Verkeerde tijdsweergave

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Back-end Developer

Functieomschrijving Heb jij kort geleden jouw HBO ICT diploma in ontvangst mogen nemen? Of ben je toe aan een nieuwe uitdaging? Voor een gewaardeerde werkgever in regio Oosterhout zijn wij op zoek naar een back-end developer. Kennis of ervaring met C# & SQL is een must! Je bent verantwoordelijk voor de beheer en ontwikkeling van de software; Je draagt bij aan de implementatie van aanpassingen, verbeteringen en aanvullingen in de C# based applicaties; Je test de software en ontwikkelt deze door; Je houdt je bezig met het ontwikkelen van nieuwe functionaliteiten; Je brengt de aanpassingssuggesties van klanten in kaart, om

Bekijk vacature »

Java Developer bij een jonge groeiende organisatie

Bedrijfsomschrijving Vind jij het als Java developer ook zo belangrijk dat een bedrijf je de ruimte en tijd geeft voor persoonlijke ontwikkeling? Dan zit je hier helemaal goed. Deze jonge organisatie is opgericht in 2018 en is ondertussen uitgegroeid tot een club van ongeveer 30 medewerkers. Het gaat hier om een echte Java club, die vrijheid en verantwoordelijkheid erg belangrijk vinden. Het bedrijf heeft een informele sfeer en de teams zijn erg hecht met elkaar. Ze delen graag de kennis en ervaringen met anderen, maar vinden andermans mening ook zeer belangrijk. De organisatie zet zich in voor ontwikkeling en besteed

Bekijk vacature »

Implementatie specialist

Standplaats: Honselersdijk Aantal uren: 32 – 40 uur Opleidingsniveau: HBO werk- en denkniveau Ben jij de implementatie expert die onze klanten helpt bij het integreren van de Greencommerce software? Ben jij daarnaast communicatief sterk, denk jij graag in verbeteringen en heb je ervaring met ICT? Lees dan snel verder! Bedrijfsinformatie Jem-id is een grote speler op het gebied van software ontwikkeling. Zo zijn wij continu bezig met het ontwikkelen van de meest innovatieve software voor de AGF- en sierteeltsector. We creëren oplossingen die er toe doen en verbinden klanten niet alleen op technisch vlak, maar zoeken ook de verbinding in

Bekijk vacature »

C# .NET developer voor innovatieve applicaties gez

Bedrijfsomschrijving Deze werkgever houdt zich al ruim 20 jaar bezig met het ontwikkelen van innovatieve software en dat willen ze graag nog lang doorzetten. En dat merk je ook als je als .NET developer hier aan de slag gaat. De applicaties worden continu doorontwikkeld met altijd als uitgangspunt dat zowel de kwaliteit als het gebruikersgemak van hoog niveau is. Het bedrijf telt inmiddels ruim 25 medewerkers waarvan meer dan de helft op de development afdeling werken. Meer weten over deze werkgever? Mail naar [email protected] of bel 0657578548 Functieomschrijving Je komt te werken in een Scrum team met andere .NET developers

Bekijk vacature »

Senior pega developer

You work on software that makes colleagues and customers happy! Thanks to your IT skills, De Mandemakers Groep really makes a difference for its customers. Do coding, testing and deployments make your heart beat faster? Then apply today as Senior Pega Developer at De Mandemakers Groep! Wat ga je doen? The job title gives it away: You will be developing Pega software. This ranges from technical design, coding and testing to test automation, deployments and bug fixing. Your goal is to continuously improve our systems so that colleagues can work efficiently and customers receive optimal service. You don't have to

Bekijk vacature »

Traineeship Full Stack .NET Developer

Dit ga je doen Start op 7 augustus 2023 bij de Experis Academy en ontwikkel jezelf tot een gewilde Full Stack .NET Developer. Maar hoe ziet het traineeship eruit en wat kun je verwachten? Periode 1 De eerste 3 maanden volg je fulltime, vanuit huis, een op maat gemaakte training in teamverband. Je leert belangrijke theorie en krijgt kennis van de benodigde vaardigheden en competenties die nodig zijn om de IT-arbeidsmarkt te betreden. Zowel zelfstandig als in teamverband voer je praktijkopdrachten op het gebied van front- en backend development uit. Wat er per week op het programma staat kun je

