url handmatig aanpassen

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Software Ontwikkelaar

Functie omschrijving Voor een echt familiebedrijf in de omgeving van 's-Hertogenbosch ben ik op zoek naar een Software Developer. Jij gaat in de functie van Software Developer werken met C# en .NET framework Jij gaat maatwerk software ontwikkelen en softwareoplossingen creëren. Daarnaast optimaliseer je de bestaande software. Oplossingen waar de klant echt iets aan heeft, jij krijgt er energie van op dit te realiseren. Je gaat werken in een Microsoft omgeving(ASP.NET) en gebruikt daarnaast C# en MVC. Samen met het huidige IT team binnen deze organisatie verwerk je de wensen van de klant tot een (eind)product. Bedrijfsprofiel Deze organisatie is

Bekijk vacature »

Java developer Zorgsysteem

Dit ga je doen Werken aan het eigen gebouwde zorgsysteem; Verbeteringen maken en toepassen binnen de applicatie; Jij gaat werken aan de Back-end van de applicatie en sporadisch werk je mee aan de Front-end; Samenwerken met andere teams voor een optimaal resultaat; Jij kan 'clean' werken en high quality code schrijven; Jij werkt resultaatgericht. Hier ga je werken De organisatie houdt zich bezig met diverse applicaties met betrekking tot zorgregistratie. Dankzij hun systeem komt alle informatie, omtrent de zorg van een patiënt, op een overzichtelijke en toegankelijke manier samen in één systeem te staan. Op deze manier is deze informatie

Bekijk vacature »

Medior Java developer (fullstack)

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »

PHP Developer

Functie Middels Scrum en sprints bouw jij in deze functie mee aan complexe webapplicaties en ons SaaS platform. Hierbij hoort ook architectuur tot een van je taken. Daarnaast ben je één van de leden van het Scrum team. Dat betekent dat je naast je kerntaken ook in contact staat met de product owner. Oftewel, je bent bij het gehele ontwikkelproces betrokken. Tools die hierbij gebruikt worden zijn o.a. PHP, Symfony en Git. Eisen • Minimaal HBO werk- en denkniveau • Minimaal 3 jaar aantoonbare ervaring met PHP • Kennis en ervaring Symfony (Laravel is pré) & Lando • Kennis van

Bekijk vacature »

Front-end developer (Angular)

Functie Het team bestaat uit een architect, fullstack developers, app developers, de product owner en projectmanager. Eenieder draagt vanuit zijn discipline bij aan een complete oplossing voor de klant. Uiteraard zul je hierin nauw samenwerken met je collega’s. Jij wordt verantwoordelijk voor de front-end implementatie en fungeert als lead op dit gebied binnen het team. Je kunt helder formuleren, ideeën uitdragen en overbrengen aan je collega’s. Qua technische stack is het vooral van belang dat je ervaren bent met Angular, HTML5, CSS en TypeScript. Verder is ervaring in NgRx, Bootstrap, BEM en Cypress een pré, evenals affiniteit met UX/UI Design!

Bekijk vacature »

Consultant Low Code Developer

Functie omschrijving Heb jij verstand van datamodellering, NO CODE Platformen en kun jij het aan om projecten te leiden? Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging en ben jij HBO afgestudeerd in de richting van IT? Voor een mooie opdrachtgever in omgeving Delft zijn wij op zoek naar een No Code developer die zich bezig gaat houden met het optimaliseren van bedrijfsprocessen bij klanten. Onderdelen functie Je gaat geen code kloppen maar bedenken hoe applicaties eruit moet komen te zien. Je gaat werken met een non code platform, je kunt denken aan Mendix of Betty Blocks. Je bent verantwoordelijk voor

Bekijk vacature »

Cloud Engineer

Ben jij een ervaren Cloud Engineer die complexe omgevingen kan overzien en wil je graag in vaste dienst werken bij een professioneel en kleinschalig bedrijf waar je een belangrijke rol kan spelen? Wij, IntelliMagic in Leiden, ontwikkelen specialistische IT monitoring software die we als SaaS oplossing verkopen aan grote bedrijven in Europa en de VS. We zijn een Nederlands bedrijf met een goede sfeer en met grote waardering voor de persoonlijke inbreng en kwaliteiten van onze medewerkers. Wij zoeken een ervaren Cloud Engineer met academisch denkniveau die verantwoordelijk wordt voor het beheer van de cloud infrastructuur voor onze Europese klanten.

