vraagje

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Ontwikkelaar Identity & Access Management

Dit ga je doen Als Identity & Access Management Ontwikkelaar zorg jij er voor dat studenten, medewerkers en docenten de juiste benodigdheden op het juiste moment kunnen gebruiken; Het juist opslaan van onderzoeksdata en het openbaar beschikbaar stellen van publicaties (Open Access); Studenten, collega's en wetenschappers ondersteunen; Agile en Scrum werken; Technisch Applicatiebeheer; Ontwikkelen in One Identity Manager en VB.NET. Hier ga je werken Als Ontwikkelaar kom je terecht in een hecht team die zich richt op wetenschappelijke informatie en ICT. Jij bent degene die er voor zorgt dat alle informatie, uit diverse onderzoeken, bij de juiste personen terecht komt.

Bekijk vacature »

C# .NET Developer

Dit ga je doen Als developer nieuwe gave features implementeren; Werken met technieken als C# .NET en (REST) API's webservices; Ontwikkelen van koppelingen middels API's; Maken van technische keuzes en beslissingen over de architectuur; Junior collega's coachen; Initiatief nemen voor nieuwe technische mogelijkheden; Je bent een belangrijke schakel - en vindt het leuk - om te schakelen met de business. Hier ga je werken In een klein team van professionals ben je als C# .NET Developer verantwoordelijk voor het ontwikkelen van één van de applicaties voor het grootste inhouse product: een applicatie voor alles omtrent hypotheken. De programmeertaal die je

Bekijk vacature »

Senior Front-End Developer

As a Senior Front-end Developer you maintain the balance between creativity and functionality for our webshop, and you coach your fellow developers. How do I become a Senior Front-End Developer at Coolblue? As a Front-end Developer you work on the user-friendliness of our webshop for millions of customers. You enjoy working with the UX Designer to pick up stories. You get energy from coming up with creative solutions and are happy to present this within the team. You are also proud of your work and welcome all feedback. Would you also like to become a Senior Front-End Developer at Coolblue?

Bekijk vacature »

Oracle APEX developer

Wat je gaat doen: Als Oracle APEX ontwikkelaar bij DPA werk je samen met collega’s aan de meest interessante opdrachten. Je zult je ervaring met SQL, PL/SQL, JavaScript, HTML en CSS inzetten om wensen van opdrachtgevers te vertalen naar technische oplossingen. Je werk is heel afwisselend, omdat DPA zich niet beperkt tot een specifieke branche. Zo ben je de ene keer bezig binnen de zorgsector, de andere keer is dit bij de overheid. Wat we vragen: Klinkt goed? Voor deze functie breng je het volgende mee: Je hebt een hbo- of universitaire opleiding afgerond Je hebt 2 tot 5 jaar

Bekijk vacature »

Back End Developer

As a Back End developer at KUBUS you will be developing the (web) application and services of BIMcollab. You have a focus on the back end of our software, for which we mainly work with C# and .NET. We use a full-stack approach, which means that in addition to the back-end, you will also help with other parts of the code. As a software company, KUBUS is in a unique position. We build our own products that are used by tens of thousands of users worldwide. Our company is just the right size: big enough to make a real impact

Bekijk vacature »

.NET developer

Functie Jij begint als .NET ontwikkelaar in een team met 10 andere Software Engineers. De werkzaamheden zijn afwisselend, zo kan het dat jij bezig bent met volledig nieuwe features of het door ontwikkelen van bestaande sites of shops. Wij ontwikkelen web applicaties, maar ook mobiele applicaties. Daarnaast bijt jij je soms ook van in externe koppelingen met systemen zoals een ERP. Als team is er een duidelijke focus m.b.t. het waarborgen van de performance en snelheid van webshops. Ook zijn wij expert op het gebied van configuratoren. Kortom enorm veel afwisselende werkzaamheden! Ook jouw werkplek kan afwisselend zijn. Soms heb

Bekijk vacature »

Medior Java developer (fullstack)

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »

PHP developer - Digital Agency

Functie Het team telt momenteel 20 collega’s, bestaande uit developers (front- en backend) en het operations team, waaronder ook het management en twee scrum masters vallen. Ze zijn op zoek naar een PHP developer die in staat is zelfstandig te werken. Je komt te werken in één van de drie scrumteams en gaat aan de slag met een project voor de klant. Het fijne hieraan is dat je wel afwisseling hebt qua werk, maar tegelijkertijd doorlopend werkt voor bestaande klanten. Hierdoor krijg je ook de kans om echt de diepte in te gaan en innovatieve technische oplossingen neer te zetten.