Bekijk vacature »

Software Developer (Junior functie)

Functieomschrijving Wij zijn op zoek naar een Software Developer! Sta jij in de startblokken om je carrière te beginnen en kan je niet wachten om toffe software te gaan ontwikkelen? Kortom, ben je onlangs afgestudeerd of sta je op het punt om je papiertje te behalen? Voor een IT dienstverlener dat gespecialiseerd is in Microsoft technologie zijn wij op zoek naar C#.NET Developers. Het bedrijf heeft meerdere klanten in regio Utrecht waar je permanent kan komen te werken. Kom je liever te werken bij een klein softwarebedrijf of bij een groot consultancy bureau? Dat is helemaal aan jou de keuze!

Bekijk vacature »

Java Developer (Training And Simulation)

Wat jij doet Je zou onze Java Developer zijn en nauw samenwerken met je Product Owner, Software System Engineer, Scrum Master en andere Developers. Samen draag je bij aan een multidisciplinair en zelf organiserend Agile team. De rol is zeer afwisselend en bestaat uit, maar is zeker niet beperkt tot: de-risk en prototype onbewezen simulatietechnologieën; simulatiekaders ontwikkelen voor gebruik door andere teams; je bent goed in het begrijpen van ingewikkelde ideeën; heeft de mogelijkheid om nauw samen te werken met grote internationale klanten, leveranciers en overheden om onze oplossingen, vastleggingsvereisten, enz. te definiëren en te presenteren. Ben jij het? Wij

Bekijk vacature »

.NET developer

Functie As a .NET developer you work together in a multidisciplinary development team with 1-2 Senior .NET developers, two front-end developers, Data Scientists and one UX designer. As a team you work on developing a Cloud based application and making this application more stable. Unit testing will also become very important in your new position. Together with the Senior .NET developer you will be responsible for developing the API. You work with a lot of data and occasionally there will also be data issues and some queries will have to be run. This means that you will work a lot

Bekijk vacature »

IT Manager team PaaS

TenneT is hard groeiende om haar ambities waar te kunnen maken. Zo nemen wij een leidende rol in het aanjagen van de energietransitie. Het werven van nieuw talent speelt daarin een cruciale rol. Wij zijn op zoek naar een gedreven Lead PaaS die hieraan wil bijdragen en misschien ben jij dat wel? Jouw bijdrage aan TenneT Je wordt de Teammanager (Lead) van een nieuw team binnen de afdeling Basic van Information Technology and Facilities (ITF) van TenneT. Het team heet Platform as a Service. Hier wordt elke dag in een goede sfeer met zijn allen hard gewerkt om vanuit IT

Bekijk vacature »

PHP Developer

Functieomschrijving Vanuit het hoofdkantoor in omgeving Roosendaal, ontwikkel je als PHP Developer niet alleen webapplicaties, maar ben je verder ook gefocust op het continu inspelen op nieuwe trends en ontwikkelingen m.b.t software development. Naast het bouwen van webapplicaties, ontwikkelen zij ook webshops en websites voor gave opdrachtgevers! Wat ga je doen? Het schrijven van schone en efficiënte codes volgens het Symfony framework; Het ontwerpen en implementeren van webapplicaties met het Symfony-framework; Onderhouden en updaten van bestaande applicaties die zijn gebouwd met het Symfony framework; Het testen van ontwikkelde applicaties om te zorgen dat ze goed functioneren en voldoen aan de

Bekijk vacature »

Junior .NET developer

Functie Wij hebben drie scrumteams. Het eerste team focust zich op het stukje hardware wat wij in huis doen. Zij maken als team o.a. gebruik van C++. De andere twee scrumteams zijn allebei bezig met data verwerking en maken hierbij in de backend gebruik van C# .NET / .NET Core. Het verschil tussen deze teams is dat één team de data verwerking doet voor de mobiele applicatie. Zij werken hierbij dus ook met Xamarin. Het andere team focust zich op de webapplicaties en maakt hierbij ook gebruik van ASP.NET MVC. Op basis van jouw ambities en kwaliteiten kijken wij samen

