video generator

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Ervaren Magento developer gezocht!

Functie Je komt te werken in een zelfsturend team waarin vertrouwen voorop staat en inbreng en ideeën worden gewaardeerd. Ook staat innovatie centraal. Ze bieden jou de mogelijkheid om jezelf door te ontwikkelen. Denk hierbij aan cursussen en een persoonlijk ontwikkelplan. Je komt terecht in het team van momenteel 4 (ervaren) collega’s en zal meewerken aan de doorontwikkeling en nieuwbouw van de Magento platformen van meerdere opdrachtgevers volgens Agile/Scrum. Denk hierbij aan nieuwe functionaliteiten, UX en koppelingen met verschillende back-end systemen. Als ervaren developer zul je hiernaast ook andere developers assisteren en waar nodig de leiding nemen in het project.

Bekijk vacature »

IT Infrastructuur Developer

IT Infrastructuur Developer Ben jij (bijna) klaar met je HBO studie in de richting van IT? Opzoek naar een spannende eerste baan, waar je ontzettend veel kan leren? Dan hebben wij de ultieme job voor jou! Voor een goede klant van ons in de financiële dienstverlening zijn wij opzoek naar een Junior Infrastructure Developer. Deze baan is een mooie kans om een sterke start te geven aan jouw carrière binnen de IT! De job Je werkt nauw samen met het Devops team, en zal je voornamelijk bezighouden met het automatiseren van infrastructure componenten. De componenten worden opgevraagd door het DevOps

Bekijk vacature »

Front-end React developer

Functie Het frontend team bestaat momenteel uit 4 dedicated front-enders en is hard aan het groeien! Ook werken er diverse designers waar je veel mee schakelt. Samen leveren jullie een essentiële bijdrage aan de applicaties die ze voor hun klanten realiseren, jij bent hierin de schakel tussen de eindgebruiker en de slimme backend. Je werkt in het frontend team samen met de backend teams en product owners om te zorgen dat onze applicaties een fijne gebruikerservaring opleveren. Ze werken o.a. met: React, Atomic design, Styled components, JavaScript / TypeScript, NPM, Webpack Blade templates, HTML, SCSS, Git flow. Eisen • HBO

Bekijk vacature »

Junior Software Developer C# Verhuursector Verhuur

Samengevat: Wij ontwikkelen en leveren softwaresystemen voor de logistieke sector en de verhuursector. Ben jij geschikt als Junior Software Developer? Heb je ervaring met Delphi? Vaste baan: C# Software Developer Logistiek HBO €2.500 - €3.900 Deze werkgever is een software ontwikkelaar, gericht op software voor de logistieke sector. Deze werkgever heeft eigen producten ontwikkelen en leveren ook maatwerk. Ons bedrijf kent een boeiende en inspirerende werkomgeving met een open cultuur en mogelijkheden voor je verdere ontwikkeling. Bij bij hun werk je aan onze eigen bedrijfsapplicaties. Je ontwikkelt met ons de meest nieuwe software. Wij blinken uit als het gaat om

Bekijk vacature »

Full Stack Software Developer C#.NET

Functieomschrijving Wij zijn op zoek naar een gepassioneerde Full Stack C#.NET Software Developer. Als Software Developer ben je verantwoordelijk voor het ontwikkelen van webapplicaties, apps en dashboards voor de eigen IOT-oplossingen. Je werkt samen met andere ontwikkelaars en engineers om de sensoren in machines uit te lezen en deze data om te zetten in management informatie voor jullie klanten. Taken en verantwoordelijkheden: Ontwikkelen en onderhouden van webapplicaties, apps en dashboards voor de eigen IOT-oplossingen. Testen en valideren van de ontwikkelde software. Actief deelnemen aan code reviews en bijdragen aan het verbeteren van de kwaliteit van de software. Je gaat aan

Bekijk vacature »

IT Manager team PaaS

TenneT is hard groeiende om haar ambities waar te kunnen maken. Zo nemen wij een leidende rol in het aanjagen van de energietransitie. Het werven van nieuw talent speelt daarin een cruciale rol. Wij zijn op zoek naar een gedreven Lead PaaS die hieraan wil bijdragen en misschien ben jij dat wel? Jouw bijdrage aan TenneT Je wordt de Teammanager (Lead) van een nieuw team binnen de afdeling Basic van Information Technology and Facilities (ITF) van TenneT. Het team heet Platform as a Service. Hier wordt elke dag in een goede sfeer met zijn allen hard gewerkt om vanuit IT