Bekijk vacature »

Traineeship Full Stack Java developer

Dit ga je doen Start jij op 7 augustus bij de Experis Academy dan kickstart jij jouw IT-carrière! We leiden je op tot een gewilde Full Stack Java Developer met alle kennis en vaardigheden die nodig zijn om de arbeidsmarkt te betreden. Wat kun je verwachten, hoe zit een dag in het leven van een Trainee eruit? Periode 1 Als Full Stack Java Developer Trainee volg je vanuit huis een op maat gemaakte onlinetraining die in het Engels wordt gegeven. De tijd die je kwijt bent aan het volgen van de training kun je vergelijken met een fulltime werkweek. In

Bekijk vacature »

Software Programmeur PHP - JAVA

Functie Voor een opdrachtgever in omgeving Zoetermeer zijn wij op zoek naar een ontwikkelaar ter versterking van het huidige developers team. Heb jij altijd al willen werken voor een bedrijf, dat veilige netwerkverbindingen levert, door middel van veilige oplossingen, die door middel van de nieuwste technologieën ontwikkelt zijn? Stop dan nu met zoeken! Hoe kan jouw dag er straks uitzien? Je gaat software en webapplicaties ontwikkelen met behulp van de talen C / C++ / PHP. Je gaat technische klussen uitvoeren op locatie bij klanten. Je onderhoudt contact met de projectleider om er zeker van te zijn dat een projecten

Bekijk vacature »

.NET Developer Shared Driving

Bedrijfsomschrijving Onze klant richt zich op het toegankelijker maken van steden, een fantastisch mooi streven. Hoe ze dat doen? Met eigen ontwikkelde software, waarmee vervoersmiddelen gedeeld kunnen worden. Deze inspirerende werkgever maakt een maatschappelijke impact en dat doen ze nu al zo'n 25 jaar! Het bedrijf is gevestigd in het centrum van Rotterdam en kent ongeveer zo'n 90 medewerkers. Het personeel is lekker gewoon gebleven! Iedereen kleedt zich zoals hij of zij dat zou willen en de sfeer is er erg fijn. Een leuke werkgever om voor te werken, en bovendien zijn er voor jou als Software Developer veel mooie

Bekijk vacature »

C# .NET Developer

Dit ga je doen Ontwikkelen van de Back-end in .NET6 / C# en WebAPI (Focus);) Ontwikkelen van de Front-End in Nodje.js en Angular (secundair); Ontwikkelen in Blazor; Opstellen van een technisch ontwerp; Testen, documenteren en implementeren van de nieuwe applicatie; Verzorgen van de nazorg, na de implementatie. Hier ga je werken Binnen deze organisatie werken duizenden mensen binnen allerlei verschillende disciplines. Tevens hebben zij veel specialiteiten in huis, waaronder ook .Net Developers. Ter uitbreiding van een nieuw team en ter ondersteuning van het project zijn ze opzoek naar een nieuwe collega voor het team. Als C#.NET Developer zal jij je

Bekijk vacature »

Senior .NET developer

Klaar voor een nieuwe uitdaging? Welke technologieën gaan schuil achter de dagelijkse energievoorziening? Als senior .NET developer bij Kenter maak jij samen met je team het verschil, zowel voor de interne organisatie als voor eindklanten. Samen bouwen jullie aan innovatieve dienstverlening met behulp van de nieuwste technologieën en tools. Het is een functie met veel vrijheid, goede arbeidsvoorwaarden én je draagt jouw steentje bij aan de energietransitie. Klinkt dit als iets voor jou? Lees dan verder of solliciteer direct! Wat ga je doen als senior .NET developer? Als senior .NET developer bij Kenter (onderdeel van Alliander) ben je van onschatbare

Bekijk vacature »

Junior .NET developer

Functie Als junior .NET developer start jij in een development team met twee ervaren software ontwikkelaars. Jouw persoonlijke ontwikkeling is voor ons erg belangrijk en jij gaat dan ook meelopen met onze Senior .NET ontwikkelaar die jou met zijn kennis en ervaring een goede begeleiding kan aanbieden. Als team zijn jullie verantwoordelijk voor het schrijven van software voor onze toonaangevende Automatiseringssystemen. Jij gaat aan de slag met de onderhoud van de kernsoftware, ondersteund de software van derden door het gebruik van onze webservices en als team zijn jullie verantwoordelijk voor het ontwikkelen van onze backend oplossingen. Wij maken op dit

Bekijk vacature »

Ervaren PHP Developer

Functieomschrijving PHP Developer met brede ervaring gezocht! Ben jij een Full Stack PHP Developer met brede ervaring die toe is aan een volgende stap? Lees dan snel verder! Voor onze eindklant in de regio Nunspeet zijn wij op zoek naar een ervaren PHP Developer die het IT Team van deze organisatie gaat versterken. Wij zoeken een enthousiaste en breed georiënteerde IT-er die er voor gaat zorgen dat deze innovatieve organisatie de volgende stap gaat maken. Om deze functie goed uit te kunnen voeren moet je communicatief goed zijn en in staat zijn om zelfstandig problemen op te lossen. Daarnaast bestaat

Bekijk vacature »
Romano

Romano

18/08/2006 12:09:00
Quote Anchor link
heya

Ik heb een vraag ik wil graag dit krijgen:
index.php?p=archief
index.php?p=contact
index.php?p=lala

maar mijn vraag is hoe moet dat
ik had gehoord
location:header ofzoiets

Alvast bedankt
Romano
 
PHP hulp

PHP hulp

14/05/2024 18:02:40
 
Arjan Schuurman

Arjan Schuurman

18/08/2006 12:14:00
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?php
header("location:http://phphulp.nl");
?>


Die bedoel jij ? Maar die moet je niet hebben.
 
