peer reviews, unit testing and we use a CI/CD.

Bekijk vacature »

Back-end Software Developer

Functie omschrijving Ben jij op zoek naar een uitdagende development functie bij een klein gespecialiseerd softwarebedrijf? Wil jij graag hybride werken (combi tussen thuis + kantoor), loop jij warm voor maatwerk software en voel jij je prettig in een informele cultuur? Zoek dan niet verder! Reageer direct! Voor een gewilde werkgever in omgeving Tilburg zoeken wij een back-end software developer met een aantal jaar werkervaring. Je gaat werken voor een klein softwarebedrijf dat gespecialiseerd is in de ontwikkeling van integratiesoftware. Jouw werkzaamheden zien er als volgt uit: In een klein team met 4 ontwikkelaars houd jij je bezig met afwisselende

Bekijk vacature »

Senior Java Ontwikkelaar

Dit ga je doen Werken aan uiteenlopende interne projecten voor grote (internationale) organisaties; Ontwikkelen van diverse (web)applicaties en platformen met technieken als Java, Azure en ASP.NET; Complexe vraagstukken tackelen met jouw expertise en ervaring; Waar nodig help jij je collega's om samen tot de juiste oplossing te komen. Hier ga je werken Als Java Developer kom je te werken bij een internationale organisatie in regio Amsterdam die zich richt op procesoptimalisatie door middel van zeer complexe IT oplossingen. Dit doen zij op het allerhoogste niveau met vestigingen over heel de wereld en met een groot aantal aansprekende, maatschappelijk betrokken klanten.

Bekijk vacature »

VB.NET developer

Functie Het development team waar jij in terecht komt bestaat uit twee ervaren software developers. De directeur/eigenaar is tevens één van deze developers. Jij werkt direct samen met jouw werkgever en kan dan ook veel kennis en ervaring bij dit bedrijf op doen. Als team zijn jullie verantwoordelijk voor de kantoorapplicatie die deze organisatie aanbied in een niche markt. Het team is op dit moment actief bezig met een migratie waarbij het eindstation eindigt in een C# .NET omgeving. Echter is een deel van de software al geschreven in C# .NET. Hierbij is gebruik gemaakt van C# .NET, CSS, HTML,

Bekijk vacature »

Medior Java developer

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »

Back end developer Digital Agency

Functie Wij zijn van origine een wordpress bureau, maar sinds 2006 zijn wij dit wel redelijk ontgroeid. Naar mate de jaren verstreken zijn we gegroeid in omvang, maar ook in de complexiteit van opdrachten waarin wij onze klanten kunnen bedienen. Momenteel bestaat onze organisatie uit 4 front end developers, 12 back end developer 3 projectmanagers en een 2 koppig management. Wij zijn een hele informele, bijna familiaire organisatie. Geen strak pak of overhemd, nee gewoon dragen waar jij je prettig bij voelt. De gemiddelde leeftijd ligt tussen de 25 en 30 en wij doen er veel aan om onze hechte

Bekijk vacature »
Arjan jansen

arjan jansen

21/01/2009 20:46:00
Quote Anchor link
hallo
ik heb een vraagje over dit script
ik heb namelijk een vraagje over het uploaden van tekst en img in 1 keer en zodat er automatich een nummer word gegeven dus als je op upload klikt krijg je bv 1 de volgende upload word 2 enz enz

kan dat

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
<?
$map
= "map/";  //map waar naar geupload moet worden
$num = 10;
$max = "10000000000";  //max bytes

$ext = "jpg,||txt";  //toegestaande extensies


if ($_POST['Uploaden'])
{
  
    if (!$_FILES['bestand'])  
        print ("Geef een bestand op!");
    else
    {  
        $bestand2 = explode("\\", $_FILES['bestand']['name']);  
        $laatste = count($bestand2) - 1;  
        $bestand2 = "$bestand2[$laatste]";  
        $bestand2 = str_replace(" ", "", "$bestand2");
        $bestand2 = strtolower($bestand2);

        
        $bestand3 = explode(".", $bestand2);  
        $laatste = count($bestand3) - 1;  
        $bestand3 = "$bestand3[$laatste]";  
        $bestand3 = strtolower($bestand3);  
            
