Uploaden

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Low Code Developer voor o.a. overheidsprojecten!

Bedrijfsomschrijving Wil jij ook behoren tot de specialist in Low Code? Dan zou ik zeker aanraden om verder te lezen. Deze organisatie is ooit opgericht door twee studenten en is inmiddels uitgegroeid tot een serieuze werkgever met een groot aanzien op Low Code projecten. De sfeer is echter niet veranderd, er heerst een informele sfeer met een open deuren beleid, en hierin mag de eigen bar natuurlijk niet ontbreken. Momenteel maakt deze organisatie een flinke groei door en hier kan jij natuurlijk niet bij ontbreken. Daarom ben ik op zoek naar Low Code Developers met een degelijke technische achtergrond. Kennis

Bekijk vacature »

Back-end PHP Developer

Dit ga je doen Her- en uitbouwen van het inhouse softwareplatform dmv PHP; Onderhouden van bovengenoemd platform in PHP; Sparren met het team; Meedenken over nieuwe functionaliteiten, security etc; Jouw input leveren aan het proces door op de hoogte te blijven van nieuwe ontwikkelingen etc. Hier ga je werken Onze klant, gevestigd in de omgeving van Alkmaar, levert wereldwijd oplossingen op het gebied van IT. Dag in dag uit werken zij met veel passie aan hun product waarmee ze streven naar verbeteringen binnen zorg. Voor onze klant zijn we op zoek naar een medior PHP Developer. Je komt te werken

Bekijk vacature »

Programmeur / Developer

Voor een familiebedrijf in Doetinchem, actief in de machinebouw voor de food-sector, zijn wij op zoek naar een programmeur / developer. In deze functie ben je werkzaam in een team van 5 medewerkers. Je werkzaamheden bestaan onder andere uit het verhelderen van requirements vanuit de opdrachtgever, de klant en de afdeling ontwikkeling. Je verricht haalbaarheidsstudies en werkt specificaties uit die je afstemt met de opdrachtgever. Je ontwerpt design in software en stemt af met je collega's. De huidige vision-systemen zijn geschreven in C software, welke draait op een CUDA platform. Je schrijft en codeert software en zal gaan testdraaien. Tot

Bekijk vacature »

Senior Software developer PHP

Functie Jij als senior PHP ontwikkelaar komt te werken in 1 van onze SCRUM teams. Momenteel werken er zo’n 30 developers binnen onze organisatie Jij gaat de brug zijn tussen het bouwen van verschillende functionaliteiten binnen onze applicaties en deze vervolgens te integreren in onze centrale hub. Je start je dag om 9 uur met een stand up en dan pak je je taken op voor de dag. Een greep van jouw taken zijn: – Het bedenken en uitbouwen van features binnen de verschillende applicaties – Onderhouden van CI/CD pipelines – Bezighouden met Security & Privacy Eisen • Minimaal 4

Bekijk vacature »

PHP Developer - medior functie

Functieomschrijving Ben jij innovatief en wil jij je kennis graag delen met jouw nieuwe collega's? Lees dan snel verder! Voor een leuke opdrachtgever in de omgeving van Roosendaal zoeken wij een Symfony developer. Of je nou junior, medior of senior bent, je krijgt hier alle vrijheid en verantwoordelijkheid om jouw eigen loopbaan te ontwikkelen. Je gaat je hier bezig houden met en inspelen op de actualiteiten van jouw vakgebied. Techstack: Symfony, PHP, mySQL. Kennis van Svelte is helemaal mooi meegenomen. Bedrijfsprofiel Al sinds '99 is dit webbureau actief. De kernwaarden binnen het bedrijf zijn integer, dienstbaar en deskundig. Je komt

Bekijk vacature »

Front-end Developer

Functie omschrijving Gezocht front-end developer! Voor een toffe organisatie in de regio Rhenen zij wij op zoek naar een front-end developer die de eindverantwoordelijkheid op zich neemt van alles wat met design te maken heeft. In deze functie heb je een adviserende rol en beschik je over een grote dosis vakinhoudelijke kennis. Samen met collega’s en klanten overleg je om aangeleverde designs om te zetten naar unieke concepten. Zo draag jij je steentje bij aan de groeiambities van de klant. Voor klanten wordt jij het vaste aanspreekpunt als het gaat over planningen hierin houdt je alle betrokkenen goed op de

