Vanuit SEO optiek

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Junior .NET developer

Functie Wij zijn bezig met het ontwikkelen van een nieuw product en wij hebben jouw hulp hierbij nodig! Als junior .NET ontwikkelaar krijg jij de kans om samen met ons deze nieuwe uitdaging aan te gaan! Momenteel bestaat ons team uit drie interim Software Engineers. Twee hiervan zijn zeer ervaren .NET specialisten die inmiddels hun strepen in dit vakgebied al hebben behaald. Ook hebben wij een junior als onderdeel van ons team die zich op dit moment nog bezig houdt met de Front-end (Angular/TypeScript), maar zich nu ook meer gaat verdiepen in de backend. Wij willen ons team graag verder

Bekijk vacature »

Junior PHP Developer

Functieomschrijving Junior PHP Developer gezocht! Voor een opdrachtgever in de regio Gelderland zijn wij op zoek naar een Junior PHP Developer die onderdeel gaat worden van het ontwikkelingsteam van deze organisatie. In deze functie ga jij aan de slag met het schrijven van software voor de aansturing van en het managen van windparken en bijbehorende onderdelen. Hiernaast ga jij je bezighouden met het ontwikkelen, testen en onderhouden van diverse webapplicaties. Het team waarin je komt te werken bestaat uit 3 developers, hierdoor krijg je veel verantwoordelijkheid en de kans om jezelf verder te ontwikkelen. Er wordt echter wel van je

Bekijk vacature »

Medior Java developer (fullstack)

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »

PHP developer

Functie omschrijving Voor een klein bedrijf in de buurt van Nieuwegein zijn wij per direct op zoek naar een talentvolle PHP developer. Er wordt veel ruimte geboden voor eigen initiateven, waardoor je een mooie stempel kan drukken op jouw eigen werkzaamheden (zowel operationeel als strategisch). Het bedrijf heeft middels externe programmeurs een multimedia platform ontwikkeld, maar willen geleidelijk de ontwikkeling naar binnen halen. Om die reden zoeken zij een communicatieve interne PHP developer die graag meebouwt aan het succesvolle product. Je gaat de volgende werkzaamheden verrichten: Platform beheren en programmeren (PHP, MySQL, JQuery, Javascript, XML & HTML); Communicatie en aansturing

Bekijk vacature »

C++ Ontwikkelaar

Functieomschrijving Ben jij als software ontwikkelaar toe aan een nieuwe uitdaging? Dan zoeken wij jou! Voor het maken van de procesbesturingssoftware gebruiken onze projectteams een in C++ en C# geschreven tool. Dit is een gedistribueerd object framework wat alle kernfuncties biedt voor een procesautomatisering. Verder zullen jouw werkzaamheden o.a. bestaan uit: Ontwerpen, programmeren en testen van product aanpassingen; Analyseren van vragen en wensen van gebruikers en deze vertalen naar een functioneel ontwerp; Inzichtelijk maken van voortgang omtrent softwarewerkzaamheden, o.a. door middel van SCRUM; Continu toetsen van het effect van nieuwe releases op andere tools en processen; Implementeren van nieuwe product

Bekijk vacature »

Low-Code Expert/Developer: Power Platform Speciali

Bedrijfsomschrijving Als Low-Code Expert/Developer bij ons innovatieve bedrijf, neem je een cruciale rol op je in de creatie, ondersteuning en implementatie van diverse oplossingen met behulp van het veelzijdige Power Platform. Dit platform omvat Power Apps, Power BI, Power Automate, Power Virtual Agent en Azure Logic Apps. Het Power Platform biedt je de mogelijkheid om klanten te voorzien van naadloze integraties door op maat gemaakte oplossingen te creëren die compatibel zijn met (bijna) alle bestaande software-infrastructuren. Dankzij het uitgebreide scala aan toepassingen, krijg je de kans om als architect en projectleider van je eigen oplossing te fungeren. Dompel jezelf onder

Bekijk vacature »

Traineeship Java Developer

Functie Wat ga je doen als Java Developer? Jij start via ons bij deze opdrachtgever als Trainee Java ontwikkelaar, tijdens het traineeship ga je in 1 jaar van de basis naar professioneel Java ontwikkelaar. Je start samen met een groep trainees, volgt de aangeboden cursussen en gaat aan de slag bij één van onze opdrachtgevers. Na een aantal maanden volgt de volgende opdracht. Door de groei in jouw rol kom je op steeds complexere opdrachten terecht. Veel afwisseling dus. Collega’s met ervaring helpen je bij deze groei en samen met jouw coach ga je een persoonlijke leerplan opzetten om jou

