Voetbal-website is klaar (desktop) - Registreren maar !

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Top Low-Code Developer Gezocht!

Bedrijfsomschrijving Unieke Kansen, Uitstekende Arbeidsvoorwaarden & Inspirerend Team Wij zijn een toonaangevende, internationale organisatie die de toekomst van technologie vormgeeft door het creëren van innovatieve en baanbrekende oplossingen. Ons succes is gebaseerd op een hecht en gepassioneerd team van professionals die altijd streven naar het overtreffen van verwachtingen. Als jij deel wilt uitmaken van een dynamische, vooruitstrevende en inspirerende werkomgeving, dan is dit de perfecte kans voor jou! Functieomschrijving Als Low-Code Developer ben je een cruciaal onderdeel van ons team. Je werkt samen met collega's uit verschillende disciplines om geavanceerde applicaties te ontwikkelen en te optimaliseren met behulp van Low-code

Bekijk vacature »

Pagina: « vorige 1 2 3

Jo Immanuel

Jo Immanuel

02/03/2018 17:54:04
Quote Anchor link
- Ariën - op 02/03/2018 17:47:21:
Dan heb je wat op te lossen. Maar mogelijk valt het wel mee, als bepaalde content in PHP in een loop zit.


Ik moet toch alle bestanden nalopen om XHTML te vervangen door HTML5. Kan ik mooi samenpakken.

Ik gebruik idd veel content in loopjes.

Toevoeging op 02/03/2018 18:04:08:

Loop nu trouwens tegen weer een nieuw probleem aan: op de mobiel wordt het artikel nu goed weergegeven, maar op de iPad wordt het geheel ook als mobiel weergegeven. En dat wil ik niet.

Ik gebruik de volgende (php-)bestanden voor device-herkenning.

https://github.com/codexworld/Mobile-device-detection-in-PHP/blob/master/user_agent.php
https://github.com/codexworld/Mobile-device-detection-in-PHP/blob/master/user_agents_config.php

nu heb ik uit het laatste bestand de regel met iPad weggehaald, maar dat heeft geen resultaat.
Weet iemand hoe ik ervoor zorg dat op de tablet wel gewoon de desktop-versie wordt weergegeven?
Gewijzigd op 02/03/2018 18:04:26 door Jo Immanuel
 
PHP hulp

PHP hulp

19/05/2024 18:35:30
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

02/03/2018 18:44:35
Quote Anchor link
De laatste update daar was twee jaar terug. Dus ik zou als ik jouw was zoeken naar iets wat actief ontwikkeld wordt.

Er zijn ook classes met een isTablet() functie.

Deze heb ik ooit gebruikt:
http://mobiledetect.net
Gewijzigd op 02/03/2018 18:48:16 door - Ariën -
 
Jo Immanuel

Jo Immanuel

02/03/2018 20:36:33
Quote Anchor link
Ah super. Net even snel getest met mobiledefect en op mobiel krijg je nu de mobiele versie en op de ipad de desktopversie.

Hartstikke bedankt Ariën.

Nou, ik kan wel weer even vooruit.
Gewijzigd op 02/03/2018 20:37:37 door Jo Immanuel
 
Jo Immanuel

Jo Immanuel

05/03/2018 13:09:29
Quote Anchor link
UPDATE:

Ik heb een nieuwe indexpagina voor desktopversie.

Zouden mensen hier naar willen kijken en hun mening kunnen geven? www.devoetbalscout.nl

Veranderingen:
- rustiger en overzichterlijker (denk ik zelf in ieder geval...)
- ik heb beter duidelijk proberen te maken wat je op mijn website allemaal wel niet kunt doen
- XHTML > HTML5
- en de pagina is vooral een stuk SNELLER! Eerst duurde het laden van de pagina +- 14 secondes. Nu volgens mij minder dan een seconde.
Gewijzigd op 05/03/2018 13:10:58 door Jo Immanuel
 
Marthijn Buijs

Marthijn Buijs

05/03/2018 13:42:01
Quote Anchor link
Als ik op het logo klik verwacht ik dat ik terug ga naar de home pagina maar er gebeurd niets.
 
Jo Immanuel

Jo Immanuel

05/03/2018 13:44:47
Quote Anchor link
ah. Daar heb ik niet aan gedacht. Goed idee. Ik heb het nu ingebouwd.
Gewijzigd op 05/03/2018 13:52:38 door Jo Immanuel
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

05/03/2018 14:53:03
Quote Anchor link
Ik zou die box waarin je argumenten staan om aan te melden misschien niet steeds in een loop faden, maar gewoon at random te laten zien. De meeste mensen klikken gehaast en wachten niet graag op teksten.