Bekijk vacature »

PHP Back-end Developer

Vacature details Vakgebied: Software/IT Opleiding: Starter Werklocatie: Nijmegen Vacature ID: 13633 Introductie OUr client develop websites, webshops, and digital environments that are used by many visitors daily. They are seeking an experienced PHP-Developer Back-end to join the team. If you're looking for a position where you can tackle challenging, innovative, and multidisciplinary ICT projects and make a difference, this vacancy might be for you! Functieomschrijving As a PHP developer, you'll develop websites and digital environments used by many visitors daily. You'll work as a back-end developer and want to continuously develop in this field. You can work independently and efficiently,

Bekijk vacature »

Front-end Developer

Onze klant is sinds 2 jaar actief als adviseur en bemiddelaar in de verzekeringsmarkt. Sindsdien proberen zij deze slapende markt flink wakker te schudden. Dit willen zij doen door het bouwen van slimme vergelijkers op hun eigen website en die van partners. Het bedrijf wil continu voorop lopen, zodat consumenten eenvoudig de verzekeringen kunnen vinden die het beste bij ze past. Functieomschrijving Als Front-end Developer werk je aan vergelijkingsmodules die consumenten dagelijks gebruiken bij het vergelijken en afsluiten van verzekeringen. Je vindt het leuk om samen te werken met de product owner, bestaande modules te verbeteren en nieuwe vergelijkers "from

Bekijk vacature »

Software Developer (Junior functie)

Functieomschrijving Wij zijn op zoek naar een Software Developer! Sta jij in de startblokken om je carrière te beginnen en kan je niet wachten om toffe software te gaan ontwikkelen? Kortom, ben je onlangs afgestudeerd of sta je op het punt om je papiertje te behalen? Voor een IT dienstverlener dat gespecialiseerd is in Microsoft technologie zijn wij op zoek naar C#.NET Developers. Het bedrijf heeft meerdere klanten in regio Utrecht waar je permanent kan komen te werken. Kom je liever te werken bij een klein softwarebedrijf of bij een groot consultancy bureau? Dat is helemaal aan jou de keuze!

Bekijk vacature »

Junior Software Developer C# Verhuursector Verhuur

Samengevat: Wij ontwikkelen en leveren softwaresystemen voor de logistieke sector en de verhuursector. Ben jij geschikt als Junior Software Developer? Heb je ervaring met Delphi? Vaste baan: C# Software Developer Logistiek HBO €2.500 - €3.900 Deze werkgever is een software ontwikkelaar, gericht op software voor de logistieke sector. Deze werkgever heeft eigen producten ontwikkelen en leveren ook maatwerk. Ons bedrijf kent een boeiende en inspirerende werkomgeving met een open cultuur en mogelijkheden voor je verdere ontwikkeling. Bij bij hun werk je aan onze eigen bedrijfsapplicaties. Je ontwikkelt met ons de meest nieuwe software. Wij blinken uit als het gaat om

Bekijk vacature »

Java developer Zorgsysteem

Dit ga je doen Werken aan het eigen gebouwde zorgsysteem; Verbeteringen maken en toepassen binnen de applicatie; Jij gaat werken aan de Back-end van de applicatie en sporadisch werk je mee aan de Front-end; Samenwerken met andere teams voor een optimaal resultaat; Jij kan 'clean' werken en high quality code schrijven; Jij werkt resultaatgericht. Hier ga je werken De organisatie houdt zich bezig met diverse applicaties met betrekking tot zorgregistratie. Dankzij hun systeem komt alle informatie, omtrent de zorg van een patiënt, op een overzichtelijke en toegankelijke manier samen in één systeem te staan. Op deze manier is deze informatie

Bekijk vacature »

Back-end developer

Dit ga je doen Development d.m.v. XQuery, JSON/XML en REST API's; Ontwikkelen aan een tof en complex zorgplatform; Koppelingen maken met de NoSQL database; Testen en documenteren van de ontwikkelde functionaliteiten; Samenwerking met andere front- en back-end ontwikkelaars. Hier ga je werken Voor een vooruitstrevende organisatie binnen de zorg in Den Haag zijn wij opzoek naar een Back-end Developer die ervaring heeft met o.a.XQuery en Vue.JS of daarin graag zou willen ontwikkelen. Je zal ontwikkelen aan een tof en complex zorgplatform en koppelingen maken met de NoSQL database. Ook het testen en documenteren van de ontwikkelde functionaliteiten behoort tot jouw

