[vrijwillig] Designer website bouwen

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

(Lead) PHP Software Developer

Functie omschrijving Voor een klein softwarebedrijf in Breda, zijn wij op zoek naar een PHP software developer met een aantal jaar werkervaring. Je krijgt een plek in een klein team met 2 andere software developers. Wil jij graag werken met de nieuwste technieken bij een bedrijf waar jij de lead gaat nemen in de verder ontwikkeling en modernisering van een eigen software pakket? Dan ben je hier aan het juiste adres! Jouw werkzaamheden gaan er als volgt uit zien: Je gaat aan de slag met de ontwikkeling en vernieuwing van het "in-house" ontwikkelde multimedia platform. Je neemt de lead in

Bekijk vacature »

Front-End Developer

As a Front-End Developer at Coolblue you improve the user-friendliness of our webshop for millions of customers. How do I become a Front-End Developer at Coolblue? As a Front-End Developer you work on the user-friendliness of our webshop for millions of customers. You enjoy working with the UX Designer to pick up stories. You get energy from coming up with creative solutions and are happy to present these within the team. You also take pride in your work and welcome any feedback. Would you like to become a Front-End Developer at Coolblue? Read below if the job suits you. You

Bekijk vacature »

Senior Airport Developer ( System engineer)

De functie Nice to know (you) De nieuwe A-pier wordt de duurzaamste van Schiphol. Als deze af is ligt er 4000 vierkante meter zonnepanelen op het dak. En de toiletten? Die spoelen door met regenwater. we gaan ervoor: het creëren van de meest duurzame en hoogwaardige luchthavens ter wereld. een toekomstbestendig en duurzaam Schiphol. Daar werken we elke dag hard aan in team Development & Sustainability. Jij bent regisseur, expert én aanjager van de ontwikkeling van Schiphol. Connecting your world Hoe maak je de ambities en doelstellingen van Schiphol concreet in een project? De waarde voor Schiphol naar eisen die

Bekijk vacature »

Software Programmeur

Functie omschrijving Voor onze opdrachtgever in omgeving Rotterdam zijn wij opzoek naar een software programmeur die goed kan schrijven in de talen C of C++ en die het leuk vind om te werken met Linux! Werkzaamheden Programmeur Je bent bezig met het ontwikkelen van software en webapplicaties. Je kunt technische klussen uitvoeren op locatie. Je onderhoudt contact met de projectleider om er zeker van te zijn dat een project goed verloopt. Je zult klanten ondersteunen. Verder zul je technische ontwerpen en gebruikersdocumentaties schrijven en deze onderhouden. Bedrijfsprofiel Dit bedrijf wil de klanten een volledige oplossing kunnen bieden, waarbij ze een

Bekijk vacature »

Junior .NET developer

Functie Wij hebben drie scrumteams. Het eerste team focust zich op het stukje hardware wat wij in huis doen. Zij maken als team o.a. gebruik van C++. De andere twee scrumteams zijn allebei bezig met data verwerking en maken hierbij in de backend gebruik van C# .NET / .NET Core. Het verschil tussen deze teams is dat één team de data verwerking doet voor de mobiele applicatie. Zij werken hierbij dus ook met Xamarin. Het andere team focust zich op de webapplicaties en maakt hierbij ook gebruik van ASP.NET MVC. Op basis van jouw ambities en kwaliteiten kijken wij samen

Bekijk vacature »

Medior Java developer

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »

Junior/medior Back end developer PHP, Laravel

Functie Jij als ontwikkelaar komt te werken in een team bestaande uit 4 back end programmeurs, 2 vormgevers/ Front end developers en een online marketeer. Qua persoonlijkheden is het team erg gevarieerd van sportfanaten tot gameliefhebbers en Golfers. Een ding heeft iedereen hier gemeen; Passie voor goede code. In jouw rol zul je voor veel van je tijd je bezig houden met het ontwikkelen van maatwerk features en applicaties. Daarnaast hebben wij op aanvraag ook wel eens een website of onderhoudsklusje, die opgepakt moet worden en hier ben jij ook niet vies van. Jij als full stack developer zult dus

