Uploaden bestand

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Senior .NET Ontwikkelaar

In het kort Als Senior .NET ontwikkelaar ga je binnen onze business unit Transport en Logistiek aan de slag met complexe maatwerk software voor bedrijf kritische systemen binnen de technische automatisering. Denk bijvoorbeeld een IoT-oplossing voor de logistieke sector waarbij we van ruim 200.000 machines de telemetrie en events verwerken. We zijn actief in de distributielogistiek, havenlogistiek (denk aan ECT) en productielogistiek. Naast C# en .NET Core maken we ook gebruik van Azure technologie. En als trotse Microsoft Gold Partner leren we graag van en met jou. Wil jij jezelf blijven ontwikkelen binnen de technische automatisering met .NET, dan gaan

Bekijk vacature »

Fullstack Software Developer

Functieomschrijving Voor een ambitieuze werkgever in regio Roosendaal zijn wij op zoek naar een Full Stack C#.NET Developer. Als software programmeur ben je verantwoordelijk voor het bouwen van webapplicaties, apps en dashboards voor de eigen IOT-oplossingen. Je werkt samen met andere developers en engineers om de sensoren in machines uit te lezen en deze data om te zetten in management informatie voor jullie klanten. Taken en verantwoordelijkheden: Verder ontwikkelen en onderhouden van webapplicaties, dashboards en apps voor de eigen IOT-oplossingen; Testen en goedkeuren van de software; Je gaat aan de slag met de volgende technologieën en frameworks: C#, JS frameworks,

Bekijk vacature »

Junior .NET Developer

Dit ga je doen Als junior .NET Developer lever je met jouw oplossingen direct een bijdrage aan de bedrijfsprocessen van de klanten. Werkzaamheden waar jij je zoal mee bezig houdt zijn; Het ontwikkelen, onderhouden en optimaliseren van de draaiende platforms van de klanten; Softwareontwikkeling middels C#, .NET; Klantcontact om de wensen te bespreken en uit te werken; Optimaliseren van de (huidige) bedrijfsprocessen; De IT-afdeling bestaat uit 30 personen verdeeld over 3 teams. Het team waar je in terecht komt bestaat uit ongeveer tien man. Het is een team wat bestaat uit betrokken collega’s, waar iedereen bereidt is om elkaar te

Bekijk vacature »

Medior PHP Developer

Functie omschrijving We are looking for a dutch native speaker Wil jij als developer werken bij een interne organisatie en de eigen software verder helpen ontwikkelen? Lees dan snel verder! In deze functie ga je werken als PHP Developer en de interne software en applicaties verder ontwikkelen. In het kort houdt dit in: Je gaat de interne applicaties en software verder optimaliseren. Verder bouw je verschillende API's en koppelingen tussen systemen. Je gaat het CRM-systeem door middel van PHP verder ontwikkelen. Ook ga je collega's ondersteunen bij vragen over de software en applicaties. Bedrijfsprofiel Dit bedrijf is actief in het

Bekijk vacature »

PHP Developer

Functieomschrijving Vanuit het hoofdkantoor in omgeving Roosendaal, ontwikkel je als PHP Developer niet alleen webapplicaties, maar ben je verder ook gefocust op het continu inspelen op nieuwe trends en ontwikkelingen m.b.t software development. Naast het bouwen van webapplicaties, ontwikkelen zij ook webshops en websites voor gave opdrachtgevers! Wat ga je doen? Het schrijven van schone en efficiënte codes volgens het Symfony framework; Het ontwerpen en implementeren van webapplicaties met het Symfony-framework; Onderhouden en updaten van bestaande applicaties die zijn gebouwd met het Symfony framework; Het testen van ontwikkelde applicaties om te zorgen dat ze goed functioneren en voldoen aan de

Bekijk vacature »