Bekijk vacature »

Developer

Functie omschrijving Gaat jouw hart sneller kloppen van software developen in C#.NET? Voor een softwarebedrijf in regio Den Bosch zijn wij op zoek naar een C# programmeur. Lees snel verder! Wat ga je doen? Je gaat werken met C# en ASP.NET MVC Framework om onder meer webapplicaties, webshops en websites te ontwikkelen. Je optimaliseert de bestaande software en helpt mee aan het automatiseren van bedrijfsprocessen. Je gaat samen met je collega's de juiste oplossing op basis van de wensen van de klanten uitwerken tot een mooi product. Bedrijfsprofiel Het ontwikkelen van softwareoplossingen en kantoorautomatiseringen is waar dit bedrijf voor staat.

Bekijk vacature »

Front-end developer

Functie Jij komt te werken in een team van 5 developers. het product is continue in beweging. Nieuwe en bestaande klanten vragen om vaak nieuwe features. Hierin ben jij zeer belangrijk om te zorgen dat de functionaliteiten goed opgezet worden op technisch vlak. Designs krijg je aangeleverd van een externe partij zodat jij je primair kan focussen op de techniek! Je hebt daarbij alle vrijheid om je eigen creativiteit toe te passen en mee te denken over de gebruikte technieken. Het gezamenlijke doel is een product dat functioneel zeer gebruiksvriendelijk is en het bedrijfsproces van de gebruikers versneld en kwalitatief

Bekijk vacature »

.Net Front-end Ontwikkelaar

Wij zoeken een .Net Front-end Ontwikkelaar! Omschrijving Kun jij snel schakelen en ben je stressbestendig? Dan zoeken wij jou! Als .Net Front-end Ontwikkelaar help je mee aan de webapplicatie die over de hele wereld door allerlei bedrijven wordt gebruikt. Je werkt daarnaast mee aan nieuwe en verbeterde functionaliteiten en helpt met het oplossen van bugs. Over de opdrachtgever Je komt te werken in een ambitieus team dat zich blijft ontwikkelen. Dit is alle informatie die we nu kunnen delen over de werkplek. Als jij de .Net Front-end Ontwikkelaar bent voor deze job, vertellen we je snel nóg meer. Eisen Heb

Bekijk vacature »

Java/Kotlin Developer

Java/Kotlin Developer Ben jij een ervaren Java/Kotlin developer met een passie voor het automatiseren van bedrijfsprocessen? Wil je graag deelnemen aan uitdagende projecten bij aansprekende klanten? En ben je op zoek naar een professioneel, ambitieus en dynamisch bedrijf om je carrière verder te ontwikkelen? Kom dan ons team bij Ritense in Amsterdam versterken! Zo ziet de functie eruit: Als Java/Kotlin developer bij Ritense ben je verantwoordelijk voor de ontwikkeling en implementatie van applicaties die bedrijfsprocessen automatiseren, zodat onze klanten slimmer, efficiënter en klantgerichter kunnen werken. Als developer ben je in de lead en zorg je voor de correcte oplevering van

Bekijk vacature »

Developer Low-code

Dit ga je doen Low-code ontwikkeling van software voor landelijk bekende organisaties; Opleveren van mooie eindproducten, middels de Agile methodiek; Samenwerken in een team van 10 collega's; Direct contact met de eindklant over de gewenste oplossingen. Hier ga je werken Als Developer kom je te werken in de regio van Lelystad bij een organisatie die met toonaangevende klanten uit heel Nederland samen werkt. De producten en diensten van de organisatie bereiken miljoenen Nederlanders. Hierbij komt een grote hoeveelheid informatie kijken en deze moet discreet en veilig verwerkt worden. De processen die hierbij horen worden door het IT team vormgegeven. De

Bekijk vacature »