Bekijk vacature »

PHP developer (Laravel, Docker, Gitlab-CI)

Functie Het IT-team bestaat momenteel uit 4 ontwikkelaars. Ieder onderdeel van de software draait op aparte servers en het bestaat dus echt uit verschillende componenten intern ontwikkeld en je werkt aan alle facetten. Van uitbreiding van de core tot maatwerk voor de klant. Ook liggen er verschillende uitdagingen op servervlak en databases. Je zult de eerste periode veel samenwerken met de lead developer om vervolgens echt je gang te gaan binnen de software. Een groot deel van de systemen is gebouwd met behulp van het Laravel framework en PHP (minimaal 7.2), Docker voor lokaab gebruik en Gitlab-CI voor het deployen

Bekijk vacature »

Frontend Developer - Leeuwarden

Als Frontend Developer bouw jij mee aan het onderwijs van de toekomst! In een scrum team werken met jonge en enthousiaste collega’s, moderne technieken, ruimte voor eigen ontwikkeling en op een proactieve wijze kunnen meewerken aan innovatie binnen het onderwijs. Magister is het state-of-the-art softwarepakket dat scholen in het voortgezet onderwijs op alle fronten ontzorgt. Van leerlingenadministratie tot het ondersteunen van individuele leerlijnen, van toegang tot digitaal lesmateriaal tot het plannen van het lesrooster. In de Magister app bedient Magister ruim 2,5 miljoen gebruikers waarvan, dagelijks meer dan 600.000 unieke. Hiermee is Magister de absolute marktleider in onderwijsland. Wat vragen

Bekijk vacature »

Software Ontwikkelaar C# .NET

Functie omschrijving C# .NET Developer gezocht. Ben jij een full stack developer die op zoek is naar een nieuwe uitdaging binnen een leuk snel groeiend bedrijf? Lees dan snel verder! Wij zijn op zoek naar een Developer met ervaring op het gebied van .NET die een organisatie in de regio Amersfoort gaat versterken. Jij gaat je binnen dit bedrijf vooral bezighouden met het verbeteren van de functionaliteiten van hun dataplatform. Samen met andere ontwikkelaars denk je mee in oplossingsrichtingen, architectuur en nieuwe technologieën. Bedrijfsprofiel De organisatie waar je voor gaat werken heeft een onafhankelijk dataplatform ontwikkelt voor de agrarische sector.

Bekijk vacature »
Bas Pin

Bas Pin

25/02/2011 17:45:33
Quote Anchor link
Goedemiddag,

Ik was zojuist bezig om een tutorial te volgen over uploaden. Helaas werkt het bij mij niet zo goed.

Ik heb het volgende script gemaakt door middel van een tutorial.
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
<?php
if(isset($_FILES['bestand'])){
    echo "gelukt";
    move_uploaded_file($_FILES['bestand']['tmp_name'], '../foto');    
}

else{
?>

<html>
<head>
</head>
<body>
<form action="" method="post" enctype="multipart/form-data">
<input type="file" name="bestand"/>
<input type="submit" />
</form>
</body>
</html>
<?php
}
?>


De foto die ik upload, wordt alleen niet in de map geplaatst. Zou iemand mij kunnen vertellen wat ik fout doe, en wat ik moet veranderen?

Gr

Graag in het vervolg bij code, [code] [/code] tags gebruiken. [/modedit]
Gewijzigd op 25/02/2011 19:53:59 door Bas IJzelendoorn
 
PHP hulp

PHP hulp

02/06/2024 03:10:56
 
Hendrik de Jager

Hendrik de Jager

25/02/2011 18:02:43
Quote Anchor link
Volgens mij moet je de fotonaam meegeven, dat dacht ik me te herrineren.
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
move_uploaded_file($_FILES['bestand']['tmp_name'], '../foto/fotonaam.jpg');
 
Bas Pin

Bas Pin

25/02/2011 18:12:16
Quote Anchor link
Dit is denk ik niet het probleem, want dan krijg ik deze errors:

