Waarom mailt hij niet?

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Outsystems Developer Junior

Dit ga je doen Bouwen aan nieuwe en innovatieve applicaties; Maken van koppelingen tussen Outsystems en het bestaande applicatielandschap; Troubleshooting op bestaande software. Hier ga je werken De organisatie is internationale speler binnen de bouwbranche en richt zich op de infrastructuur, zowel boven als onder de grond. Ze zijn ruim 1100 man groot en maken op IT vlak een mooie groei door. Als junior Outsystems Developer kom je te werken op een IT-afdeling van zo'n 25 man groot. Een aantal jaar geleden hebben ze de keuze gemaakt om zich meer te gaan richten op ontwikkeling en door de groei van

Bekijk vacature »

Machine Software Developer

Bij een bedrijf in de machinebouw, regio Roosendaal, zijn we op zoek naar een: Machine Software Developer Waar ga je werken? Onze opdrachtgever is gespecialiseerd in de grondverzetmachines. Al meer dan 50 jaar leveren ze zowel nationaal als internationaal diverse machines. Het is een familiebedrijf met een informele werksfeer. Wat ga je doen? Als Machine Software Developer ben je verantwoordelijk voor: - Je ontwerpt, ontwikkelt en debugt software voor machinebesturingssystemen en complexe landbouwmachines; - Je stelt gebruikersinterfaces op (cabinedisplays); - Op termijn ga je softwareprojecten leiden voor specifieke machines; - Inclusief planning, documentatie en validatie; - Om specificaties te verifiëren

Bekijk vacature »

Medior/senior Front-end developer

Functie Onder begeleiding van 3 accountmanagers waarvan er 1 binnen jouw expertise je aanspreekpunt zal zijn ga je aan de slag bij diverse opdrachtgevers. Hij of zij helpt je bij het vinden van een passende en uitdagende opdracht. Hierin houden ze uiteraard rekening met jouw situatie, ervaring en (technische) ambities. De opdrachten duren gemiddeld één tot 2 jaar. Hierdoor kun je je ook echt vastbijten in een project en als consultant impact maken. Naast de opdracht ben je regelmatig met je collega’s van de IT-afdeling om bijvoorbeeld onderlinge kennis te delen, of nieuwe trends te bespreken. Ook worden er regelmatig

Bekijk vacature »

.NET developer

Functie As a .NET developer you start in a driven and diverse development team. Your team consists of 16 IT professionals, including 7 software engineers. Because your new employer is internationally active, there are also international IT professionals working in the IT department. As a result, the official language is English. As a team you are responsible for a new Cloud Native product. This product runs entirely in Azure with a Progress Database and various Azure Functions. In addition, this product has a JS front-end, a REST API system and a layer in C # .NET. The idea is therefore

Bekijk vacature »

C#.NET Developer Jr. Functie

Functie omschrijving Bouw jij graag aan applicaties om processen in distributiecentra te optimaliseren? Wij zijn op zoek naar een C#.NET ontwikkelaar in regio Breda die hier graag een steentje aan bijdraagt! Jouw werkzaamheden zullen er als volgt uitzien: Je krijgt veel vrijheid in de keuze van de technieken die je gaat gebruiken. Uiteraard wel binnen de gestelde kaders, en door gebruik te maken van het .NET platform. Je gaat aan de slag met de ontwikkeling van een nieuwe module binnen de WMS suite van dit bedrijf. Deze "carrier" module gaat er voor zorgen dat de selectie van een vervoerder volledig

Bekijk vacature »

Ervaren Magento developer gezocht!

Functie Je komt te werken in een zelfsturend team waarin vertrouwen voorop staat en inbreng en ideeën worden gewaardeerd. Ook staat innovatie centraal. Ze bieden jou de mogelijkheid om jezelf door te ontwikkelen. Denk hierbij aan cursussen en een persoonlijk ontwikkelplan. Je komt terecht in het team van momenteel 4 (ervaren) collega’s en zal meewerken aan de doorontwikkeling en nieuwbouw van de Magento platformen van meerdere opdrachtgevers volgens Agile/Scrum. Denk hierbij aan nieuwe functionaliteiten, UX en koppelingen met verschillende back-end systemen. Als ervaren developer zul je hiernaast ook andere developers assisteren en waar nodig de leiding nemen in het project.