        $ext = strtolower($ext);  
        $ext = explode(" ", $ext);  
        $aantal = count($ext);  
        
        for ($tel = 0;$tel < $aantal; $tel++)
        {
  
            if ($bestand3 == $ext[$tel])
            {
  
                $extfout = "nee";  
            }
        }
  
    
       if (!$extfout)
        {
  
          print ("Het bestand <b>$bestand2</b> kan niet worden geupload omdat de extensie niet is toegestaan!, mail ff welke extensie 't is!");  
        }
  
     else  
        {  
          if ($_FILES['bestand']['size'] > $max)  
              print ("Het bestand <b>$bestand2</b> is groter dan $max bytes!");  
        else  
            {  
             $file = $map ."". $bestand2;
             move_uploaded_file($_FILES['bestand']['tmp_name'], "$file");  
              print ("Het bestand <b>\"$bestand2\"</b> is met succes geupload!<br>");
             print ("Het bestand kun je terug vinden voor forums met deze link:<p>");
             print ("<a href='$file'><b>http://jansen-design.nl/9106/$file</b></a>"); //moet uiteraard ipv http://jansen-design/9106/  je eigen adres ervoor!
            }  
        }
    }
}
  

print ("<form method=post action=" . $_SERVER['PHP_SELF'] . " enctype=multipart/form-data>
img 1: <input type=\"file\" name=\"bestand\"></p>
img 2: <input type=\"file\" name=\"bestand\"></p>
img 3: <input type=\"file\" name=\"bestand\"></p>
make:     <input type=\"tekst\" name=\"bestand\"></p>
Model:     <input type=\"tekst\" name=\"bestand\"></p>
Year:     <input type=\"tekst\" name=\"bestand\"></p>
Power:   <input type=\"tekst\" name=\"bestand\"></p>
Miliage KM: <input type=\"tekst\" name=\"bestand\"></p>
Color:   <input type=\"tekst\" name=\"bestand\"></p>
Options: <input type=\"tekst\" name=\"bestand\"></p>
Price     <input type=\"tekst\" name=\"bestand\"><br>
<input type=\"submit\" name=\"Uploaden\" value=\"Uploaden\"></form>"
);

 ?>


<hr color="6b140e" width="100%">




<script language="javascript">
function createmap(id)
{
    if(document.getElementById("weergeefcreate"+id).style.display=='none')
    {
        document.getElementById("weergeefcreate"+id).style.display = '';
        document.getElementById("verbergcreate"+id).style.display = 'none';
        document.getElementById("createetext"+id).style.display = 'none';
    }
    else
    {
        document.getElementById("weergeefcreate"+id).style.display = 'none';
        document.getElementById("verbergcreate"+id).style.display = '';
        document.getElementById("createetext"+id).style.display = '';
    }
}
</script>


bedankt voor jullie reactie alvast

Arjan
 
PHP hulp

PHP hulp

15/05/2024 08:56:32
 
Arjan jansen

arjan jansen

21/01/2009 23:38:00
Quote Anchor link
Hallo

Weet iemand hoe en of het kan
graag jullie reactie


Arjan
 
Leon

Leon

21/01/2009 23:49:00
Quote Anchor link
Heel vaag. Bedoel je dat wanneer je 3 afbeeldingen tegelijk upload alle 3 afbeeldingen een andere naam moeten hebben, dus bij 1, 2 en 3?
 
Arjan jansen

arjan jansen

21/01/2009 23:52:00
Quote Anchor link
Hallo Leon

Ja als dat kan liever heb ik nog dat de upload onder 1 word opgeslagen

Arjan
 
Leon

Leon

21/01/2009 23:55:00
Quote Anchor link
Ik snap er nog steeds weinig van, maar je kan toch heel simpel checken of een upload field gezet is, zoja verander de file naam met $_FILES['bestand']['name'] = "Name";
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Leon
 
Arjan jansen

arjan jansen

21/01/2009 23:58:00
Quote Anchor link
hallo Leon

ik heb het script hier staan
http://www.sonny-fashion.nl/image/script/upload.php

als je dan op uploadklikt word het geupload maar alleen de eerste img de rest pakt hij niet

Arjan
 
Leon

Leon

22/01/2009 00:04:00
Quote Anchor link
Je upload velden hebben dezelfde naam, wat je kan doen is er een array van maken, dus de naam 'bestand' vervangen door bestand[] en vervolgens $_FILES['bestand'] met een foreach doorlopen, of de drie velden een unieke naam geven.
 
Arjan jansen

arjan jansen

22/01/2009 00:06:00
Quote Anchor link
Hallo leon

Bedankt voor je informatie ik ga het meteen even doen
welke zou jij aanraden de naam veranderen of het vervagen van bestand naar bestand[]


Arjan
 
Leon

Leon

22/01/2009 00:08:00
Quote Anchor link
Ik zou er gewoon een array van maken, dus bestand[]
 
Arjan jansen

arjan jansen

22/01/2009 00:14:00
Quote Anchor link
Oke bedankt voor deze informatie

Arjan
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.