Verwerkingssnelheid

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

.NET Developer

Dit ga je doen Programmeren in .NET, Javascript & C# en ontwikkelen in Web Services, Windows Services en MS SQL Server; Zelfstandig verbanden maken Analyseren, testen, bugs fixen, reviewen en rapporteren; Juiste prioriteiten stellen en verantwoordelijkheid nemen; Op architectuur niveau meedenken; Af en toe klanten bezoeken. Hier ga je werken Voor onze relatie zijn wij opzoek naar een .NET ontwikkelaar met minimaal 3 jaar werkervaring. Je komt te werken in een groeiend bedrijf met betrokken collega's die zorgen voor een familiaire sfeer op de werkvloer. Als .NET ontwikkelaar word jij vanaf de eerste werkdag betrokken bij het gehele ontwikkelproces. De

Bekijk vacature »

Software Developer

Functie omschrijving Heb jij affiniteit met ICT en een WO diploma in de pocket? Dan ben je hier aan het juiste adres. Voor een opdrachtgever in Amsterdam zijn wij op zoek naar kandidaten die (enige) ervaring hebben met Java, Javascript, C of C++. Je zal door middel van trainingen worden opgeleid tot een volwaardige Software Developer. Er wordt tijdens de training natuurlijk veel aandacht besteedt aan de vaktechnische aspecten, maar er gaat ook veel aandacht uit naar jouw persoonlijke ontwikkeling. Bedrijfsprofiel Bij deze opdrachtgever in de omgeving van Amsterdam zoeken ze meerdere enthousiaste kandidaten die hun carrière willen starten met

Bekijk vacature »

Belastingdienst - Freelance Senior Cobol Applicati

Startdatum: 01.06.2023 Richttarief: €65,00 - €75,00 Duur van de opdracht: 7 maanden Uren per week: 36 Taal: Nederlands vereist! Gelieve in het Nederlands te solliciteren. Functieomschrijving: In de applicatie ETM zijn nu de inningsvoorzieningen voor ongeveer 25 aangifte- en aanslagmiddelen opgenomen. ETM is een extern aangeschafte service en het huidige contract met leverancier Oracle loopt af op 31-12-2022. Het programma uitfaseren ETM heeft als doel om vervanging te realiseren waarmee alle nu in gebruik zijnde ETM ondersteuning wordt overgenomen in nieuwe Inningsvoorzieningen om de continuïteit van de inningsprocessen te waarborgen. Eén van de inningsvoorzieningen die voor het einde van 31-12-2022

Bekijk vacature »

Medior/senior front end developer React Sportsoftw

Functie Voor deze functie ben ik op zoek naar een enthousiaste front end developer die communicatief vaardig is. Jij wordt onderdeel van een enthousiast jong team dat werkt aan grote websites. Binnen jouw rol ben jij diegene die de vertaling maakt van design naar functionele code en zorg jij voor goede experience op meerdere platformen. Dit doe je natuurlijk door gebruik te maken van onze stack; Javascript, HTML, CSS en React. Daarnaast wordt er gebruik gemaakt van Webcomponents en verschillende authenticatie tools. Doordat er hier gestreefd wordt naar de beste gebruikerservaringen, wordt het product constant doorontwikkeld. Hierdoor blijven ze voor

Bekijk vacature »

Senior Fullstack Developer (GOLang, TypeScript)

Bedrijfsomschrijving Our client is one of the large worldwide accounting firms. Functieomschrijving We are looking for a senior (all-round) developer (Project On Demand / Tax Technology) Uses as much as possible technology in support of the development process: Git, Jenkins, Docker, npm, skaffold, helm, etc. We are looking for a real hands-on developer; ie not a team lead or other managerial-style role; Acts with integrity both internally and externally and takes personal responsibility in this respect; Curious about the developments within their field and driven to make a difference with the team; Able to empathize with colleagues and stakeholders and

Bekijk vacature »

.NET Developer Microservices

Dit ga je doen Je taken zullen voornamelijk bestaan uit: Het ontwikkelen van software, inclusief vormgeving, implementaties, integraties en (automatisch) testen (.NET, C#, Azure, Docker, Microservices, Angular); Het in kaart brengen van software requirements; Zorgen dat jouw code kwalitatief hoogstaand is; Het uitvoeren van risico analyses; Een bijdrage leveren aan het continuous quality improvement process. Hier ga je werken Dat kanker een verschrikkelijke ziekte is die de wereld uit geholpen moet worden, is duidelijk. Binnen deze Gelderse organisatie die duizenden ziekenhuizen van producten voorziet, proberen ze daar via technische innovaties aan bij te dragen. Samen met 10 collega .NET developers