Bekijk vacature »

Leidinggevend Full Stack Developer

Hé jij, nieuwe Pinkcuber! Ga aan de slag bij Pinkcube, online leverancier van promotieartikelen! Een innovatieve organisatie waar extra stappen zetten voor klanten de normaalste zaak van de wereld is. Ambitieus zijn we ook. ‘Naoberschap’ staat bij Pinkcube hoog in het vaandel; we helpen elkaar en iedereen is welkom. Pinkcube is Great Place to Work Certified, erkend leerbedrijf, maatschappelijk betrokken partner van stichting Present en partner van CliniClowns. En misschien wel jouw nieuwe werkgever. Wij zoeken namelijk een enthousiaste: Leidinggevend Full Stack Developer (40 uur, medior/senior) Ben jij klaar om baanbrekende ideeën tot leven te brengen en deel uit te

Bekijk vacature »

Belastingdienst - Freelance Senior Applicatie ontw

Startdatum: 01.06.2023 Richttarief: €65,00 - €75,00 Duur van de opdracht: 6 maanden Uren per week: 36 Taal: Nederlands vereist! Gelieve in het Nederlands te solliciteren. Functieomschrijving: We verwachten van je, dat je: Brede ervaring hebt als JAVA-ontwikkelaar; Ervaring hebt met Agile/Scrum-werken en je thuis voelt in een Agile omgeving; Een aandeel levert aan het scrumproces en in de SAFe-releasetrain; Zelfstandig werkt in een scrumteam en intensief de samenwerking op zoekt met je directe collega’s en je omgeving; Ervaring meebrengt met het schattten en inplannen van taken tot en met het testen en demonstreren van de opgeleverde functionaliteit; Collega’s in je

Bekijk vacature »

Back-end PHP Developer

Dit ga je doen Her- en uitbouwen van het inhouse softwareplatform dmv PHP; Onderhouden van bovengenoemd platform in PHP; Sparren met het team; Meedenken over nieuwe functionaliteiten, security etc; Jouw input leveren aan het proces door op de hoogte te blijven van nieuwe ontwikkelingen etc. Hier ga je werken Onze klant, gevestigd in de omgeving van Alkmaar, levert wereldwijd oplossingen op het gebied van IT. Dag in dag uit werken zij met veel passie aan hun product waarmee ze streven naar verbeteringen binnen zorg. Voor onze klant zijn we op zoek naar een medior PHP Developer. Je komt te werken

Bekijk vacature »

Applicatiebeheerder/ Ontwikkelaar

Dit ga je doen - Verantwoordelijkheid dragen voor het complexe applicatielandschap; - Schakelen met eindgebruikers en leveranciers; - Verdeling in werkzaamheden tussen dagelijks beheer ontwikkelen; - Het analyseren van de behoeften van gebruikers en het vertalen hiervan naar functionele specificaties voor de applicaties; - Actief bijdragen aan het leveren van passende oplossingen voor het applicatielandschap. Hier ga je werken Deze organisatie, gevestigd in de regio van Amsterdam is een van de meest toonaangevende mediaorganisaties in Nederland. Door de organisatiecultuur krijg jij veel ruimte om initiatief te nemen en zelfstandig aan het werk te gaan. Samen met het IT team zorg

Bekijk vacature »

Cloud Engineer

Ben jij een ervaren Cloud Engineer die complexe omgevingen kan overzien en wil je graag in vaste dienst werken bij een professioneel en kleinschalig bedrijf waar je een belangrijke rol kan spelen? Wij, IntelliMagic in Leiden, ontwikkelen specialistische IT monitoring software die we als SaaS oplossing verkopen aan grote bedrijven in Europa en de VS. We zijn een Nederlands bedrijf met een goede sfeer en met grote waardering voor de persoonlijke inbreng en kwaliteiten van onze medewerkers. Wij zoeken een ervaren Cloud Engineer met academisch denkniveau die verantwoordelijk wordt voor het beheer van de cloud infrastructuur voor onze Europese klanten.

