veldnaam wordt niet aanvaard

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Back end Node.js developer

Functie Het ontwikkelteam bestaat momenteel uit 5 (back-end) Developers, 2 systeembeheerders, 1 DevOps engineer, 1 Tech Lead en 2 Scrum Masters. Samen wordt er doorontwikkeld aan twee SaaS-platformen die in een hoog tempo doorontwikkeld moeten worden. Omdat innovatie een belangrijk speerpunt binnen de organisatie is, wordt er ook continu naar snellere en slimmere oplossingen te bedenken en realiseren. Als Back-end Developer hou jij je dagelijks bezig met vraagstukken zoals: API-development, high volume datastromen, het ontwikkelen van Bots aan de hand van A.I. Daarnaast denk en werk jij mee aan de onlineapplicaties voor klanten. Er wordt zelfstandig en in teamverband gewerkt

Bekijk vacature »

Delphi Programmeur

Functie omschrijving Onze opdrachtgever is gespecialiseerd in kantoor-bedrijfssoftware en zit gevestigd in omgeving Numansdorp. Als programmeur ben jij bij dit bedrijf met het volgende bezig; Je vertaalt technische en functionele ontwerpen naar kwalitatieve software. Je ontwikkelt, ontwerpt en test software. Je maakt daarbij veel gebruik met de volgende tools & technologieën: Delphi 10.3 (Rio), QuickReport 6. Je krijgt in deze rol veel vrijheid en verantwoordelijkheid. Je levert projecten van A - Z op, en werkt daarbij projectmatig en gestructureerd. Bedrijfsprofiel Dit bedrijf richt zich op maatwerk software oplossingen. Deze software oplossingen worden ingezet in de financiële branche. Het betreft een

Bekijk vacature »

Programmeur / Developer

Voor een familiebedrijf in Doetinchem, actief in de machinebouw voor de food-sector, zijn wij op zoek naar een programmeur / developer. In deze functie ben je werkzaam in een team van 5 medewerkers. Je werkzaamheden bestaan onder andere uit het verhelderen van requirements vanuit de opdrachtgever, de klant en de afdeling ontwikkeling. Je verricht haalbaarheidsstudies en werkt specificaties uit die je afstemt met de opdrachtgever. Je ontwerpt design in software en stemt af met je collega's. De huidige vision-systemen zijn geschreven in C software, welke draait op een CUDA platform. Je schrijft en codeert software en zal gaan testdraaien. Tot

Bekijk vacature »

Database developer - SQL

Functie omschrijving Kan jij goed overweg met complexe algoritmes en het schrijven van procedures in T-SQL? Heb jij al wat ervaring opgedaan met SQL en vind je het tijd voor de volgende stap? Lees dan snel verder! Dit software bedrijf, gespecialiseerd in de ontwikkeling van logistieke software, is op zoek naar een ervaren SQL database developer. Jouw werkzaamheden zullen onder andere bestaan uit: Je sluit aan bij meetings en brengt het gehele logistieke proces in kaart. Vervolgens ga je als lead developer aan de slag om de klus te klaren. Je stuurt het junior developer team en helpt, zo nodig,

Bekijk vacature »

.NET developer

Functie Als .NET developer start jij in een ontwikkelteam met 15 developers en twee testers. Samen zijn jullie verantwoordelijk voor financiële applicaties met meer dan 50.000 gebruikers. Een deel van het team is verantwoordelijk voor de webapplicaties van deze organisatie. Ook zijn er twee app ontwikkelaars werkzaam in het team die zich focussen op de mobiele applicatie. Als .NET ontwikkelaar ga jij aan de slag met de webapplicaties van deze organisatie. Hierbij maak jij o.a. gebruik van C# .NET, ASP.NET, T-SQL, Angular en TypeScript. De nadruk van jouw functie ligt wel op de backend van de applicatie. Wat jouw functie

Bekijk vacature »

