Veld wel/niet weergeven

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

.net developer

Hoi! Wij zijn auto.nl en wij verkopen auto's online. je bestelt bij ons een auto net zo makkelijk als een spijkerbroek. En bevalt ie niet? Dan stuur je 'm gewoon weer terug. En dat we dat goed doen bewijst onze hoge klanttevredenheid van een 9,3. Nu maken we de volgende stap bij auto.nl. We starten met fysieke winkels. Online zoeken, offline bekijken. Maar nog altijd, geen gedoe! Gewoon eerlijk, transparant en zonder zorgen een auto kopen.. Maar om dat waar te blijven maken en nóg beter te worden, zoeken we uitbreiding van ons development team. Wat ga je precies doen?

Bekijk vacature »

.NET Developer C# VB

Samengevat: Deze werkgever is actief in software voor het matchen van vraag en aanbod van gebruikte auto-onderdelen. Ben jij een .NET Developer? Heb je ervaring met het ontwikkelen (REST) en integreren van webservices? Vaste baan: C# .NET Developer C# VB HBO €2.600 - €6.200 Wij ontwikkelen software om vraag en aanbod van onderdelen van personenauto's bij elkaar te brengen. Deze werkgever is een veelzijdige organisatie. Je werkt voor de eigen IT organisatie. Zij werken met moderne technologie en staan open voor innovatie. De branche van dit bedrijf is Automotive. Functie: Voor de vacature als .NET Developer Dordrecht HBO ga je

Bekijk vacature »

Als PHP developer bijdragen aan beter onderwijs?

Functie Momenteel zijn ze op zoek naar een PHP developer die mee gaat werken aan de (door)ontwikkeling van de producten en zo helpt aan de uitvoering van hun ontwikkelprojecten. Je komt te werken binnen hun development team bestaande uit 6 ontwikkelaars. Ze staan zowel open voor meer junior als medior/senior developers. Je kunt snel veel verantwoordelijkheid krijgen en doorgroeien binnen het bedrijf. Bovendien ben je betrokken bij het bepalen van de product roadmap en de inbreng van (nieuwe) technologieën. De applicaties waaraan je werk worden gebruikt op onderwijsinstellingen door heel Nederland. De tech-stack bestaat voornamelijk uit Laravel (PHP), Vue.js en

Bekijk vacature »

Medior Java developer (fullstack)

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »

Fasttrack learning & development voor Java dev

Wat je gaat doen: Wij zoeken enthousiaste en ambitieuze junior en medior ontwikkelaars die toe zijn aan de volgende stap in hun carrière. Wij helpen je op je pad naar senior ontwikkelaar door ons fasttrack learning en development programma. Na een kort en intensief programma ga jij aan de slag bij klanten van DPA. Daarnaast krijg je veel ruimte om je te ontwikkelen als persoon en als specialist. De eerste maand gaan we aan de slag om je certificeringen te behalen waaronder OCP (Oracle Certified Professional). Daarnaast nemen we een deepdive in Spring Boot. Ook laten we je kennismaken met

Bekijk vacature »

Junior PHP ontwikkelaar

Functie Wij hebben onlangs onze eerste collega’s aangenomen, waardoor ons development team momenteel uit 4 personen bestaat. We bouwen onze software op basis van een PHP-framework (wat op zichzelf een Symfony framework is). Qua ontwikkeling focussen wij ons op 3 focus velden; – API-ontwikkeling/ Component Creatie – Implementatie – Framework ontwikkeling; het toevoegen van nieuwe functionaliteit of interne microservices Onze senior software engineer focust zich momenteel op de laatste twee punten, maar wij komen handen te kort op het eerste veld. Daarom zijn wij op zoek naar een enthousiaste junior software engineer die graag de kneepjes van het vak wil

Bekijk vacature »

Low Code Ontwikkelaar

In het kort Als Low Code Developer werk je aan projecten bij en voor onze klanten, waarbij je voor het ontwikkelen van de oplossingen een technisch low-code platform gebruikt. Samen met het team streef je naar de beste oplossing en bepalen jullie de juiste aanpak. Je rol is divers en je bent van begin tot eind betrokken bij de ontwikkeling zowel de back-end en de front-end van de applicatie. Naast de ontwikkeling en oplevering, breng je ook advies uit aan de klant waarom bepaalde keuzes worden gemaakt. Je bent dan ook communicatief sterk en kunt je keuzes goed (inhoudelijk) onderbouwen.

