Vandesteeg.org

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Front-end (Angular) developer

Functie Om bovenstaande ambities waar te kunnen maken zijn ze op zoek naar een Front-end (Angular) developer. Het it-team bestaat momenteel uit de IT Manager, 2 back-end developers, 1 fullstack developer, 1 designer en een DevOps engineer. Ze zijn dus op zoek naar professionals die autonoom en gedisciplineerd aan de slag gaan, en bij aanvang als enige developer met hun Front-end applicaties aan de slag gaat. Wel hebben ze de ambitie om hier snel een 2e developer bij te vinden die jij dan ook zal kunnen aansturen/begeleiden. Je zult aan de slag gaan met het doorontwikkelen van hun bestaande UI

Bekijk vacature »

Java Developer

Vacature details Vakgebied: Software/IT Opleiding: Senior Werklocatie: Eindhoven Vacature ID: 12946 Introductie We are looking for a Java Developer! Our client is one of the most innovation companies located within the Netherlands. We provide high quality software in a high-tech and challenging market. Functieomschrijving The department is specialized in creating and developing high quality software for manufacturing automation in a high tech environment. We strive to provide our clients with high quality software and deliver state of the art solutions in a variety of ways. Creating software infrastructure using Java SE / EE Create applications to fine tune manufacturing processes

Bekijk vacature »

Laravel / PHP developer

Functie omschrijving Wij zijn op zoek naar een Medior PHP / Laravel Developer voor een IT-consultancy in de omgeving van Hoofddorp! Ben jij op zoek naar een leuke nieuwe uitdaging binnen een veelzijdige werkomgeving? Lees dan snel verder! Binnen dit bedrijf werk je in een ontwikkelteam, waarin je zeer betrokken bent en meedenkt over softwareoplossingen. Binnen dit Team hou je je bezig met het aanpassen, verbeteren en vernieuwen van de logistieke oplossingen. Je zult je bezig houden met de volgende werkzaamheden: Je gaat aan de hand van de wensen van klanten software ontwikkelen; Je bent bij het gehele proces betrokken;

Bekijk vacature »

PHP Laravel Ontwikkelaar

Functie omschrijving Weet jij alles over Laravel en krijg je energie van het developen van software hiermee? Laat het weten want wij zoeken een PHP/Laravel developer in regio 's-Hertogenbosch voor klein bedrijf welke softwareoplossingen maakt voor hun klanten. Jouw taken hierbij: Softwareapplicaties ontwikkelen en verder optimaliseren in veel diverse projecten op basis van Agile/Scrum. Documentatie schrijven over applicaties. Uitleg geven over software en applicaties Klantcontact hebben over bestaande applicaties. Techstack: PHP, Laravel, HTML, CSS, Javascript. Bedrijfsprofiel Deze organisatie zit in de regio van 's-Hertogenbosch en is een klein bedrijf. Er werken circa 15 medewerkers, verdeeld in meerdere teams, zoals back-end

Bekijk vacature »

Creatieve Front-end developer gezocht!

Functie Het front-end team bestaat momenteel uit 4 collega’s en is hard aan het groeien! Samen leveren jullie een essentiële bijdrage aan de applicaties die ze voor hun klanten realiseren. Je werkt in het front-end team samen met de back-end teams en product owners om te zorgen dat de applicaties een fijne gebruikerservaring opleveren. Jouw expertise zorgt ervoor dat de juiste keuzes gemaakt worden qua techniek en ontwerp, van back-end tot aan gebruiker. In samenspraak met je team bepalen jullie de beste keuze voor techniek. Ook is er altijd ruimte om nieuwe technieken te ontdekken. Eisen • Je hebt gedegen

Bekijk vacature »

SQL database developer

Functie omschrijving Voor een software bedrijf in omgeving Breda zijn wij op zoek naar een SQL database ontwikkelaar. Dit bedrijf bouwt applicaties om processen in distributiecentra te optimaliseren. Ter uitbreiding van het huidige team developers zijn wij op zoek naar een SQL database ontwikkelaar. De klanten van dit groeiende bedrijf zitten door heel Europa en jouw werkzaamheden zullen er als volgt uitzien: Het samenstellen van de software op basis van de input vanuit de klant (T-SQL & C#.NET). Het bezoeken van klanten om de processen en mogelijkheden in kaart te brengen. Het ontwerpen van databases met T-SQL als programmeer laag.

