Variabelen in wml

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Woffer

woffer

10/06/2005 13:40:00
Quote Anchor link
Ik zou graag een klein formuliertje met wml maken om via de gsm iets op m'n site te kunnen veranderen.
Maar ik slaag er maar niet in om mijn variabelen van de input in een volgende pagina weer te geven.

Ziehier de code die ik gebruik:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
<?
header("Content-type: text/vnd.wap.wml");
echo "<?xml version=\"1.0\"?>\n";
echo "<!DOCTYPE wml PUBLIC \"-//WAPFORUM//DTD WML 1.1//EN\"" .
        " \"http://www.wapforum.org/DTD/wml_1.1.xml\">\n";
?>



<wml>
<card id="card1" title="Example 1">
<p>


<!-- Read login and password from user. -->
<p>Login: <input name="login"/></p>

<!-- Submit button sends data to server. -->
<do type="accept" label="Submit">
<go href="#correct" method="post">
<postfield name="login" value="$(login)"/>
</go>


</do>
</p>

</card>
<card id="correct">
<p>Hallo $login , welkom op de wap-site.
</p>

</card>

</wml>


Als ik op submit druk gaat ie inderdaad naar #correct, maar geeft ie telkens weer het volgende:

Hallo $(login) , welkom op de wap-site.

Dus hij kan de ingegeven variabele niet opvragen...
Iemand die mij kan helpen ?
 
PHP hulp

PHP hulp

21/05/2024 22:10:13
 
Marien xD

Marien xD

10/06/2005 14:52:00
Quote Anchor link
misschien omdat $login niet tussen
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<??>
staat? dus:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<? echo $login; ?>


is misschien nog een optie:
echo $_POST['login']; ?>
Gewijzigd op 10/06/2005 14:53:00 door Marien xD
 
Woffer

woffer

10/06/2005 15:27:00
Quote Anchor link
Maar ja natuurlijk !!!

Thans zou dat wat ik geschreven heb in wml normaal ook moeten werken...
Maar omdat ik toch php gebruik in mijn wml kan ik het evengoed in php doen...

Merci !
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.