PHP Back-end Developer

Vacature details Vakgebied: Software/IT Opleiding: Starter Werklocatie: Nijmegen Vacature ID: 13633 Introductie OUr client develop websites, webshops, and digital environments that are used by many visitors daily. They are seeking an experienced PHP-Developer Back-end to join the team. If you're looking for a position where you can tackle challenging, innovative, and multidisciplinary ICT projects and make a difference, this vacancy might be for you! Functieomschrijving As a PHP developer, you'll develop websites and digital environments used by many visitors daily. You'll work as a back-end developer and want to continuously develop in this field. You can work independently and efficiently,

Bekijk vacature »

Front end developer binnen de consultancy

Functie Je komt in een team met ambitieuze developers die de passie voor Front-End met jou delen. Samen ga je aan de slag met leuke en leerzame opdrachten. Het team heeft een eigen budget en financiën en zij bepalen zelf hoe dat besteed en investeert wordt. Je gebruikt tools als JavaScript, Node.js, React, Angular, Typescript en Vue.js wanneer je werkt aan de opdrachten. Daarnaast zul je veel leren van je collega’s en gezamenlijk een leuke tijd doorbrengen tijdens activiteiten zoals wintersport, hackatons en conferentiebezoeken. Je krijgt niet alleen de mogelijkheid Front-End te ontwikkelen, maar ook vooral jezelf. Dit kan behaald

Bekijk vacature »

Software Developer

Dit ga je doen Je bent verantwoordelijk voor de warehouse applicatie die een integratie heeft met de PLC laag; Je ontwikkelt in C#/.Net; Je bent verantwoordelijk voor het ontwikkelen van interfaces en het visualiseren van componenten; Je denkt mee over het design voor business oplossingen; Je bent verantwoordelijk voor het testen van de gebouwde oplossing. Hier ga je werken Voor een internationale organisatie in de transport zijn wij momenteel op zoek naar een Software Developer. Ze zijn wereldwijd de grootste speler en lopen voorop met het automatiseren van alle processen van de warehouses. Op dit moment wordt er nog gebruik

Bekijk vacature »

Developer

Functie omschrijving In deze functie ga je werken als C# Developer. Jij gaat aan de slag met de volgende taken: Maatwerk software bouwen; Huidige softwareprojecten verder uitbouwen en optimaliseren; Ideeën van de klant omzetten naar handige oplossingen en tools; Bovenstaande doe je middels de Microsoft- stack: C#, ASP.NET en MVC/ Entity Framework. Ben je net afgestudeerd aan een HBO opleiding Informatica, aarzel dan niet om te solliciteren. Dit is namelijk de ideale startersfunctie! Bedrijfsprofiel Deze organisatie is gevestigd in de regio van Boxtel. Het is van oorsprong een familiebedrijf, die gestart zijn met het bouwen van websites. Dit is door

Bekijk vacature »

Traineeship Fullstack developer (WO, 0 tot 3 jaar

Functie Zoals beschreven ga je vanaf start aan de slag bij een passende opdrachtgever, hierbij kijken ze echt naar jouw wensen, kennis/ervaring maar ook de reisafstand. Momenteel hebben ze meerdere klanten waarbij ze groepen hebben opgezet wat maakt dat er diverse uitdagende kansen liggen. Naast het werken bij de opdrachtgever, en het volgen van de masterclasses, zul je regelmatig met de andere trainees in contact zijn. Niet alleen op professioneel vlak maar juist ook bij de borrels en kwartaaluitjes! Kortom; een jaar lang hard aan jezelf werken in combinatie met gezelligheid en plezier. Spreek dit jou aan? Dan komen we

Bekijk vacature »

PHP Developer

Als PHP Developer bij Coolblue zorg je ervoor dat onze webshops elke dag een beetje beter zijn. Wat doe je als PHP Developer bij Coolblue? Als PHP Developer werk je met andere development teams samen om onze webshop zo optimaal mogelijk te laten werken en onze klanten blij te maken. Hoewel je een PHP Developer bent, sta je open om C# of Typescript in te zetten of te leren. Ook PHP Developer worden bij Coolblue? Lees hieronder of het bij je past. Dit vind je leuk om te doen pure PHP code schrijven. Samenwerken met de klantreiziger om onze klanten