Bekijk vacature »

Mendix Consultant / Developer

Dit ga je doen Het in kaart brengen en analyseren van de functionele wensen van de klant rondom Mendix applicaties; Het fungeren als sparringpartner voor de (interne) klanten; Het opstellen van requirements en het vertalen hiervan naar technische mogelijkheden; Het opstellen van user stories; Het bouwen van de Mendix applicaties in samenwerking met jouw team of zelfstandig; Het testen van op te leveren software en het zorg dragen voor de implementatie; Trainen van gebruikers in het gebruik van de applicatie; Werken in een Agile omgeving. Hier ga je werken De organisatie begeeft zich in de retail branche en focust zich

Bekijk vacature »

Intern - Junior PHP ontwikkelaar in fris en jong t

Bedrijfsomschrijving Werk jij graag een in fris, flexibel en jong team? Bij ons ben jij vrij om te bepalen waar jij het liefst werkt en op de vrijdag komen wij gezellig bij elkaar op kantoor. Flexibiliteit en vrijheid zijn bij ons de norm en dat geeft jou de ruimte en energie om het beste uit jezelf te halen! Ons team bestaat uit vijf enthousiaste collega's die jou graag ondersteunen in zowel je persoonlijke als professionele ontwikkeling. Met twee ervaren Senior Developers als mentoren ben jij in goede handen. Wij zien onszelf als een vriendengroep die gezamenlijk werken aan iets moois

Bekijk vacature »

Software Developer

Dit ga je doen Ontwikkelen aan de software dat beschikbaar is op de substations; Ontwikkelen in C++, C, Python en JavaScript. Daarnaast op een Embedded Linux omgeving, opgebouwd met containers en DevOps; Meewerken aan cyber security (OWASP); Uitvoeren/bouwen van geautomatiseerde testen in samenwerking met de Quality Specialist; Vertalen van wensen van de klanten/business naar werkbare/duurzame oplossingen. Hier ga je werken Als Software Ontwikkelaar kom je te werken bij een organisatie gericht op de (internationale) energiemarkt, waar wordt gewerkt voor het verwerven en verwerken van realtime, high quality data. Er wordt gewerkt vanuit het hart van de substations en direct voor

Bekijk vacature »

Medior/senior front end developer React Sportsoftw

Functie Voor deze functie ben ik op zoek naar een enthousiaste front end developer die communicatief vaardig is. Jij wordt onderdeel van een enthousiast jong team dat werkt aan grote websites. Binnen jouw rol ben jij diegene die de vertaling maakt van design naar functionele code en zorg jij voor goede experience op meerdere platformen. Dit doe je natuurlijk door gebruik te maken van onze stack; Javascript, HTML, CSS en React. Daarnaast wordt er gebruik gemaakt van Webcomponents en verschillende authenticatie tools. Doordat er hier gestreefd wordt naar de beste gebruikerservaringen, wordt het product constant doorontwikkeld. Hierdoor blijven ze voor

Bekijk vacature »

.NET Developer

Functie omschrijving .NET developer met ervaring gezocht! Voor een softwarebedrijf in de regio Veenendaal zijn wij op zoek naar een .NET developer met een aantal jaar ervaring. Jij bent zowel zelfstandig als in teamverband verantwoordelijk voor het ontwikkelen en verbeteren van bestaande producten. Verder ben je bezig met nieuwbouw van websites, webapplicaties en mobiele applicaties die zowel intern als extern gebruikt worden. Je werkt hierbij nauw samen met andere developer, productmanagers en productspecialisten om zo mooie producten te creëren. Bedrijfsprofiel De organisatie waar je voor gaat werken is een snelgroeiende softwareleverancier en allround dienstverlener. Deze organisatie heeft zowel klanten die

Bekijk vacature »

Junior/Medior Front-end developer

Functie Als Front-end developer werk je intensief samen met 1 van de UX-designers en denk je mee over de gebruiksvriendelijkheid en design van onze web- en mobile apps. Je bent betrokken bij sessies met gebruikers om designs te valideren en usability van de app-in-wording te testen. Vervolgens gebruik je dit om samen met je team waarin ook back-end (.NET) developers zitten, te zorgen voor de realisatie van de best mogelijke apps voor studenten en docenten. Eisen • Je hebt een hands-on development en coding mind-set en werkt graag aan een high quality code base welke je consequent onderhouden kan worden

Bekijk vacature »

