Validatie gevruikers

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

(Junior) Back-end Ontwikkelaar

Functie omschrijving We are looking for a dutch native speaker Altijd al willen werken bij een organisatie, die maatwerk applicaties bouwt, die echt impact hebben in de maatschappij? Dit is je kans. Voor een kleine organisatie in de regio van Eindhoven ben ik op zoek naar een C# Ontwikkelaar. Jij gaat aan de slag met de ontwikkeling van maatwerk software en applicaties. Deze organisatie werkt voor grote organisaties in Nederland, maar ook voor het MKB. De projecten waar je aan gaat werken zijn erg divers, waardoor je werk uitdagend blijft en je erg veel kan leren. Verder ga je aan

Bekijk vacature »

Senior Airport Developer ( System engineer)

De functie Nice to know (you) De nieuwe A-pier wordt de duurzaamste van Schiphol. Als deze af is ligt er 4000 vierkante meter zonnepanelen op het dak. En de toiletten? Die spoelen door met regenwater. we gaan ervoor: het creëren van de meest duurzame en hoogwaardige luchthavens ter wereld. een toekomstbestendig en duurzaam Schiphol. Daar werken we elke dag hard aan in team Development & Sustainability. Jij bent regisseur, expert én aanjager van de ontwikkeling van Schiphol. Connecting your world Hoe maak je de ambities en doelstellingen van Schiphol concreet in een project? De waarde voor Schiphol naar eisen die

Bekijk vacature »

Low-code developer

Functie omschrijving Heb jij altijd al een training willen volgen in het buitenland? Voor een leuke opdrachtgever in omgeving Alphen ad Rijn zijn wij op zoek naar kandidaten die aan de slag willen als Low Code Developer! Beschik jij over HBO/WO nivo, bij voorkeur Informatica, maar een ander technische opleiding zoals bijv. wiskunde, natuurkunde is ook goed. Heb jij aantoonbare affiniteit met IT en ben jij gedreven, enthousiast, communicatief vaardig en klantgericht? Lees dan snel verder! Je wordt getraind tot een volwaardig Low Code Developer, het traject ziet er als volgt uit: Start 1e week januari, opleiding van 3 weken

Bekijk vacature »

Magento2 Developer

Functie Ben jij een ontwikkelaar en wil jij een volgende stap zetten en als teamlead aan de slag? Lees dan snel verder! Voor een gewilde opdrachtgever in omgeving Delft zijn wij op zoek naar een programmeur die als meewerkend voorman aan de slag wilt gaan. Een developer die een team van twee man aan zal sturen. Jouw werkzaamheden zullen er als volgt uitzien; Ontwikkelen en ontwerpen van API's; Maatwerkoplossingen; Databeveiliging; Optimalisatie webshops; Ontwikkelen technische implementaties voor verbetering database; Aanspreekpunt voor de organisatie en verantwoordelijk voor de aansturing van externe developers. Zoek je veel uitdaging en veelzijdigheid in je werk dan

Bekijk vacature »

Full Stack Developer

Ben jij een kei van een full-stack developer? Heb je ambitie om te groeien en jezelf te ontwikkelen binnen een ambitieus bedrijf? Gaat jouw hart sneller kloppen van transpilers of frameworks zoals Angular, Vue of React? Dan ben jij de persoon die wij zoeken! Voor onze opdrachtgever zijn wij op zoek naar een full-stack developer om onderdeel te zijn van een team dat bestaat uit gedreven developers. Ieders met hun eigen specialiteiten en kennis van de projecten en behoeften vanuit de product owners. We zoeken iemand die met zijn/haar huidige competenties en domeinen dit team wil begeleiden, stimuleren en tevens

Bekijk vacature »

Oracle APEX developer

Wat je gaat doen: Als Oracle APEX ontwikkelaar bij DPA werk je samen met collega’s aan de meest interessante opdrachten. Je zult je ervaring met SQL, PL/SQL, JavaScript, HTML en CSS inzetten om wensen van opdrachtgevers te vertalen naar technische oplossingen. Je werk is heel afwisselend, omdat DPA zich niet beperkt tot een specifieke branche. Zo ben je de ene keer bezig binnen de zorgsector, de andere keer is dit bij de overheid. Wat we vragen: Klinkt goed? Voor deze functie breng je het volgende mee: Je hebt een hbo- of universitaire opleiding afgerond Je hebt 2 tot 5 jaar

Bekijk vacature »

