Verwerken webformulier

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Senior Developer ERP Dynamics 365

Samengevat: Deze werkgever is een softwarebedrijf. Ben jij een enthousiaste developer? Heb je ervaring met ERP of Dynamic 365 bussines central? Vaste baan: ERP Applicatie Specialist ERP MBO €3.600 - €5.200 Wij houden ons als bedrijf bezig met het leveren en implementeren van het Microsoft Dynamics pakket binnen verschillende industriële sectoren. Deze werkgever is een veelzijdige organisatie. Je werkt voor de eigen IT organisatie. Zij werken met moderne technologie en staan open voor innovatie. Binnen ons open team is er een no-nonsense cultuur. Daarnaast is er veel onderling contact door de korte communicatielijnen. Het team werkt enthousiast samen om een

Bekijk vacature »

Dynamische Oracle/APEX Ontwikkelaar in de logistie

Bedrijfsomschrijving De organisatie in de regio Rotterdam is gespecialiseerd in het ontwikkelen van moderne webbased software voor de ERP branche. In totaal is er 20FTE aan specialisten actief binnen de organisatie. De ICT afdeling bestaat momenteel uit 15FTE. Ze groeien ontzettend hard en daarom zoeken zij een Oracle/APEX Developer die het reeds sterke team nog sterker komt maken. Hier werken ze op projectbasis voor verschillende grote organisaties in de logistieke sector. Het is een informele organisatie waarbinnen een fijne werksfeer heerst. Zoals aangegeven willen ze het team nog sterker maken en daarvoor zoeken ze bij voorkeur medior of senior Oracle/APEX

Bekijk vacature »

Software Programmeur PHP - JAVA

Functie Wil jij bij een platte en informele organisatie werken? Lees dan snel verder! Voor een opdrachtgever in omgeving Boskoop dat zich gespecialiseerd heeft in het realiseren van veilige netwerkverbindingen zijn wij op zoek naar een leuke software developer ter versterking van het huidige team. Hoe kan jouw dag er straks uitzien? Je gaat technische klussen uitvoeren op locatie bij klanten.Je onderhoudt contact met de projectleider om er zeker van te zijn dat een projecten goed verlopen. Je gaat klanten ondersteunen op het gebied van geleverde software en webapplicaties. Je gaat software en webapplicaties ontwikkelen met behulp van de talen

Bekijk vacature »

PHP Developer

Dit ga je doen Ontwikkelen, implementeren en testen van PHP-oplossingen en Apps voor klanten en bedrijfsprocessen; Opstellen van requirements en uitwerken van de oplossingen; Testen van software en borgen van een soepele overdracht, inclusief documentatie; Proactief adviseren vanuit eigen expertisegebied over ontwikkelingen en verbeterpunten in technische toepassingen en processen binnen de organisatie. Hier ga je werken De organisatie is een ambitieuze en vooruitstrevende speler in de markt in de regio Rotterdam. Ze zijn de snelst groeiende in hun branche. Met een excellent aanbod en service willen zij de beste keuze zijn voor hun bestaande en nieuwe klanten. Dit alles doen

Bekijk vacature »

PHP Developer

Functie omschrijving Als PHP Developer ga jij aan de slag met uitdagende software projecten. Jij gaat in deze functie software applicaties ontwikkelen. Deze software projecten zijn heel divers, en deze organisatie maakt software, van A tot Z. Klanten kunnen in elke sector werkzaam zijn, van profit tot non-profit. Deze software bouw je vooral in PHP en specifiek Laravel. Dit framework kent dus geen geheimen voor jou. De software die jij gaat ontwikkelen is heel divers, van urenregistratiesystemen tot compleet geautomatiseerde tools. In deze veelzijdige functie ga jij je zeker niet vervelen, elke dag bestaat weer uit nieuwe uitdagingen. Bedrijfsprofiel Deze

Bekijk vacature »

.NET developer

Klaar voor een nieuwe uitdaging? Welke technologieën gaan schuil achter de dagelijkse energievoorziening? Als senior .NET developer bij Kenter maak jij samen met je team het verschil, zowel voor de interne organisatie als voor eindklanten. Samen bouwen jullie aan innovatieve dienstverlening met behulp van de nieuwste technologieën en tools. Het is een functie met veel vrijheid, goede arbeidsvoorwaarden én je draagt jouw steentje bij aan de energietransitie. Klinkt dit als iets voor jou? Lees dan verder of solliciteer direct! Wat ga je doen als senior .NET developer? Als senior .NET developer bij Kenter (onderdeel van Alliander) ben je van onschatbare

