veldnaam wordt niet aanvaard

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

PHP Software Developer

Functie omschrijving PHP Software Developer gezocht! Voor een organisatie in de regio Zeist die zich bezighoud met het verbeteren van de medicatieveiligheid zoeken wij een Software Developer. In deze functie zijn wij op zoek naar een slimme en enthousiaste Developer die interesse heeft in farmacie, logistiek en ICT. Daarnaast beschik je over een goed analytisch vermogen en ben je van nature gestructureerd en resultaatgericht. Je moet in deze functie daadkrachtig, flexibel en communicatief goed zijn. Je verantwoordelijkheden bestaan uit: Object georiënteerd programmeren; Werken in een scrumteam aan de ontwikkeling van een medicatiebewakingssysteem; Meedenken over de mogelijkheden en onmogelijkheden van projecten;

Bekijk vacature »

.NET developer

Functie Als .NET developer werk jij samen in een multidisciplinair ontwikkel team met 1-2 Senior .NET developers, twee front-end developers, Data Scientists en één UX designer. Als team werken jullie aan het ontwikkelen van een Cloud based applicatie en aan het stabieler maken van deze applicatie. Ook unit testing gaat erg belangrijk worden in jouw nieuwe functie. Samen met de Senior .NET ontwikkelaar wordt jij verantwoordelijk voor het ontwikkelen van de API. Jullie werken met veel data en incidenteel komen er ook data vraagstukken en zullen er wat queries gedraaid moeten worden. Dit betekend dat jij veel gaat werken met

Bekijk vacature »

Gezocht: Ervaren VB6 developer met C# ambitie!

Bedrijfsomschrijving Dit bedrijf is een vooraanstaande softwareleverancier die gespecialiseerd is in het ontwikkelen van software pakketten voor autoschade herstel bedrijven. De software wordt gebruikt door meer dan de helft van alle autoschade herstel bedrijven in Nederland. Het team van professionals is op zoek naar getalenteerde collega developers die hun vaardigheden willen inzetten om het bedrijf te laten groeien. Functieomschrijving Voor dit bedrijf zoek ik een ervaren VB6 / VB.NET developer met interesse om op termijn verder te gaan in C#. In deze functie ben je verantwoordelijk voor het onderhouden van de bestaande softwarepakketten. Een deel van de code is nog

Bekijk vacature »

Teamlead PHP Developer

Functieomschrijving Voor een gewaardeerde werkgever in de buurt van Middelburg zijn wij op zoek naar een gemotiveerde teamlead PHP developer met affiniteit met Symfony/Laravel. Een enthousiast persoon die het ontwikkelteam komt versterken met het aanpakken van uitdagende projecten. Ben jij op zoek naar een uitdaging waar je de tijd en ruimte krijgt jezelf te ontwikkelen en je eigen IT-team aan te sturen? Lees dan snel verder! Die ga je doen: Bijdragen aan de implementatie van aanpassingen, verbeteringen en aanvullingen in de PHP based applicaties; Ontwikkeling en beheer van de serviceportal in Symfony en de webshops in de tweede versie van

Bekijk vacature »

Java Developer bij een jonge groeiende organisatie

Bedrijfsomschrijving Vind jij het als Java developer ook zo belangrijk dat een bedrijf je de ruimte en tijd geeft voor persoonlijke ontwikkeling? Dan zit je hier helemaal goed. Deze jonge organisatie is opgericht in 2018 en is ondertussen uitgegroeid tot een club van ongeveer 30 medewerkers. Het gaat hier om een echte Java club, die vrijheid en verantwoordelijkheid erg belangrijk vinden. Het bedrijf heeft een informele sfeer en de teams zijn erg hecht met elkaar. Ze delen graag de kennis en ervaringen met anderen, maar vinden andermans mening ook zeer belangrijk. De organisatie zet zich in voor ontwikkeling en besteed

Bekijk vacature »

