Waarom werkt dit niet?

Overzicht

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

PHP Developer

Functie Middels Scrum en sprints bouw jij in deze functie mee aan complexe webapplicaties en ons SaaS platform. Hierbij hoort ook architectuur tot een van je taken. Daarnaast ben je één van de leden van het Scrum team. Dat betekent dat je naast je kerntaken ook in contact staat met de product owner. Oftewel, je bent bij het gehele ontwikkelproces betrokken. Tools die hierbij gebruikt worden zijn o.a. PHP, Symfony en Git. Eisen • Minimaal HBO werk- en denkniveau • Minimaal 3 jaar aantoonbare ervaring met PHP • Kennis en ervaring Symfony (Laravel is pré) & Lando • Kennis van

Bekijk vacature »

Software Developer

Dit ga je doen Ontwerpen, ontwikkelen en onderhouden van (mobiele) internettoepassingen; Ontwikkelen en onderhouden van Microservices; Ontwerpen en optimaliseren van databases; Identificeren van nieuwe trends/ontwikkelingen binnen de branche. Hier ga je werken Deze marktleider op gebied van fietsen en fietservaring is gevestigd in twee provincies, verspreid over meerdere locaties. Jij zult voornamelijk in regio Joure aan de slag gaan. De organisatie doelt zich op het leveren van kwalitatief hoogwaardige producten aan alle hun klanten. De organisatie telt circa 4.000 medewerkers in meer dan 10 verschillende landen. Momenteel is de organisatie op zoek naar een Software Developer wilt meewerken aan het

Bekijk vacature »

Team Lead Java Developer

Functie Wat ga je doen als Java developer? Als Team Lead Java Developer draag een grote verantwoordelijk je stuurt ontwikkelaars aan en staat dagelijks in contact met jou ICT Manager. De team Bestaat uit front-end en backend systemen. Je ben in staat op hoog niveau de technische vak te bepalen en ook te bewaren. Je dag zie er als volgt uit, ontwikkelen van nieuwe en bestaande applicaties, het uitvoeren van processen en analyses en het beschrijven van functioneel ontwerpen. Ook zal samen met jouw Tester applicaties gaan testen door middel van peer reviews en het leveren van support aan gebruikers

Bekijk vacature »

.NET Developer

Dit ga je doen Binnen het team bouw je aan een applicatie met andere .Net Developers, testers een Product Owner en een Business Analyst. Met het team wordt de backlog besproken. In overleg claim jij jouw deel en zorgt ervoor dat onderhoud en innovatie wordt gerealiseerd. Het project dat momenteel draait is het opgraden van de omgeving. Doorontwikkelen van de huidige applicatie; Overleggen met teamleden om de backlog te verdelen; Onderhouden van de huidige omgeving; Sparren met de business en het ophalen van nieuwe requirements. Hier ga je werken De organisatie is een van de grootste landelijke aanbieder van diverse

Bekijk vacature »

PHP Software Developer

Functie omschrijving PHP Software Developer gezocht! Voor een organisatie in de regio Zeist die zich bezighoud met het verbeteren van de medicatieveiligheid zoeken wij een Software Developer. In deze functie zijn wij op zoek naar een slimme en enthousiaste Developer die interesse heeft in farmacie, logistiek en ICT. Daarnaast beschik je over een goed analytisch vermogen en ben je van nature gestructureerd en resultaatgericht. Je moet in deze functie daadkrachtig, flexibel en communicatief goed zijn. Je verantwoordelijkheden bestaan uit: Object georiënteerd programmeren; Werken in een scrumteam aan de ontwikkeling van een medicatiebewakingssysteem; Meedenken over de mogelijkheden en onmogelijkheden van projecten;

Bekijk vacature »