Bekijk vacature »

Back-end PHP Developer

Dit ga je doen Her- en uitbouwen van het inhouse softwareplatform dmv PHP; Onderhouden van bovengenoemd platform in PHP; Sparren met het team; Meedenken over nieuwe functionaliteiten, security etc; Jouw input leveren aan het proces door op de hoogte te blijven van nieuwe ontwikkelingen etc. Hier ga je werken Onze klant, gevestigd in de omgeving van Alkmaar, levert wereldwijd oplossingen op het gebied van IT. Dag in dag uit werken zij met veel passie aan hun product waarmee ze streven naar verbeteringen binnen zorg. Voor onze klant zijn we op zoek naar een medior PHP Developer. Je komt te werken

Bekijk vacature »

Back End Developer

As a Back End developer at KUBUS you will be developing the (web) application and services of BIMcollab. You have a focus on the back end of our software, for which we mainly work with C# and .NET. We use a full-stack approach, which means that in addition to the back-end, you will also help with other parts of the code. As a software company, KUBUS is in a unique position. We build our own products that are used by tens of thousands of users worldwide. Our company is just the right size: big enough to make a real impact

Bekijk vacature »

Lead Webdeveloper

As Lead Web Developer at KUBUS you are responsible for the implementation design of requirements and the software architecture of the web application and services of BIMcollab. In your role as lead developer you will naturally search for the optimum between the required implementation time, the performance of the application and a fast go-to-market of features, in line with our automated test and release train. Together with the other senior developers in your team you monitor the architecture of the application and you advise the product owner about necessary refactoring to improve the maintainability of the platform. Our development team

Bekijk vacature »

Oracle APEX developer

Wat je gaat doen: Als Oracle APEX ontwikkelaar bij DPA werk je samen met collega’s aan de meest interessante opdrachten. Je zult je ervaring met SQL, PL/SQL, JavaScript, HTML en CSS inzetten om wensen van opdrachtgevers te vertalen naar technische oplossingen. Je werk is heel afwisselend, omdat DPA zich niet beperkt tot een specifieke branche. Zo ben je de ene keer bezig binnen de zorgsector, de andere keer is dit bij de overheid. Wat we vragen: Klinkt goed? Voor deze functie breng je het volgende mee: Je hebt een hbo- of universitaire opleiding afgerond Je hebt 2 tot 5 jaar

Bekijk vacature »

Applicatie ontwikkelaar

Functie omschrijving Zelfstandige applicatie ontwikkelaar gezocht voor familiair bedrijf in omgeving Barendrecht! Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging en zoek jij een informele werkgever waar je zelfstandig kunt werken binnen een leuk IT team, lees dan snel verder want wie weet zijn wij op zoek naar jou! Binnen deze rol houdt jij je met het volgende bezig: Onderhouden en ontwikkelen van de IT systemen; Opzetten van Azure Cloud systemen, denk aan interfaces, hardware op de Cloud, webportalen of BI functies; Werken aan scripts binnen verschillende software applicaties, denk aan ERP en CAD; Ontwikkelen en implementeren van MS PowerApps

Bekijk vacature »

Full Stack PHP Developer

Functieomschrijving Ervaren PHP Developer gezocht! Wij zijn op zoek naar een ervaren PHP Developer die het IT team van een organisatie in de regio Ermelo gaat versterken. Voor deze functie zijn we op zoek naar een enthousiaste en breed georiënteerde IT-er die deze innovatieve organisatie nog een stap verder gaat brengen. Wij zijn op zoek naar iemand die communicatief goed is en die zelfstandig problemen op kan lossen. Je bent verantwoordelijk voor het samenwerken met een externe partij het is hierbij jouw taak om deze partij uit te dagen op het geleverde werk. Het schrijven van concepten aan de AI

Bekijk vacature »

