via hotmail emailadressen contract personen ophalen

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Back-end PHP Developer

Dit ga je doen Her- en uitbouwen van het inhouse softwareplatform dmv PHP; Onderhouden van bovengenoemd platform in PHP; Sparren met het team; Meedenken over nieuwe functionaliteiten, security etc; Jouw input leveren aan het proces door op de hoogte te blijven van nieuwe ontwikkelingen etc. Hier ga je werken Onze klant, gevestigd in de omgeving van Alkmaar, levert wereldwijd oplossingen op het gebied van IT. Dag in dag uit werken zij met veel passie aan hun product waarmee ze streven naar verbeteringen binnen zorg. Voor onze klant zijn we op zoek naar een medior PHP Developer. Je komt te werken

Bekijk vacature »

Software Developer Mendix / Maatschappelijk Betrok

Dit ga je doen Het bouwen van de Mendix applicaties in samenwerking met jouw team of zelfstandig; Werken met Scrum methodiek; Ontwikkelen van vooruitstrevende oplossingen; Meedenken over nieuwe applicaties en ontwikkelingen; On the job eigen maken van de Mendix omgeving. Hier ga je werken Deze dynamische en snelgroeiende organisatie begeeft zich in de recyclingbranche. Zij nemen op duurzame en efficiënte manier de recycling op zich. Vanwege hun snelle groei zijn zij op zoek naar een young professional die zich graag wilt ontwikkelen als Mendix Developer. Je komt te werken binnen een IT team van +/- 15 medewerkers. Het huidige ‘vaste’

Bekijk vacature »

Junior .NET developer

Functie Als junior .NET Developer start jij in een team met 15 developers. In het team is er genoeg senioriteit om ervoor te zorgen dat jij de juiste begeleiding krijgt. Jij begint als eerst alle software pakketten en processen eigen te maken. Vervolgens ga jij deze software programmeren, onderhouden en testen. Ook ga jij research doen naar nieuwe mogelijkheden en zoek jij uit hoe je dit kan implementeren. Jullie werken intern op project basis en afhankelijk van het project werken jullie wel of niet iedere ochtend met een standup. Je gaat als Full stack developer aan de slag en gaat

Bekijk vacature »

Front-end Developer - React - Data Driven

Bedrijfsomschrijving Onze klant is een snelgroeiende organisatie die een data-driven inspectieapp op de markt hebben gebracht die nu al een aantal jaar door verschillende organisaties wereldwijd gebruikt wordt. Er zijn zo'n 6 mensen werkzaam bij dit bedrijf en ze zijn nu vooral op zoek naar een sterke front-end developer die wil gaan werken aan nieuwbouw applicaties en de uitbouw van de huidige applicaties. De reden dat ze zoeken is omdat er veel werk op komst is en ze hier de juiste capaciteit voor willen hebben. Er heerst hier een hele prettige sfeer waarin respect en eerlijke communicatie belangrijk is. Ook

Bekijk vacature »

Fullstack developer (NodeJS, React, AWS)

Functie Als Fullstack developer kom je te werken in het ontwikkelteam, maar zoals gezegd komt er veel meer bij kijken dan alleen maar ontwikkelen. Je bent samen met je collega’s continu bezig om de software uit te breiden maar hiernaast doe je doorlopend onderzoek naar de inzet van bijvoorbeeld Machine Learning. Ze willen met hun software echt voorlopen op andere en toegevoegde waarde leveren voor de eindgebruiker. Mede hierom zijn ze erg benieuwd naar iemand zijn persoonlijkheid, of hij graag nieuwe dingen uitzoekt (Google!), en initiatief neemt. Maar waar staan ze nu? Na een onderzoeksfase van ruim een jaar zijn

Bekijk vacature »

Medior/senior Front-end developer

Functie Je maakt deel uit van een DevOps Scrum team en werkt samen met back-end developers, test-engineers, interaction designers en een projectmanager. Er zijn verschillende groepen Scrum teams. Een roadmap team is jouw ‘’thuisbasis’’, daar wordt gewerkt aan doorontwikkeling van bestaande omgevingen voor een aantal klanten. Hiernaast zijn er projectteams waar nieuwe omgevingen worden gebouwd, of grote complexe wijzigingen worden doorgevoerd op bestaande omgevingen. Je kunt (afhankelijk van jouw wensen en doelen) dus afwisselend werken in beide teams. Hiernaast participeer je in het Chapter Front-end development waar gezamenlijk kennis en ervaring wordt gedeeld. Als Front-end developer is het jouw doel