Bekijk vacature »

.Net Ontwikkelaar

Dit ga je doen Het ontwerpen en ontwikkelen van software voor klanten; Het bijdragen van kennis en ervaring; Het integreren van van de software en afstemmen met klanten; Het functioneel testen van de ontwikkelde software. Hier ga je werken Voor onze relatie zijn wij momenteel op zoek naar een .Net Developer die wilt werken aan software die draait op machines wereldwijd. De organisatie produceert software voor applicaties die gebruikt worden in verschillende branches. De software wordt geleverd aan fabrikanten van verschillende robotica en machines. Als .Net ontwikkelaar ben je intern onderdeel van het team wat de applicatie omgevingen ontwikkeld en

Bekijk vacature »

Outsystems Developer Junior

Dit ga je doen Bouwen aan nieuwe en innovatieve applicaties; Maken van koppelingen tussen Outsystems en het bestaande applicatielandschap; Troubleshooting op bestaande software. Hier ga je werken De organisatie is internationale speler binnen de bouwbranche en richt zich op de infrastructuur, zowel boven als onder de grond. Ze zijn ruim 1100 man groot en maken op IT vlak een mooie groei door. Als junior Outsystems Developer kom je te werken op een IT-afdeling van zo'n 25 man groot. Een aantal jaar geleden hebben ze de keuze gemaakt om zich meer te gaan richten op ontwikkeling en door de groei van

Bekijk vacature »

Senior Applicatie ontwikkelaar Java

Bedrijfsomschrijving De IV- organisatie van de Belastingdienst is verantwoordelijk voor en verzorgt de ICT- voorzieningen. Het merendeel van de applicaties wordt op dit moment door de IV- organisatie zelf ontwikkeld, onderhouden en beheerd in het eigen data center. Naast de zorg voor continuïteit op de massale heffing- en inningsprocessen die plaatsvinden binnen een degelijke, stabiele omgeving, wordt er tevens volop gewerkt aan modernisering van het IV- landschap. Dit gebeurt deels intern door gebruik te maken van de expertise die intern aanwezig is, maar ook door het aantrekken van (kant-en-klaar) oplossingen en expertise uit de markt. Functieomschrijving We verwachten van je,

Bekijk vacature »
Erol Simsir

Erol Simsir

04/10/2010 23:02:33
Quote Anchor link
Beste mensen,

De laatste paar weken ben ik bezig met het bouwen van een website waarmee ik mezelf wil voorstellen en klanten wil aantrekken om visuele designs voor hen te maken. Ik heb dus een mooie website nodig en heb het visuele design en alle Photoshop bestanden ervan heb ik al gemaakt. Ik heb alleen iemand nodig die me een 'favour' kan doen en mij verder kan helpen met mijn werk, waarmee ik mijn hobby op een goede manier wil gebruiken.

* Het bouwen van een website waarmee ik klanten kan trekken om voor hen visuele designs te maken.
* Benodigde skills: HTML, CSS, JavaScript(moet niet) & PHP(alleen voor een mailing system)
* Zoals de titel al zegt, vrijwillig. Als ik geld had zou ik het willen geven, maar ik ben ook met een ander project bezig waar ik geld in steek, vandaar dat ik nu niets kan geven. Misschien kan ik na een paar klanten wel iets geven, maar dat garandeer ik niet.
* Erol Simsir / bedrijfsnaam wil ik nog niet vrijgeven, alleen maar aan de geïnteresseerden over de mail. Ik ben te bereiken met e-mail: [email protected]. Ik woon in Zoetermeer/Zuid-Holland.