Bekijk vacature »

Junior PHP ontwikkelaar

Functie Wij hebben onlangs onze eerste collega’s aangenomen, waardoor ons development team momenteel uit 4 personen bestaat. We bouwen onze software op basis van een PHP-framework (wat op zichzelf een Symfony framework is). Qua ontwikkeling focussen wij ons op 3 focus velden; – API-ontwikkeling/ Component Creatie – Implementatie – Framework ontwikkeling; het toevoegen van nieuwe functionaliteit of interne microservices Onze senior software engineer focust zich momenteel op de laatste twee punten, maar wij komen handen te kort op het eerste veld. Daarom zijn wij op zoek naar een enthousiaste junior software engineer die graag de kneepjes van het vak wil

Bekijk vacature »

VB.NET developer

Functie Het development team waar jij in terecht komt bestaat uit twee ervaren software developers. De directeur/eigenaar is tevens één van deze developers. Jij werkt direct samen met jouw werkgever en kan dan ook veel kennis en ervaring bij dit bedrijf op doen. Als team zijn jullie verantwoordelijk voor de kantoorapplicatie die deze organisatie aanbied in een niche markt. Het team is op dit moment actief bezig met een migratie waarbij het eindstation eindigt in een C# .NET omgeving. Echter is een deel van de software al geschreven in C# .NET. Hierbij is gebruik gemaakt van C# .NET, CSS, HTML,

Bekijk vacature »

Database developer - SQL

Functie omschrijving Kan jij goed overweg met complexe algoritmes en het schrijven van procedures in T-SQL? Heb jij al wat ervaring opgedaan met SQL en vind je het tijd voor de volgende stap? Lees dan snel verder! Dit software bedrijf, gespecialiseerd in de ontwikkeling van logistieke software, is op zoek naar een ervaren SQL database developer. Jouw werkzaamheden zullen onder andere bestaan uit: Je sluit aan bij meetings en brengt het gehele logistieke proces in kaart. Vervolgens ga je als lead developer aan de slag om de klus te klaren. Je stuurt het junior developer team en helpt, zo nodig,

Bekijk vacature »

C# .Net Developer

Dit ga je doen Het bouwen van Api's; Nieuwe oplossingen bouwen met C# .Net; De huidige software uitbouwen met C# .Net; Meewerken in projecten; Meedenken aan de toekomstplannen en verbeteringen; Onderdeel van het Scrum Team. Hier ga je werken Onze klant is een dienstverlenende organisatie voor diverse soorten organisaties in Nederland. Ze zijn van oorsprong een familiebedrijf en er is een open cultuur. Ze zijn vooruitstrevend op IT gebied en hebben een eigen inhouse development team van circa 11 man. Je komt hier te werken in het subteam .Net Core. Hier werken ze volgens scrum met de nieuwste technieken en

Bekijk vacature »

Low Code Ontwikkelaar

In het kort Als Low Code Developer werk je aan projecten bij en voor onze klanten, waarbij je voor het ontwikkelen van de oplossingen een technisch low-code platform gebruikt. Samen met het team streef je naar de beste oplossing en bepalen jullie de juiste aanpak. Je rol is divers en je bent van begin tot eind betrokken bij de ontwikkeling zowel de back-end en de front-end van de applicatie. Naast de ontwikkeling en oplevering, breng je ook advies uit aan de klant waarom bepaalde keuzes worden gemaakt. Je bent dan ook communicatief sterk en kunt je keuzes goed (inhoudelijk) onderbouwen.

Bekijk vacature »

Fasttrack learning & development voor Java dev

Wat je gaat doen: Wij zoeken enthousiaste en ambitieuze junior en medior ontwikkelaars die toe zijn aan de volgende stap in hun carrière. Wij helpen je op je pad naar senior ontwikkelaar door ons fasttrack learning en development programma. Na een kort en intensief programma ga jij aan de slag bij klanten van DPA. Daarnaast krijg je veel ruimte om je te ontwikkelen als persoon en als specialist. De eerste maand gaan we aan de slag om je certificeringen te behalen waaronder OCP (Oracle Certified Professional). Daarnaast nemen we een deepdive in Spring Boot. Ook laten we je kennismaken met

Bekijk vacature »

