VirtualHost

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Lasrobot Programmeur

Over de functie Off-line programma’s maken die het beste resultaat bij de lasrobot mogelijk maken De programma’s met behulp van teach verder optimaliseren Proactief meedenken over oplossingen en over de juiste invulling van lasmallen Het lasrobotproces zoveel mogelijk optimaliseren Over het bedrijf Onze opdrachtgever is gespecialiseerd in de engineering, productie en assemblage van samengestelde plaatwerkproducten en monodelen uit metaal. Onze klant werkt samen met het team aan de mooiste producten van de toekomst. Binnen dit bedrijf staat een sterk team van specialisten op het gebied van industrial design, mechanical engineering, in-house prototyping en all-round projectmanagement. Met daarbij uiteenlopende kennis in

Bekijk vacature »

Medior Java developer (fullstack)

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »

Medior Java developer (fullstack)

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »

C# .NET Software Developer

Functie omschrijving Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging binnen software development waar je gaat werken voor een jong en flexibel bedrijf? Lees dan snel verder! Wij zijn op zoek naar een Software Developer met ervaring binnen C# .NET die enthousiast wordt van het aansluiten en begeleiden van (complexe) nieuwe klanten. Verder begeleid je complexe projecten, ben jij iemand die altijd kansen ziet? Dan zoeken wij jou! In deze functie ga jij je bezighouden met: Meedenken in oplossingsrichtingen; Werken aan de architectuur; Het verbeteren van functionaliteiten binnen het dataplatform; Ontwikkelen van nieuwe technologieën. Bedrijfsprofiel Waar ga je aan de

Bekijk vacature »

Fullstack Webdeveloper .NET Azure Big Data SaaS

Bedrijfsomschrijving Deze klant van ons is recentelijk onderdeel geworden van een grote moederorganisatie, ze zijn dé partij als het gaat om software maken voor ambitieuze ondernemers, ze maken maatwerk software. Vanuit het fantastisch vormgegeven hightech gebouw te Rotterdam centrum werken ze met zo'n 40 medewerkers aan hoogwaardige software gericht op financiële data, betaalinformatie, maar ook backoffice software. De software wordt webbased, desktop en mobile aangeboden en er worden zeer moderne ontwikkeltechnieken toegepast. Je moet dan denken aan patroonherkenning, Big Data, Machine Learning en OCR. Als Developer, ongeacht je niveau, ga je hier te maken krijgen met de allerleukste kant van

Bekijk vacature »

Randstad - Freelance Backend Developer/ Data Engin

Starting date: 10.05.2023 Salary range: €67,00 - €77,00 Duration: 6 months Hours: 40 Working model: Hybrid* MUST be NL based Job description: Our vision is to have a consistent and data driven experience for all sales across all our operating companies. Our mission is to enable our salespeople to be able to reach out to the right company at the right time. We do this by creating data driven micro services and solutions. We mainly focus on implementation in the Google Cloud but also integrate with local systems and other cloud solutions. A typical day: As a back-end developer you

Bekijk vacature »

Back-end programmeur

Functieomschrijving Heb jij kort geleden je MBO of HBO ICT in ontvangst mogen nemen? Of ben je klaar voor een nieuw hoofdstuk in jouw carrière? Voor een uitdagende werkgever in de regio van Tilburg zijn wij op zoek naar een ambitieuze back-end programmeur met affiniteit met MS Acess. Samen met een enthousiast team ben je verantwoordelijk voor het bouwen van maatwerk software voor hun klanten. Je hebt kennis of ervaring van SQL, Maar affiniteit met MS Acess is nog belangrijker. Je bent sociaal naar klanten en flexibel ingesteld. Je denkt altijd in kansen en gaat graag de uitdaging aan. Verder

Bekijk vacature »