Front-end developer - working on software for arou

Functie They have recently started looking for an experienced Front-end (mobile/app) developer. Because of the short lines within the team, they are also looking for someone who can communicate with the service desk, sales and support for technical questions. You will join their IT team consisting of about 10 colleagues divided over two teams in rooms opposite each other. Half of these are involved in their front-end. You will work together with, among others, the Architect, 1 senior, 1 junior and there is a Team Leader. In terms of technology, they work with a unique tech-stack, particularly because of the

Bekijk vacature »

Back-end Developer

Functieomschrijving Voor een erkende werkgever in de regio van Middelburg zijn wij op zoek naar een enthousiaste PHP / Symfony Developer. Een ambitieus persoon die het gemotiveerde development team komt versterken met het realiseren van nieuwe en complexe projecten. Ben jij op zoek naar een baan met veel uitdaging binnen een snelgroeiend e-commerce bedrijf, waar je de tijd en ruimte krijgt voor professionele groei? Dit ga je doen: Je bent verantwoordelijk voor de beheer en ontwikkeling van de serviceportal in Symfony en de webshops in de tweede versie van Magento; Je houdt je bezig met het ontwikkelen van nieuwe functionaliteiten;

Bekijk vacature »

Software developer - C Sharp

Functie omschrijving Voor een opdrachtgever, met een prachtig kantoor in omgeving Wateringen zijn wij op zoek naar een software ontwikkelaar die graag werkt met C#, JAVA of Oracle. Heb jij interesse in het programmeren en ontwikkelen van software? En heb jij enige ervaring met Oracle databases en PL/SQL? Als software developer werk je met je collega's samen in een leuk en informeel team aan het (her)ontwerpen van bedrijfssystemen. Je houdt je bezig met het ontwikkelen van REST API's en je onderhoudt applicaties in Oracle PL/SQL en APEX. Vind jij het leuk om in een Agile/Scrum omgeving te werken? Wil jij

Bekijk vacature »

Top Low-Code Developer Gezocht!

Bedrijfsomschrijving Unieke Kansen, Uitstekende Arbeidsvoorwaarden & Inspirerend Team Wij zijn een toonaangevende, internationale organisatie die de toekomst van technologie vormgeeft door het creëren van innovatieve en baanbrekende oplossingen. Ons succes is gebaseerd op een hecht en gepassioneerd team van professionals die altijd streven naar het overtreffen van verwachtingen. Als jij deel wilt uitmaken van een dynamische, vooruitstrevende en inspirerende werkomgeving, dan is dit de perfecte kans voor jou! Functieomschrijving Als Low-Code Developer ben je een cruciaal onderdeel van ons team. Je werkt samen met collega's uit verschillende disciplines om geavanceerde applicaties te ontwikkelen en te optimaliseren met behulp van Low-code

Bekijk vacature »

Medior/senior Front-end developer

Functie Onder begeleiding van 3 accountmanagers waarvan er 1 binnen jouw expertise je aanspreekpunt zal zijn ga je aan de slag bij diverse opdrachtgevers. Hij of zij helpt je bij het vinden van een passende en uitdagende opdracht. Hierin houden ze uiteraard rekening met jouw situatie, ervaring en (technische) ambities. De opdrachten duren gemiddeld één tot 2 jaar. Hierdoor kun je je ook echt vastbijten in een project en als consultant impact maken. Naast de opdracht ben je regelmatig met je collega’s van de IT-afdeling om bijvoorbeeld onderlinge kennis te delen, of nieuwe trends te bespreken. Ook worden er regelmatig

Bekijk vacature »

C# developer

Functie Als C# ontwikkelaar ben jij de spin in het web bij deze organisatie. Jij begeleidt en traint de field engineers die bij de klanten machines leveren en installeren. Daarnaast ondersteun jij de field engineers als zij bij de klant vastlopen bij het installeren van de machine m.b.t. software matige vragen. Jouw doel is dan ook om de technische kennis van de field engineers door middel van training zoveel mogelijk uit te breiden. Dit om ervoor te zorgen dat zij zelfstandiger software matige problemen kunnen oplossen. Ook ben jij verantwoordelijk voor het bedenken van software oplossingen voor klanten en dit