Bekijk vacature »

Medior Front-end Developer

Bij Getnoticed doen wij wat we leuk vinden, websites bouwen en online marketing. Voor veel van onze klanten doen we dan ook allebei. Wel zo fijn om campagnes te draaien voor conversiegerichte websites die in eigen beheer zijn. In onze vestiging in Nederweert zit onze development afdeling en worden de websites gebouwd. Op dit moment zijn we op zoek naar jou: dé Medior Front-end Developer die net als wij, het hoofd boven het maaiveld durft uit te steken! In het kort Even een paar punten die omschrijven wat deze toffe baan inhoudt: Het uitwerken van designs tot functionele layouts Je

Bekijk vacature »

Front-end developer gezocht

Functie Je komt in een team met ambitieuze developers die de passie voor Front-End met jou delen. Samen ga je aan de slag met leuke en leerzame opdrachten. Het team heeft een eigen budget en financiën en zij bepalen zelf hoe dat besteed en investeert wordt. Je gebruikt tools als JavaScript, Node.js, React, Angular, Typescript en Vue.js wanneer je werkt aan de opdrachten. Daarnaast zul je veel leren van je collega’s en gezamenlijk een leuke tijd doorbrengen tijdens activiteiten zoals wintersport, hackatons en conferentiebezoeken. Je krijgt niet alleen de mogelijkheid Front-End te ontwikkelen, maar ook vooral jezelf. Dit kan behaald

Bekijk vacature »

C# Developer

Dit ga je doen Je gaat aan de slag in het websites team of portals team waarin je je bezighoudt met concept & design, implementatie en ook een stukje bugfixing en onderhoud; Je werkt met je team volgens de Scrum werkwijze; Zo adviseer je ook de PO & Scrum Master over de technische architectuur, koppelingen en integratie met externe systemen en API’s; Je blijft op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en trends op het gebied van C# / .NET en deelt deze kennis binnen de organisatie. Hier ga je werken Onze klant is een internationale organisatie gevestigd in de

Bekijk vacature »

Front end developer Zorgplatform

Functie Jij als Front end ontwikkelen zult komen te werken samen met 1 PHP ontwikkelaar, 1 Python developer en een flexibele schil aan ontwikkelaars . Samen ga je ervoor zorgen dat de huidige producten doorontwikkeld worden. De Marketplace is geschreven in PHP Laravel en in de front end React. De roostersoftware is ontwikkeld in Python in combinatie met React in de front end. Jij zult als Front ender dus voornamelijk bezig zijn met het verbeteren van onze interfaces op onze verschillende producten. Momenteel ligt de uitdaging in het feit dat de roostersoftware breder schaalbaar moet worden zodat het voor meerdere

Bekijk vacature »
John Cena

John Cena

04/10/2010 15:28:06
Quote Anchor link
Beste,

Wat is het probleem hier?
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
<?php

//VIDEO
    $directory_self = str_replace(basename($_SERVER['PHP_SELF']), '', $_SERVER['PHP_SELF']);
    $uploadsDirectory = '../horses/movie/';
    $uploadForm = 'http://' . $_SERVER['HTTP_HOST'] . $directory_self . 'index.php';
    $fieldname = 'film';
    $now = time();
    while(file_exists($uploadFilename = $uploadsDirectory.$now.'-'.$_FILES[$fieldname]['name']))
    {

        $now++;
    }

    @
move_uploaded_file($_FILES[$fieldname]['tmp_name'], $uploadFilename)
        or ('receiving directory insuffiecient permission');

        echo $uploadFilename;
        echo '<br />HALLLLLLLLLLLO<br />';
?>


Er wordt gewoon niks geupload, krijg wel een foutmelding, maar die krijg ik bij allemaal. Undifend index. Maar dat is gewoon ff checken of er gevuld wordt, en dat wordt er :)
 
PHP hulp

PHP hulp

20/05/2024 13:19:11
 
Bas IJzelendoorn

Bas IJzelendoorn

04/10/2010 15:33:30
Quote Anchor link
waar staat in regel 4 de 2 lege quotes voor?