Bekijk vacature »

Fullstack developer (NodeJS, React, AWS)

Functie Als Fullstack developer kom je te werken in het ontwikkelteam, maar zoals gezegd komt er veel meer bij kijken dan alleen maar ontwikkelen. Je bent samen met je collega’s continu bezig om de software uit te breiden maar hiernaast doe je doorlopend onderzoek naar de inzet van bijvoorbeeld Machine Learning. Ze willen met hun software echt voorlopen op andere en toegevoegde waarde leveren voor de eindgebruiker. Mede hierom zijn ze erg benieuwd naar iemand zijn persoonlijkheid, of hij graag nieuwe dingen uitzoekt (Google!), en initiatief neemt. Maar waar staan ze nu? Na een onderzoeksfase van ruim een jaar zijn

Bekijk vacature »

PHP Developer - Draag bij aan de maatschappij!

Bedrijfsomschrijving Wil jij als applicatieontwikkelaar deel uitmaken van een gedreven ontwikkelteam en werken aan innovatieve producten? Dan hebben wij dé uitdaging voor jou! Wij zijn op zoek naar een enthousiaste collega die samen met ons de technische ondergrond van onze producten verder wil ontwikkelen met behulp van PHP. Met jouw expertise geef je de finishing touch aan onze producten om jezelf steeds opnieuw weer te verrassen. Functieomschrijving Bij ons staan innovatie en creativiteit centraal. Wij zijn op zoek naar een enthousiaste PHP ontwikkelaar die nieuwe ideeën en inzichten kan inbrengen en daarmee zichzelf en het team verder kan laten groeien.

Bekijk vacature »

Cymer Patch Server Developer

Vacature details Vakgebied: Software/IT Opleiding: Senior Werklocatie: Veldhoven Vacature ID: 12919 Introductie This new patch server will be built on Python and Django ReST and GraphQL services with a React frontend, it will consist of several microservices and run on a Kubernetes cluster. It will be supported by several middleware applications such as ElasticSearch, Redis, RabbitMQ, Oracle and Artifactory. Functieomschrijving The Patch Admin team always aim to deliver software at a high quality, we avoid sacrifices here to maintain our velocity. Practically this means that we practice test driven development and perform end-to-end automated testing on our software. This means

Bekijk vacature »

Oracle APEX developer

Wat je gaat doen: Als Oracle APEX ontwikkelaar bij DPA werk je samen met collega’s aan de meest interessante opdrachten. Je zult je ervaring met SQL, PL/SQL, JavaScript, HTML en CSS inzetten om wensen van opdrachtgevers te vertalen naar technische oplossingen. Je werk is heel afwisselend, omdat DPA zich niet beperkt tot een specifieke branche. Zo ben je de ene keer bezig binnen de zorgsector, de andere keer is dit bij de overheid. Wat we vragen: Klinkt goed? Voor deze functie breng je het volgende mee: Je hebt een hbo- of universitaire opleiding afgerond Je hebt 2 tot 5 jaar

Bekijk vacature »

Front end developer

Functie Jij als ervaren Front end developer bent een expert het gebied van Javascript en React. Je wordt onderdeel van een multidisciplinair team bestaande uit een PO, twee Front end developers, een DevOps/Back end developer, een UX/UI designer en een projectmanager. Verder is er iemand verantwoordelijk voor de HR en is de algemeen directeur nauw betrokken bij alle projecten. Dagelijks hou jij je bezig met de verschillende projecten die zijn opgenomen in de sprint. Daarnaast denk je mee over mogelijke oplossingen om de behoefte van de klant op de beste manier in te vullen. Verder spar jij intern met collega’s

Bekijk vacature »

Medior/senior Front-end developer

Functie Je maakt deel uit van een DevOps Scrum team en werkt samen met back-end developers, test-engineers, interaction designers en een projectmanager. Er zijn verschillende groepen Scrum teams. Een roadmap team is jouw ‘’thuisbasis’’, daar wordt gewerkt aan doorontwikkeling van bestaande omgevingen voor een aantal klanten. Hiernaast zijn er projectteams waar nieuwe omgevingen worden gebouwd, of grote complexe wijzigingen worden doorgevoerd op bestaande omgevingen. Je kunt (afhankelijk van jouw wensen en doelen) dus afwisselend werken in beide teams. Hiernaast participeer je in het Chapter Front-end development waar gezamenlijk kennis en ervaring wordt gedeeld. Als Front-end developer is het jouw doel