Bekijk vacature »

Back-End Web Developer

As a Back-End Web Developer at Coolblue, you ensure that our webshops work as optimal as possible. How do I become a Back-End Web Developer at Coolblue? As a Back-End Web Developer you work together with other development teams to make our webshop work as optimal as possible and to make our customers happy. Although you are a PHP Developer, you also feel confident with setting up microservices in Typescript or are open to learning this. Would you also like to become a PHP Developer at Coolblue? Read below if the job suits you. You enjoy doing this Writing pure

Bekijk vacature »

Senior Organisatieontwikkelaar

Als Organisatieontwikkelaar zorg je ervoor dat we in het magazijn van Coolblue altijd vooruit voetballen op het gebied Medewerker en Organisatie Ontwikkeling. Zo draag je bij aan een toekomstbestendig magazijn waar we klanten én medewerkers elke dag blijven verwonderen. Wat doe je als Senior Organisatieontwikkelaar bij Coolblue? Als Organisatieontwikkelaar werk je voor het magazijn van Coolblue. Je krijgt er energie van om continue te bouwen aan een toekomstbestendige organisatie. Dat doe je samen met 17 collega's in het HR-team, ieder met een eigen specialisme. Je werkt graag zelfstandig en je weet snel je weg te vinden als verandermanager. Ook ben

Bekijk vacature »

Fullstack developer

Zie jij mogelijkheden om onze tooling technisch te verbeteren en uit te bouwen? Over Jobmatix Jobmatix is een innovatieve en internationale speler op het gebied van jobmarketing. Onze jobmarketing automation tool helpt organisaties bij het aantrekken van nieuw talent door vacatures digitaal, geautomatiseerd en op een efficiënte manier te adverteren en onder de aandacht te brengen bij de doelgroep op 25+ jobboards. Volledig performance-based, waarbij organisaties betalen op basis van cost per click of cost per applicant. Maandelijks wordt onze jobmarketing automation tool al gebruikt door vele directe werkgevers, intermediairs en mediabureaus, waaronder Picnic, Rijkswaterstaat, AdverOnline, Schiphol, DPA, Teleperformance en

Bekijk vacature »
Dennis van Veen

Dennis van Veen

11/01/2006 15:44:00
Quote Anchor link
Ik zit met een probleem, namelijk een verkeerde tijdsweergave in het script. Eerst deed hij alles prima, totdat hij er ineens 7 uur bij op ging tellen...

Probleem

Als je naar het berichtje van mij kijkt (Dennis) zie je het probleem, ik heb het berichtje gepost vanmiddag om 15:34 en het staat 22:34 aangegeven. Ik heb het script nagekeken maar kan niks vinden...

Dit is het voegtoe bestand uit het gastenboek (overigens niet door mij zelf gemaakt). Weet iemand wat het probleem zou kunnen zijn?

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
<?php
ob_start();

include("include/config.php");
include("include/functies.inc.php");

if (strlen($_POST['naam'])<2) {
echo "<p id=head>Schrijven</p><p id=main>U heeft uw naam niet ingevuld. Klik <A href=\"javascript: history.go(-1);\" target=\"_self\">hier</A> om terug te gaan en vult u alsnog uw naam in.";
}

elseif (strlen($_POST['bericht'])<3) {
echo "<p id=head>Schrijven</p><p id=main>U heeft geen bericht ingevuld. Klik <A href=\"javascript: history.go(-1);\" target=\"_self\">hier</A> om terug te gaan en maakt u alsnog een bericht.";
}

else {

$tijd = time();


$datum=date("d-m-Y @ H:i:s",time());
$id=date("YmdHis",time());