Integratie Developer / Architect

Dit ga je doen Als Integratie Developer / Architect binnen deze organisatie krijg je echt de kans om impact te maken. De organisatie is groeiende maar houdt een corporate cultuur buiten de deur. Heb je een goede business case: zorg voor goede argumentatie en ga ervoor! Geen stroperig beslissingsproces dat jouw ideeën in de weg staat! Enkele van jouw taken: Je ontwerpt en ontwikkelt nieuwe integraties met behulp van interne tools (Boomi) of externe partners; Je vertaalt functionele specificaties naar technische oplossingen; Je denkt mee over strategische ontwikkelingen op het gebied van applicatie integratie; Je voert regie op leveranciers en

Bekijk vacature »

Embedded Developer C++

Functie omschrijving Ben jij op zoek naar een leuke uitdaging als Embedded Developer, zoek dan niet verder! Voor een leuke opdrachtgever in omgeving Rotterdam zijn wij op zoek naar een Embedded Developer die graag met Embedded Devices werkt. Je zult verantwoordelijk worden voor het ontwikkelen en onderhouden van diverse producten. Jouw specialisatie ligt op het vlak van software, hardware en back-end. Dit bedrijf is gespecialiseerd in het ontwerpen van software voor een unieke industrie. Wil jij betrokken worden bij een proces dat loopt van ontwikkeling tot installatie? Waarbij je bezig zult zijn met perfecte systemen die geleverd worden aan binnen

Bekijk vacature »

Senior Organisatieontwikkelaar

Als Organisatieontwikkelaar zorg je ervoor dat we in het magazijn van Coolblue altijd vooruit voetballen op het gebied Medewerker en Organisatie Ontwikkeling. Zo draag je bij aan een toekomstbestendig magazijn waar we klanten én medewerkers elke dag blijven verwonderen. Wat doe je als Senior Organisatieontwikkelaar bij Coolblue? Als Organisatieontwikkelaar werk je voor het magazijn van Coolblue. Je krijgt er energie van om continue te bouwen aan een toekomstbestendige organisatie. Dat doe je samen met 17 collega's in het HR-team, ieder met een eigen specialisme. Je werkt graag zelfstandig en je weet snel je weg te vinden als verandermanager. Ook ben

Bekijk vacature »

Front-end (Angular) developer - remote werken

Functie Als Front-end (Angular) developer ga je aan de slag met het uitbouwen van hun webapplicatie, als één van de front-end experts ga je samen met collega’s in een devops team werken aan een nieuw front-end voor hun calculatie oplossing. Binnen de calculatiesoftware kunnen meerdere professionals tegelijk samenwerken, 3D calculaties uitvoeren en ook inzien met de benodigde specifieke details. Deze software wordt veel ingezet om projectbeschrijvingen en kosten in kaart te brengen, en tijdens de uitvoering te bewaken. Maar hiernaast liggen er in de toekomst veel meer plannen op het gebied van front-end in de andere applicaties. Genoeg te doen

Bekijk vacature »

Medior Java developer (fullstack)

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »

.NET developer

Wat ga je doen als Full stack .NET developer Microsoft 365? Je stelt je op als sparringpartner voor het team en PO over toekomstige functionaliteiten, architectuur en mogelijke nieuwe producten. Je bent mede-verantwoordelijk voor het vertalen en omzetten van een user story in een passend technisch design. Je implementeert functionaliteiten op basis van een technisch design en user story. Je bent mede-verantwoordelijk voor het beheer van Azure DevOps, waaronder het beheer van GIT, Build Pipelines, Release Pipelines en geautomatiseerde testen. Hier herken jij jezelf in Hbo werk- en denkniveau of hoger aangevuld met relevante certificeringen en/of cursussen; Minimaal 3 jaar

Bekijk vacature »

Softwareontwikkelaar Cleopatra

Functieomschrijving Voor de gemeente Amsterdam zijn wij op zoek naar een softwareontwikkelaar Cleopatra. De directie Verkeer en Openbare ruimte van de gemeente Amsterdam beschikt over een softwareapplicatie, "Cleopatra", waarmee geautomatiseerde handhaving plaatsvindt (op basis van kentekenherkenning) van bepaalde gebieden waarin toegangseisen worden gesteld aan het verkeer. Voorbeelden ervan zijn de milieuzones, de zone zwaar verkeer, handhaving van brom- en snorfietser op het fietspad en autoluwe gebieden. Voor de doorontwikkeling en uitbreiding ervan zijn gespecialiseerde softwareontwikkelaars nodig die helpen bij het programmeren van de handhavingsmodules voor nieuwe gebieden en het verbeteren en bijwerken van de bestaande onderdelen van de softwareapplicatie. Functie