Senior Applicatie ontwikkelaar Java

Bedrijfsomschrijving De IV- organisatie van de Belastingdienst is verantwoordelijk voor en verzorgt de ICT- voorzieningen. Het merendeel van de applicaties wordt op dit moment door de IV- organisatie zelf ontwikkeld, onderhouden en beheerd in het eigen data center. Naast de zorg voor continuïteit op de massale heffing- en inningsprocessen die plaatsvinden binnen een degelijke, stabiele omgeving, wordt er tevens volop gewerkt aan modernisering van het IV- landschap. Dit gebeurt deels intern door gebruik te maken van de expertise die intern aanwezig is, maar ook door het aantrekken van (kant-en-klaar) oplossingen en expertise uit de markt. Functieomschrijving We verwachten van je,

Bekijk vacature »

Software developer

Functie Momenteel zijn ze op zoek naar een Software developer die, veelal fullstack, mee gaat werken aan de ontwikkeling van de producten en zo helpt aan de uitvoering van hun ontwikkelprojecten. Je komt te werken binnen hun development team bestaande uit 6 ontwikkelaars. Ze staan zowel open voor meer junior als medior/senior developers. Je kunt snel veel verantwoordelijkheid krijgen en doorgroeien binnen het bedrijf. Bovendien ben je betrokken bij het bepalen van de product roadmap en de inbreng van (nieuwe) technologieën. De applicaties waaraan je werk worden gebruikt op onderwijsinstellingen door heel Nederland. De tech-stack bestaat voornamelijk uit Laravel (PHP),

Bekijk vacature »

Front-end Developer - React - Data Driven

Bedrijfsomschrijving Onze klant is een snelgroeiende organisatie die een data-driven inspectieapp op de markt hebben gebracht die nu al een aantal jaar door verschillende organisaties wereldwijd gebruikt wordt. Er zijn zo'n 6 mensen werkzaam bij dit bedrijf en ze zijn nu vooral op zoek naar een sterke front-end developer die wil gaan werken aan nieuwbouw applicaties en de uitbouw van de huidige applicaties. De reden dat ze zoeken is omdat er veel werk op komst is en ze hier de juiste capaciteit voor willen hebben. Er heerst hier een hele prettige sfeer waarin respect en eerlijke communicatie belangrijk is. Ook

Bekijk vacature »

Junior Java Developer

Dit ga je doen Full stack web- en appdevelopment; Vertalen van de functionele wensen naar de technische specificaties; Sturing geven aan/klank board zijn voor de software teams; Trainen van de software teams; Sparren met klanten; Meedenken over architectuur. Hier ga je werken De organisatie is een bureau welke websites en mobiele applicaties bouwt voor verschillende toonaangevende organisaties. Hierbij richten zij zich voornamelijk op de sectoren leisure, overheid en zorg. De sfeer intern kenmerkt zich door informaliteit, gezelligheid en ambitie. Ze werken dag in dag uit samen om mooie producten op te leveren voor hun klanten. Op dit moment zijn er

Bekijk vacature »

.NET Developer

Functie omschrijving Ervaren .NET Developer gezocht! Wij zoeken een ervaren .NET developer die aan de slag gaat voor een softwarebedrijf in de regio Rhenen. In deze rol ben jij zowel zelfstandig als in teamverband verantwoordelijk voor het ontwikkelen en verbeteren van bestaande producten. Daarnaast houdt jij je bezig met de nieuwbouw van websites, webapplicaties en mobiele applicaties die zowel intern als extern gebruikt worden. Je werkt hierbij nauw samen met andere developer, productmanagers en product specialisten om mooie producten te creëren. Bedrijfsprofiel Waar kom je te werken? Je komt te werken voor snelgroeiende softwareleverancier en allround dienstverlener. Klanten van deze

Bekijk vacature »