Bekijk vacature »

.NET developer

Functie As a .NET developer you start in a driven and diverse development team. Your team consists of 16 IT professionals, including 7 software engineers. Because your new employer is internationally active, there are also international IT professionals working in the IT department. As a result, the official language is English. As a team you are responsible for a new Cloud Native product. This product runs entirely in Azure with a Progress Database and various Azure Functions. In addition, this product has a JS front-end, a REST API system and a layer in C # .NET. The idea is therefore

Bekijk vacature »

Medior/Senior Software Developers gezocht in de Ra

Functie Op dit moment staan er posities open voor de volgende functies: Front-end, Back-End & Fullstack software developer. Als Front-End software developer werk je met JavaScript en de bijbehorende technologieën zoals TypeScript, Angular, React, Vue en Svelte. Als Back-End software developer ben je bezig in NodeJS en doe je dit met behulp van AWS, NoSQL, REST en GraphQL. Je krijgt leuke en uitdagende opdrachten met een gemiddelde duur van anderhalf jaar. Hier werk je in een team met andere IT’ers aan het ontwikkelen en verbeteren van software. Je wordt begeleid door een accountmanager die fungeert als jouw aanspreekpunt. Het team

Bekijk vacature »

Senior Cobol Applicatieontwikkelaar

Bedrijfsomschrijving De IV- organisatie van de Belastingdienst is verantwoordelijk voor en verzorgt de ICT- voorzieningen. Het merendeel van de applicaties wordt op dit moment door de IV- organisatie zelf ontwikkeld, onderhouden en beheerd in het eigen data center. Naast de zorg voor continuïteit op de massale heffing- en inningsprocessen die plaatsvinden binnen een degelijke, stabiele omgeving, wordt er tevens volop gewerkt aan modernisering van het IV- landschap. Dit gebeurt deels intern door gebruik te maken van de expertise die intern aanwezig is, maar ook door het aantrekken van (kant-en-klaar) oplossingen en expertise uit de markt. Functieomschrijving In de applicatie ETM

Bekijk vacature »

Medior Front-end Developer

Bij Getnoticed doen wij wat we leuk vinden, websites bouwen en online marketing. Voor veel van onze klanten doen we dan ook allebei. Wel zo fijn om campagnes te draaien voor conversiegerichte websites die in eigen beheer zijn. In onze vestiging in Nederweert zit onze development afdeling en worden de websites gebouwd. Op dit moment zijn we op zoek naar jou: dé Medior Front-end Developer die net als wij, het hoofd boven het maaiveld durft uit te steken! In het kort Even een paar punten die omschrijven wat deze toffe baan inhoudt: Het uitwerken van designs tot functionele layouts Je

Bekijk vacature »

Fullstack Software Developer

Functieomschrijving Voor een ambitieuze werkgever in regio Roosendaal zijn wij op zoek naar een Full Stack C#.NET Developer. Als software programmeur ben je verantwoordelijk voor het bouwen van webapplicaties, apps en dashboards voor de eigen IOT-oplossingen. Je werkt samen met andere developers en engineers om de sensoren in machines uit te lezen en deze data om te zetten in management informatie voor jullie klanten. Taken en verantwoordelijkheden: Verder ontwikkelen en onderhouden van webapplicaties, dashboards en apps voor de eigen IOT-oplossingen; Testen en goedkeuren van de software; Je gaat aan de slag met de volgende technologieën en frameworks: C#, JS frameworks,

Bekijk vacature »

C# .NET Developer

Dit ga je doen Als developer nieuwe gave features implementeren; Werken met technieken als C# .NET en (REST) API's webservices; Ontwikkelen van koppelingen middels API's; Maken van technische keuzes en beslissingen over de architectuur; Junior collega's coachen; Initiatief nemen voor nieuwe technische mogelijkheden; Je bent een belangrijke schakel - en vindt het leuk - om te schakelen met de business. Hier ga je werken In een klein team van professionals ben je als C# .NET Developer verantwoordelijk voor het ontwikkelen van één van de applicaties voor het grootste inhouse product: een applicatie voor alles omtrent hypotheken. De programmeertaal die je