Implementatie specialist

Standplaats: Honselersdijk Aantal uren: 32 – 40 uur Opleidingsniveau: HBO werk- en denkniveau Ben jij de implementatie expert die onze klanten helpt bij het integreren van de Greencommerce software? Ben jij daarnaast communicatief sterk, denk jij graag in verbeteringen en heb je ervaring met ICT? Lees dan snel verder! Bedrijfsinformatie Jem-id is een grote speler op het gebied van software ontwikkeling. Zo zijn wij continu bezig met het ontwikkelen van de meest innovatieve software voor de AGF- en sierteeltsector. We creëren oplossingen die er toe doen en verbinden klanten niet alleen op technisch vlak, maar zoeken ook de verbinding in

Bekijk vacature »

Junior Low-code ontwikkelaar gezocht omgeving Arnh

Bedrijfsomschrijving Wij zijn een dynamisch IT-bedrijf dat zich richt op het stroomlijnen van bedrijfsprocessen en het creëren van ondersteunende applicaties. Onze kracht ligt in het combineren van zakelijk inzicht met IT-expertise via gestroomlijnde procesontwerpen en wendbare applicatieontwikkeling met behulp van Low-code technologieën. Als jonge professional krijg je de kans om samen te werken met een team van 15 deskundige collega's, verspreid over nationale en internationale locaties. We bieden je een leerzame omgeving waar je je vaardigheden kunt ontwikkelen en groeien in je rol als Low-code ontwikkelaar. Word jij onze nieuwe Junior Low-code Ontwikkelaar (OutSystems)? Versterk ons team en draag bij

Bekijk vacature »

.NET developer

Functie Voor jou als junior .NET ontwikkelaar staat er een flinke uitdaging klaar bij dit bedrijf waar jij veel van kan gaan leren. Zo willen zij een flinke uitbreiding doen op het webbased gedeelte dat zij nu hebben en willen zij het standaard deel gaan moderniseren. Jouw team is dan ook op zoek naar een junior .NET ontwikkelaar die het leuk vindt om op basis van research en development aan de slag te gaan. Jouw mening telt mee als het gaat om hoe en met wat deze applicaties gebouwd en herschreven gaan worden. Jouw functie bij dit bedrijf gaat dan

Bekijk vacature »
Bas  van de Steeg

Bas van de Steeg

12/01/2012 16:46:25
Quote Anchor link
Eey mensen,

Ik heb de layout van mijn site nu eindelijk bijna af.
Maar voordat ik de laatste details kan bijwerken.
Wil graag even jullie mening over de layout.
Vandesteeg.org

Oh trouwens niet op tekst letten, gaat even om de layout en wat er extra kan.
Ik weet ook dat ik tabellen heb gebruikt, dit is fout maar dat moet ik nog oplossen.

Gr,Bas
 
PHP hulp

PHP hulp

15/05/2024 09:15:52
 
- Pepijn  -

- Pepijn -

12/01/2012 16:52:31
Quote Anchor link
Leuk gemaakt maar.
Hij linkt me door naar : http://86.87.194.161:90/
 
Bas  van de Steeg

Bas van de Steeg

12/01/2012 16:55:51
Quote Anchor link
Ja komt omdat ik op eigen pc host en ik nog host ga kopen :)
Maar die koop ik zodra af is.
 
- Pepijn  -

- Pepijn -

12/01/2012 16:57:41
Quote Anchor link
Maar je hebt al .org toch
 
Jordy -

Jordy -

12/01/2012 17:01:31
Quote Anchor link
Login|Registreer gedeelte is geweldig gedaan, klasse daarvoor!

Persoonlijk vind ik de website wat saai, je krijgt niet het gevoel te blijven. Ik denk dat je dat op de volgende manieren kunt aanpassen:
- Lettertype in een andere kleur of lettertype, dit is erg standaard
- Meer kleurgebruik (bv in achtergrond), niet uitsluitend wit met grijs. Maak bijvoorbeeld bovenin neon licht, ik noem maar wat.
- Gebruik wat afbeeldingen, bv naast het Forum een icoontje daarvan.
 
Bas  van de Steeg

Bas van de Steeg

12/01/2012 17:08:16
Quote Anchor link
@Jordy
Bedankt voor je tips ik zal even gaan googlen voor leuk lettertype en wat moeie kleurtjes. En zal het zo snel mogelijk editen,
 
TJVB tvb

TJVB tvb

12/01/2012 17:08:18
Quote Anchor link
- Waarom is: Site Created And Hosted By : Bas v/d Steeg in het Engels terwijl de rest in het Nederlands is?

-Welkom gast is een link die niets doet, komt daar iets achter of moet die link weg?