Bekijk vacature »

Medior Java developer (fullstack)

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »

Fullstack JavaScript Developer Webapplicaties

Bedrijfsomschrijving Voor deze organisatie ben ik op zoek naar een getalenteerde Fullstack JavaScript Developer. Ze is een snelgroeiend software development agency dat zich richt op het ontwikkelen van moderne webapplicaties en complexe systemen voor haar klanten. Ze is gevestigd onder de rook van Utrecht en heeft als doel om tot de top van de Nederlandse agencies te behoren. Deze organisatie maakt softwareoplossingen voor verschillende soorten bedrijven. Innovatie staat hoog in het vaandel en je zult dus met nieuwe technieken aan de slag gaan. Ze hebben klanten in vele branches zitten, zoals retail, finance, gezondheid en onderwijs. De diverse klanten zorgen

Bekijk vacature »

Node.js developer

Functie Onder begeleiding van 3 accountmanagers waarvan er 1 binnen jouw expertise je aanspreekpunt zal zijn ga je aan de slag bij diverse opdrachtgevers. Hij of zij helpt je bij het vinden van een passende en uitdagende opdracht. Hierin houden ze uiteraard rekening met jouw situatie, ervaring en (technische) ambities. De opdrachten duren gemiddeld één tot 2 jaar. Hierdoor kun je je ook echt vastbijten in een project en als consultant impact maken. Naast de opdracht ben je regelmatig met je collega’s van de IT-afdeling om bijvoorbeeld onderlinge kennis te delen, of nieuwe trends te bespreken. Ook worden er regelmatig

Bekijk vacature »

Java Developer

Functie Wat ga je doen als Java developer? Jij komt terecht binnen een informeel team waarin je verantwoordelijk bent voor de backend systemen voor grote klanten als Ziggo en KPN. Als Medior Java developer werk je in teamverband en soms individueel. Gedurende de werkweek zal je veelvuldig sparren met je collega’s voor een goede implementatie van de software. Ben jij een echte Java developer? Ben je geïnteresseerd in de nieuwste technieken en de laatste ontwikkelingen? Dan ben je hier aan het juiste adres! Eisen Wat wordt er van jou verwacht? • Minimaal HBO/WO denk- en werkniveau; • Analytisch sterk, open

Bekijk vacature »

.NET developer

Klaar voor een nieuwe uitdaging? Welke technologieën gaan schuil achter de dagelijkse energievoorziening? Als senior .NET developer bij Kenter maak jij samen met je team het verschil, zowel voor de interne organisatie als voor eindklanten. Samen bouwen jullie aan innovatieve dienstverlening met behulp van de nieuwste technologieën en tools. Het is een functie met veel vrijheid, goede arbeidsvoorwaarden én je draagt jouw steentje bij aan de energietransitie. Klinkt dit als iets voor jou? Lees dan verder of solliciteer direct! Wat ga je doen als senior .NET developer? Als senior .NET developer bij Kenter (onderdeel van Alliander) ben je van onschatbare

Bekijk vacature »

Belastingdienst - Freelance Senior Cobol Applicati

Startdatum: 01.06.2023 Richttarief: €65,00 - €75,00 Duur van de opdracht: 7 maanden Uren per week: 36 Taal: Nederlands vereist! Gelieve in het Nederlands te solliciteren. Functieomschrijving: In de applicatie ETM zijn nu de inningsvoorzieningen voor ongeveer 25 aangifte- en aanslagmiddelen opgenomen. ETM is een extern aangeschafte service en het huidige contract met leverancier Oracle loopt af op 31-12-2022. Het programma uitfaseren ETM heeft als doel om vervanging te realiseren waarmee alle nu in gebruik zijnde ETM ondersteuning wordt overgenomen in nieuwe Inningsvoorzieningen om de continuïteit van de inningsprocessen te waarborgen. Eén van de inningsvoorzieningen die voor het einde van 31-12-2022

Bekijk vacature »

Oracle APEX developer

Wat je gaat doen: Als Oracle APEX ontwikkelaar bij DPA werk je samen met collega’s aan de meest interessante opdrachten. Je zult je ervaring met SQL, PL/SQL, JavaScript, HTML en CSS inzetten om wensen van opdrachtgevers te vertalen naar technische oplossingen. Je werk is heel afwisselend, omdat DPA zich niet beperkt tot een specifieke branche. Zo ben je de ene keer bezig binnen de zorgsector, de andere keer is dit bij de overheid. Wat we vragen: Klinkt goed? Voor deze functie breng je het volgende mee: Je hebt een hbo- of universitaire opleiding afgerond Je hebt 2 tot 5 jaar

Bekijk vacature »

Software Programmeur

Functie omschrijving Voor een informele club in omgeving Delft zijn wij op zoek naar versterking. Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging als Software Programmeur lees dan snel verder! Als ontwikkelaar kom je terecht op een afdeling van 6 medewerkers. Werkzaamheden Programmeur Je bent bezig met het ontwikkelen van software en webapplicaties. Je kunt technische klussen uitvoeren op locatie. Je onderhoudt contact met de projectleider om er zeker van te zijn dat een project goed verloopt. Je zult klanten ondersteunen. Verder zul je technische ontwerpen en gebruikersdocumentaties schrijven en deze onderhouden. Er wordt voornamelijk gewerkt met PHP, Java en

