[VERZAMEL] Handige Links

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Senior Front end developer Angular

Functie Er zijn momenteel 5 SCRUM-teams waarvan drie gefocust zijn op DevOps en de huidige projecten en twee op innovatie van de platformen. Jij zal onderdeel worden van het innovatie Scrum team. De 2 multidisciplinaire innovatie teams bestaan momenteel uit 14 werknemers. Jij als senior Front end developer wordt onderdeel van onze innovatieteams. De innovatieteams houden zich bezig met het door ontwikkelen van de huidige producten en denken na over nieuwe functionaliteiten. Binnen de rol van Front end developer krijg je veel vrijheid en kan je je dag zelf indelen. Dingen waar jij je dagelijks mee bezig zult houden is

Bekijk vacature »

Fullstack developer - medior

Functie omschrijving Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging en zou jij graag bij een platte maar informele organisatie willen werken? Voor een mooi softwarebedrijf in omgeving Gorinchem zijn wij op zoek naar versterking. Als Fullstack developer wordt je bij dit bedrijf onderdeel van de volledige ontwikkeling van requirement tot oplevering! Werkzaamheden Jouw focus ligt op de front end en alles wat daarbij komt kijken. Je gaat ontwerpen, ontwikkelen, testen en valideren. Je zult voornamelijk werken met React.js en Typescript. Maar ook Javascript, HTML en CSS komen aanbod. Daarnaast zal je ook regelmatig met de back end werken! Bedrijfsprofiel Onze

Bekijk vacature »

Medior PHP Developer

Bij Getnoticed doen wij wat we leuk vinden, websites bouwen en online marketing. Voor veel van onze klanten doen we dan ook allebei. Wel zo fijn om campagnes te draaien voor conversiegerichte website die in eigen beheer zijn. In onze vestiging in Nederweert zitten onze development afdelingen en worden de websites gebouwd. Op dit moment zijn we op zoek naar jou: dé PHP/Back-end developer die net als wij, het hoofd boven het maaiveld durft uit te steken! In het kort Even een paar punten die omschrijven wat deze toffe baan inhoudt: Het bedenken van nieuwe functionaliteiten Het verbeteren van het

Bekijk vacature »

Junior Java Developer

Dit ga je doen Je ontwikkelt innovatieve, maatschappelijk belangrijke applicaties; Je implementeert nieuwe features; Je gaat in gesprek met eindgebruikers en designers om de applicaties continu te finetunen; Je draait mee in een professionele Agile/Scrum omgeving. Hier ga je werken Onze klant is een internationale organisatie gevestigd in de omgeving van Amsterdam. Ze staan zeer goed bekend in de markt door hun innovatieve dienstverlening op IT gebied en hun gepassioneerde werknemers. Voor hun inspanningen op het gebied van IT hebben ze meerdere prijzen gewonnen! Onze klant is onderdeel van een Corporate werkgever en heeft zelf 300 mensen in dienst. Om

Bekijk vacature »

Typescript Developer / Cloud platform

Dit ga je doen (Door)Ontwikkelen van het cloud platform; (Door)Ontwikkelen van microservices; Bouwen van nieuwe functionaliteiten; Verbeteringen aandragen voor het cloud platform; Sparren met de business. Hier ga je werken Onze opdrachtgever, gevestigd in regio Eindhoven, levert een compleet dienstenpakket op het gebied van IT. Zij pakken verschillende (complexe) vraagstukken van grote organisaties op. De sfeer intern is gezellig en informeel. Men houdt van hard werken maar gezelligheid door middel van een borrel of gezamenlijke lunch komt er veel voor. Als Typescript ontwikkelaar word je onderdeel van het team gericht op de (door)ontwikkeling van hun eigen cloud platform welke wordt

Bekijk vacature »