-Hij mag van mij iets breeder. Ook op 1024*768 hou je best veel ruimte over aan de zijkanten (is wel smaak)

-De kleuren zijn mooi rustig met er mooi uitspringende koppen

-Laat de lees meer linkes naar dezelfde urls wijzen als je menu

-Login gedeelte is leuk (heb je een test account)
 
Bas  van de Steeg

Bas van de Steeg

12/01/2012 17:10:03
Quote Anchor link
TJVB tvb op 12/01/2012 17:08:18:
- Waarom is: Site Created And Hosted By : Bas v/d Steeg in het Engels terwijl de rest in het Nederlands is?

-Welkom gast is een link die niets doet, komt daar iets achter of moet die link weg?

-Hij mag van mij iets breeder. Ook op 1024*768 hou je best veel ruimte over aan de zijkanten (is wel smaak)

-De kleuren zijn mooi rustig met er mooi uitspringende koppen

-Laat de lees meer linkes naar dezelfde urls wijzen als je menu

-Login gedeelte is leuk (heb je een test account)

Test account heb ik inderdaad.
Username:basvandesteeg
Ww:2fdf24
Die lees meer links gaan naar zelfde url,s als in menu.
En dat gedeelete met welkom,gast werkt alleen als je ingelogt bent dan ga je naar profiel pagina.
Maar bedankt voor je reactie en ik zal eventjes kijken naar breedte.
Gewijzigd op 13/01/2012 12:36:17 door Bas van de Steeg
 
Wouter J

Wouter J

12/01/2012 17:34:58
Quote Anchor link
.
Gewijzigd op 12/01/2012 19:17:50 door Wouter J
 
Obelix Idefix

Obelix Idefix

12/01/2012 17:36:29
Quote Anchor link
Pepijn --- op 12/01/2012 16:57:41:
Maar je hebt al .org toch


Ja, en? Je kunt een domeinnaam registreren, zonder dat daar webruimte bij geleverd wordt.
 
Bas  van de Steeg

Bas van de Steeg

12/01/2012 17:41:08
Quote Anchor link
Obelix en Idefix op 12/01/2012 17:36:29:
Pepijn --- op 12/01/2012 16:57:41:
Maar je hebt al .org toch


Ja, en? Je kunt een domeinnaam registreren, zonder dat daar webruimte bij geleverd wordt.


Dat kan helaas wel,

@Wouter

Bedankt voor je reactie ik ga het allemaal even stap voor stap doornemen.
 
Bas IJzelendoorn

Bas IJzelendoorn

12/01/2012 17:58:10
Quote Anchor link
Heb je de afbeeldingen in je content zelf gemaakt?

Edit:

Ik mis algemene voorwaarden, een disclaimer en een privacy statement. Zeker bij een website, waarbij je je moet registreren.
Gewijzigd op 12/01/2012 18:01:04 door Bas IJzelendoorn
 
Bas  van de Steeg

Bas van de Steeg

12/01/2012 18:10:13
Quote Anchor link
@Bas
Nee afbeeldingen niet zelf gemaakt. Maar heb toestemming,

Bedankt, wist dat er iets ontbrak :)
Ik ga het allemaal eventjes bijwerken.
 
Bas IJzelendoorn

Bas IJzelendoorn

12/01/2012 18:16:59
Quote Anchor link
Bas van de Steeg op 12/01/2012 18:10:13:
@Bas
Nee afbeeldingen niet zelf gemaakt. Maar heb toestemming,


Van wie?

http://www.ideniz.nl/contact.php
http://www.eskate.nl/nieuws.html
http://www.samsunggalaxynexus.net/305/galaxy-nexus-forum-staat-online/

Er is namelijk 1 auteur van deze afbeeldingen (Coramax op Shutterstock.com) En ik geloof niet dat jij toestemming hebt.

Link shutterstock.com
 
Bas  van de Steeg

Bas van de Steeg

12/01/2012 18:25:02
Quote Anchor link
Bas IJzelendoorn op 12/01/2012 18:16:59:
Bas van de Steeg op 12/01/2012 18:10:13:
@Bas
Nee afbeeldingen niet zelf gemaakt. Maar heb toestemming,


Van wie?

http://www.ideniz.nl/contact.php
http://www.eskate.nl/nieuws.html


http://www.samsunggalaxynexus.net/305/galaxy-nexus-forum-staat-online/

Er is namelijk 1 auteur van deze afbeeldingen (Coramax op Shutterstock.com) En ik geloof niet dat jij toestemming hebt.