Bekijk vacature »

PHP developer

Functie Voor een opdrachtgever in omgeving Leiden zijn wij op zoek naar een PHP developer die affiniteit heeft met C++. Ben jij reeds afgestudeerd of heb je al een paar jaar ervaring? Lees snel verder en kijk of dit iets voor jou is! Hoe kan jouw dag er straks uitzien? Je gaat software en webapplicaties ontwikkelen met behulp van de talen C / C++ / PHP. Je gaat technische klussen uitvoeren op locatie bij klanten. Je onderhoudt contact met de projectleider om er zeker van te zijn dat een projecten goed verlopen. Je gaat klanten ondersteunen op het gebied van

Bekijk vacature »

Medior PHP Developer

Functie omschrijving Ben jij een getalenteerde PHP Developer en aan de slag in een gemotiveerd team? Lees dan snel verder! Voor onze opdrachtgever in de omgeving van Valkenswaard zijn we op zoek naar een ervaren PHP developer. Jij gaat hier zorg dragen voor het optimaliseren en up-to-date houden van de bestaande applicaties. Je werkt verder aan de applicaties die jij verder ontwikkelt. Dit doe je voornamelijk met PHP en MySQL. Verder ga je je bezig houden met: Het uitbouwen van het E-commerce software platform. Deelnemen aan overleggen met het team. Het ondersteunen van jouw team developers (3 man) en helpen

Bekijk vacature »

Delphi developer

Functie Als Delphi developer ga jij aan de slag in een team met twee andere ervaren Delphi programmeurs waaronder de Hoofd programmeur. Als team zijn jullie verantwoordelijk voor de doorontwikkeling van jullie bestaande applicatie. Daarnaast zijn jullie verantwoordelijk voor het onderhouden van deze applicatie en het oplossen van eventuele bugs. Eisen - HBO werk en denk niveau; - Minimaal één jaar ervaring met Delphi; - Goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift; - Jij bent zelfstandig, maar kan ook in team verband werken. Aanbod - €3000,-- €4000,- op basis van jouw kennis en ervaring; - 8% vakantiegeld;

Bekijk vacature »

Pagina: 1 2 volgende »

Christian k

christian k

12/05/2014 20:36:54
Quote Anchor link
hallo iedereen,
ik zou graag willen dat je kan inloggen via hotmail en dat php of js (ik weet niet met welke taal dat moet)
contactpersonen kan ophalen van de gene die via hotmail inlogt zoals je eerst met facebook kon om je vrienden op te zoeken. zouden jullie me een eindje op weg kunnen helpen?

dit heb ik algevonden
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
WL.init({ client_id: clientId, redirect_uri: redirectUri });

WL.login({ "scope": "wl.basic" }).then(
    function (response) {
        showUserData();
    },
    function (response) {
        log("Could not connect, status = " + response.status);
    }
);

function showUserData() {
    WL.api({ path: "/me", method: "GET" }).then(
        function (response) {
            log(JSON.stringify(response).replace(/,/g, "\n"));
        },
        function (response) {
            log("API call failed: " + JSON.stringify(response.error).replace(/,/g, "\n"));
        }
    );
}
                    
function log(message) {
    var child = document.createTextNode(message);
    var parent = document.getElementById('JsOutputDiv') || document.body;
    parent.appendChild(child);
    parent.appendChild(document.createElement("br"));
}

maar hoe kan ik de contactpersonen ontvangen?
alvast bedankt.
Gewijzigd op 12/05/2014 20:42:16 door Christian k
 
PHP hulp

PHP hulp

14/05/2024 13:25:58
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

12/05/2014 20:41:22
Quote Anchor link
Kijk hier eens naar. Deze is ook geschikt voor de tientallen andere Social Network Provider:

http://hybridauth.sourceforge.net/
 
Christian k

christian k

13/05/2014 18:00:25
Quote Anchor link
ik snap het niet helemaal ik heb nu een key aangemaakt. en nu?
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

13/05/2014 19:05:25
Quote Anchor link
Daar op de voorpagina zie ik toch al een mooi script staan. Gebruik wel 'Live' in plaats van 'Twitter'. En zet in de config de keys op de juiste plek.
Gewijzigd op 13/05/2014 19:09:47 door - Ariën -
 
Ivo P

Ivo P

13/05/2014 21:30:45
Quote Anchor link
vreselijk,
die mensen die je gegevens verkopen voor een creditje op een site of zelf vanwege "leuk".