Outsystems Developer Medior

Dit ga je doen Bouwen aan nieuwe en innovatieve applicaties; Maken van koppelingen tussen Outsystems en het bestaande applicatielandschap; Troubleshooting op bestaande software. Hier ga je werken De organisatie is internationale speler binnen de bouwbranche en richt zich op de infrastructuur, zowel boven als onder de grond. Ze zijn ruim 1100 man groot en maken op IT vlak een mooie groei door. Als ervaren Developer kom je te werken op een IT-afdeling van zo'n 25 man groot. Een aantal jaar geleden hebben ze de keuze gemaakt om zich meer te gaan richten op ontwikkeling en door de groei van de

Bekijk vacature »

Back end developer PHP

Functie Heb jij altijd al eens bij een bedrijf willen werken waar jij géén nummertje bent, die alleen maar uitvoerend werk doet? Dan zou je hier perfect passen! Tuurlijk, je werkt aan projecten voor grote of kleine bedrijven… Het enige verschil hier is, jouw mening telt hier écht. Jouw inbreng wordt gewaardeerd, serieus genomen en gebruikt. En vergeet niet, je werkt niet alleen aan deze projecten. Er werken in totaal ruim 25 developers en designers, onderverdeeld over 3 development teams. Voornamelijk bestaande uit Medior en Senior developers, die samen voor een inspirerende en ambitieuze omgeving zorgen. Hun visie is namelijk

Bekijk vacature »

Software Ontwikkelaar C# .NET

Functie omschrijving Startende Software Ontwikkelaar gezocht met kennis van C# .NET! Ben jij net klaar met je opleiding en ben je op zoek naar je eerste echte werkervaring? Of heb jij al enige werkervaring maar ben toe aan iets nieuws? Dan is dit de perfecte kans voor jou! Wij zoeken namelijk een Junior Software Ontwikkelaar die klaar is voor een nieuwe uitdaging bij een leuke werkgeven in de regio Zeist. In deze functie werk jij vaak aan verschillende projecten en ga je bij klanten op bezoek. Ben jij op zoek naar een functie met uitdaging, diversiteit en verantwoordelijkheid? Dan is

Bekijk vacature »
C -

C -

19/02/2013 17:04:24
Quote Anchor link
hey iedereen,

Op het moment ben ik bezig met het maken van een script die in een map alle video's opzoekt en die weergeeft
alleen op het moment geeft hij weer dat er een video is wat klopt, ik kan de speler zien, alleen wilt hij hem niet afspelen...

dit is mijn code:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
<?php

$a
= '1'; //aantal videos op 1 pagina
$locatie = 'video'; //map van videos
$width = '500'; //breedte van de video
$height = '500'; //hoogte van de video


//hieronder hoeft niks veranderd te worden

if (!isset($_GET['pagina'])) { $pagina = 1; } else { $pagina = $_GET['pagina']; }
$dir = opendir($locatie);
$nr = '1';
// Haal de gegevens uit dir
while (false !== ($file = readdir($dir))) {
      if (($file !== ".") and ($file !== "..")) {
         list($filename, $ext) = explode(".", $file);
         list($main, $sub, $include) = explode("/", $PHP_SELF);
         $files[$nr] = $file;
         $nr++;
      }
}

$a0 = count($files);

$a1 = ($a0/$a);
$a2 = round($a1);
if ($a1 > $a2) {
   $a2++;
}

$i = '1';
while ($i != ($a2 + 1)) {
      if ($pagina == $i) {
         $j = (($a * $i)-$a);
         $vid = ($j + 1);
         while ($j != ($a * $i)) {
               if  ($vid > $a0) {
               $j = ($a * $i);
               }

               else {
               echo "<embed src=\"$locatie/$files[$vid]\" height=\"$height\" width=\"$width\" autostart='false' />";
               $vid++;
               $j++;
               }
         }

//pagina nummers met links
      $l = '1';
      echo "<br><br>";
      while ($l != ($a2 + 1)){
            if ($l == $pagina){
            echo "<b>[$l]</b> ";
            }

            else {
            echo "<a href=\"" . $_SERVER['PHP_SELF'] . "?pagina=$l\">[$l]</a> ";
            }

            $l++;

      }

      }

      $i++;
}


?>
 
PHP hulp

PHP hulp

16/05/2024 02:51:14
 
Kris Peeters

Kris Peeters

19/02/2013 17:24:10
Quote Anchor link
We gaan die code straks eens serieus inkorten.