Full Stack Developer

Dit ga je doen Ontwikkelen van Product Informatie Management (PIM) systemen; Werken aan zowel grotere als kleine projecten voor toonaangevende klanten binnen o.a. de retail; Verantwoordelijk voor de front-end werkzaamheden; Naast de front-end werk je ook aan de backend. Hier ga je werken Als Full Stack Developer komt je te werken binnen een vooruitstrevende organisatie die Product Informatie Management (PIM) systemen levert aan hun klanten. Hun klanten zijn toonaangevende bedrijven binnen o.a. de retail. De organisatie zit gevestigd in regio Zwolle en bestaat uit zo'n 35 medewerkers, waarvan 30 IT. Je komt te werken binnen één van de zelfsturende development

Bekijk vacature »

Database Developer

Functieomschrijving Heb jij ongeveer 3 jaar ervaring als Database Developer met MS SQL of een vergelijkbare database? Wil jij werken voor een gewaardeerde werkgever in regio Tilburg waar jij de tijd en ruimte krijgt jezelf te ontwikkelen? Lees dan snel verder! Hoe ziet jouw takenpakket eruit? Je houdt je bezig met het creëren en bouwen van MS SQL server databases; Je gaat projecten vanaf het begin tot het eind begeleiden. Je sluit aan bij meetings met klanten om hun processen in kaart te brengen. Vervolgens voer jij het project uit en zorgt dat dit zo goed mogelijk verloopt; Je werkt

Bekijk vacature »

PHP Developer

Functieomschrijving Vanuit het hoofdkantoor in omgeving Roosendaal, ontwikkel je als PHP Developer niet alleen webapplicaties, maar ben je verder ook gefocust op het continu inspelen op nieuwe trends en ontwikkelingen m.b.t software development. Naast het bouwen van webapplicaties, ontwikkelen zij ook webshops en websites voor gave opdrachtgevers! Wat ga je doen? Het schrijven van schone en efficiënte codes volgens het Symfony framework; Het ontwerpen en implementeren van webapplicaties met het Symfony-framework; Onderhouden en updaten van bestaande applicaties die zijn gebouwd met het Symfony framework; Het testen van ontwikkelde applicaties om te zorgen dat ze goed functioneren en voldoen aan de

Bekijk vacature »

Pagina: 1 2 volgende »

Rover ---

Rover ---

12/08/2011 15:38:48
Quote Anchor link
Wat is vanuit SEO optiek het best om te doen, en waarom:

www.voorbeeld.nl/winkel
www.winkel.voorbeeld.nl

Hoe word je het best gevonden door google?
 
PHP hulp

PHP hulp

29/04/2024 10:08:57
 
Ozzie PHP

Ozzie PHP

12/08/2011 16:03:24
Quote Anchor link
Wat zou er op de plaats moeten staan van "winkel"? De naam van een winkel ofzo?
En wat op de plaats van "voorbeeld"?
 
Rover ---

Rover ---

12/08/2011 16:11:30
Quote Anchor link
Kijk mocht ik een webshop willen openen, is het dan beter om het achter de standaard url te zetten door middel van een slash en dan bijvoorbeeld winkel (net als bijvoorbeeld www.voorbeeld.nl/forum etc.) of is het handiger om het tweede voorbeeld toe te passen?
Verschilt het iets voor het optimaliseren voor google?
 
Ozzie PHP

Ozzie PHP

12/08/2011 16:21:14
Quote Anchor link
Ik denk dat dit beter is: www.voorbeeld.nl/winkel


Volgens mij wordt dit www.winkel.voorbeeld.nl als een subdomein gezien.
 

12/08/2011 17:17:02
Quote Anchor link
Ik heb ook nog even een vraag over SEO. Wat is beter:

http://voorbeeld.nl/login/forgot

of

http://voorbeeld.nl/inloggen/wachtwoord-vergeten
 
PHP Scripter

PHP Scripter

12/08/2011 17:26:19
Quote Anchor link
Als je een Nederlandstalige website hebt is optie 2 natuurlijk mooier. Maar als je meerdere talen gebruikt is optie 1 beter. Je kunt er ook voor kiezen om bij elke taal unieke URL's te maken.
 