Junior PHP (Laravel) Developer

Functie omschrijving Wij zijn op zoek naar een PHP Laravel Developer! Sta je aan het begin van je carrière en ben je op zoek naar een leuke baan? Lees dan verder! Voor een softwarebedrijf in omgeving van Schiphol zijn wij op zoek naar een ervaren PHP (Laravel) Developer. Je gaat je bezighouden met het ontwikkelen van innovatieve bedrijfsapplicaties. Samen met het team, bestaande uit designers en developers, maak je mooie oplossingen voor bedrijven in diverse branches. Je zorgt dat de opgeleverde websites perfect werken en de klant meer dan tevreden is. Je kunt rekenen op een afwisselende baan met leuke

Bekijk vacature »

JAVA Programmeur

Bedrijfsomschrijving Functieomschrijving We zoeken per direct enthousiaste software engineers die ons team komen versterken.We werken in DevOps teams met een sterk gevoel voor verantwoordelijkheid. Er wordt nauw samengewerkt met ons Business analyse team (BAT), met onze uitvoerende medewerkers en met de DevOps teams onderling binnen het domein. Het liefst hebben we veel en vaak interactie met onze interne en externe eindgebruikers om zo de juiste dingen te maken. We werken multidisciplinair in een dynamische omgeving. Achtergrond opdracht De Businesseenheid Examens is verantwoordelijk voor de logistiek van de staatsexamens Voortgezet (speciaal) onderwijs, Nederlands als 2e taal en schoolexamens. In het kader

Bekijk vacature »

.NET software developer

Functie omschrijving Voor een gewilde werkgever in omgeving Roosendaal zijn wij op zoek naar een back-end software developer met een aantal jaar werkervaring. Je krijgt een plekje in het workflow team en je zal betrokken worden bij het bouwen van nieuwe software, en het optimaliseren van bestaande code. Je werkt bij dit bedrijf in een Scrum team waarin je soms klantcontact hebt. Jouw werkzaamheden zullen er als volgt uit zien: Je krijgt een plekje op de in-house IT afdeling. Deze afdeling bestaat uit zo'n 12 collega's, verdeeld over verschillende specialisaties (BI, Beheer, Business software & workflow). De vacature staat open

Bekijk vacature »

Software Developer

Longship.io gaat de wereld veroveren met baanbrekende software en legendarische... pizza-avonden! Lees hier de vacature van Software Developer! Bij Longship werken we met een team van 5 mensen aan software voor laadpaal operators. Longship is ontstaan in 2020 met als doel om de elektrische mobiliteitstransitie aan te jagen. We zijn nu al een wereldwijde speler doordat we continu voorop lopen in innovatie. Ons platform helpt het versneld elektrificeren van wagenparken, internationaal! Wij zijn een startup met grote ambities die we willen bereiken met een relatief klein en efficiënt team. Je krijg de kans om ontzettend veel te leren van ervaren

Bekijk vacature »

PHP Developer gezocht!

Functie omschrijving Wij zijn op zoek naar een PHP Developer! Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging? Lees dan snel verder! Voor een organisatie in de regio Utrecht die zich bezighoud met het verbeteren van de medicatieveiligheid zoeken wij een Software Developer. In deze functie zijn wij op zoek naar een slimme en enthousiaste Developer die interesse heeft in farmacie, logistiek en ICT. Daarnaast beschik je over een goed analytisch vermogen en ben je van nature gestructureerd en resultaatgericht. Je moet in deze functie daadkrachtig, flexibel en communicatief goed zijn. Je verantwoordelijkheden bestaan uit: Object georiënteerd programmeren; Werken in

Bekijk vacature »
Berta Pappens

Berta Pappens

22/04/2023 11:23:10
Quote Anchor link
Hallo ,

Kan iemand mij zeggen waarom de volgende veldnaam "Land code"in de sql niet aanvaard wordt.
Ik weet nu dat het niet de juiste veldnaam is normaal is Land_code beter.
Maar er moet toch een oplossing zijn omdat je dit kunt aanmaken in phpadmin

Quote:

$sql = "SELECT * FROM geo_bel WHERE Land code LIKE '%" . mysqli_real_escape_string($con,$_POST['znaam']) . "%'";
$res = mysqli_query($con,$sql);


de foutmelding is op Land code , want als ik dit probeer op Land alleen is er geen foutcode en alles is dan goed.