En volgens mij laadt hij nu op het eerste zoomlevel.
Gewijzigd op 05/03/2018 14:58:50 door - Ariën -
 
Jo Immanuel

Jo Immanuel

05/03/2018 15:33:11
Quote Anchor link
Random zou mooi zijn, maar hoe doe ik dat dan? Ik ben geen ster in javascript maar gebruik momenteel dit scriptje

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
$(function() {
    var i = 0;
    var delay = 9000;
    var items = $(".indexblokslider li");
    items.eq(0).show();
    var len = items.length;
    setInterval(function() {
        items.filter(":visible").fadeOut(function() {
            items.eq(++i % len).fadeIn();
        });
    }, delay);
});


Er zitten dan allemaal <li>-items in een <ul>-list met class "indexblokslider". Hoe kan je deze functie random maken?

ps: lekker snel is die nu he? Ik had de wedstrijden op de indexpagina veels te ingewikkeld gemaakt. Nu doe ik alleen de wedstrijden van vandaag.
Gewijzigd op 05/03/2018 15:39:09 door Jo Immanuel
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

05/03/2018 15:37:55
Quote Anchor link
PHP kent ook mogelijkheden voor random teksten. Per pageview een nieuwe.
Gewijzigd op 05/03/2018 15:38:51 door - Ariën -
 
Jo Immanuel

Jo Immanuel

05/03/2018 15:51:54
Quote Anchor link
- Ariën - op 05/03/2018 15:37:55:
PHP kent ook mogelijkheden voor random teksten. Per pageview een nieuwe.


Ah. Ik wil eigenlijk meer per pageview random 1 van de teksten en dat die na verloop van tijd wordt vervangen door random 1 van de andere teksten. Dus dat er ook geswitched wordt van tekst tijdens een pageview.



Toevoeging op 05/03/2018 15:59:33:

Ik heb zoiezo even de snelheid van het wisselen van de teksten verhoogd.
Gewijzigd op 05/03/2018 16:00:16 door Jo Immanuel
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

05/03/2018 16:00:08
Quote Anchor link
Ik zou dan ervoor zorgen dat je de argumenten met PHP door elkaar husselt. Nu heb je een vaste volgorde waarbij iemand een ruime minuut moet wachten om het laatste argument te zien. In de praktijk zijn gebruikers dan al vaak op een andere pagina, of valt het blok met argumenten al buiten hun view-port.

Zorg dus voor een verrassingelement ;-)
Gewijzigd op 05/03/2018 16:01:15 door - Ariën -
 
Marthijn Buijs

Marthijn Buijs

05/03/2018 17:48:53
Quote Anchor link
Jo Immanuel op 05/03/2018 13:44:47:
ah. Daar heb ik niet aan gedacht. Goed idee. Ik heb het nu ingebouwd.


Ik kan nog niet op het logo links bovenin klikken hoor.
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

05/03/2018 17:51:52
Quote Anchor link
Ik hier wel op de desktopsite in Firefox.
 
Marthijn Buijs

Marthijn Buijs

05/03/2018 17:56:11
Quote Anchor link
Ah, heb even gekeken en daar heb ik het ook, zelf bezoek ik de desktopsite in Google Chrome.
 
Jo Immanuel

Jo Immanuel

05/03/2018 18:34:27
Quote Anchor link
@M B, werkt de link op het logo niet in Google Chrome, ook niet na refreshen? ik heb zelf nl. geen Chrome.

@Ariën

Ik heb tot compromis besloten: De tekst in de eerste 2 li's ("nieuw sinds 2018" & "registreer je nu, en ...") zijn altijd de eerste 2 li's. De overige 12 li's heb ik in een array gestopt en geshuffled. Dus de volgorde daarvan is nu altijd anders.
Gewijzigd op 05/03/2018 18:39:54 door Jo Immanuel
 
Jo Immanuel

Jo Immanuel

06/03/2018 19:39:31
Quote Anchor link
UPDATE:

De mobiele variant van de index/voorpagina is af!

Zouden mensen hier naar willen kijken en hun mening kunnen geven?

www.devoetbalscout.nl
 

Pagina: « vorige 1 2 3



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.