Java Developer

Dit ga je doen Het ontwikkelen van nieuwe software; Het ombouwen van de bestaande software; Zowel back- als front-end software ontwikkelen; Het testen; Het implementeren van de volledig geteste software; Het verzorgen van nazorg en het oplossen van bugs; Het opstellen en bijhouden van procesdocumentatie; Je draagt bij aan het agile/scrum processen van het team. Hier ga je werken Ongetwijfeld heb je een of meerdere producten van deze organisatie in huis. Het proces erachter, daar ben je ongetwijfeld minder bekend mee. Deze opdracht geeft je de kans meer over dit proces te weten te komen en een mooie bijdrage te

Bekijk vacature »

Full stack developer

Wat ga je doen als Full stack .NET developer Microsoft 365? Je stelt je op als sparringpartner voor het team en PO over toekomstige functionaliteiten, architectuur en mogelijke nieuwe producten. Je bent mede-verantwoordelijk voor het vertalen en omzetten van een user story in een passend technisch design. Je implementeert functionaliteiten op basis van een technisch design en user story. Je bent mede-verantwoordelijk voor het beheer van Azure DevOps, waaronder het beheer van GIT, Build Pipelines, Release Pipelines en geautomatiseerde testen. Hier herken jij jezelf in Hbo werk- en denkniveau of hoger aangevuld met relevante certificeringen en/of cursussen; Minimaal 3 jaar

Bekijk vacature »

Junior .NET developer

Functie Wij hebben drie scrumteams. Het eerste team focust zich op het stukje hardware wat wij in huis doen. Zij maken als team o.a. gebruik van C++. De andere twee scrumteams zijn allebei bezig met data verwerking en maken hierbij in de backend gebruik van C# .NET / .NET Core. Het verschil tussen deze teams is dat één team de data verwerking doet voor de mobiele applicatie. Zij werken hierbij dus ook met Xamarin. Het andere team focust zich op de webapplicaties en maakt hierbij ook gebruik van ASP.NET MVC. Op basis van jouw ambities en kwaliteiten kijken wij samen

Bekijk vacature »

C# .NET developer voor innovatieve applicaties gez

Bedrijfsomschrijving Deze werkgever houdt zich al ruim 20 jaar bezig met het ontwikkelen van innovatieve software en dat willen ze graag nog lang doorzetten. En dat merk je ook als je als .NET developer hier aan de slag gaat. De applicaties worden continu doorontwikkeld met altijd als uitgangspunt dat zowel de kwaliteit als het gebruikersgemak van hoog niveau is. Het bedrijf telt inmiddels ruim 25 medewerkers waarvan meer dan de helft op de development afdeling werken. Meer weten over deze werkgever? Mail naar [email protected] of bel 0657578548 Functieomschrijving Je komt te werken in een Scrum team met andere .NET developers

Bekijk vacature »

C# .NET Developer

Functie omschrijving Wij zijn op zoek naar een C# .NET Developer voor een bedrijf in de omgeving van Utrecht! Wil jij werken voor een internationaal bedrijf waar je legio mogelijkheden krijgt als Software Ontwikkelaar? Grijp nu je kans! Je kunt een uitdagende rol gaan vervullen als C#.NET Developer binnen een internationaal bedrijf dat gevestigd is in omgeving van Utrecht. Je zult gaan samenwerken met collega's die over de hele wereld verspreid zitten. Dit bedrijf is zeer vooruitstrevend en werkt met de nieuwste technieken. Als C#.NET Developer ga jij je bezig houden met het volgende: Je blijft op de hoogte van

Bekijk vacature »

PHP Developer - medior functie

Functieomschrijving Ben jij innovatief en wil jij je kennis graag delen met jouw nieuwe collega's? Lees dan snel verder! Voor een leuke opdrachtgever in de omgeving van Roosendaal zoeken wij een Symfony developer. Of je nou junior, medior of senior bent, je krijgt hier alle vrijheid en verantwoordelijkheid om jouw eigen loopbaan te ontwikkelen. Je gaat je hier bezig houden met en inspelen op de actualiteiten van jouw vakgebied. Techstack: Symfony, PHP, mySQL. Kennis van Svelte is helemaal mooi meegenomen. Bedrijfsprofiel Al sinds '99 is dit webbureau actief. De kernwaarden binnen het bedrijf zijn integer, dienstbaar en deskundig. Je komt