Junior .NET developer

Functie Wij hebben drie scrumteams. Het eerste team focust zich op het stukje hardware wat wij in huis doen. Zij maken als team o.a. gebruik van C++. De andere twee scrumteams zijn allebei bezig met data verwerking en maken hierbij in de backend gebruik van C# .NET / .NET Core. Het verschil tussen deze teams is dat één team de data verwerking doet voor de mobiele applicatie. Zij werken hierbij dus ook met Xamarin. Het andere team focust zich op de webapplicaties en maakt hierbij ook gebruik van ASP.NET MVC. Op basis van jouw ambities en kwaliteiten kijken wij samen

Bekijk vacature »

High level C++ QT Developer

Vacature details Vakgebied: Software/IT Opleiding: Senior Werklocatie: Eindhoven Vacature ID: 13486 Introductie Would you like to be involved in every aspect of software development for our exceptional products, from specification and design to testing and integration? If you're passionate about software development and eager to apply your programming skills to create customer-focused deliverables, then this is the perfect chance for you to expand your expertise. You can become a member of our Machine Control department's data-driven development team, where you'll design and build software solutions that optimize machine productivity. As a senior software design engineer, you'll participate in all phases

Bekijk vacature »

Lead developer

Functie Als lead developer wordt jij verantwoordelijk voor een van onze development teams. Samen met de Software Architect bewaak jij de kwaliteit en uitvoering van onze complexe vraagstukken. Daarnaast ben jij verantwoordelijk voor het inschatten, designen en ontwikkelen van middelgrote tot grote veranderingen in de software. Ook coördineer jij het proces rondom complexe technische vraagstukken. Verder bestaat jouw takenpakket uit het volgende: – Het aansturen van jouw development team; – Het begeleiden van Junior Software Engineers; – Het maken van technische analyses m.b.t. nieuwe aanvragen en het tijdsbestek inschatten voor de uitvoering hiervan; – Het uitvoeren van de ontwikkeling van

Bekijk vacature »

PHP Developer

Als PHP Developer bij Coolblue zorg je ervoor dat onze webshops elke dag een beetje beter zijn. Wat doe je als PHP Developer bij Coolblue? Als PHP Developer werk je met andere development teams samen om onze webshop zo optimaal mogelijk te laten werken en onze klanten blij te maken. Hoewel je een PHP Developer bent, sta je open om C# of Typescript in te zetten of te leren. Ook PHP Developer worden bij Coolblue? Lees hieronder of het bij je past. Dit vind je leuk om te doen pure PHP code schrijven. Samenwerken met de klantreiziger om onze klanten

Bekijk vacature »

C# .Net Developer

Dit ga je doen Het bouwen van Api's; Nieuwe oplossingen bouwen met C# .Net; De huidige software uitbouwen met C# .Net; Meewerken in projecten; Meedenken aan de toekomstplannen en verbeteringen; Onderdeel van het Scrum Team. Hier ga je werken Onze klant is een dienstverlenende organisatie voor diverse soorten organisaties in Nederland. Ze zijn van oorsprong een familiebedrijf en er is een open cultuur. Ze zijn vooruitstrevend op IT gebied en hebben een eigen inhouse development team van circa 11 man. Je komt hier te werken in het subteam .Net Core. Hier werken ze volgens scrum met de nieuwste technieken en

Bekijk vacature »

Lead C++ Developer

De rol van Lead C++ Developer Als Lead C++ developer bij KUBUS word je verantwoordelijk voor het implementatie design van requirements en de software architectuur van de desktop applicaties van BIMcollab, ons platform voor 3D model-validatie en issue-management bedoeld om de kwaliteit van 3D design-modellen voor gebouwen te verbeteren. Betere 3D modellen leiden tot betere gebouwen, dus zo draag je bij aan verduurzaming van de gebouwde omgeving met slimmer gebruik van materialen, minder verspilling en energie-efficiënte gebouwen. Een goede gebruikerservaring staat bij ons hoog in het vaandel; we gaan in onze ontwikkeling voor innovatie en kwaliteit. In je rol als