Bekijk vacature »

Back end developer PHP

Functie Met een complex en uitgebreid e-commerce platform, een eigen PIM-systeem en eigen scan applicatie – krijg jij dagelijks te zien hoe jouw werk gebruikt wordt door miljoenen gebruikers. En we staan qua development pas in de startblokken, aangezien er nog meerdere projecten op de plank liggen te wachten! Ons huidige development team bestaat uit 8 programmeurs. Er wordt dagelijks gereflecteerd op geschreven code, Scrum taken en kennisdelen onderling is een must. Onze voertaal binnen ons team is Engels, dit omdat wij twee internationale collega’s hebben. Ons huidige “IT Landschap” bestaat voornamelijk uit allerlei losse onderdelen die individueel, maar ook

Bekijk vacature »

Remote - Front-end Angular developer

Functie The IT team currently consists of the IT Manager, 2 back-end developers, 1 full-stack developer, 1 designer, and a DevOps engineer. They are currently looking for an experienced Front-end developer who will work autonomously and in a disciplined manner, being the only developer working on their Front-end applications at the start. They do have the ambition to find a second developer soon, who you will then be able to supervise. You will be working on the further development of their existing UI in Angular. But also developing a mobile app. They place great value on User Experience and opt

Bekijk vacature »

Lead javascript developer Node.js React

Functie Als fullstack JavaScript developer vind jij het uitdagend om op basis van concrete klantvragen nieuwe functionaliteiten te ontwikkelen. Bij voorkeur worden deze functionaliteiten op een bepaalde manier geprogrammeerd, zodat ze door meerdere klanten te gebruiken zijn. Je hebt dus vaak te maken met abstracte vraagstukken. Om dit te kunnen realiseren sta je nauw in contact met de product owner en/of klant. Je bent niet alleen onderdeel van het development team, maar hebt ook vaak contact met de product-owner en/of klanten om daardoor inzichten te verzamelen die leiden tot productverbeteringen. • Inzichten verzamelen bij de klant en/of product owner •

Bekijk vacature »

Python Developer

Dit ga je doen Als Python Developer ben je verantwoordelijk voor: Het ontwikkelen van Stuurprogramma's in Python zodat er verbindingen kunnen worden gelegd tussen besturingssystemen en (AV) hardware; Het testen en debuggen van Stuurprorgamma's; Het communiceren met noodzakelijke partijen in gevallen waar extra technische details nodig zijn om een Stuurprogramma te ontwikkelen of problemen op te lossen; Het maken van de nodige technische documentatie (in het Engels); Het participeren in een Scrum/Agile omgeving. Hier ga je werken Deze internationale organisatie is wereldwijd een succesvol producent en leverancier van professionele AV hard- en software. Klanten gebruiken de producten o.a. voor het

Bekijk vacature »

Low Code Developer

Functie omschrijving Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging en ben jij HBO afgestudeerd in de richting van IT? Heb jij verstand van datamodellering, NO CODE Platformen en kun jij het aan om projecten te leiden? Voor een leuke opdrachtgever in omgeving Rotterdam zijn wij op zoek naar een No Code developer die zich bezig gaat houden met het optimaliseren van bedrijfsprocessen bij klanten in heel het land! Wat ga je hier zoal doen? Je gaat geen code kloppen maar bedenken hoe applicaties eruit moet komen te zien. Je gaat werken met een non code platform, je kunt denken aan

Bekijk vacature »