Bekijk vacature »

Full stack developer Node.js

Functie Als fullstack JavaScript developer vind jij het uitdagend om op basis van concrete klantvragen nieuwe functionaliteiten te ontwikkelen. Bij voorkeur worden deze functionaliteiten op een bepaalde manier geprogrammeerd, zodat ze door meerdere klanten te gebruiken zijn. Je hebt dus vaak te maken met abstracte vraagstukken. Om dit te kunnen realiseren sta je nauw in contact met de product owner en/of klant. Je bent niet alleen onderdeel van het development team, maar hebt ook vaak contact met de product-owner en/of klanten om daardoor inzichten te verzamelen die leiden tot productverbeteringen. • Inzichten verzamelen bij de klant en/of product owner •

Bekijk vacature »

.NET Developer

Dit ga je doen Binnen het team bouw je aan een applicatie met andere .Net Developers, testers een Product Owner en een Business Analyst. Met het team wordt de backlog besproken. In overleg claim jij jouw deel en zorgt ervoor dat onderhoud en innovatie wordt gerealiseerd. Het project dat momenteel draait is het opgraden van de omgeving. Doorontwikkelen van de huidige applicatie; Overleggen met teamleden om de backlog te verdelen; Onderhouden van de huidige omgeving; Sparren met de business en het ophalen van nieuwe requirements. Hier ga je werken De organisatie is een van de grootste landelijke aanbieder van diverse

Bekijk vacature »

Software Ontwikkelaar C# .NET

Functie omschrijving Startende Software Ontwikkelaar gezocht met kennis van C# .NET! Ben jij net klaar met je opleiding en ben je op zoek naar je eerste echte werkervaring? Of heb jij al enige werkervaring maar ben toe aan iets nieuws? Dan is dit de perfecte kans voor jou! Wij zoeken namelijk een Junior Software Ontwikkelaar die klaar is voor een nieuwe uitdaging bij een leuke werkgeven in de regio Zeist. In deze functie werk jij vaak aan verschillende projecten en ga je bij klanten op bezoek. Ben jij op zoek naar een functie met uitdaging, diversiteit en verantwoordelijkheid? Dan is

Bekijk vacature »
Rick

rick

17/03/2007 21:52:00
Quote Anchor link
Beste Php'ers

Ik ben bezig met het verbeteren van me scripts en de laad snelheid zo beperkt mogelijk te laten.

Ik hoorde van iemand dat ik al mijn dingen in een array of iets dergelijks moest zetten, en aangezien ik er nooit mee heb gewerkt en me het nietl ukte naar tijdje eraan te werken vraag ik ullieo m hulp.

Kortom ik wil dus dat de laadtijd veel lager word
Alvast Bedankt

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
<?php$good1 = mysql_fetch_object(mysql_query ("SELECT * FROM trades WHERE id = '1'"));
$good2 = mysql_fetch_object(mysql_query ("SELECT * FROM trades WHERE id = '2'"));
$good3 = mysql_fetch_object(mysql_query ("SELECT * FROM trades WHERE id = '3'"));
$good4 = mysql_fetch_object(mysql_query ("SELECT * FROM trades WHERE id = '4'"));
$good5 = mysql_fetch_object(mysql_query ("SELECT * FROM trades WHERE id = '5'"));
$good6 = mysql_fetch_object(mysql_query ("SELECT * FROM trades WHERE id = '6'"));
$good7 = mysql_fetch_object(mysql_query ("SELECT * FROM trades WHERE id = '7'"));
$good8 = mysql_fetch_object(mysql_query ("SELECT * FROM trades WHERE id = '8'"));
$good9 = mysql_fetch_object(mysql_query ("SELECT * FROM trades WHERE id = '9'"));
$good10 = mysql_fetch_object(mysql_query ("SELECT * FROM trades WHERE id = '10'"));


    if($this_user->lastactive == 0) {
        $city = mysql_fetch_object(mysql_query("SELECT * FROM cities WHERE id = '$this_user->city'"));