Om te beginnen, glob() is veel gebruiksvriendelijker dan opendir ...
zie.
http://php.net/manual/en/function.glob.php

Daarmee wordt dat
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
<?php
$videos
= glob($locatie .'/*.*');
// en dan nog filteren met de extensie.
?>


Jouw manier om aan een extensie te raken, klopt trouwens niet.
pathinfo is daarvoor veel beter, zie http://php.net/manual/en/function.pathinfo.php

bv. bij jou krijg je een probleem als iemand 'mijn_video.avi.exe' uploadt. Jij detecteert dan enkel avi; niet exe.

---
Nog een detail:
Je doet een aantal keer iets dergelijks:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
<?php
$i
= '1';
while ($i != ($a2 + 1)) {
...

  $i++;
}

?>


Daarvoor hebben ze de for-lus uitgevonden.
Dat wordt
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
<?php
for ($i = 1; $i != ($a2 + 1); $i++) {
...
}

?>



... dan kunnen we zien naar het probleem ten gronde.
Gewijzigd op 19/02/2013 17:32:35 door Kris Peeters
 
C -

C -

19/02/2013 20:59:41
Quote Anchor link
Die for loop is inderdaad heel slordig :x

ik ben nu maar even opnieuw begonnen en heb nu

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
<?php

$a
= '1'; //aantal videos op 1 pagina
$locatie = 'video'; //map van videos
$width = '500'; //breedte van de video
$height = '500'; //hoogte van de video

$videos = glob($locatie .'/*.*');
$c = count($videos);
for($i=1; $i <= $c; $i++)
{

$path_parts = pathinfo($videos[$i]);
echo "<embed src=";
echo $path_parts['dirname'];
echo "/";
echo $path_parts['filename'];
echo ".";
echo $path_parts['extension'];
echo " height=\"$height\" width=\"$width\" autostart='false' />";
}


?>


echter krijg in nu een pagina met daarin een frame waarin ik de homepage van de site te zien krijg...

help :S
 
Jan Koehoorn

Jan Koehoorn

19/02/2013 21:09:57
Quote Anchor link
Je doet nu veel moeite om eerst dirname, filename en extension uit te lezen, om ze vervolgens weer aan elkaar te knopen. Dat is helemaal niet nodig. Verder heb je die count ook niet nodig, want je kunt glob gewoon meteen in je foreach zetten:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
<?php
    foreach ( glob ('testvideos/*.wmv') as $video ) {
        echo '<p>' . $video . '</p>';
    }

?>
 
C -

C -

19/02/2013 21:47:23
Quote Anchor link
ik heb de foreach functie letterlijk overgenomen en heb nu dit aangezien ik met mp4:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
<?php
    foreach ( glob ('video/*.mp4') as $video ) {
        echo '    <video width="320" height="240" controls>
                <source src='
. $video . ' type="video/mp4">
                Your browser does not support the video tag.
                </video>'
;
    }

?>


echter kan ik de video nog steeds niet afspelen.... ik zie nu de controls en als er geen .mp4 bestand in staat dan krijg ik een foutmelding maar afspelen lukt niet...
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

19/02/2013 22:18:07
Quote Anchor link
Hoe ziet je HTML er uit volgens je browser?
 
C -

C -

19/02/2013 22:20:11
Quote Anchor link
dit is de code voor de hele pagina:

<!DOCTYPE html PUBLIC "-//W3C//DTD XHTML 1.0 Transitional//EN" "http://www.w3.org/TR/xhtml1/DTD/xhtml1-transitional.dtd">
<html>
<head>
<title>Carsten PT</title>
<link href="/include/style.css" rel="stylesheet" type="text/css">
</head>
<body style=" text-align:center;">
<div id="header">
<a href="/index.php?p=home"><center><img src="/images/carsten oort site.png" alt="Carsten pt" border="0" /></center></a>
<center>
<a href="/index.php?p=home">
<img src="/images/home.png" alt="Home" width="135" height="100" onmouseover="this.src='/images/home2.png';" onmouseout="this.src='/images/home.png';" border="0" />
</a>

<a href="/index.php?p=personalTraining">
<img src="/images/pt.png" alt="Personal training" width="135" height="100" onmouseover="this.src='/images/pt2.png';" onmouseout="this.src='/images/pt.png';" border="0" />
</a>

<a href="/index.php?p=aanbod">
<img src="/images/aanbod.png" alt="Ons aanbod" width="135" height="100" onmouseover="this.src='/images/aanbod2.png';" onmouseout="this.src='/images/aanbod.png';" border="0" />
</a>