Software Developer

Longship.io gaat de wereld veroveren met baanbrekende software en legendarische... pizza-avonden! Lees hier de vacature van Software Developer! Bij Longship werken we met een team van 5 mensen aan software voor laadpaal operators. Longship is ontstaan in 2020 met als doel om de elektrische mobiliteitstransitie aan te jagen. We zijn nu al een wereldwijde speler doordat we continu voorop lopen in innovatie. Ons platform helpt het versneld elektrificeren van wagenparken, internationaal! Wij zijn een startup met grote ambities die we willen bereiken met een relatief klein en efficiënt team. Je krijg de kans om ontzettend veel te leren van ervaren

Bekijk vacature »

Magento2 Developer

Functie Ben jij een ontwikkelaar en wil jij een volgende stap zetten en als teamlead aan de slag? Lees dan snel verder! Voor een gewilde opdrachtgever in omgeving Delft zijn wij op zoek naar een programmeur die als meewerkend voorman aan de slag wilt gaan. Een developer die een team van twee man aan zal sturen. Jouw werkzaamheden zullen er als volgt uitzien; Ontwikkelen en ontwerpen van API's; Maatwerkoplossingen; Databeveiliging; Optimalisatie webshops; Ontwikkelen technische implementaties voor verbetering database; Aanspreekpunt voor de organisatie en verantwoordelijk voor de aansturing van externe developers. Zoek je veel uitdaging en veelzijdigheid in je werk dan

Bekijk vacature »

C#.NET Developer

Functieomschrijving We are looking for a dutch native speaker In deze uitdagende functie ga je werken als onderdeel van het development team, in de functie van C#.NET Developer, Je gaat maatwerk software bouwen voor diverse klanten. Ook optimaliseer je bestaande software en bouw je API koppelingen. Je bent vooral met back-end development bezig. Je krijgt veel vrijheid in deze functie en je krijgt de kans om mee te denken in bedrijfsprocessen. Deels thuiswerken is geen enkel probleem! Bedrijfsprofiel Deze organisatie is gevestigd in de regio van Boxtel. Het is van oorsprong een familiebedrijf, die gestart zijn met het bouwen van

Bekijk vacature »

Pagina: 1 2 volgende »

Jonathan

jonathan

09/11/2005 19:58:00
Quote Anchor link
Met java is het mogelijk om bepaalde velden afhankelijk van een eerdere keuze wel of niet weer te geven. bijv. als iemand ja klikt dan komt er een invoer veld en als iemand nee klikt dan komt er einde te staan, ik noem maar iets.
kan je dit ook met php doen? zo jah hoe?
 
PHP hulp

PHP hulp

13/05/2024 03:33:13
 
Jan Koehoorn

Jan Koehoorn

09/11/2005 20:02:00
Quote Anchor link
Dat is mogelijk, maar het zou beter kunnen met JavaScript.

edit: als ik je post teruglees, vrees ik dat je met "Java" eigenlijk "JavaScript" bedoelt?
Gewijzigd op 09/11/2005 20:02:00 door Jan Koehoorn
 
Jonathan

jonathan

09/11/2005 20:10:00
Quote Anchor link
mm ok ja met java bedoel ik java script inderdaad.

ik heb nu namelijk het volgende probleem met java script:
de "klant" heeft via radio buttons de optie ja/nee/anders
als de "klant" anders kiest dan krijgt de "klant" een textboxje waar hij dan iets kan invullen. Dit werkt prima. maar als de ik de pagina laad dan geeft hij zo ie zo het extra invoer veld weer maakt niet uit welke optie geselecteerd staat. pas na klikken op de andere verspringt hij.
Daarom dacht ik mischien is het makkelijker met php?
 
Jan Koehoorn

Jan Koehoorn

09/11/2005 20:24:00
Quote Anchor link
Je bedoelt dat hij na een pagerefresh moet onthouden of het textboxje wel of niet zichtbaar is?
 