Ik hoop dat het een duidelijke vacature is. Ik heb hiervoor ook weleens met m'n broer iets geplaatst. Met dat project zijn we nu dus bezig.

Stel gerust vragen!

Mvg,
Erol Simsir
 
PHP hulp

PHP hulp

27/04/2024 15:49:29
 

04/10/2010 23:10:33
Quote Anchor link
Erol Simsir op 04/10/2010 23:02:33:
De laatste paar weken ben ik bezig met het bouwen van een website waarmee ik mezelf wil voorstellen en klanten wil aantrekken om visuele designs voor hen te maken. (...)


Jij maakt dus wat voor klanten, alleen jij kan het niet maken, dus wil je dat iemand anders het maakt, maar wel voor gratis, ook al verdien jij eraan?
 
Erol Simsir

Erol Simsir

05/10/2010 00:28:07
Quote Anchor link
Ik begrijp wat je bedoeld. Later in het artikel zie je ook dat ik geld zou geven als ik het nu zou hebben, maar ik heb het niet, tenminste, niet voor dit. Maar er staat ook dat als ik er iets aan verdien, ik ook de maker zal proberen te betalen.

Klinkt natuurlijk gemeen om te zeggen: 'ik ga geld verdienen met dit en jij krijgt niets!,' maar zo zit het dus niet. Ik kan alleen niets beloven,vandaar dat ik het bij vrijwillig houd.
 
Wim E

Wim E

05/10/2010 00:37:14
Quote Anchor link
Uhm als ik zo vrij mag zijn...als bedrijf inversteer je toch om daaruit nieuwe winsten te behalen...

Nougoed, succes met je zoektocht:)
 
John Cena

John Cena

05/10/2010 09:12:21
Quote Anchor link
Wim Eikelboom op 05/10/2010 00:37:14:
Uhm als ik zo vrij mag zijn...als bedrijf inversteer je toch om daaruit nieuwe winsten te behalen...

Nougoed, succes met je zoektocht:)


Idem dito
 
Robert Deiman

Robert Deiman

05/10/2010 09:19:09
Quote Anchor link
Erol, het lijkt mij handiger voor je om eens een aantal webdevelopers (zzp'ers/ kleine bedrijfjes, die hun grafische werk liefst uitbesteden) in je omgeving te vragen hiervoor. Probeer met ze in contact te komen. Het is eenvoudiger om via webdevelopers e.d. aan dit soort werk te komen, dan zelf.
Vaak wordt met een nieuwe stijl ook meteen een nieuwe website e.d. gevraagd. Hier kan je mooie klusjes vandaan halen.

Overigens is het wel de vraag wat voor grafische ontwerpen jij maakt.
 
John D

John D

05/10/2010 09:25:40
Quote Anchor link
Koop een pakket zoals WebPlusX4 of StudioWebDesign5 en je klikt in een half uurtje een flitsende website in elkaar. Alleen een php mail scriptje opzoeken en erin hangen en je bent klaar voor minder dan €100,-
 
Erol Simsir

Erol Simsir

05/10/2010 20:19:44
Quote Anchor link
John, erg bedankt voor de tips;) Ik zal het proberen.

Even over de website: Het zal een website worden met alleen tekst, een logo en een paar foto's en een simpel mailing system. Ik heb alle foto bestandjes en een eigen visueel design al, het is erg simpel, maar ik heb alleen iemand nodig die even met CSS en HTML het even snel in elkaar knutselt.

Ik hoop nog wat hulp te krijgen;)
 
Thymen none

thymen none

05/10/2010 20:22:02
Quote Anchor link
je kan ze als het goed is ook als je er [link verwijderd] achter zet ( ik dacht dat het scripts waren btw)

Het is niet toegestaan om links te plaatsen naar illegale software![/modedit]
Gewijzigd op 05/10/2010 21:06:07 door Bas IJzelendoorn
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.