//html-tags verwijderen
$_POST['naam']  = strip_tags($_POST['naam']);
$_POST['website'] = strip_tags($_POST['website']);
$_POST['email'] = strip_tags($_POST['email']);
$_POST['bericht'] = strip_tags($_POST['bericht']);
$_POST['bericht'] = stripslashes($_POST['bericht']);

//vervangen van de smilies-codes door html codes ...
if ($smilie=="true") {
$_POST['bericht']=smilie($_POST['bericht']);}

if ($scheldwoorden=="true") {
$_POST['bericht'] = scheldwoorden($_POST['bericht']);}

//vervangen van de UBB codes door html codes ...
if ($UBB=="true") {
$_POST['bericht']=UBB($_POST['bericht']);}

//harde return omzetten in <br/>
$_POST['bericht'] = nl2br($_POST['bericht']);
$_POST['bericht'] = eregi_replace("\n", "", $_POST['bericht']);

if(getenv(HTTP_X_FORWARDED_FOR)) { $IPadres = getenv(HTTP_X_FORWARDED_FOR); }
elseif(getenv(HTTP_CLIENT_IP)) { $IPadres = getenv(HTTP_CLIENT_IP); }
else { $IPadres = $REMOTE_ADDR; }
      

//wegschrijven naar een bestand
$logfile = fopen("$bestand","a");
fputs($logfile, $id."||".$datum."||".$_POST['email']."||".$_POST['website']."||".$_POST['bericht']."||".$_POST['naam']."||".$IPadres."||||\n");
fclose($logfile);

//Mail naar de schrijver van het bericht
if (!$_POST['email']=="") {
$recipient = "$email";
$subject = "Gastenboekbericht";
$mail_body = "Beste ".$_POST['naam'].",\n\nBedankt voor je berichtje in het gastenboek.\nKom gerust nog eens langs op onze website.\n\nMet vriendelijke groet,\nDennis van Veen.\n\nhttp://www.weteringseboys-b1.nl";
mail($recipient, $subject, $mail_body, "FROM:[email protected]");
}

}


?>


<html>

<head>

</head>

<body>

<p id="head">Schrijven</p>

<p id="main">Bedankt voor uw bericht.</p>

</body>
</html>

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
<?php
 
}

ob_end_flush();

?>


Probleem
 
PHP hulp

PHP hulp

19/05/2024 11:44:13
 
Arjan Kapteijn

Arjan Kapteijn

11/01/2006 15:47:00
Quote Anchor link
Kijk eens wat de tijd is van de server waar het op draaid, waarschijnlijk is die in de war.
 
Pim Vernooij

Pim Vernooij

11/01/2006 15:52:00
Quote Anchor link
Arjan:
Kijk eens wat de tijd is van de server waar het op draaid, waarschijnlijk is die in de war.
Misschien staat de server in een andere tijds-zone? ( ander land :P )
 

11/01/2006 15:55:00
Quote Anchor link
Arjan:
draaid/quote]Hm. Daarit misschien :-P
 
Dennis van Veen

Dennis van Veen

11/01/2006 16:02:00
Quote Anchor link
Eerst deed hij het toch ook goed??
Ik zit bij een nederlands bedrijf??
 
Pim Vernooij

Pim Vernooij

11/01/2006 16:03:00
Quote Anchor link
dan is de server in de war denk ik :)
 
Dennis van Veen

Dennis van Veen

11/01/2006 16:04:00
Quote Anchor link
De site van CCC Hosting zegt dat alle servers in orde zijn :)
 
Dennis van Veen

Dennis van Veen

11/01/2006 16:05:00
Quote Anchor link
Pim:
dan is de server in de war denk ik :)


Dat zullen ze zeker niet melden?
Gewoon afwachten zeker?? :(
 
Arjan Kapteijn

Arjan Kapteijn

11/01/2006 16:08:00
Quote Anchor link
Maak eens een leeg .php bestandje met daarin:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
<?php
$tijd
= date("H:i:s");

echo $tijd;
?>


Dan weet je het snel genoeg.
 
Dennis van Veen

Dennis van Veen

11/01/2006 16:40:00
Quote Anchor link
Het ligt aan de server, bedankt voor je medewerking :)
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.