En maar denken, "wat is er toch een hoop spam op de wereld"
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

13/05/2014 22:33:36
Quote Anchor link
Gelukkig is dit eindelijk passé om mensen mee te mailen. Vroeger kreeg ik dagelijks van diverse site (schimmige hack-sites en criminals-sites) zulke crap. Maar nu krijg ik die helemaal niet meer....

Maar het hoeft ook niet per se om mails te gaan of iets dergelijks. Je kan ook een systeem bouwen om te kijken of jouw vrienden ook lid zijn van een site, zodat je die als vriend kan toevoegen.
 
Christian k

christian k

14/05/2014 07:42:18
Quote Anchor link
ik zal er vanmiddag weer even naar kijken want had gister echt even geen tijd.

ja het is de bedoeling dat zodra je inlogt dat het script al je contactpersonen ophaalt en dan
via de contactpersonen kijkt naar het e-mailadres of deze persoon gebruikt maakt van de site
is dat zo dan controleert hij of je al vrienden bent met die persoon en anders staat er een knop met
voeg toe als vriend.
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

14/05/2014 09:05:13
Quote Anchor link
Als het goed is (ik heb het (nog) niet uitgetest) zou het genoemde script, met mijn aanpassingen een lijst moeten geven van al je mailadressen als contactpersonen.
Ik zou zeggen: Probeer het eerst eens uit.
 
Christian k

christian k

15/05/2014 17:17:51
Quote Anchor link
sorry voor de laatte reactie!

ik heb hyberAuth op mijn server geinstalleert.
nu probeer ik dit script uittevoeren:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
<?php
   $config
= dirname(__FILE__) . '/hybridauth/config.php';
   require_once( "hybridauth/Hybrid/Auth.php" );
 
   try{
       $hybridauth = new Hybrid_Auth( $config );
 
       $Live = $hybridauth->authenticate( "Live" );
 
       $user_contacts = $Live->getUserContacts();
   }

   catch( Exception $e ){
       echo "Ooophs, we got an error: " . $e->getMessage();
   }

?>

maar ik krijg deze melding te zien:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
Parse error: syntax error, unexpected T_CONSTANT_ENCAPSED_STRING, expecting ')' in /public_html/config.php on line 9


wat doe ik fout?
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

15/05/2014 17:19:45
Quote Anchor link
Lees je foutmelding eens goed. De fout zit hem in je config.php.
 
Christian k

christian k

15/05/2014 17:24:06
Quote Anchor link
ho ja sorry :p mijn fout
het probleem al opgelost

nu krijg ik dit te zien
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
            <!-- ServerInfo: BL2IDSLGN3B067 2014.05.12.17.16.17 Live1 ExclusiveNew LocVer:0 -->
<!-- PreprocessInfo: BTSA007:RR1BLDA129,  -- Version: 16,0,25123,0 -->
<html dir="ltr"><head><meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=utf-8"><base href="https://login.live.com/pp1600/"/><title>Microsoft account</title><meta name="PageID" content="i4400"><meta name="SiteID" content="38936"><meta name="ReqLC" content="1033"><meta name="LocLC" content="1033"><link rel="stylesheet" type="text/css" href="CSS/WEBblue1033.css?x=16.0.25000.0"/><script type="text/javascript">
    function EndPPCRL(rs,u){ if(external){ try{ if(rs){ external.RequestStatus=rs;external.WebFlowUrl=u;external.NotifyIdentityChanged();external.ReturnToApp();}else{ external.Submit();external.BrowseToAuthUI();}}catch(e){}}}function BodyLoad() { EndPPCRL(-2147186656);}WizardExternalHelper = function(){ };WizardExternalHelper.prototype ={
        setProperty: function(key, value){ try{ window.external.Property(key) = value;}catch (e) { }},finalNext: function(){ try{ window.external.FinalNext();}catch (e) { }}};    try{ var externalHelper = new WizardExternalHelper();externalHelper.setProperty("ExtendedErrorString", "");externalHelper.setProperty("ErrorCode", parseInt(1));externalHelper.setProperty("ErrorString", "This service isn't available right nowplease try again later.");externalHelper.finalNext();}catch(e){}function OnBack() { }function OnNext() { }</script></head><body class="modern" onLoad="BodyLoad()"><div class="header" id="i0272"><span>Microsoft account</span></div><div class="content"><div style="padding:15px 0 0 0;font-size:1px;">&nbsp;</div><h1 class="css0046">We're unable to complete your request</h1><p class="css0005">Microsoft account is experiencing technical problems. Please try again later.</p></div></body></html>                
    <!-- User-Agent:Mozilla/5.0 $X11$ Linux i686$ AppleWebKit/537.36 $KHTML, like Gecko$ Chrome/34.0.1847.116 Safari/537.36 -->