Software Developer

Longship.io gaat de wereld veroveren met baanbrekende software en legendarische... pizza-avonden! Lees hier de vacature van IT Operations Manager! Bij Longship werken we met een team van 5 mensen aan software voor laadpaal operators. Longship is ontstaan in 2020 met als doel om de elektrische mobiliteitstransitie aan te jagen. We zijn nu al een wereldwijde speler doordat we continu voorop lopen in innovatie. Ons platform helpt het versneld elektrificeren van wagenparken, internationaal! Wij zijn een startup met grote ambities die we willen bereiken met een relatief klein en efficiënt team. Je krijg de kans om ontzettend veel te leren van

Bekijk vacature »

Medior .NET developer

Functie Jij gaat als Medior .NET ontwikkelaar aan de slag in ons scrumteam met 6 developers die gepassioneerd en actief bezig zijn om onze spelers kwalitatieve en mooie spelervaringen aan te bieden. Als medior .NET developer ga jij werken aan een technisch hoogwaardig platform welke bezoekerspieken verwerkt van tienduizenden tot honderdduizenden gebruikers per minuut! Ons scrumteam werkt in drie wekelijkse sprints en wij beginnen iedere ochtend met een stand-up. Jij werkt bij ons met C# .NET, .NET Core, React.JS, Xamarin, Azure, Docker en Kubernetes. Wij hechten enorm veel waarde aan het leveren van hoogwaardige en kwalitatieve code. Zodra jij de

Bekijk vacature »

PHP Web Developer

Functie omschrijving Voor een klein softwarebedrijf in de omgeving Roosendaal, zijn wij op zoek naar een PHP web developer met een aantal jaar werkervaring. Wil jij graag werken aan in-house software projecten voor diverse klanten? Voel jij je prettige in een klein team developers, waar jouw inbreng enorm gewaardeerd wordt? Lees dan snel verder! Jouw werkzaamheden zien er als volgt uit: Je wordt verantwoordelijk voor de ontwikkeling van diverse applicaties. Dit kan de ene keer een online platform voor aanbiedingen zijn, en de andere keer een software pakket dat gebruikt wordt om interne processen te automatiseren. Het zijn stuk voor

Bekijk vacature »
PHP ifelse

PHP ifelse

16/03/2012 16:24:26
Quote Anchor link
Ik heb een klein webformulier die verzonden wordt naar mail, echter is deze mail slecht te lezen aangezien alles achter elkaar staat.
Hoe kan ik de opmaak van de mail aanpassen?

Script:
$bericht = "Mijn voornaam is ".$_POST['naam'];
$bericht .= "Mijn achternaam is ".$_POST['land'];
$bericht .= "Speltak is ".$_POST['speltak'];
$bericht .= "Materiaal ".$_POST['materiaal'];
mail ("[email protected]", "Bestellen materiaal", $bericht, "FROM: Materiaal HKG");
Gewijzigd op 16/03/2012 16:25:08 door PHP ifelse
 
PHP hulp

PHP hulp

06/05/2024 10:42:20
 
Willem L

Willem L

16/03/2012 16:32:41
Quote Anchor link
$bericht = "Mijn voornaam is ".$_POST['naam']"\r\n";
$bericht .= "Mijn achternaam is ".$_POST['land']"\r\n";
$bericht .= "Speltak is ".$_POST['speltak']"\r\n";
$bericht .= "Materiaal ".$_POST['materiaal']"\r\n";
mail ("[email protected]", "Bestellen materiaal", $bericht, "FROM: Materiaal HKG");
 
PHP ifelse

PHP ifelse

16/03/2012 16:34:54
Quote Anchor link
Bedankt voor je reactie.

Dit had ik geprobeerd maar dan krijg ik de volgende melding:
Parse error: syntax error, unexpected T_CONSTANT_ENCAPSED_STRING
 
Willem L

Willem L

16/03/2012 16:38:44
Quote Anchor link
Ik was er toevallig ook mee bezig vanmiddag.
Dit is mijn uitkomst
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
$to = "[email protected]";    
        //headers and subject
        //$headers  = "MIME-Version: 1.0\r\n";
        //$headers .= "Content-type: text/html; charset=iso-8859-1\r\n";
        $headers = "From: ".$naam." <".$email.">\r\n";
        
        $body = "Melding\r\n";
        $body .= "Naam        : ".$naam."\r\n";
        $body .= "Email         : ".$email."\r\n";
        $body .= "Straat        : ".$straat."\r\n";
        $body .= "Onderwerp: ".$onderwerp."\r\n";        
        $body .= "Bericht       : ".$bericht."\r\n";
        //$body .= "IP: ".$ip."\r\n";
        
            if (mail($to, $onderwerp, $body)) {
                $verzonden  = TRUE;
                $melding    = "Hartelijk dank voor uw reactie. ";
                