Jonathan

jonathan

09/11/2005 20:27:00
Quote Anchor link
stel check box ja staat gechecked, ik open het formulier dan geeft hij tog eht extra veld weer dat er eigenlijk allen zou moeten staan als anders is gechecked.
en als ik nu dan bijv op nee klik dan gaat hij wel weg. maar in het begin staat hij er dus en dat wil ik niet.
is het met php dan veel lastiger? ik kon hierover niets vinden:S
 
Jan Koehoorn

Jan Koehoorn

09/11/2005 20:59:00
Quote Anchor link
Dan zou ik het zo doen:

in de CSS maak je dat extra tekstveld standaard onzichtbaar

<style>
input.optional {
display: none;
}
</style>

Ik maak het voorbeeld niet af, want ik wil eigenlijk even in je pagina kijken. Staat hij ergens online?
 
Jonathan

jonathan

09/11/2005 21:13:00
Quote Anchor link
Ik ben nog bezig met het technische gedeelte dus let niet op de opmaak! http://www.zuid-wester.nl/mailformulier.php het is een uitbreiding van een formulier van deze site
 
Woopie100

Woopie100

09/11/2005 21:14:00
Quote Anchor link
of je zet er achter hidden

<input type="hidden" name="veld">
 
Jonathan

jonathan

09/11/2005 21:16:00
Quote Anchor link
Ik ben zoals je ziet ook bezig met dat de klant de algemene voorwaarden moet goedkeuren bezig het lukt je nu niet om hem te versturen dussss.
 
Jan Koehoorn

Jan Koehoorn

09/11/2005 21:20:00
Quote Anchor link
Woopie100:
of je zet er achter hidden

<input type="hidden" name="veld">


Dat zal niet werken, want een hidden veld blijft altijd onzichtbaar.
 
Jan Koehoorn

Jan Koehoorn

09/11/2005 21:30:00
Quote Anchor link
Jonathan,

ik heb die pagina net bekeken in FireFox en daar wordt dat extra tekstboxje helemaal niet onzichtbaar, wat ik ook doe.
 
Jonathan

jonathan

09/11/2005 21:35:00
Quote Anchor link
mmm dan is java script mischien tog niet de oplossing want in I E doet hij het wel
is php lastig dan of ingewikkeld?
 
Jan Koehoorn

Jan Koehoorn

09/11/2005 21:39:00
Quote Anchor link
Jonathan,

het ligt niet aan JavaScript, het ligt aan IE. Als je wilt, maak ik een voorbeeldpagina voor je die in elke moderne browser werkt.
 
Jonathan

jonathan

09/11/2005 21:43:00
Quote Anchor link
Dat zouw helemaal geweldig zijn ;) als je tijd hebt graag!
 
Jan Koehoorn

Jan Koehoorn

09/11/2005 21:44:00
Quote Anchor link
Okee, dan ga ik dat nu doen. Geef me een half uurtje.
 
Jan Koehoorn

Jan Koehoorn

09/11/2005 22:19:00
Quote Anchor link
Hoi Jonathan,

ik heb een werkend voorbeeld voor je gemaakt:

Voorbeeldpagina: zichtbare/onzichtbare input
 
Jonathan

jonathan

09/11/2005 22:20:00
Quote Anchor link
Okeey dankje wel!!! Hier ben ik heel blij mee!!!
Ik hoop dat andere er ook wat aan hebben!!!
 
Jan Koehoorn

Jan Koehoorn

09/11/2005 22:21:00
Quote Anchor link
Graag gedaan hoor.
 
Willem Jan Z

Willem Jan Z

09/11/2005 23:37:00
Quote Anchor link
Jan, nu neemt dat tekstblokje wel de ruimte in ookal is hij onzichtbaar, met CSS kan je toch dingen ook onzichtbaar maken en geen ruimte laten innemen?
 
Jonathan

jonathan

12/11/2005 19:19:00
Quote Anchor link
het script werkt goed en het lukt me gewoon om velden te tonen en te verbergen. maar hoe krijg je voor elkaar dat de text die bij een veld hoort tegelijk wordt verdwijnt of getoont?
 

12/11/2005 20:54:00
Quote Anchor link
@Willem-jan: ja, met hidden enzo
 

Pagina: 1 2 volgende »



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.