Bekijk vacature »

Informeel bureau zoekt Senior PHP developer

Functie Als senior PHP developer neem je het voortouw in ontwikkeltrajecten en ben je in staat werk uit te leggen aan collega’s om zo je kennis met hen te delen. Je deinst niet terug voor ingewikkelde projecten. Deze zie jij alleen maar als uit uitdaging. Je werkt doorlopend aan klantcases (en hierdoor je klant echt leert kennen), maar toch ben je afwisselend bezig. Dit alles in een vrije en ontspannen werksfeer, met een team van gelijkgestemde. Binnen de development teams werken ze met o.a. PHP, Laravel, React, Node, Elastic, Amazon AWS, JIRA, Solid, Domain-driven-design, Doctrine, Redis, docker, Kubernetes, CI, PHP

Bekijk vacature »

Front-end developer Consultancy in teamverband wer

Functie Het team bestaat uit User Experience designers, Data Scientists en Software Engineers. Momenteel zijn ze op zoek naar een ervaren Front-end of Fullstack developer die samen met de consultants aan de slag gaat om de business requirements te vertalen naar technische oplossingen. Los van het finetunen van extenties, help je bij het configureren van bijvoorbeeld een mobiel bankieren app. Hierin ben je van A tot Z betrokken en zie je bijvoorbeeld ook toe op de uitvoering van testen. Je expertise wordt optimaal benut en je krijgt verschillende kansen om deze uit te breiden door met verschillende innovatieve technologieën aan

Bekijk vacature »

.NET Developer Shared Driving

Bedrijfsomschrijving Onze klant richt zich op het toegankelijker maken van steden, een fantastisch mooi streven. Hoe ze dat doen? Met eigen ontwikkelde software, waarmee vervoersmiddelen gedeeld kunnen worden. Deze inspirerende werkgever maakt een maatschappelijke impact en dat doen ze nu al zo'n 25 jaar! Het bedrijf is gevestigd in het centrum van Rotterdam en kent ongeveer zo'n 90 medewerkers. Het personeel is lekker gewoon gebleven! Iedereen kleedt zich zoals hij of zij dat zou willen en de sfeer is er erg fijn. Een leuke werkgever om voor te werken, en bovendien zijn er voor jou als Software Developer veel mooie

Bekijk vacature »

Fasttrack learning & development voor Java dev

Wat je gaat doen: Wij zoeken enthousiaste en ambitieuze junior en medior ontwikkelaars die toe zijn aan de volgende stap in hun carrière. Wij helpen je op je pad naar senior ontwikkelaar door ons fasttrack learning en development programma. Na een kort en intensief programma ga jij aan de slag bij klanten van DPA. Daarnaast krijg je veel ruimte om je te ontwikkelen als persoon en als specialist. De eerste maand gaan we aan de slag om je certificeringen te behalen waaronder OCP (Oracle Certified Professional). Daarnaast nemen we een deepdive in Spring Boot. Ook laten we je kennismaken met

Bekijk vacature »

Pagina: 1 2 3 volgende »

Keke Vermielen

Keke Vermielen

01/06/2013 16:30:09
Anchor link
Dag iedereen

Dit is de opgave:
INSTRUCTIONS
Write a function called greetings.
It should take $name as a parameter.
The function should echos a string equal to "Greetings, " . $name . "!".

En dit is de code en nochtans werkt die niet...
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
<html>
    <head>
        <title></title>
    </head>
    <body>
      <p>
    <?php
    function greetings($name = "Keke")
    {
      
   echo "Greetings, " . $name . "!";
    }
    
       ?>

      </p>
    </body>
</html>


Ik zie de fout echt niet, net zoals bij deze, waar we twee variabelen maken:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
<html>
    <head>
        <title></title>
    </head>
    <body>
      <p>
        <?php
     function aboutMe ($name="keke" , $age= 22) {
    print "Hello! My name is " . $name . " and I am " . $age . " years old." ;
    }
    
        ?>

      </p>
    </body>
</html>

Codeblokken:
Gelieve voortaan code-tags om je code te plaatsen.