Bekijk vacature »

Fullstack developer

Functie omschrijving Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging en zou jij graag bij een platte maar informele organisatie werken? Voor een mooi softwarebedrijf in omgeving Alblasserdam zijn wij op zoek naar versterking op de afdeling Software Development! Als Fullstack react.js developer wordt je bij dit bedrijf onderdeel van de volledige ontwikkeling van requirement tot oplevering! Jouw focus ligt op de front end en alles wat daarbij komt kijken. Je gaat ontwerpen, ontwikkelen, testen en valideren. Je zult voornamelijk werken met React.js en Typescript. Maar ook Javascript, HTML en CSS komen aanbod. Daarnaast zal je ook regelmatig met de back

Bekijk vacature »
Rick

rick

26/12/2006 15:09:00
Quote Anchor link
Beste Phpers

Een Fijne kerst als eerste ;).

Ik zit te prutsen met me virtualhost's om ze goed in te stellen in apache.
Me server draait op debian apache 1.3.3.

Ik bezit de volgende domeinen

http://www.underground-game.net
http://www.school-games.nl
http://www.rickiewickie.nl

Alle domein stan ingestelt op het ip : 85.148.172.27

Maar als je dus op bijv: www.school-games.nl terecht komt zal hij in de apache configratie op /var/www/school ( of http://85.148.172.27 ) terect moeten komen, Apache wijst hem dus niet door.

Dit zelfde probleem ook met de andere domeinen.

Dit heb ik momenteel al van virtualhost.


#<VirtualHost ip.address.of.host.some_domain.com>
# ServerAdmin [email protected]_domain.com
# DocumentRoot /www/docs/host.some_domain.com
# ServerName host.some_domain.com
# ErrorLog logs/host.some_domain.com-error.log
# CustomLog logs/host.some_domain.com-access.log common
#</VirtualHost>

hier boven stond als voorbeed in de httpd.conf file.


<VirtualHost *:80>
ServerAdmin [email protected]
DocumentRoot /var/www/rick
ServerName www.rickiewickie.nl
#ErrorLog log/error.log
#CustomLog log/access.log common
</VirtualHost>

<VirtualHost *:80>
ServerAdmin [email protected]
DocumentRoot /var/www/school
ServerName www.school-games.nl
# ErrorLog log/apache/school-games/error.log
# CustomLog log/apache/school-games/access.log common
</VirtualHost>

#<VirtualHost _default_:*>
#</VirtualHost>

de logboeken komen later wel dus daar hoef je ff niets over te melden zonder horen ze ook te doen dus :P.


Maar goed dit stuk heb ik dus al..heb al het 1 en andere geprobeert te veranderen maja steeds blijft bij op http://85.148.172.27 hangen.

Iemand hier een beetje slim met apache ?

Alvast Bedankt
 
PHP hulp

PHP hulp

12/05/2024 17:58:03
 
Arjan Kapteijn

Arjan Kapteijn

26/12/2006 15:21:00
Quote Anchor link
Doe eens zoiets;

<VirtualHost *>
ServerAdmin [email protected]
ServerName www.blabla.nl
ServerAlias blabla.nl
DocumentRoot C:\Webserver\blabla\

<Directory C:\Webserver\blabla\>
Options none
</Directory>

CustomLog C:\Webserver\logs\blabla.log combined
</VirtualHost>


En dan voor iedere website dat stukje kopieren.
 
Bo az

Bo az

26/12/2006 15:25:00
Quote Anchor link
Je moet iig nu even je logs activeren, want die zijn in deze situaties ook wel handig, in je access.log kan je zien of er uberhaupt wat gebeurt en in je error.log kan je dan zie of er niets fout gaat :)

Verder ziet het er goed uit, apache gerestart?
 