Bekijk vacature »

PHP Programmeur

Functieomschrijving Vanuit het hoofdkantoor in omgeving Breda, ontwikkel je als PHP programmeur niet alleen webapplicaties, maar ben je verder ook gefocust op het constant inspelen op nieuwe innovaties m.b.t software ontwikkeling. Naast het ontwikkelen van webapplicaties, bouwt deze toffe werkgever ook webshops en websites voor hun opdrachtgevers. Wat ga je doen? Het testen van ontwikkelde applicaties om te zorgen dat ze goed functioneren en voldoen aan de eisen van de klanten; Het ontwerpen en implementeren van webapplicaties met het Symfony framework; Het schrijven van een schone en efficiënte code volgens het Symfony framework; Onderhouden en updaten van bestaande applicaties die

Bekijk vacature »

No-Code Betty Blocks ontwikkelaar

Bedrijfsomschrijving Wil jij de bedrijfsprocessen van klanten revolutionair digitaliseren en optimaliseren zonder beperkt te worden door programmeertalen? Kom werken bij een snelgroeiende en professionele organisatie met een gezonde dosis humor en veel vrijheid om jezelf te ontwikkelen. Als No-Code Betty Blocks ontwikkelaar werk je vanuit ons kantoor in het hart van Nederland, je thuiswerkplek of op locatie bij de klant. We faciliteren de juiste trainingen en ondersteuning zodat je een echte Betty Blocks expert wordt. Naast het werk zijn er bij ons bijzondere events, zoals een jaarlijkse zeildag, een zomerse barbecue en een knus kerstdiner om de grillige maanden door

Bekijk vacature »

Java Developer

Dit ga je doen Als Java Developer ben je verantwoordelijk voor: Het ontwikkelen van nieuwe en bestaande webservices; Het uitbreiden van functionaliteiten binnen de producten- en dienstenportefeuille; Het werken aan gegevensuitwisseling met bijvoorbeeld SOAP; Testen van frameworks met gebruik van UNIT en Selenium. Hier ga je werken De organisatie waar je komt te werken is een semi-overheidsinstelling, gesitueerd in Utrecht en zorgt voor een goede samenwerking tussen verschillende overheidsinstanties. Het is een familiaire club die gaat voor kwaliteit en langdurige relaties. Zo zorgen zij ervoor dat er op grote schaal vertrouwelijke informatie tussen verschillende overheidsinstellingen wordt uitgewisseld. Hun werk zorgt

Bekijk vacature »

C# Unity Developer

Functieomschrijving Ontwikkel jij mee door applicaties te bouwen die bijdragen aan het optimaliseren van processen? Voor een erkende werkgever in regio Tilburg zijn wij op zoek naar een Unity C# Developer die graag de uitdaging aangaat! Jouw werkzaamheden zullen er als volgt uitzien: Je bent een luisterend oor naar klanten en vertaalt hun wensen door naar bruikbare software; Je werkt aan innovatieve softwareoplossingen voor het verbeteren en/of vernieuwen van processen; Je bent verantwoordelijk voor het uitvoeren van updates/aanpassingen aan de reeds draaiende applicaties. Bedrijfsprofiel Je komt te werken voor een internationale werkgever in regio Tilburg. Samen met een vooruitstrevend team

Bekijk vacature »

Pagina: « vorige 1 2 3 4 volgende »

Wouter J

Wouter J

06/04/2012 12:44:43
Quote Anchor link
Unversed, dat is de slechste link die je kan geven: http://w3fools.com/

Beter is:

Mozilla Developer Network - De grootste en beste wiki documentatie over HTML, CSS en JS
https://developer.mozilla.org/nl/
Gewijzigd op 06/04/2012 12:45:39 door Wouter J
 
PHP hulp

PHP hulp

04/05/2024 10:14:16
 
Frank WD

Frank WD

07/04/2012 00:40:41
Quote Anchor link
How to Simulate CSS3 box-shadow in IE6-8 Without JavaScript.