Front-end developer E-Commere

Functie E-commerce is een ‘’snelle’’ wereld. Om hierin continu voorop te blijven omarmen ze in een vroeg stadium nieuwe technieken. Een webshop is nooit af en kan altijd beter, sneller en efficiënter. Tegelijkertijd hebben ze vanaf hun oprichting altijd vastgehouden aan kwaliteit boven snelheid, en dit loont. Als front-end developer heb je een adviserende rol en sta je aan het eindpunt van alles wat met designs te maken heeft. Je overlegt met klanten en collega’s, en zet je in om ideeen om te zetten tot unieke concepten. Je bent het aanspreekpunt voor de klant en bewaakt tevens de planning. Eisen

Bekijk vacature »

Junior Software Developer

Functie omschrijving Wij zijn op zoek naar een Junior Software Developer!? Sta jij aan het begin van jouw loopbaan of heb jij misschien al enige ervaring? Vind jij het daarnaast belangrijk om jezelf constant te kunnen ontwikkelen en uitdagen? Lees dan snel verder! Voor een vooraanstaand softwarehuis in Nieuwegein ben ik op zoek naar een Junior Software Developer. De eigenaar van het bedrijf is ervan bewust dat je als junior nog een hoop kan leren, waardoor je de eerste maanden veel begeleiding en diverse trainingen krijgt. Daarna ga je samen met je collega's aan zowel kleine als grote projecten werken.

Bekijk vacature »

Front-end Angular developer

Functie In jouw rol als Front-End developer werk je samen met de backend developers om middels tweewekelijkse sprints het platform naar een hoger niveau te tillen. Hiernaast heb je affiniteit met data en werk je graag samen met het team om de gegevensintegriteit en -beveiliging te waarborgen, om ervoor te zorgen dat de gebruiker wereldwijd de beste SaaS-services heeft. Deze organisatie heeft meer dan 100 mensen in dienst, waarvan er 45 in Nederland werken. Het ontwikkelteam bestaat uit 10 mensen en is verdeeld in 2 scrumteams. Het eerste team bestaat uit Java en Scala ontwikkelaars. Het tweede team, waar jij

Bekijk vacature »

Python Developer

Dit ga je doen Als Python Developer ben je verantwoordelijk voor: Het ontwikkelen van Stuurprogramma's in Python zodat er verbindingen kunnen worden gelegd tussen besturingssystemen en (AV) hardware; Het testen en debuggen van Stuurprorgamma's; Het communiceren met noodzakelijke partijen in gevallen waar extra technische details nodig zijn om een Stuurprogramma te ontwikkelen of problemen op te lossen; Het maken van de nodige technische documentatie (in het Engels); Het participeren in een Scrum/Agile omgeving. Hier ga je werken Deze internationale organisatie is wereldwijd een succesvol producent en leverancier van professionele AV hard- en software. Klanten gebruiken de producten o.a. voor het

Bekijk vacature »

Oracle APEX developer

Wat je gaat doen: Als Oracle APEX ontwikkelaar bij DPA werk je samen met collega’s aan de meest interessante opdrachten. Je zult je ervaring met SQL, PL/SQL, JavaScript, HTML en CSS inzetten om wensen van opdrachtgevers te vertalen naar technische oplossingen. Je werk is heel afwisselend, omdat DPA zich niet beperkt tot een specifieke branche. Zo ben je de ene keer bezig binnen de zorgsector, de andere keer is dit bij de overheid. Wat we vragen: Klinkt goed? Voor deze functie breng je het volgende mee: Je hebt een hbo- of universitaire opleiding afgerond Je hebt 2 tot 5 jaar

Bekijk vacature »

Gezocht: Ervaren VB6 developer met C# ambitie!

Bedrijfsomschrijving Dit bedrijf is een vooraanstaande softwareleverancier die gespecialiseerd is in het ontwikkelen van software pakketten voor autoschade herstel bedrijven. De software wordt gebruikt door meer dan de helft van alle autoschade herstel bedrijven in Nederland. Het team van professionals is op zoek naar getalenteerde collega developers die hun vaardigheden willen inzetten om het bedrijf te laten groeien. Functieomschrijving Voor dit bedrijf zoek ik een ervaren VB6 / VB.NET developer met interesse om op termijn verder te gaan in C#. In deze functie ben je verantwoordelijk voor het onderhouden van de bestaande softwarepakketten. Een deel van de code is nog

Bekijk vacature »