Link shutterstock.com


Oh ik had toestemming gevraagt bij de site waar ik hem vond.
Maar Link shutterstock.com
mag je toch gewoon kopieren?

Dit staat er namelijk bovenaan de site
"royalty-free stock photos, illustrations, and vectors"
Gewijzigd op 12/01/2012 18:26:55 door Bas van de Steeg
 
Bas IJzelendoorn

Bas IJzelendoorn

12/01/2012 18:41:25
Quote Anchor link
Klik bovenin bij shutterstock even op ´zich abonneren´, zeker ook niet afgevraagd waarom er bij shutterstock als je op de plaatjes klikt een watermerkt naar voren komt?

Ik lees net in een andere topic dat je ook al een een template van freewebtemplates.com hebt gebruikt en laten reviewen hier. Ik zeg niet dat het zo is, maar als je divjes gebruikt gebruik je geen tables. Dat is wat jij in je code wel continu doet. Ik heb sterk me twijfels of deze template wel van jou is. Dat moet je zelf weten maakt mij ook niet uit.

Wat ik je wel wil meegeven is dat kopiëren van een website illegaal is dit geldt voor: Afbeeldingen, Teksten, Broncode, video's, geluidsopname en lay-out. Jij gaat neem ik aan ook geen boek overtypen en uiteindelijk op de markt brengen onder jou naam. Heb ik gemaakt! Het is verboden, illegaal en strafbaar. In Nederland mag de auteur jou gewoon een plagiaat claim sturen en die kan variëren van de oorspronkelijk verkoopprijs tot aan duizenden euro's. Dat wil je gewoon weg niet riskeren! Ben je onder de 18 jaar mogen jou ouders dit gaan ophoesten. Ben je student, is het aannemelijk dat je dat geld niet hebt. Woon je op jezelf heb je het geld waarschijnlijk ook niet even bij de hand.

TIP: Gebruik nooit het werk van iemand anders. Ook niet als het er net even anders uitziet. Het levert enkel gedonder op en je pronkt met iemand zijn werk terwijl het niet van jou is. Voor nu zou ik als ik jou was het snel van je website afhalen en er iets plaatsen wat wel van jou is. Pas dan kunnen we jou werk reviewen en weet je ook wat bijvoorbeeld inline CSS is.

Verder: Het is prima als iemand je toestemming geeft voor het gebruik van een afbeelding, maar vraag wel of hij/zij de auteur is. Of controleer als je het materiaal ergens vandaan haalt of het open-source is of welke licentie er bij hoort.
 
Arjan -

Arjan -

12/01/2012 18:58:44
Quote Anchor link
Mooie site, maar toch een vraag: Heb je wel eens van interpunctie gehoord? Zo ja, dan is het wel handig dit toe te passen in de tekst...

Edit: Ik zie dat je alleen op de homepagina geen interpunctie gebruikt.
Gewijzigd op 12/01/2012 18:59:30 door Arjan -
 
Jens erd

Jens erd

12/01/2012 19:01:45
Quote Anchor link
Als ik de broncode is doorzoek dan blijkt dat het inlogscherm aan de bovenkant in ieder geval niet zelf gemaakt is: klik. Verder vond ik na het indrukken van de broncode in google een link naar een topic op phphulp, klik waar geheel toevallig dezelfde broncode besproken wordt. Code = gejat dus, als ik het zo mag formuleren.

Kan de ts dat verklaren, of kan het topic nu al (weer) dicht?

Edit: Link voor nog wat extra "bewijs".
Gewijzigd op 12/01/2012 19:03:54 door Jens erd
 
- SanThe -

- SanThe -

12/01/2012 19:14:37
Quote Anchor link
Bas van de Steeg op 12/01/2012 17:41:08:
Obelix en Idefix op 12/01/2012 17:36:29:
Pepijn --- op 12/01/2012 16:57:41:
Maar je hebt al .org toch


Ja, en? Je kunt een domeinnaam registreren, zonder dat daar webruimte bij geleverd wordt.


Dat kan helaas wel,


Hoezo helaas? Als je ergens een auto koopt, ben je toch ook niet verplicht om daar te tanken.

Quote:
Lees hieronder snel het laatste nieuws .....

Deze regel loopt helemaal door naar rechts en zorgt voor een behoorlijke scrollbalk.

Quote:
... zig met het scriptenLees Meer...

Mag best een spatie vóór 'Lees Meer...'.

Quote:
Naja op deze site ...

'Naja' ????
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.