Wie helpt me even?

Bedankt!!
Gewijzigd op 01/06/2013 16:34:29 door - Ariën -
 
PHP hulp

PHP hulp

12/05/2024 11:01:20
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

01/06/2013 16:33:14
Anchor link
Inkoppertje: Roep de functie eens aan? Nu creëer je hem alleen nog maar, maar doe je er niks mee.
 
Keke Vermielen

Keke Vermielen

01/06/2013 16:34:00
Anchor link
Dat begrijp ik niet.
Kan je eens een voorbeeld geven?
Dank je.
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

01/06/2013 16:36:14
Anchor link
Een functie is bedoeld om een stuk code vaker uit te kunnen voeren. Een container van instructies dus, die je kan hergebruiken.

Je zult de functie dus aan moeten roepen met:
greetings(), of greetings("Pietje")
 
Keke Vermielen

Keke Vermielen

01/06/2013 16:37:26
Anchor link
Moet ik dan dan plaatse bij bijvoorbeeld echo?
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

01/06/2013 16:38:09
Anchor link
Na je functie natuurlijk dus. ;-)
 
Keke Vermielen

Keke Vermielen

01/06/2013 16:39:11
Anchor link
Nee, sorry, ik zie de fout echt niet :(

Toevoeging op 01/06/2013 16:41:12:

ik heb het resultaat maar hij zegt nog dat het fout is, dat ik mijn greetings geen naam gegeven heb...
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

01/06/2013 16:42:16
Anchor link
Hoe roep je het dan aan, en wat gebeurt er?
Gewijzigd op 01/06/2013 16:43:10 door - Ariën -
 
Keke Vermielen

Keke Vermielen

01/06/2013 16:43:05
Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
<?php
    function greetings($name = "Keke")
    {
      
   echo "Greetings, " . $name . "!";
    }

    greetings()
    

Mijn resultaat is Greetings, Keke! Maar hij zegt nog dat het fout is!
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

01/06/2013 16:43:47
Anchor link
Je mist de punt-komma aan het einde.
 
Keke Vermielen

Keke Vermielen

01/06/2013 16:45:54
Anchor link
hij blijft zeggen:
Did you give your greetings() function one parameter called $name?
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

01/06/2013 16:46:41
Anchor link
Dan geef je toch een naam mee?
Het staat er zelfs vrij duidelijk ;-)

Bijv: greetings("Pietje");

Lees anders dit eens door:
http://www.phptuts.nl/view/39/7/
Gewijzigd op 01/06/2013 16:47:48 door - Ariën -
 
Keke Vermielen

Keke Vermielen

01/06/2013 16:48:29
Anchor link
Dan doet zegt ie nog steeds hetzelfde...
Grr, hier word ik wel gek van!
dit is een oefening voor school en ik zit er al van 14 uur aan!
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

01/06/2013 16:50:17
Anchor link
Lijkt me sterk, want je geeft toch echt en parameter op.

Misschien moet je een bepaalde naam invullen?
Ik weet niet wie of wat de melding 'Did you give your greetings() function one parameter called $name?' geeft?