Warning: move_uploaded_file(../foto/Foto0095.JPG) [function.move-uploaded-file]: failed to open stream: Not a directory in /home/niechu/public_html/php/upload/index.php on line 7

Warning: move_uploaded_file() [function.move-uploaded-file]: Unable to move '/tmp/phpGRku2G' to '../foto/Foto0095.JPG' in /home/niechu/public_html/php/upload/index.php on line 7
 
Rolf -

Rolf -

25/02/2011 18:56:11
Quote Anchor link
Dan heeft het waarschijnlijk te maken dat je of niet juist verwijst naar je map of de map bestaat niet.

Hoe is je mappen structuur en waar staat het script?
 
Bas Pin

Bas Pin

25/02/2011 19:09:26
Quote Anchor link
Ik heb een map aangemaakt php/upload, en hierin heb ik een tweede map aangemaakt foto.
Die ziet er dus uit als php/upload/foto.

Kan het er trouwens mee te maken hebben dat ze allemaal 755 als rechten hebben. Want als ik index.php naar 777 doe, dan bestaat de pagina niet meer.
Gewijzigd op 25/02/2011 19:10:36 door Bas Pin
 
Rolf -

Rolf -

25/02/2011 19:19:27
Quote Anchor link
Het script wel gerechtigd zijn om naar de map toe te schrijven ja. Dus geef deze map maar 777 rechten.

Als je script in de map php/upload staat hoef je de puntjes volgens mij niet te gebruiken.
Kijk eens of dat werkt?
 
Hendrik de Jager

Hendrik de Jager

25/02/2011 19:42:41
Quote Anchor link
Ik denk dat je als doel '../foto' maar '../upload/foto' moet hebben.
 
Bas Pin

Bas Pin

25/02/2011 19:48:58
Quote Anchor link
Ook geprobeerd, maar werkt niet. Wat moet ik naar 777 schrijven? Moet ik de map foto doen, of alles, of alleen de index.php?
 
Jan Koehoorn

Jan Koehoorn

25/02/2011 20:01:26
Quote Anchor link
Upload eens naar:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?php
    $_SERVER
['DOCUMENT_ROOT'] . '/php/upload/photo/' . $_FILES['bestand']['name'];
?>
 
Bas Pin

Bas Pin

25/02/2011 20:34:49
Quote Anchor link
Iedereen bedankt, ik heb het gedaan door middel van deze regel:

move_uploaded_file($_FILES['bestand']['tmp_name'], "../upload/foto/" . $_FILES["bestand"]["name"]);
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

26/02/2011 00:57:37
Quote Anchor link
Bas Pin op 25/02/2011 19:48:58:
Ook geprobeerd, maar werkt niet. Wat moet ik naar 777 schrijven? Moet ik de map foto doen, of alles, of alleen de index.php?

777? Auw....!!!

Doe maar liever 755. Als alleen 777 werkt, schop de systeembeheerder dan het liefst keihard tegen zijn enkels :-)
Gewijzigd op 26/02/2011 00:57:54 door - Ariën -
 
Rolf -

Rolf -

26/02/2011 09:00:20
Quote Anchor link
- Aar - op 26/02/2011 00:57:37:
Bas Pin op 25/02/2011 19:48:58:
Ook geprobeerd, maar werkt niet. Wat moet ik naar 777 schrijven? Moet ik de map foto doen, of alles, of alleen de index.php?

777? Auw....!!!

Doe maar liever 755. Als alleen 777 werkt, schop de systeembeheerder dan het liefst keihard tegen zijn enkels :-)


Wat is het gevaar van 777?
 
Bas Pin

Bas Pin

26/02/2011 09:36:20
Quote Anchor link
De pagina gaat automatisch offline wanneer ik hem op 775, 757 of 777 zet. Dus ik ga niemand schoppen ;). Maar wat is inderdaad het gevaar dan?
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

26/02/2011 11:28:31
Quote Anchor link
En 755 dan ;-) ?

Met 777 geef je alle rechten, en dat is totaal onnodig.
 
Bas Pin

Bas Pin

26/02/2011 11:33:20
Quote Anchor link
Dat is inderdaad gelukt :)
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.