Bekijk vacature »

Freelance JAVA / C# Developer

Functieomschrijving Ben je een ervaren freelancer of werk je in loondienst en ben je toe aan een nieuwe uitdaging? Lees dan snel verder want wie weet is dit een leuke vacature voor jou! Voor een opdrachtgever in omgeving Delft zijn wij op zoek naar ervaren JAVA of C# Developers die graag op projectbasis willen werken. Je komt terecht bij een informele developers club die mooie projecten uitvoeren voor grote klanten. Het fijne van deze werkgever is dat je zelf mag beslissen hoe je te werk wilt gaan. Wil je als freelancer werken dan is dat OK. Wil je de zekerheid

Bekijk vacature »

PHP Developer

Functie omschrijving Voor een bedrijf in Den Bosch zoek ik een PHP Developer, die al wat werkervaring heeft. Jij gaat aan de slag met de verdere professionalisering van de interne applicaties en software. In de functie ga je verder: Verdere ontwikkeling eigen CRM systeem, vooral middels PHP; Bouwen van verschillende API's & koppelingen; Meedenken om de software/applicaties te verbeteren/optimaliseren; Aan de slag met de interne tooling. Bedrijfsprofiel Dit bedrijf is actief binnen de telecombranche. Het hoofdkantoor zit in regio van Den Bosch en er werken ruim 70 medewerkers, verdeeld over verschillende afdelingen. De afdeling Development bestaat uit vijf collega's, onder

Bekijk vacature »

Traineeship Java Developer

Functie Wat ga je doen als Java Developer? Jij start via ons bij deze opdrachtgever als Trainee Java ontwikkelaar, tijdens het traineeship ga je in 1 jaar van de basis naar professioneel Java ontwikkelaar. Je start samen met een groep trainees, volgt de aangeboden cursussen en gaat aan de slag bij één van onze opdrachtgevers. Na een aantal maanden volgt de volgende opdracht. Door de groei in jouw rol kom je op steeds complexere opdrachten terecht. Veel afwisseling dus. Collega’s met ervaring helpen je bij deze groei en samen met jouw coach ga je een persoonlijke leerplan opzetten om jou

Bekijk vacature »

Medior Java developer

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »

Medior PHP Developer

Bij Getnoticed doen wij wat we leuk vinden, websites bouwen en online marketing. Voor veel van onze klanten doen we dan ook allebei. Wel zo fijn om campagnes te draaien voor conversiegerichte website die in eigen beheer zijn. In onze vestiging in Nederweert zitten onze development afdelingen en worden de websites gebouwd. Op dit moment zijn we op zoek naar jou: dé PHP/Back-end developer die net als wij, het hoofd boven het maaiveld durft uit te steken! In het kort Even een paar punten die omschrijven wat deze toffe baan inhoudt: Het bedenken van nieuwe functionaliteiten Het verbeteren van het

Bekijk vacature »

Mendix Developer

Voor Troostwijk Groep zoeken wij een: Mendix Developer Wij zoeken Je bent een getalenteerde en ervaren Mendix Developer en het is tijd om je horizon te verbreden. Je wilt minder coderen en meer modelleren, minder bezig zijn met allerlei technische details en randvoorwaarden en meer met functionaliteit. Daarnaast ben je trots op de innovatieve en gebruiksvriendelijke applicaties die je in de loop van de jaren hebt gebouwd. Werk je graag in een enthousiast team, wil je veel vrijheid en kun je tegelijkertijd goed met deadlines omgaan, dan ben jij absoluut degene die wij zoeken! Wat je nodig hebt is ruime