Rick

rick

26/12/2006 15:29:00
Quote Anchor link
Arjan
Dit stukje code werkt niet heel apache is dood dan en start dan niet meer op.
Want ik weet ook namelijk dat er iets van :80 bij moest staan heb al aantal dingen gelzen via google..Maja allemaal hopeloos ;p

Boaz
Hmms ja kan ik wel eens doen dan ja :)
En ja dat heb ik wel gedaan zal lullig zijn als ik het vergat he :P
 
Arjan Kapteijn

Arjan Kapteijn

26/12/2006 15:32:00
Quote Anchor link
Als apache niet opstart krijg je een error met tekst en uitleg... Start hem eens handmatig op (start -> cmd -> etc) of kijk in je error.log.
 
Rick

rick

26/12/2006 15:35:00
Quote Anchor link
[Tue Dec 26 15:30:48 2006] [error] (2)No such file or directory: could not open transfer log file /etc/apache/var/www/blabla.log.
[Tue Dec 26 15:31:13 2006] [notice] Apache/1.3.33 (Debian GNU/Linux) PHP/4.3.10-18 configured -- resuming normal operations
[Tue Dec 26 15:31:13 2006] [notice] Accept mutex: sysvsem (Default: sysvsem)

misschien wel zo handig als ik die zelf dus even aanmaak denk ik haha

edit:

thanks zie direct me logboek vol; staan met 1 fout
[Tue Dec 26 14:27:24 2006] [error] [client 217.122.31.217] File does not exist: /var/www/favicon.ico
lullig ;p maja das het probleem ff niet:P
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door rick
 
Bo az

Bo az

26/12/2006 15:36:00
Quote Anchor link
@Arjan, hij heeft het over debian hè.
 
Arjan Kapteijn

Arjan Kapteijn

26/12/2006 15:38:00
Quote Anchor link
Slashes/locaties aanpassen, apache verschilt verder niet zoveel ;). Oehja, die server staat thuis? Of colocated? In het eerste geval... laat je het door iemand anders testen en test je het het zelf? Je kan namelijk thuis in problemen komen, dan zou je dus eventueel je hostfile moeten aanpassen of een proxy moeten gebruiken.
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Arjan Kapteijn
 
Rick

rick

26/12/2006 15:43:00
Quote Anchor link
slashen wist ik al die had ik anders gezet :P
ik probeer het nu ff op andere manier..

En ja server staat thuis , ik gebruikt altijd ff een proxy ( mooi spul die proxy's )
 
Rick

rick

26/12/2006 15:46:00
Quote Anchor link
Edit van post:


Hij zet dus de hele hoofdmap op /var/www/school dus me site in /var/www/ doet nietm eer dan :P
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door rick
 
Rick

rick

26/12/2006 16:03:00
Quote Anchor link
mod-edit::
Bumpen
Bumpen is het herhaaldelijk posten in je eigen topic om hem weer bovenaan in de lijst te krijgen. Omdat het zéér opdringerig overkomt is bumpen is pas na 24 uur toegestaan. Bumpen kan een reden zijn voor de admins en mods om een topic te sluiten. Gebruik het Afbeelding knopje om je tekst aan te passen indien nodig.

Grappig :P


<VirtualHost *>
ServerAdmin [email protected]
ServerName www.underground-game.net
ServerAlias underground-game.net
DocumentRoot /var/www/underground
CustomLog /var/www/blabla.log combined
</VirtualHost>

<VirtualHost *>
ServerAdmin [email protected]
ServerName www.school-games.nl
ServerAlias school-games.nl
DocumentRoot /var/www/school
CustomLog /var/www/blabla.log combined
</VirtualHost>


Ze komen alle 2 uit op /underground hij maakt van de hoofd dir /var/www/underground :P

dus www.school-games.nl komt op zelfde site uit terwijl hij op een andere site moet komen hmmms raar
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door rick
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.