Senior front end developer Digital Agency Amsterda

Functie Wij werken in multidisciplinaire teams aan verschillende projecten, echter blijf je niet gebonden aan 1 team. Dit houdt in dat wij verschillende specialisten in dienst hebben en deze door middel van een roulatiesysteem in multidisciplinaire teams laten werken. Het team bestaat vaak uit Frontend developer(s), Backend Developer(s), Designer(s), Tester(s) en Mobile Developer(s). Deze teams worden afgewisseld waardoor jij de mogelijkheid krijgt om met iedereen een keer samen te werken. Als Frontend Developer ben jij ónze Specialist op dit gebied. Jij werkt mee aan verschillende projecten voor verschillende klanten. Denk bijvoorbeeld aan klanten, zoals’; BAM, IDFA en Ultimaker. Hierbij zorg

Bekijk vacature »

Senior .NET developer

Functie As a Senior .NET developer you will work in our Research & development team. Our team consists of 17 colleagues! We are currently busy setting up a completely new architecture for a new product. We use VS2022 and .NET 6.0 for our new product. Your function is therefore mainly backend oriented. Since we develop measuring equipment for the chemical industry, it is also very important to develop high-quality software for its control. You are also responsible for designing, implementing and testing new features. For this position its also very important to ensure future-proof and sustainable architecture. Eisen - A

Bekijk vacature »

Randstad - Freelance Backend Developer/ Data Engin

Starting date: 10.05.2023 Salary range: €67,00 - €77,00 Duration: 6 months Hours: 40 Working model: Hybrid* MUST be NL based Job description: Our vision is to have a consistent and data driven experience for all sales across all our operating companies. Our mission is to enable our salespeople to be able to reach out to the right company at the right time. We do this by creating data driven micro services and solutions. We mainly focus on implementation in the Google Cloud but also integrate with local systems and other cloud solutions. A typical day: As a back-end developer you

Bekijk vacature »
Luc Gomes

Luc Gomes

29/08/2014 15:33:25
Quote Anchor link
Hallo,

In mijn loginscript zit de mogelijkheid om user levels te difineren.
Nu wil ik dat iedereen met de juiste rechten toegang krijgt vanaf het laagste niveau.

Dus b.v. isMember is mijn laagste gebruikers niveau en isAdmin het hoogste.
De Admin moet nu ook een lager account hebben om de Member pagina's te kunnen zien, en dat wil ik niet.
Ik dacht dat met IF en OR te kunnen oplossen maar tot opheden zonder succes.

Dit is wat ik heb:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
<?
if (!$session->isAdmin) || (!$session->isMember()) {
   header("Location: ../secure/main.php");
   }

else{
}

?>


Kan iemand mij hier mee helpen?

Alvast bedankt.
Gewijzigd op 29/08/2014 15:33:43 door Luc Gomes
 
PHP hulp

PHP hulp

03/05/2024 19:44:57
 
- SanThe -

- SanThe -

29/08/2014 15:40:18
Quote Anchor link
Wat is de bedoeling?
Als admin true is of member true, moet dat dan naar de else?
Zo ja, dan moet de || een && zijn.

Toevoeging op 29/08/2014 15:42:15:

En je () kloppen niet in de if().
Je hebt nu if(...) en dan een losse || erachter die niet bij de if() hoort.
 
Luc Gomes

Luc Gomes

29/08/2014 15:51:55
Quote Anchor link
Ja dat klopt zowel met admin als met member rechten moet je de betreffende pagina kunnen openen.

Met het onderstaande kan ik als member de pagina openen maar als admin niet?
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
<?
if ((!$session->isAdmin && !$session->isMember())) {
   header("Location: ../secure/main.php");
   }

else{
}

?>
Gewijzigd op 29/08/2014 15:52:30 door Luc Gomes
 
- SanThe -

- SanThe -

29/08/2014 16:03:47
Quote Anchor link
Je wilt naar de header?

Is het dan niet gewoon zo?
if($session->isAdmin or $session->isMember())
 
Luc Gomes

Luc Gomes

29/08/2014 16:12:33
Quote Anchor link
ik wil juist niet naar de header '!'
 
- SanThe -

- SanThe -

29/08/2014 16:17:13
Quote Anchor link
if(!($session->isAdmin or $session->isMember()))
 
E vH

E vH

29/08/2014 16:18:36
Quote Anchor link
Het word een rommeltje...

Ik zie het volgende:
$session->isAdmin
$session->isMember()

2 verschillende dingen?

Wat zit er in $session->xxxx ?

Je wilt niet naar de header? dan is oplossing van SanThe correct...
 