<a href="/index.php?p=voeding">
<img src="/images/voeding.png" alt="Voeding" width="135" height="100" onmouseover="this.src='/images/voeding2.png';" onmouseout="this.src='/images/voeding.png';" border="0" />
</a>

<a href="/index.php?p=massage">
<img src="/images/massage.png" alt="Massage" width="135" height="100" onmouseover="this.src='/images/massage2.png';" onmouseout="this.src='/images/massage.png';" border="0" />
</a>

<a href="/index.php?p=contact">
<img src="/images/contact.png" alt="Contact" width="135" height="100" onmouseover="this.src='/images/contact2.png';" onmouseout="this.src='/images/contact.png';" border="0" />
</a>

<a href="/index.php?p=review">
<img src="/images/review.png" alt="Review" width="135" height="100" onmouseover="this.src='/images/review2.png';" onmouseout="this.src='/images/review.png';" border="0" />
</a>
</center>
</div>
<div id="contain">
<div id="lbanner">
<img src="/images/banner/L1.jpg" height="600" width="150" border="0" />
</div>

<div id="page">
<div id="left" class="c"><a href="/index.php?p=review">&nbsp;&nbsp;Review's&nbsp;&nbsp;</a></div>
<div id="cent" class="c"><a href="http://carstenoort-pt.com/content/pic.php?nr=1">&nbsp;&nbsp;Foto's&nbsp;&nbsp;</a></div>
<div id="right" class="c"><div class="sel"><a href="http://carstenoort-pt.com/content/video.php?nr=1">&nbsp;&nbsp;Video's&nbsp;&nbsp;</a></div></div>
<br />
<div id="gen">
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
<?php
    foreach ( glob ('video/*.mp4') as $video ) {
        echo '    <video width="400" height="400" controls>
                <source src='
. $video . ' type="video/mp4">
                Your browser does not support the video tag.
                </video>'
;
    }

?>

</div>
</div>

<div id="rbanner">
<a href="http://www.pedssportscentre.nl">
<img src="/images/banner/1.gif" height="100" width="150" border="0" />
</a>
<a href="http://www.tapout.com/">
<img src="/images/banner/2.jpg" height="100" width="150" border="0" />
</a>
<a href="http://www.trxtraining.com/shop/gear">
<img src="/images/banner/3.jpg" height="100" width="150" border="0" />
</a>
<a href="http://www.cyvan.woelmuis.nl">
<img src="/images/banner/4.png" height="100" width="150" border="0" />
</a>
<a href="http://bassaidaidojo.nl/">
<img src="/images/banner/5.jpg" height="100" width="150" border="0" />
</a>
</div>
</div>
</body>
</html>

voor de rest toont elke browser alles gewoon goed werkend, alleen dat filmpje wilt hij niet afspelen....
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

19/02/2013 22:47:27
Quote Anchor link
Maar hoe ziet het er in je browser uit?
Die PHP-code zou er daar nooit mogen staan als je de HTML-source bekijkt.
Gewijzigd op 19/02/2013 22:47:54 door - Ariën -
 
C -

C -

19/02/2013 23:22:53
Quote Anchor link
http://carstenoort-pt.com/content/video.php?nr=1 dat is de link naar hoe het eruit ziet...

daarnaast, waarom mag die PHP-code daar dan niet staan?
 
Frank Nietbelangrijk

Frank Nietbelangrijk

19/02/2013 23:34:22
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<source src=video/Queen - The Show Must Go On.mp4 type="video/mp4">


moet worden:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<source src="video/Queen - The Show Must Go On.mp4" type="video/mp4">


zoek de verschillen :-)
 
C -

C -

19/02/2013 23:45:16
Quote Anchor link
inderdaad zoek de verschillen xD maar je hebt gelijk was een hele stomme fout :x

iedereen heel erg bedankt!!

met vriendelijke groet,

Cyvan Oort
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

20/02/2013 00:20:49
Quote Anchor link
Cyvan Oort op 19/02/2013 23:22:53:
http://carstenoort-pt.com/content/video.php?nr=1 dat is de link naar hoe het eruit ziet...

daarnaast, waarom mag die PHP-code daar dan niet staan?

Die mag er wel staan, maar hoor je in HTML-source van je browser niet te zien. Ik gok erop dat je in de war was met de PHP-source uit je editor, maar in de HTML-source zal je nooit en te nimmer een PHP-code te zien krijgen, als PHP op de server enabled is.
Gewijzigd op 20/02/2013 00:21:17 door - Ariën -
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.