                //$melding   .= "U ontvangt zo snel mogelijk antwoord. ";
            } else {
                $verzonden  = FALSE;
                $melding    = "Uw bericht kon niet worden verzonden. ";
                $melding   .= "Wijzig het e-mailadres of probeer het later nog een keer. ";
            }
        }
[/CODE]
 
Teun Hesseling

Teun Hesseling

16/03/2012 16:45:26
Quote Anchor link
Je kan ook html gebruiken binnen je mail waardoor je <br> kunt gebruiken.
 
- SanThe -

- SanThe -

16/03/2012 17:14:12
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
<?php
$bericht
  = "Mijn voornaam is ".$_POST['naam'].PHP_EOL;
        $bericht .= "Mijn achternaam is ".$_POST['land'].PHP_EOL;
    $bericht .= "Speltak is ".$_POST['speltak'].PHP_EOL;
    $bericht .= "Materiaal ".$_POST['materiaal'].PHP_EOL;
        mail ("[email protected]", "Bestellen materiaal", $bericht, "FROM: Materiaal HKG");
?>





Toevoeging op 16/03/2012 17:16:05:

Uit je andere post:
- SanThe - op 15/03/2012 19:02:43:
 
PHP ifelse

PHP ifelse

16/03/2012 17:21:53
Quote Anchor link
bedankt voor je reactie.
als ik het goed begrijp
en ik pas $bericht naar $headers komt het de mail niet meer aan in mijn spambox?
 
- SanThe -

- SanThe -

16/03/2012 17:26:01
Quote Anchor link
En nu in fatsoenlijk Nederlands.
 
PHP ifelse

PHP ifelse

16/03/2012 17:40:13
Quote Anchor link
haha sorry.

Het script werkt wel, komt alleen in mijn spambox terecht
 
- SanThe -

- SanThe -

16/03/2012 17:42:17
Quote Anchor link
- SanThe - op 16/03/2012 17:14:12:
Uit je andere post:
- SanThe - op 15/03/2012 19:02:43:


Heb je dit al in orde?
 
PHP ifelse

PHP ifelse

16/03/2012 17:45:17
Quote Anchor link
Nee maar snap ook niet precies.

heb nog steeds dit wat poet ik precies veranderen.
sorry maar heb er echt geen verstand van

script:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
<?php
// in style.css staat de opmaak van deze pagina
include 'style.html';

//Als men op de Submit knop heeft gedrukt van het formulier...
if (isset($_POST['verzenden'])) {
    if (!isset($_POST['naam'])) {
        $error = "Naam is niet ingevuld<BR />";      
    }
if (!isset($_POST['land'])) {
        $error .= "Land is niet ingevuld";
    }

  
     if (!isset($_POST['speltak'])) {
        $error .= "Speltak is niet ingevuld";
    }

     if (!isset($_POST['materiaal'])) {
        $error .= "Materiaal is niet ingevuld";
    }

    
    if (!isset($error)) {

        $bericht  = "Mijn voornaam is ".$_POST['naam'];
        $bericht .= "Mijn achternaam is ".$_POST['land'];
    $bericht .= "Speltak is ".$_POST['speltak'];
    $bericht .= "Materiaal ".$_POST['materiaal'];
        mail ("[email protected]", "Bestellen materiaal", $bericht, "FROM: Materiaal HKG");
 
// hieronder wordt er een bedankje gegeven
        echo "Bedankt voor het bestellen van het materiaal!";

    }
else {
    
        echo "Gelieve alle formuliervelden netjes in te vullen !<BR /><BR />";
        echo "<FONT COLOR=\"#FF0000\">".$error."</FONT>";
        
    }
    
}
else {

    echo "U moet eerst het formulier invullen !";

}

?>
 
- SanThe -

- SanThe -

16/03/2012 17:49:09
Quote Anchor link
Jij hebt dit in je mailcommando:
mail ("...", "...", $bericht, "FROM: Materiaal HKG");
Die vierde parameter: "FROM: Materiaal HKG" is compleet onzinnig.
Kijk op die link, daar staat wat er wél moet staan.
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.