Bekijk vacature »

Junior .NET developer

Functie Als junior .NET developer start jij in een development team met twee ervaren software ontwikkelaars. Jouw persoonlijke ontwikkeling is voor ons erg belangrijk en jij gaat dan ook meelopen met onze Senior .NET ontwikkelaar die jou met zijn kennis en ervaring een goede begeleiding kan aanbieden. Als team zijn jullie verantwoordelijk voor het schrijven van software voor onze toonaangevende Automatiseringssystemen. Jij gaat aan de slag met de onderhoud van de kernsoftware, ondersteund de software van derden door het gebruik van onze webservices en als team zijn jullie verantwoordelijk voor het ontwikkelen van onze backend oplossingen. Wij maken op dit

Bekijk vacature »

Backend Developer Integraties API HBO REST

Samengevat: Deze werkgever is een IT-consultancy. Wil jij werken als Backend Developer Integraties? Heb jij kennis van gangbare berichtformaten? Vaste baan: Backend Developer Integraties API HBO €3.100 - €4.400 Zij bieden innovatieve oplossingen die bedrijven efficiënter en wendbaarder maken, waardoor onze klanten zich net zo snel kunnen ontwikkelen als de business van hen vraagt. Bij bij hun werk je aan onze eigen bedrijfsapplicaties. Je ontwikkelt met ons de meest nieuwe software. Wij blinken uit als het gaat om de inzet van technologie. Deze werkgever staat open voor elke nieuwe trend. Onze systemen zijn groot en ingewikkeld. Hou jij van diepgang

Bekijk vacature »

Software Developer

Longship.io gaat de wereld veroveren met baanbrekende software en legendarische... pizza-avonden! Lees hier de vacature van IT Operations Manager! Bij Longship werken we met een team van 5 mensen aan software voor laadpaal operators. Longship is ontstaan in 2020 met als doel om de elektrische mobiliteitstransitie aan te jagen. We zijn nu al een wereldwijde speler doordat we continu voorop lopen in innovatie. Ons platform helpt het versneld elektrificeren van wagenparken, internationaal! Wij zijn een startup met grote ambities die we willen bereiken met een relatief klein en efficiënt team. Je krijg de kans om ontzettend veel te leren van

Bekijk vacature »

Junior .NET developer

Functie Als junior .NET Core developer wordt jij onderdeel van ons team met drie breed ontwikkelde software engineers en een flexibele schil met zes ervaren freelancers. Jij gaat mee in de visie van onze organisatie om als IoT partner in deze branche specifieke markt “het” platform te blijven innoveren en deze ook steeds slimmer te maken. Wij hopen dan ook zeker dit in de toekomst te kunnen realiseren met bijvoorbeeld Artificial Intelligence. De architectuur van ons platform is opgemaakt uit een deel eigen protocol, een interface laag en een laag welke de protocollen van derde partijen vertaald naar het eigen

Bekijk vacature »
Berta Pappens

Berta Pappens

22/04/2023 11:23:10
Quote Anchor link
Hallo ,

Kan iemand mij zeggen waarom de volgende veldnaam "Land code"in de sql niet aanvaard wordt.
Ik weet nu dat het niet de juiste veldnaam is normaal is Land_code beter.
Maar er moet toch een oplossing zijn omdat je dit kunt aanmaken in phpadmin

Quote:

$sql = "SELECT * FROM geo_bel WHERE Land code LIKE '%" . mysqli_real_escape_string($con,$_POST['znaam']) . "%'";
$res = mysqli_query($con,$sql);


de foutmelding is op Land code , want als ik dit probeer op Land alleen is er geen foutcode en alles is dan goed.