Bekijk vacature »

Software Developer .NET

Functie omschrijving .NET developer gezocht! Wij zoek op zoek naar een .NET Developer die zich niet uit het veld laat slaan voor een software bedrijf in de regio Veenendaal. Je gaat in deze functie aan de slag met het door ontwikkelen van bestaande producten en het ontwikkelen van nieuwe producten. Dit bedrijf ontwikkeld SaaS applicaties die zowel intern als extern gebruikt worden. Verder bestaat je functie uit: Het ontwikkelen en bouwen van webapplicatie, mobiele applicaties en websites vallen onder jouw verantwoordelijkheden; Werken met onder andere .NET, C#, HTML/CSS, Javascript en MSSQL/Oracle Databases; Hierin werk je samen met andere developers en

Bekijk vacature »

Pagina: 1 2 volgende »

Michael R

Michael R

10/03/2013 18:25:56
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
<html>
<head>
<title>Mail script</title>
</head>
<body>
<h3>Heb je een vraag? Maak dan gebruik van dit formulier</h3>
<form name='mailform' action='mailen.php' method='post'>
<table>
<tr>
<td>Voornaam:</td><td align='right'><input type='text' maxlength='12' name='voornaam'/></td>
</tr>
<tr>
<td>Achternaam:</td><td align='right'><input type='text' maxlength='40' name='achternaam'/></td>
</tr>
<tr>
<td>E-mail adres:</td><td align='right'><input type='text' maxlength='60' name='email'/></td>
</tr>
<tr>
<td>Je vraag:</td><td align='right'><textarea name='bericht' maxlength='1000' rows='8' cols='30'></textarea></td>
</tr>
<tr>
<td><input type='submit' name='knop' value='Verzenden'/></td>
</tr>
</form>
<font color='red'>
<?php
if(isset($_POST['knop']))
{

$bericht=$_POST['bericht'];
$van=$_POST['email'];
  if(strlen($_POST['voornaam']) < 2)
  {

  echo("De opgegeven voornaam moet langer zijn dan 1 teken");
  }
else{
  if(strlen($_POST['achternaam']) < 2)
    {

    echo("De opgegeven achternaam moet langer zijn dan 1 teken");
    }
else{
    if(!filter_var($_POST['email'],FILTER_VALIDATE_EMAIL))
      {

      echo("Je moet een geldig E-mail adres opgeven");
      }
else{
      if(strlen($_POST['bericht']) < 6)
        {

        echo("Het bericht moet langer zijn dan 5 tekens");
        }
else{
        mail("[email protected]","vraag",$bericht);
        header("Location: mailen.php?act=true");
        }
      }
    }
  }
}

if(isset($_GET['act'])){
if($_GET['act'] == 'true')
{

echo("Je bericht is verzonden!");
}}

?>

</font>
</body>
</html>


Graag in het vervolg bij code, [code] [/code] tags gebruiken. En wat meer uitleg geven over het betreffende probleem.[/modedit]
Gewijzigd op 11/03/2013 17:45:50 door Bas IJzelendoorn
 
PHP hulp

PHP hulp

03/05/2024 20:39:37
 
Obelix Idefix

Obelix Idefix

10/03/2013 18:28:00
 
Michael R

Michael R

10/03/2013 18:59:39
Quote Anchor link
Ik heb alles geprobeerd met die headers enzo. Ik heb alles geprobeerd met dat $_SERVER['REQUEST_METHOD']. Het werkt nog steeds niet. Eerst wel en nu ineens niet meer.
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

10/03/2013 19:06:33
Quote Anchor link
Waar is je foutafhandeling op je mail?
 
Eddy E

Eddy E

10/03/2013 19:06:56
Quote Anchor link
Als je op ENTER drukt ipv op de verzendknop werkt het ook niet.

Beter kan je de controles los gooien en de error-meldingen in een array gooien.
Na alle controles kijk je of er errors zijn (dus $error moet leeg zijn...) en als dat het geval is: verstuur dan je mail.

Daarbij maak je de code leesbaarder door goed in te springen en commentaar erbij te zetten.
Daarnaast zijn je huidige controles niet voldoende: je moet ook kijken of er überhaupt wel iets is ingevuld.
 
- SanThe -

- SanThe -

10/03/2013 19:07:29
Quote Anchor link
Je hebt helemaal niks met de tips gedaan.
Begin daar eerst maar eens aan en laat dan zien wat je hebt.