12/08/2011 17:27:28
Quote Anchor link
Oke, maar ik maar gebruik van Zend Framework. Dan word het wel weer lelijk:

InloggenController.php
 
Mar cel

Mar cel

12/08/2011 17:45:17
Quote Anchor link
@Allard. In CakePHP los je dat op met routing. Dus /inloggen/wachtwoord-vergeten is gelinkt aan users_controller.php function password_forgot oid. Dit moet in Zend ook kunnen (zelf geen ervaring met Zend). Kijk hier eens naar.
Gewijzigd op 12/08/2011 17:55:25 door Mar cel
 
Rover ---

Rover ---

12/08/2011 17:50:10
Quote Anchor link
Maar zijn er verder nog verschillen qua vindbaarheid in het geval van mijn voorbeeld?
 
Mar cel

Mar cel

12/08/2011 17:54:57
 
Ozzie PHP

Ozzie PHP

12/08/2011 17:55:35
Quote Anchor link
Mar cel op 12/08/2011 17:45:17:
@Allard. In CakePHP los je dat op met routing. Dus /inloggen/wachtwoord-vergeten is gelinkt aan login_controller.php function password_forgot oid. Dit moet in Zend ook kunnen (zelf geen ervaring met Zend). Kijk hier eens naar.

In Zend Framework gebruik je ook routes.



Toevoeging op 12/08/2011 17:56:16:

Rover --- op 12/08/2011 17:50:10:
Maar zijn er verder nog verschillen qua vindbaarheid in het geval van mijn voorbeeld?

Ik denk het niet... het hangt ook niet alleen maar van je url af hoe goed je vindbaar bent.
 

12/08/2011 18:00:34
Quote Anchor link
Oke, ik zal zo even wat meer op zoeken over routing. Heeft iemand misschien een goede tutorial?
 
Ozzie PHP

Ozzie PHP

12/08/2011 18:11:36
 

12/08/2011 19:08:12
Quote Anchor link
Bedankt. Maar als ik voor al mijn pagina's een nieuwe route moet aanmaken. Is dat niet een beetje overbodig? Is er geen betere manier? Misschien routes ophalen uit een bestand? Anders word mijn Bootstrap wel heel vol...
 
Ozzie PHP

Ozzie PHP

12/08/2011 19:24:57
Quote Anchor link
Uit bestand of database... maakt niet uit toch?
 
Kees Schepers

kees Schepers

12/08/2011 20:27:08
Quote Anchor link
Je kunt routes op basis van regexen maken, en inderdaad wellicht genereren vanuit de database en met Zend_Translate de url's meertalig maken :) Dat is de beste oplossing.
 
Jack Sierkstra

Jack Sierkstra

13/08/2011 08:06:36
Quote Anchor link
Als ik jou was, zou ik het gewoon bij Engelse benamingen houden.
 

13/08/2011 10:22:03
Quote Anchor link
Waarom? Het is wel handiger met de Controllers en Actions. Maar het is voor een Nederlandse website wel mooier. Toch kwam ik een website tegen die het helemaal (verkeerd) doet, mijndomein.nl. Alles in het Engels...
 
Jack Sierkstra

Jack Sierkstra

13/08/2011 11:23:26
Quote Anchor link
Waarom verkeerd? Dat is gewoon een keuze die je maakt. Ik snap ook niet echt waarom dit van belang is.. Jij gaat toch een website maken waarop jij moet weten wat alles doet? Gebruik gewoon voor hetgeen wat je controller doet, de meest geschikte omschrijving. Zo kan je later (als je er een tijd niet naar gekeken heb) het ook zo weer oppakken, omdat alles duidelijk is.
 
Niels K

Niels K

13/08/2011 11:59:43
Quote Anchor link
Natuurlijk niet voor elke actie een subdomein aanmaken.. Daar wordt je website traag van en je host vind dat ook helemaal niet leuk.

Over meertalig:

Moeten de talen op één site staan of heb je voor elke andere taal een apart domein?

Quote:
Dat is de beste oplossing.

Daar ben ik het niet mee eens, dat licht dus aan de bovenstaande vraag..
Gewijzigd op 13/08/2011 12:13:45 door Niels K
 

13/08/2011 12:19:46
Quote Anchor link
Voor mij is het niet meertalig. Ik gebruik gewoon Zend Framework met Engelse Controllers en Actions. Alleen is dat vanuit SEO optiek net echt netjes voor mijn URL's. Mijn website is alleen in Nederland bereikbaar. Wat kan ik dan het beste doen? Meegaan met SEO, of niet?
 

Pagina: 1 2 volgende »



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.