Mebus  Hackintosh

Mebus Hackintosh

18/08/2006 12:16:00
Quote Anchor link
die l moet toch een hoofdletter L zijn of hoeft dat niet?

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?php
header("Location: http://phphulp.nl");
?>


GR. mebus!
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Mebus Hackintosh
 
- wes  -

- wes -

18/08/2006 12:16:00
Quote Anchor link
nee :)
 
Romano

Romano

18/08/2006 12:19:00
Quote Anchor link
dus moet het zo???
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?php
header("location:?p=arhief");
?>
 
Mebus  Hackintosh

Mebus Hackintosh

18/08/2006 12:21:00
Quote Anchor link
probeer het uit zou ik zeggen;)

GR. mebus
 
- wes  -

- wes -

18/08/2006 12:23:00
Quote Anchor link
Romano wat wil je precies ?

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?php
header("location:?p=arhief");
?>


verwijst naar depaginawaaropjezit.php?p=arhief

als er verder nog niets gebeurd met p=arhief kom je nog nergens
 
Lissy Pixel

Lissy Pixel

18/08/2006 12:25:00
Quote Anchor link
Wanneer je jouw paginas in PHP zo aanroept dan zeker doen. Heb je zoiets gescript dat je op een dergelijke manier je paginas aanroept? Zo niet dan dit eerst maken en hier alvast een voorbeeldje:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
<?php
if(isset($_GET['pagina']))
{

    $pagina = $_GET['pagina'];
    //Deze paginas zijn toegestaan!
    $paginas = array('hoofdpagina','subpagina','contact');
    
    if(in_array($pagina,$paginas))
    {

        include($pagina.'.php');
    }
else
    {
        echo 'Sorry, deze pagina is niet toegestaan!';
        // of include een error.php pagina
    }    
}

?>
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Lissy Pixel
 
Arjan Schuurman

Arjan Schuurman

18/08/2006 12:26:00
Quote Anchor link
Dit is niet wat Romano zoekt, hij vraagt wat hij moet in voeren in zijn php-bestand zodat hij ?id=0 kan krijgen, niet hoe hij het kan laten doorsturen, ik ben zelf ook opzoek voor hem.
 
Romano

Romano

18/08/2006 12:27:00
Quote Anchor link
nou het is tog zo
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
<?php

header("location:?p=home");

je index

header("location:?p=archief");

je archief body

header("location:?p=contact");

contactinfo
?>


Dit wil ik.
Snap je het???
 
Arjan Schuurman

Arjan Schuurman

18/08/2006 12:30:00
Quote Anchor link
:O nu werkt ie nog niet hoor.

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
<?php

header("location:?p=home");

//je index

header("location:?p=archief");

//je archief body

header("location:?p=contact");

//contactinfo
?>


Nu werkt ie
 
Romano

Romano

18/08/2006 12:32:00
Quote Anchor link
nou hopelijk gaat dit werken ff proberen.
 
Romano

Romano

18/08/2006 12:38:00
Quote Anchor link
klopt het dat het zo lang duurt om zo een pagina te laden want mijn pagina laadt heel langzaam en normaal en heel erg snel.
 
Romano

Romano

18/08/2006 12:47:00
Quote Anchor link
het lukt niet
ik krijg een lege pagina en als ik naar ?p=archief ga schiet hij weer trug naar naar ?p=home.

Nou begrijp ik er helemaal nix meer van.
 
Arjan Kapteijn

Arjan Kapteijn

18/08/2006 12:52:00
Quote Anchor link
Ik snap niet waarom iedereen met die headers() aan het prutsen is, dat heeft er namelijk niks mee te maken. Het enige correcte antwoord is volgens mij van Lissy.
 
Romano

Romano

18/08/2006 12:56:00
Quote Anchor link
daar begrijp ik helemaal nix van
kun je het uitleggen aub???
 
Romano

Romano

18/08/2006 12:59:00
Quote Anchor link
laat maar ben er erachter gekomen bedankt voor de hulp.
 
Jelle -

Jelle -

18/08/2006 13:00:00
Quote Anchor link
En hoe heb je het nou gedaan?
 
Romano

Romano

18/08/2006 13:01:00
Quote Anchor link
zoals lissy het gedaan had.
 
Kalle P

Kalle P

18/08/2006 13:01:00
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.