- SanThe -

- SanThe -

29/08/2014 16:21:00
Quote Anchor link
Elmar vH op 29/08/2014 16:18:36:
$session->isAdmin
$session->isMember()


Dit vind ik ook vreemd.
 
Luc Gomes

Luc Gomes

29/08/2014 16:50:07
Quote Anchor link
Gebruikers kunnen of Admin zijn of Member en ik wil ze graag beide toegang verlenen.
Dat is kortweg de bedoeling, en zo heb ik nog 3 levels waar verschillende gebruikers verschillende "rechten"
hebben.
Dus isAdmin is het hoogste niveau
en isMember het laagste (gevalideerde) niveau

Maar nu kan ik wanneer ik ben ingelogd als Admin niet op de pagina waar de rechten voor Member zijn ingesteld.

Beetje krom onder woorden gebracht maar in de kern wel zoals ik het graag zou willen zien werken.
 
E vH

E vH

29/08/2014 17:03:37
Quote Anchor link
Luc,

Moet isAdmin niet isAdmin() zijn ?
of isMember() , isMember zijn?
Gewijzigd op 29/08/2014 17:04:13 door E vH
 
Obelix Idefix

Obelix Idefix

29/08/2014 17:15:22
Quote Anchor link
Kennelijk bepaal je ergens dat een admin niet op de pagina van member kan/mag komen.
Hoe / op welke wijze heb je dan de bevoegdheden van een gebruiker (member, admin, ....) vastgelegd?
 
Luc Gomes

Luc Gomes

29/08/2014 17:33:29
Quote Anchor link
Dat een admin niet op de pagina mag komen word hier bepaald:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
<?php

include("../secure/include/session.php");
  
if(!$session->isMember()) {
   header("Location: ../secure/main.php");
   }

else{
}


?>


En in session.php staan de defenities:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
<?
   function isAdmin(){
      return ($this->userlevel == ADMIN_LEVEL ||
              $this->username  == ADMIN_NAME);
   }
  

   function
isMember(){
return ($this->userlevel == MEMBER_LEVEL ||
              $this->username  == MEMBER_NAME);
   }

?>

session.php is natuurlijk veel groter maar hier gaat het om.

hopelijk is dat een antwoord op je vraag?
Gewijzigd op 29/08/2014 17:34:46 door Luc Gomes
 
E vH

E vH

29/08/2014 17:35:43
Quote Anchor link
isAdmin()............... ;-)


Probeer is:
if(!$session->isAdmin() or $session->isMember()){
Gewijzigd op 29/08/2014 17:36:05 door E vH
 
Frank Nietbelangrijk

Frank Nietbelangrijk

29/08/2014 17:44:55
Quote Anchor link
Wat volgens mij al fout gaat is dat je gebruikers door gaat sturen naar een 'secured page' als ze daartoe gemachtigd zijn. Dus als ik niet gemachtigd ben maar de URL van de 'secured page' weet dan kan ik daar gewoon naar toe. Immers voer je de controle niet op de beveiligde pagina zelf?

Als het klopt wat ik zeg dan gaat het dus niet goed. Je moet altijd de controle op de beveiligde pagina uitvoeren:

functions.php:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
<?php
define('ROLE_MEMBER', 2);
define('ROLE_ADMIN', 4);

function
accessLevel($level)
{

    if($GLOBALS['user']->getRole() < $level) // $GLOBALS['user']->getRole() geeft de bevoegdheid van de gebruiker. kan dus 0 zijn voor niet ingelogd, 2 voor member en 4 voor admin.
    {
        header("Location: login.php");
        exit;
    }
}
        
?>


beveiligde pagina's voor ROLE_MEMBER en hoger:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
<?php
include_once 'functions.php';
accessLevel(ROLE_MEMBER);

// inhoud van de pagina
?>


beveiligde pagina's voor ROLE_ADMIN:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
<?php
include_once 'functions.php';
accessLevel(ROLE_ADMIN);

// inhoud van de pagina
?>
Gewijzigd op 29/08/2014 17:50:30 door Frank Nietbelangrijk
 
Luc Gomes

Luc Gomes

29/08/2014 17:56:37
Quote Anchor link
Frank,

allereerst bedankt voor je oplossing, dit is wat ik zocht.

en de controle vond natuurlijk wel plaats op elke "beveiligde" pagina maar ik kon simpel weg als admin niet naar die pagina maar wel als member.

case closed.

nogmaals bedankt allemaal voor de hulp.
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.