        $worth1 = (($city->good1 * $good1->worth) / 100) * 10;
        $worth2 = (($city->good2 * $good2->worth) / 100) * 10;
        $worth3 = (($city->good3 * $good3->worth) / 100) * 10;
        $worth4 = (($city->good4 * $good4->worth) / 100) * 10;
        $worth5 = (($city->good5 * $good5->worth) / 100) * 10;
        $worth6 = (($city->good6 * $good6->worth) / 100) * 10;
        $worth7 = (($city->good7 * $good7->worth) / 100) * 10;
        $worth8 = (($city->good8 * $good8->worth) / 100) * 10;
        $worth9 = (($city->good9 * $good9->worth) / 100) * 10;
        $worth10 = (($city->good10 * $good10->worth) / 100) * 10;


        $trade1 = rand(($city->good1 * $good1->worth) - $worth1, ($city->good1 * $good1->worth) + $worth1);
        $trade2 = rand(($city->good2 * $good2->worth) - $worth2, ($city->good2 * $good2->worth) + $worth2);
        $trade3 = rand(($city->good3 * $good3->worth) - $worth3, ($city->good3 * $good3->worth) + $worth3);
        $trade4 = rand(($city->good4 * $good4->worth) - $worth4, ($city->good4 * $good4->worth) + $worth4);
        $trade5 = rand(($city->good5 * $good5->worth) - $worth5, ($city->good5 * $good5->worth) + $worth5);
        $trade6 = rand(($city->good6 * $good6->worth) - $worth6, ($city->good6 * $good6->worth) + $worth6);
        $trade7 = rand(($city->good7 * $good7->worth) - $worth7, ($city->good7 * $good7->worth) + $worth7);
        $trade8 = rand(($city->good8 * $good8->worth) - $worth8, ($city->good8 * $good8->worth) + $worth8);
        $trade9 = rand(($city->good9 * $good9->worth) - $worth9, ($city->good9 * $good9->worth) + $worth9);
        $trade10 = rand(($city->good10 * $good10->worth) - $worth10, ($city->good10 * $good10->worth) + $worth10);

        mysql_query("UPDATE users SET trade1 = '$trade1' WHERE id = '$this_user->id'");
        mysql_query("UPDATE users SET trade2 = '$trade2' WHERE id = '$this_user->id'");
        mysql_query("UPDATE users SET trade3 = '$trade3' WHERE id = '$this_user->id'");
        mysql_query("UPDATE users SET trade4 = '$trade4' WHERE id = '$this_user->id'");
        mysql_query("UPDATE users SET trade5 = '$trade5' WHERE id = '$this_user->id'");
        mysql_query("UPDATE users SET trade6 = '$trade6' WHERE id = '$this_user->id'");
        mysql_query("UPDATE users SET trade7 = '$trade7' WHERE id = '$this_user->id'");
        mysql_query("UPDATE users SET trade8 = '$trade8' WHERE id = '$this_user->id'");
        mysql_query("UPDATE users SET trade9 = '$trade9' WHERE id = '$this_user->id'");
        mysql_query("UPDATE users SET trade10 = '$trade10' WHERE id = '$this_user->id'");
    }

?>
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Rick
 
PHP hulp

PHP hulp

13/05/2024 10:10:57
 
Stefan van Iwaarden

Stefan van Iwaarden

17/03/2007 22:27:00
Quote Anchor link
je kan meerdere velden tegelijk selecteren en/of updaten, dus waarom allemaal aparte query's? De onderste Update kun je gewoon vervangen door

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
<?php
mysql_query("UPDATE users SET trade1 = '$trade1', trade2 = '$trade2' WHERE id = '$this_user->id'");
//en de rest van je velden zelf invullen
?>


Daarnaast heb ik het idee dat je database niet genormaliseerd is, ik weet niet of de website al volop in gebruik is, niet, dan is het zinvol om je database te normaliseren, want zodra jij kolommen gaat nummeren ben je verkeerd bezig.
En dat scheelt dus ook in snelheid.
 

18/03/2007 09:36:00
Quote Anchor link
Heej vooral die eerste lijst mysql_fetch_objects verdient geen schoonheidsprijs.

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
<?php
$query
= "SELECT * FROM trades";
$result = mysql_query($query) or die(mysql_error());

while($row = mysql_fetch_object($result)){
 $good[] = $row->worth;
}

?>


Dan is $good wel een array geworden, maar dit is vele malen efficienter...

En zo kun je het hele script aanpassen, die laatste updates kunnen bijvoorbeeld ook prima in één query.
 
Jan Koehoorn

Jan Koehoorn

18/03/2007 09:41:00
Quote Anchor link
Tip: gebruik altijd mysql_fetch_assoc in plaats van mysql_fetch_object. De eerste is veel sneller.
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.