Bekijk vacature »

.NET developer

Functie Als .NET developer start jij in een ontwikkelteam met 15 developers en twee testers. Samen zijn jullie verantwoordelijk voor financiële applicaties met meer dan 50.000 gebruikers. Een deel van het team is verantwoordelijk voor de webapplicaties van deze organisatie. Ook zijn er twee app ontwikkelaars werkzaam in het team die zich focussen op de mobiele applicatie. Als .NET ontwikkelaar ga jij aan de slag met de webapplicaties van deze organisatie. Hierbij maak jij o.a. gebruik van C# .NET, ASP.NET, T-SQL, Angular en TypeScript. De nadruk van jouw functie ligt wel op de backend van de applicatie. Wat jouw functie

Bekijk vacature »

Medior/Senior Python developer

Functie Jij als Senior Python developer hebt al ruime ervaring opgedaan. Bedrijven komen bij de organisatie om technische vraagstukken op te lossen. Jij als specialist bent dus de representatie van deze kwaliteit. Je zult de keuze krijgen tussen lange of korte projecten waarin je komt te werken in multidisciplinaire teams. Projecten die je gaat uitvoeren zijn zeer uitlopend. Zodoende kun je aan de ene kant kiezen voor een greenfield project en stroom je bij een ander project midden in een migratietraject in. Voor de ene klant ontwikkel je ene nieuwe portal en voor het andere project duik je veel meer

Bekijk vacature »
Hans

Hans

05/09/2008 16:26:00
Quote Anchor link
Hey, ik ben op zoek naar een script waar je door 3 tekstvakken in te vullen (1 voor wachtwoord (met *** als het kan), 1 voor geadreseerde en 1 voor bericht) een url kan aanpassen. Ik heb het nodig voor mijn site.

de url is https://myaccount.VoipCheap.com/clx/sendsms.php?username=haavdwee2&password=WACHTWOORD&from=haavdwee2&to=GEADRESEERDE&text=TEXT

Hoop dat jullie kunnen helpen greetz Hans
wizwarez.co.cc
 
PHP hulp

PHP hulp

16/05/2024 11:06:16
 
Douwe

Douwe

05/09/2008 16:27:00
Quote Anchor link
Je kunt toch gewoon de POST-waardes in de string v/d url zetten?
 
Hans

Hans

05/09/2008 16:33:00
Quote Anchor link
Ik weet niet hoe het werkt, ik ben zegmaar newbie/leek/noob/dom/nieuw. Ik weet hoe ik het op me site zet dat is alles.
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Hans
 
Douwe

Douwe

05/09/2008 16:37:00
Quote Anchor link
Okay, wat is je script?
 
Hans

Hans

05/09/2008 16:41:00
Quote Anchor link
Ik heb geen script ik heb gewoon een stukje php nodig die ik tussen me html kan zetten. Er zijn dus vakken nodig die je in kan vullen en dan op een send button drukken en tadaa sms verstuurd
 
Douwe

Douwe

05/09/2008 16:46:00
Quote Anchor link
Je wilt dus dat iemand naar die pagina wordt doorgestuurd na het invullen v/d gegevens?
Zoiets, hier is niet eens PHP voor nodig:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
<script type="text/javascript">
function go()
{
  var password = document.getElementById('password').value;
  var to = document.getElementById('to').value;
  var message = document.getElementById('message').innerHTML;
  document.location.href = 'https://myaccount.VoipCheap.com/clx/sendsms.php?username=haavdwee2&password=' + escape(password) + '&from=haavdwee2&to=' + escape(to) + '&text=' + escape(message);
}
</script>
Wachtwoord:<br />
<input type="password" id="password" /><br />
Geadresseerde:<br />
<input type="text" id="to" /><br />
Bericht:<br />
<textarea id="message"></textarea><br />
<input type="button" onclick="go();" value="Verzenden!" />
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Douwe
 