Klik hier
 
Maikel Doeze

Maikel Doeze

08/04/2012 22:41:03
Quote Anchor link
Misschien al wel bekend bij sommige maar als nog:
http://www.html5test.com
 

09/04/2012 00:20:35
 
Wouter J

Wouter J

09/04/2012 10:41:40
Quote Anchor link
Site met een font-face generator (voor custom fonts) en standaard font-face pakketten van diverse fonts
http://fontsquirrel.com

Site met heel heel heel veel fonts die je gratis mag downloaden in truetype format
Stop dit ttf bestand in de font-face generator hierboven en het werkt in elk browser overal.
http://dafont.com/

Nog een site met heel veel fonts
http://myfonts.com/

WhatTheFont? Upload een plaatje en kijk welk font er in de afbeelding gebruikt is
http://new.myfonts.com/WhatTheFont/
 
Ozzie PHP

Ozzie PHP

09/04/2012 11:05:05
Quote Anchor link
Even een klein berichtje tussendoor (niet op reageren aub!!) want ik wil jullie echt even mijn complimenten geven voor jullie bijdrages. Toen ik dit topic begon, hoopte ik dat er wat leuke links geplaatst zouden worden, maar tot nu toe overtreft het al mijn verwachtingen. Complimenten dus voor al diegenen die (een) link(s) geplaatst hebben. En hopelijk zullen er nog vele nuttige links volgen.
 
Wouter J

Wouter J

10/04/2012 12:29:25
Quote Anchor link
Een zeer uitgebreide lijst van frameworks, libary's en dingen die je kan gebruiken op het web
http://stackoverflow.com/questions/8670378/what-are-the-modern-web-technologies-to-learn-for-a-freelancer/8670497#8670497

Gezien de titel vermoedde ik het al, helaas bevestigd. De lijst is verwijderd omdat Stack Overflow niet de juiste plek is voor zoiets (hun eigen regels).[/modedit]
Gewijzigd op 13/04/2012 02:19:41 door Chris -
 
B a s
Beheerder

B a s

13/04/2012 07:46:54
Quote Anchor link
Indirect handig als je aan het werk bent op een Windows laptop:

Two Finger Scroll
http://code.google.com/p/two-finger-scroll/downloads/list
 
Reshad F

Reshad F

20/04/2012 14:52:29
Quote Anchor link
html5 boilerplate

voor degenen die een html5 website willen hebben maar ook IE6 willen supporten is dit de ideale oplossing!
 
Jeroen VD

Jeroen VD

30/04/2012 14:13:07
Quote Anchor link
misschien een mooie toevoeging aan dit topic (en omdat ik zelf ernaar aan het zoeken ben), een site met veel achtergrondafbeeldingen, zowel herhalende als fullscreens? als er links aanwezig zijn mag deze reactie verwijderd worden hoor.

Offtopic:

als er mensen op deze manier reageren (dus met requests) en daarna die requests verwijderen, kan dit topic dan niet veel meer opleveren?
 
Crispijn -

Crispijn -

30/04/2012 15:39:35
Quote Anchor link
Een handige familie met allerlei soorten icoontjes:
http://www.famfamfam.com/lab/icons/

Een handige website die veel over Zend duidelijk uitlegt:
http://www.zendcasts.com/

Een blog van David Walsh waar voor mij vroeger veel leuke nieuwe dingen werden geplaatst, nu gaat hij soms wat te ver mijns inziens:
http://davidwalsh.name/
 
Jelmer -

Jelmer -

30/04/2012 15:52:05
Quote Anchor link
The Noun Project: allemaal symbooltjes (vector-plaatjes) die je vrij mag gebruiken
http://thenounproject.com/