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
'';
 
John Cena

John Cena

04/10/2010 15:46:17
Quote Anchor link
idk,

Heb de code ondertussen even ontdaan van bullshizzle:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
<?php
error_reporting(E_ALL);
//VIDEO
    $uploadsDirectory = '../horses/movie/';
    $fieldname = 'film';
    $now = time();
    while(file_exists($uploadFilename = $uploadsDirectory.$now.'-'.$_FILES[$fieldname]['name']))
    {

        $now++;
    }

    @
move_uploaded_file($_FILES[$fieldname]['tmp_name'], $uploadFilename)
        or ('receiving directory insufficient permission');

        echo $uploadFilename;
        echo '<br />HALLLLLLLLLLLO<br />';
?>
 
Jos Verra

Jos Verra

04/10/2010 16:15:49
Quote Anchor link
Hoe ziet je formulier eruit aan de voorkant ?
Misschien dat je enctype="multipart/form-data" bent vergeten.
 
John Cena

John Cena

04/10/2010 16:16:35
Quote Anchor link
Jos Verra op 04/10/2010 16:15:49:
Hoe ziet je formulier eruit aan de voorkant ?
Misschien dat je enctype="multipart/form-data" bent vergeten.


Dit is mijn form aan de voorkant beste Jos Verra.
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
    <form action="save.php" method="post" enctype="multipart/form-data">
        <table>
            <tr>
                <td>Code</td>
                <td><input type="text" name="horse" /></td>
            </tr>
            <tr>
                <td>Vader</td>
                <td><input type="text" name="father" /></td>
            </tr>
            <tr>
                <td>Moeder</td>
                <td><input type="text" name="mother" /></td>
            </tr>
            <tr>
                <td colspan="2">Informatie:</td>
            </tr>
            <tr>
                <td colspan="2"><textarea name="information" rows="5" cols="40"></textarea></td>
            </tr>
            <tr>
                <td><label for="pic1">Afbeelding 1</label> </td>
                <td><input type="file" name="pic1" /></td>
            </tr>
            <tr>
                <td>Afbeelding 2</td>
                <td><input type="file" name="pic2" /></td>
            </tr>
            <tr>
                <td>Filmpje</td>
                <td><input type="file" name="film" /></td>
            </tr>
            <tr>
                <td colspan="2"><input type="submit" value="Opslaan" name="submit"/></td>
            </tr>                
        </table>
    </form>
 
Jos Verra

Jos Verra

04/10/2010 16:20:01
Quote Anchor link
Haal in het php script de @ is weg in regel 12 en kijk of je fout melding krijgt krijg je dit niet? probeer dan eens met een die(print_r($_FILES)); te kijken of hij het bestand wel mee stuurt.

Houd er wel rekening mee dat indien jij een te groot bestand wil uploaden dat je een time out zou krijgen (dit valt wel te zien in het NET gedeelte van Firebug) indien dit het geval is kun je dit in .htaccess aanpassen
Gewijzigd op 04/10/2010 16:22:04 door Jos Verra
 
John Cena

John Cena

05/10/2010 09:17:55
Quote Anchor link
En, hoe kan ik dat dan precies zien in het NET gedeelte?
 
SilverWolf NL

SilverWolf NL

05/10/2010 09:20:49
Quote Anchor link
Heb je al chmod geprobeerd? Kan je wel schrijven naar die map?
 
John Cena

John Cena

05/10/2010 09:27:58
Quote Anchor link
Jeps, map is 777, bestand is 777
 
Jos Verra

Jos Verra

05/10/2010 09:36:29
Quote Anchor link
Je probeert een filmpje te uploaden die is meestal groter dan een afbeelding en daarom kan het zijn dat je htaccess moet worden aangepast. Ik zou er iets als hieronder genoemd inzetten

php_value upload_max_filesize 25M
php_value post_max_size 25M
php_value max_execution_time 500
php_value max_input_time 500
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.