vorige volgende rij selecteren in tabel

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Pagina: « vorige 1 2 3 4

- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

09/01/2017 18:57:00
Quote Anchor link
Eigenlijk hoort dat in een ander topic ;-)
 
PHP hulp

PHP hulp

16/05/2024 13:21:10
 
Pierre Web

Pierre Web

09/01/2017 18:57:14
Quote Anchor link
Pierre Web op 09/01/2017 18:56:02:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
    $content1 = substr($row['content'], 0, 200); // 1e print 1e 200tekens
    $content2 = $content1; //2e (test regel)
    $content3 = preg_replace("/<img[^>]+\>/i", " ", $content2);  //3e Haal img tag uit content.

echo $content3:


de 1e haalt alleen de 1e 200 tekens uit content.
de 3e verwijder de IMG tag
Solo werkt het wel , maar zoals code hierboven alleen de 1e 200 tekens , de IMG tag wordt er niet uitgehaald.
iemand een idee hoe deze te combineren , zodat de 1e 200 tekens worden geprint EN de img tag verwijderd.

 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

09/01/2017 19:09:43
Quote Anchor link
Regel2 is best loos.

Zet eerst op een rijtje wat er als eerste moet gebeuren. Mij lijkt het logisch als je eerst de img-tag uit je string verwijdert, en daarna dus de boel afkort naar 200 tekens.

Als je het in-line wilt maken, dan begin je dus in het midden:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?php
echo substr(preg_replace("/<img[^>]+\>/i", " ",$row['content']), 0, 200);
?>
Gewijzigd op 09/01/2017 19:14:01 door - Ariën -
 
Pierre Web

Pierre Web

09/01/2017 19:19:32
Quote Anchor link
2e regel is voor test staat er ook.
1e
Volgorde maakt mij niks uit(PHP misschien wel) , het gaat om verwijderen van IMG tag en 1e 200 tekens printen

Krijg fout melding

Parse error: syntax error, unexpected '0' (T_LNUMBER), expecting ',' or ')'
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

09/01/2017 19:23:43
Quote Anchor link
Werkt hier perfect?
https://3v4l.org/7WG4j
 
Pierre Web

Pierre Web

09/01/2017 19:41:04
Quote Anchor link
Het werkt , ik heb er een var van gemaakt , was ook de bedoeling.
de echo binnen een while veroorzaakte de fout.

Bedank voor je hulp.
 

Pagina: « vorige 1 2 3 4



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.