Kan iemand helpen AUB
 
PHP hulp

PHP hulp

10/05/2024 01:55:14
 
Adoptive Solution

Adoptive Solution

22/04/2023 11:29:25
Quote Anchor link
`land code`
 
Berta Pappens

Berta Pappens

22/04/2023 11:30:51
Quote Anchor link
Bedankt ga het uitproberen
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

22/04/2023 11:38:28
Quote Anchor link
Of gewoon geen spaties gebruiken in veldnamen. En grammaticaal is het altijd nog landcode, of countrycode in het Engels.
Gewijzigd op 22/04/2023 11:39:03 door - Ariën -
 
Berta Pappens

Berta Pappens

22/04/2023 11:40:47
Quote Anchor link
Inderdaad een grote fout van mij maar is nu zo.

Toch bedankt


Toevoeging op 22/04/2023 11:48:18:

Adoptive Solution

Ik krijg geen foutmelding meer , maar toch wordt er niks gevonden.
Als ik gewoon land gebruik gaat dit goed ... Waarom???
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

22/04/2023 11:52:07
Quote Anchor link
Misschien vanwege de spatie, zoals ik al opperde?
Ik gebruik nooit spaties, en bij naamgevingen is dat ook niet gewoonlijk.
 
Arno van Zanten

Arno van Zanten

22/04/2023 12:05:13
Quote Anchor link
Ergens op internet kun je vinden welke veldnamen je wel en niet kunt gebruiken, sommige zijn hardcore in de mysql ingebakken. Hoop dat ik het goed uitleg, maar bepaalde veldnamen mag je niet gebruiken.
ook let erop als je een veldnaam veranderd in je PHP code of in de Mysql, dat je je PHP code ook aanpast of de Mysql.
 
Berta Pappens

Berta Pappens

22/04/2023 12:13:37
Quote Anchor link
Bedankt maar het is nu zo en ik ga het veld niet wijzigen omdat het te veel werk is, ik weet dat het moet kunnen maar ik weet niet hoe, dus vraag ik het hier aan de mensen met kennis.

Wie weet de oplossing AUB ??
 
Adoptive Solution

Adoptive Solution

22/04/2023 12:39:51
Quote Anchor link
Hiero

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
$sql = "SELECT * FROM geo_bel WHERE `Land code` LIKE '%" . mysqli_real_escape_string($con,$_POST['znaam']) . "%'";


Toevoeging op 22/04/2023 12:42:23:

En het antwoord heb ik eerder gegeven. Zal het effe tussen code zetten.

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
`land code`


Toevoeging op 22/04/2023 12:43:05:

Excuses, land moet met een L
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

22/04/2023 12:48:44
Quote Anchor link
Berta Pappens op 22/04/2023 12:13:37:
Bedankt maar het is nu zo en ik ga het veld niet wijzigen omdat het te veel werk is, ik weet dat het moet kunnen maar ik weet niet hoe, dus vraag ik het hier aan de mensen met kennis.

Wie weet de oplossing AUB ??


Valt mee hoor:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
ALTER TABLE table_name
RENAME COLUMN old_column_name TO new_column_name;
 
Berta Pappens

Berta Pappens

22/04/2023 13:44:47
Quote Anchor link
Adoptive Solution

Zoals ik al gezegd had "Dit werkt niet "...????


Toevoeging op 22/04/2023 13:57:29:

Hallo,

Iedereen hartelijk bedankt, ik heb de oplossing gevonden .
 
Adoptive Solution

Adoptive Solution

22/04/2023 14:15:51
Quote Anchor link
Als mijn oplossing niet werkt (wat het wel doet) mag ik dan weten welke oplossing dan wel werkt?
 
Berta Pappens

Berta Pappens

22/04/2023 14:18:39
Quote Anchor link
De oplossing was ipv ' moest het ` dit zijn , ik gebruikte '
heb nadien gezien dat jij ` deze gebruikte.
Dus uw oplossing was de juiste

Hartelijk dank daarvoor .
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.