Kan iemand helpen AUB
 
PHP hulp

PHP hulp

01/06/2024 22:07:03
 
Adoptive Solution

Adoptive Solution

22/04/2023 11:29:25
Quote Anchor link
`land code`
 
Berta Pappens

Berta Pappens

22/04/2023 11:30:51
Quote Anchor link
Bedankt ga het uitproberen
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

22/04/2023 11:38:28
Quote Anchor link
Of gewoon geen spaties gebruiken in veldnamen. En grammaticaal is het altijd nog landcode, of countrycode in het Engels.
Gewijzigd op 22/04/2023 11:39:03 door - Ariën -
 
Berta Pappens

Berta Pappens

22/04/2023 11:40:47
Quote Anchor link
Inderdaad een grote fout van mij maar is nu zo.

Toch bedankt


Toevoeging op 22/04/2023 11:48:18:

Adoptive Solution

Ik krijg geen foutmelding meer , maar toch wordt er niks gevonden.
Als ik gewoon land gebruik gaat dit goed ... Waarom???
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

22/04/2023 11:52:07
Quote Anchor link
Misschien vanwege de spatie, zoals ik al opperde?
Ik gebruik nooit spaties, en bij naamgevingen is dat ook niet gewoonlijk.
 
Arno van Zanten

Arno van Zanten

22/04/2023 12:05:13
Quote Anchor link
Ergens op internet kun je vinden welke veldnamen je wel en niet kunt gebruiken, sommige zijn hardcore in de mysql ingebakken. Hoop dat ik het goed uitleg, maar bepaalde veldnamen mag je niet gebruiken.
ook let erop als je een veldnaam veranderd in je PHP code of in de Mysql, dat je je PHP code ook aanpast of de Mysql.
 
Berta Pappens

Berta Pappens

22/04/2023 12:13:37
Quote Anchor link
Bedankt maar het is nu zo en ik ga het veld niet wijzigen omdat het te veel werk is, ik weet dat het moet kunnen maar ik weet niet hoe, dus vraag ik het hier aan de mensen met kennis.

Wie weet de oplossing AUB ??
 
Adoptive Solution

Adoptive Solution

22/04/2023 12:39:51
Quote Anchor link
Hiero

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
$sql = "SELECT * FROM geo_bel WHERE `Land code` LIKE '%" . mysqli_real_escape_string($con,$_POST['znaam']) . "%'";


Toevoeging op 22/04/2023 12:42:23:

En het antwoord heb ik eerder gegeven. Zal het effe tussen code zetten.

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
`land code`


Toevoeging op 22/04/2023 12:43:05:

Excuses, land moet met een L
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

22/04/2023 12:48:44
Quote Anchor link
Berta Pappens op 22/04/2023 12:13:37:
Bedankt maar het is nu zo en ik ga het veld niet wijzigen omdat het te veel werk is, ik weet dat het moet kunnen maar ik weet niet hoe, dus vraag ik het hier aan de mensen met kennis.

Wie weet de oplossing AUB ??


Valt mee hoor:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
ALTER TABLE table_name
RENAME COLUMN old_column_name TO new_column_name;
 
Berta Pappens

Berta Pappens

22/04/2023 13:44:47
Quote Anchor link
Adoptive Solution

Zoals ik al gezegd had "Dit werkt niet "...????


Toevoeging op 22/04/2023 13:57:29:

Hallo,

Iedereen hartelijk bedankt, ik heb de oplossing gevonden .
 
Adoptive Solution

Adoptive Solution

22/04/2023 14:15:51
Quote Anchor link
Als mijn oplossing niet werkt (wat het wel doet) mag ik dan weten welke oplossing dan wel werkt?
 
Berta Pappens

Berta Pappens

22/04/2023 14:18:39
Quote Anchor link
De oplossing was ipv ' moest het ` dit zijn , ik gebruikte '
heb nadien gezien dat jij ` deze gebruikte.
Dus uw oplossing was de juiste

Hartelijk dank daarvoor .
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.