hoe kan ik dat oplossen?
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

15/05/2014 17:26:50
Quote Anchor link
Dit is gewoon HTML & JavaScript...

Zie je dat in je broncode, of op je beeld bij uitvoer?
heb je anders een voorbeeld van je script die we kunnen bekijken?
Gewijzigd op 15/05/2014 17:29:06 door - Ariën -
 
Christian k

christian k

15/05/2014 17:32:16
Quote Anchor link
dat weet ik.
nee ik heb um niet op het internet staan alleen op localhost.
maar als ik het bestand wil uitvoeren dan word ik geredirect naar een url van windows
en krijg ik die htmlcode te zien met een error. maar wat moet ik daar mee doen?

Toevoeging op 15/05/2014 17:32:47:

https://login.live.com/err.srf?lc=1033#error=invalid_request&error_description=The%20provided%20value%20for%20the%20input%20parameter%20'redirect_uri'%20is%20not%20valid.%20The%20expected%20value%20is%20'https://login.live.com/oauth20_desktop.srf'%20or%20a%20URL%20which%20matches%20the%20redirect%20URI%20registered%20for%20this%20client%20application.

Toevoeging op 15/05/2014 17:33:01:

daar word ik heen geredirect
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

15/05/2014 17:34:20
Quote Anchor link
Zie je die code op je eigen domein, of is dit het domein van Windows Live?
Gebeurt dit ook bij andere Social-media providers, zoals FB of Twitter?

Misschien moet je je domein waarvandaan je redirect opgeven bij Windows Live?
Gewijzigd op 15/05/2014 17:35:22 door - Ariën -
 
Christian k

christian k

15/05/2014 17:42:31
Quote Anchor link
op mijn eigen domein

ik heb een domein opgegeven maar het helpt niet
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

15/05/2014 18:10:13
Quote Anchor link
Als je het op een domein draait? Heb je een voorbeeld?
Desnoods mag je me die wel PMén als je echt niet wilt dat deze publiekelijk zichtbaar is.
Gewijzigd op 15/05/2014 18:45:20 door - Ariën -
 
Christian k

christian k

15/05/2014 19:09:08
Quote Anchor link
http://smiletime.net16.net/test.php
het andere wat op het domein staat is een project van mij en een college heeft hier verder niks mee te maken
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

15/05/2014 19:16:17
Quote Anchor link
Quote:
The provided value for the input parameter 'redirect_uri' is not valid. The expected value is 'https://login.live.com/oauth20_desktop.srf' or a URL which matches the redirect URI registered for this client application.

Lijkt erop dat je instellingen bij Windows Live niet goed staan.
 
Christian k

christian k

15/05/2014 19:49:02
Quote Anchor link
Om welke instelling kan het gaan?

Toevoeging op 15/05/2014 19:49:02:

Om welke instelling kan het gaan?
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

15/05/2014 19:51:55
Quote Anchor link
De domein waarvandaan je redirect.
 
Christian k

christian k

15/05/2014 19:57:34
Quote Anchor link
moet je daar een aparte pagina voormaken? of dezelfde
 

Pagina: 1 2 volgende »



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.