Wat is trouwens het nut van het posten in de scriptlib van een niet werkend script?
 
Michael R

Michael R

10/03/2013 19:15:15
Quote Anchor link
Maar een paar maanden geleden werkte dat script wel. En nu ineens niet meer. San The ik had uw tips in een ander script gedaan.
 
Jack Maessen

Jack Maessen

10/03/2013 22:19:52
Quote Anchor link
ik heb je script net getest, het werkt gewoon hoor, alleen je krijgt alleen het bericht te zien en niet de naam, achternaam en emailadres. Maar die staan ook niet in je mail command
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
mail("[email protected]","vraag",$bericht);
 
Michael R

Michael R

11/03/2013 07:49:15
Quote Anchor link
Misschien ligt het aan mijn webhost dat daar een storing is ofzo.
 
Jack Maessen

Jack Maessen

11/03/2013 13:15:56
Quote Anchor link
Krijg je wel een echo " Het bericht is verzonden!" ?
En heb je "[email protected]" veranderd in je eigen mailadres?
Toen ie het wel nog deed, was dat bij dezelfde host?
Gewijzigd op 11/03/2013 13:17:16 door Jack Maessen
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

11/03/2013 13:22:08
Quote Anchor link
Heb je al eens foutafhandeling om je mail() functie geplaatst?
 
Michael R

Michael R

11/03/2013 16:48:31
Quote Anchor link
@jack Maesen, ja

@aar nee, heb ik nooit gedaan. Wat is dat dan?
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

11/03/2013 16:50:04
Quote Anchor link
Een controle of de mail() functie true of false aangeeft.
 
Michael R

Michael R

11/03/2013 17:52:01
Quote Anchor link
En is dat php_ini() ofzo?
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

11/03/2013 17:53:24
Quote Anchor link
Voorbeeldcode:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
<?php
if(mail(".................")) {
// true, toon een melding dat het gelukt is...
} else {
// mislukt, toon een melding dat het mislukt, is...
?>

Gewoon je mail()functie-regel even aanpassen...
Gewijzigd op 11/03/2013 17:53:45 door - Ariën -
 
Michael R

Michael R

11/03/2013 17:54:09
Quote Anchor link
ohh, zal ik even proberen

Toevoeging op 11/03/2013 18:01:00:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
<?php
if($_SERVER['REQUEST_METHOD'] == "POST")
{

$bericht=$_POST['bericht'];
$van=$_POST['email'];
  if(strlen($_POST['voornaam']) < 2)
  {

  echo("De opgegeven voornaam moet langer zijn dan 1 teken");
  }
else{
  if(strlen($_POST['achternaam']) < 2)
    {

    echo("De opgegeven achternaam moet langer zijn dan 1 teken");
    }
else{
    if(!filter_var($_POST['email'],FILTER_VALIDATE_EMAIL))
      {

      echo("Je moet een geldig E-mail adres opgeven");
      }
else{
      if(strlen($_POST['bericht']) < 6)
        {

        echo("Het bericht moet langer zijn dan 5 tekens");
        }
else{
        if(mail("[email protected]","vraag",$bericht)){
                echo("De mail is verzonden!");
                exit();
                }
else{
                
        echo("De mail kon niet verzonden worden");
                exit();
        }
              }
      }
    }
  }
}


?>


Er staat: De mail is verzonden! Maar ik heb niks ontvangen.
Gewijzigd op 11/03/2013 18:05:32 door Michael R
 
Jack Maessen

Jack Maessen

11/03/2013 18:15:11
Quote Anchor link
ja je script werkt ook gewoon, maar het probleem is denk ik de connectie op de SMTP server
draasi je de webserver zelf of host je hem ergens?
kun je bij je php_ini file?
 
Michael R

Michael R

11/03/2013 18:17:04
Quote Anchor link
Ik host mijn scripts op 000webhost.com. Ik heb al zo'n vermoede dat er iets is met hun mail service. Nergens in mijn directory staat php_ini
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

11/03/2013 18:23:13
Quote Anchor link
php.net/ini_set, en probeer eens een eigen SMTP-server in te stellen, van bijv. je provider.
 
Jack Maessen

Jack Maessen

11/03/2013 18:28:04
Quote Anchor link
ja daar heb je dan geen invloed op; je zou een alternatief kunnen gebruiken: php mailer of swiftmailer
http://blog.teamtreehouse.com/sending-email-with-phpmailer-and-smtp
 
Michael R

Michael R

11/03/2013 18:28:35
Quote Anchor link
Oke, bedankt
 

Pagina: 1 2 volgende »



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.