Hans

Hans

05/09/2008 16:58:00
Quote Anchor link
Hij zegt dat de parameters van de geadreseerde niet kloppen, preciese error is
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
1  0 failure  The parameter to (destination number) is missing


Douwe M schreef op 05.09.2008 16:46:
Je wilt dus dat iemand naar die pagina wordt doorgestuurd na het invullen v/d gegevens?
Zoiets, hier is niet eens PHP voor nodig:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
<script type="text/javascript">
function go()
{
  var password = document.getElementById('password').value;
  var to = document.getElementById('to').value;
  var message = document.getElementById('message').innerHTML;
  document.location.href = 'https://myaccount.VoipCheap.com/clx/sendsms.php?username=haavdwee2&password=' + escape(password) + '&from=haavdwee2&to=' + escape(to) + '&text=' + escape(message);
}
</script>
Wachtwoord:<br />
<input type="password" id="password" /><br />
Geadresseerde:<br />
<input type="text" id="to" /><br />
Bericht:<br />
<textarea id="message"></textarea><br />
<input type="button" onclick="go();" value="Verzenden!" />
 
Douwe

Douwe

05/09/2008 17:03:00
Quote Anchor link
Dan heb je niks in het to-veld ingevuld ;)
 
Hans

Hans

05/09/2008 17:13:00
Quote Anchor link
Cker-weten wel, ik heb het al een paar keer geprobeerd, ook met +316 en dergelijk
 
Douwe

Douwe

05/09/2008 17:16:00
Quote Anchor link
Uhm... Hier werkt het script wel...?
 
Hans

Hans

05/09/2008 17:23:00
Quote Anchor link
Hij geeft in de url achter iedere parameter #038 weer. En ook geeft hij de tekst niet weer

Het is dus ipv.

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
https://myaccount.voipcheap.com/clx/sendsms.php?username=haavdwee2&password=WACHTWOORD&from=haavdwee2&to=+31612345678&text=TEXT

zo
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
https://myaccount.voipcheap.com/clx/sendsms.php?username=haavdwee2&#038;password=WACHTWOORD&#038;from=haavdwee2&#038;to=+31612345678&#038;text=
 
PHP Newbie

PHP Newbie

05/09/2008 17:23:00
Quote Anchor link
Hebben we daar niet gewoon <form method="GET"> voor?
 
Hans

Hans

05/09/2008 17:29:00
Quote Anchor link
PHP Newbie schreef op 05.09.2008 17:23:
Hebben we daar niet gewoon <form method="GET"> voor?

Hoe werkt dat dan? Geef is een voorbeeld!!
 
Douwe

Douwe

05/09/2008 17:42:00
Quote Anchor link
Meneer heeft gelijk ;)
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
<form method="get" action="https://myaccount.VoipCheap.com/clx/sendsms.php">
<input type="hidden" name="username" value="haavdwee2" />
<input type="hidden" name="from" value="haavdwee2" />
Wachtwoord:<br />
<input type="password" name="password" /><br />
Geadresseerde:<br />
<input type="text" name="to" /><br />
Bericht:<br />
<textarea name="text"></textarea><br />
<input type="submit" value="Verzenden!" />
</form>
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Douwe
 
- SanThe -

- SanThe -

05/09/2008 17:44:00
Quote Anchor link
Hans schreef op 05.09.2008 17:29:
PHP Newbie schreef op 05.09.2008 17:23:
Hebben we daar niet gewoon <form method="GET"> voor?

Hoe werkt dat dan? Geef is een voorbeeld!!

Het lijkt mij het beste als je jezelf eerst eens de standaarden aanleert. Jij weet nu zo te zien helemaal niks. Kijk eens op deze site voor de basics.
 
Hans

Hans

05/09/2008 17:54:00
Quote Anchor link
Dank jullie allemaal, met het script van Douwe M en de tip voor Douwe M van PHP Newbie
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.