CSS3 tools van Lea Verou
http://lea.verou.me/css3-tools/
 
Wouter J

Wouter J

08/05/2012 20:39:05
Quote Anchor link
Een tool om makkelijk en snel je regexen te testen
(let op! Het gebruikt de JavaScript PREG engine, deze verschilt minimaal van die van PHP)
http://gskinner.com/RegExr/
Shortlink: http://bit.ly/regexTest
 
 - Diov  -

- Diov -

13/05/2012 14:17:35
Quote Anchor link
http://www.webresourcesdepot.com/how-to-use-strftime-to-format-date-time/

Strftime, zeer makelijk om mee te beginnen
Daar leer je de basis!
 
Jeroen VD

Jeroen VD

13/05/2012 14:52:29
Quote Anchor link
een aantal blogs, leuk en leerzaam om bij te houden:

Wouter J
de blog van Wouter J, zeer leerzaam, van backend tot frontend. echt een aanrader. wouter is zelf te bescheiden denk ik (btw wouter, ik zou een aantal artikelen ook als tutorial hier op phphulp plaatsen)

Jeffrey Way
je kunt je beter afvragen wat hij niet weet over webdesign. voor de gevorderde programmeur vind je er van alles.

Niels Kieviet
blog van Niels. vooral backend tutorials te vinden. zend framework & active directory hebben momenteel de nadruk

nog meer leuke blogs?
Gewijzigd op 13/05/2012 14:52:42 door Jeroen VD
 
Jelmer -

Jelmer -

13/05/2012 15:26:42
Quote Anchor link
Oja, blogs!
The Daily Nerd
Vooral meer front-end gericht, maar wel iedere dag een lading links. Ik heb geen idee hoe 'ie het volhoudt…

Fronteers topic over front-end sites & blogs. Daar staan ook nog wel een paar goeie links. Wel weer alleen front-end.

CreativeJS
Website met demo's en tutorials over creatieve dingen met Javascript... waarom typ ik deze beschrijvingen eigenlijk nog, de URL zegt het toch wel?
 
Wouter J

Wouter J

13/05/2012 18:27:44
Quote Anchor link
Blogs:

Paul irish
De man van dit moment op gebied van jQuery, Chrome, HTML5 en JS. Gewoon geweldig om te naar te luisteren
http://paulirish.com/
(video kanaal ook een aanrader om te volgen: www.youtube.com/user/paulirish )

James Padolsey
Een expert in JavaScript.
http://james.padolsey.com/

CSS-tricks
http://css-tricks.com/

Site optimo
De nederlandse SEO blog
http://siteoptimo.com/blog/

HTML5 doctor
http://html5doctor.com/

Fabien Potencier
De man achter Symfony en alle andere apps van Sensiolabs.
http://fabien.potencier.org/

Offtopic:
Jelmer, beschrijving hoeft ook helemaal niet. Kijk maar eens bij het eerste postje, alleen titel + link is nodig.

Jeroen, ik ga ze niet kopiëren, dat is namelijk duplicated content. Ik ga wel eens een tutorialtje hier voor schrijven.
Gewijzigd op 13/05/2012 18:28:32 door Wouter J
 
G P

G P

03/06/2012 02:51:20
Quote Anchor link
Zeer knappe menu's maken, enkel met CSS en HTML
http://css3menu.com/

- Geen javascriptjes nodig
- SEO !
- Compatible met alle webbrowsers (Internet Explorer, Google Chrome, Firefox, Safari, Opera, ...)
- Geen ingewikkelde scripts
 
Koen Hollander

Koen Hollander

03/06/2012 10:55:27
Quote Anchor link
Leejo.nl

Handige tools voor je website
 
Koen Vlaswinkel

Koen Vlaswinkel

03/06/2012 11:15:49
Quote Anchor link
Ik zie alleen maar reclame op leejo.nl.
 

Pagina: « vorige 1 2 3 4 volgende »



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.