En als je 14 uur aan functies zit te werken, dan lijkt het me zinnig om een goede tutorial te zoeken. In een half uur valt alles wel te leren over functies.
Zie ook de link die ik net gaf.
Gewijzigd op 01/06/2013 16:51:07 door - Ariën -
 
Keke Vermielen

Keke Vermielen

01/06/2013 16:51:37
Anchor link
Dat is via de site www.codeacademy.com
We moeten daar de cursus PHP zelfstandig doorlopen.
Deze oefening lijkt echt niet te lukken en ik weet echt niet wat ik fout doe.
Dit is mijn code nu:

<p>
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
<?php
    function greetings($name = "Keke")
    {
      
   echo "Greetings, " . $name . "!";
    }
  
  greetings("keke");
    
       ?>

</p>
 
Shamrock Modelbouw

Shamrock Modelbouw

01/06/2013 16:54:36
Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
<?PHP
function greetings($name = "Keke")
{
      
   return "Greetings, " . $name . "!";
}


echo greetings("Keke");
?>
 
Keke Vermielen

Keke Vermielen

01/06/2013 16:56:27
Anchor link
Is aangepast en krijg nog steeds dezelfde foutmelding...
 
Shamrock Modelbouw

Shamrock Modelbouw

01/06/2013 16:59:42
Anchor link
Dan denk ik dat er iets anders fout is.

Dit zijn mijn resultaten met bovenstaande code:

echo greetings(); (Greetings, Keke!)
echo greetings("Keke"); (Greetings, Keke!)
echo greetings("Bert"); (Greetings, Bert!)
 
Keke Vermielen

Keke Vermielen

01/06/2013 17:01:01
Anchor link
Ik heb nog wat gepuzzeld en met onderstaande code kreeg ik te zien dat het juist is... Al begrijp ik er niks van waarom het met deze code wel werkt!

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
<?PHP
function greetings($name)
{
      
   return "Greetings, " . $name . "!";
}


echo greetings($name="Keke");
?>


Toevoeging op 01/06/2013 17:02:39:

Maar ik heb nog een oefening waar ik totaal niet weet hoe ik eraan moet beginnen...
Dat is de laatste van de 70 die ik moet maken:
Create an array() with the names of your closest family and friends. The more names in your array, the more fun your game will be, so don't skimp!
After you've created your list, sort it and randomly select a name from the list. When you have your winning name, print it to the screen with authority so everyone knows how awesome the winner is.
Functions we'll use here: array(), sort(), count(), rand(), and strtoupper(). Play around with some of the other functions you've learned as well.

Dit is mijn code maar het lijkt weer niet te werken:
?php
// Create an array and push on the names
// of your closest family and friends
$names = array("d","l","mama","papa");
// Sort the list
sort($names);
// Randomly select a winner!
rand(2,1)
// Print the winner's name in ALL CAPS
print ($names)
?>

Toevoeging op 01/06/2013 17:07:49:

kan iemand me daarmee op weg helpen aub?
Gewijzigd op 01/06/2013 17:03:50 door Keke Vermielen
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

01/06/2013 17:17:17
Anchor link
Op welk punt werkt het niet?
- Ik zie wel dat je PHP-start-tag al fout is
- en dat je punt-komma's mist
- en dat je $names niet zomaar kan echo'en omdat het een array is.
- en dat je niks met je rand() functie doet.
Gewijzigd op 01/06/2013 17:19:22 door - Ariën -
 
Keke Vermielen

Keke Vermielen

01/06/2013 17:20:18
Anchor link
Ik had ondertussen zelf ook wat fouten gezien en heb de code aangepast naar dit

<html>
<p>
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
<?php
    // Create an array and push on the names
    // of your closest family and friends

      $names = array("d","l","mama","papa");
    // Sort the list
    sort($names);
    // Randomly select a winner!
    $winner= rand($names,2);
       // Print the winner's name in ALL CAPS
    print ($winner);
    ?>

</p>
</html>

Toch wil het nog niet werken, de site geeft de foutcode: Did you remember to use array_push() in your code? En geen idee waar het over gaat. Sorry, ik ben hier echt een leek in en wil gewoon de verplichtingen van school nakomen! Alvast bedankt voor jullie hulp!
 

Pagina: 1 2 3 volgende »

 

Dit topic is gesloten.



Overzicht

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.