Waarom werkt redirecting met header niet?

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Evert Kaa

Evert Kaa

04/09/2013 20:31:41
Quote Anchor link
Hallo,

Ik probeer te redirecten naar een URL, met header.
Het werkt alleen niet, hopelijk is er iemand die een
eenvoudige manier weet om dit op te lossen.

Bij voorbaat dank,

Grtz Evert

hieronder staat het script.

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
<?php


$File
= "System.txt";
$fh = fopen($File, 'r');
$Data = fgets($fh);
fclose($fh);

echo $Data;

if ($Data == "0")
   {

    header( "Refresh: 10: http://www.huisjeweltevree.com");
    exit;
    }


if ($Data == "1")
   {

   header( "Refresh: 10: http://www.huisjeweltevree.com");
   exit;
   }




?>
 
PHP hulp

PHP hulp

05/05/2024 20:04:34
 
TJVB tvb

TJVB tvb

04/09/2013 20:37:03
Quote Anchor link
Je doet eerst al een echo (= informatie na de browser sturen) en dan een header. Dat kan niet
Als het goed is krijg je ook een foutmelding.
Je moet de echo na je header doen.
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

04/09/2013 20:37:37
Quote Anchor link
Waarom geen "Location:" als header, met de URL daarachter?
 
Victor G

Victor G

04/09/2013 22:11:28
Quote Anchor link
Inderdaad, gebruik het volgende i.p.v. je refresh.
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
<?php
header('Location: http://www.voorbeeld.nl/');
exit;
?>
Gewijzigd op 04/09/2013 22:12:01 door Victor G
 
Wouter J

Wouter J

04/09/2013 22:25:09
Quote Anchor link
1 gokje: je krijgt een "header already sent" error?

Als je nou eens op de homepagina, of wat mij betreft op google zoekt op deze 3 woorden. Krijg je dan niet een hele mooie tutorial met achtergrond info en oplossingen? http://www.phphulp.nl/php/tutorial/php-algemeen/header-already-sent/738/
 
Nick Dijkstra

Nick Dijkstra

04/09/2013 22:42:18
Quote Anchor link
En als je het met refresh wilt doen hoort het zo:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?php
header('Refresh: 10; URL=http://www.huisjeweltevree.com');
?>
 
Evert Kaa

Evert Kaa

04/09/2013 23:25:24
Quote Anchor link
Bedankt voor jullie reacties

De echo heb ik weggehaald, die stond er allen maar ter controle.

Ik heb location gebruikt en later de refresh, maar zonder resultaat.
Zou het komen dat ik een pagina er achter geplakt heb?

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?php
header('Refresh: 10; URL=http://www.huisjeweltevree.com/main.html');
?>


GrtZ Evert

Toevoeging op 04/09/2013 23:27:13:

Ik krijg trouwens geen foutmeldingen

omdat ik xampp draai gebruik ik een Ip-adres ipv een gewone url met daarachter een directory met html bestand.

http://192.168.1.105/system/system1.html (ip-adres is anders dan die ik werkelijk gebruik)
De pagina zit in iframe, ik heb geen idee of dat een probleem is.

De index paginaq krijg ik te zien en de pagina in het iframe ook, maar voor de rest gebeurt er dus niets.
Gewijzigd op 04/09/2013 23:33:21 door Evert Kaa
 
Victor G

Victor G

04/09/2013 23:49:39
Quote Anchor link
Even een vraagje, welk ip gebruik je dan in de header? Je kan eventueel ook $_SERVER ['HTTP_HOST'] gebruiken voor je ip. Persoonlijk zou ik dit gebruiken, stel je gaat online hoef je niet alles aan te passen..
Gewijzigd op 04/09/2013 23:51:47 door Victor G
 
Evert Kaa

Evert Kaa

05/09/2013 08:06:43
Quote Anchor link
Viccie viccieg op 04/09/2013 23:49:39:
Even een vraagje, welk ip gebruik je dan in de header? Je kan eventueel ook $_SERVER ['HTTP_HOST'] gebruiken voor je ip. Persoonlijk zou ik dit gebruiken, stel je gaat online hoef je niet alles aan te passen..


Ik gebruik het IP-adres wat ik van mijn serviceprovider heb.

Ik ben net begonnen met PHP, maar ik heb nog veel te leren. :-)
 
Victor G

Victor G

05/09/2013 08:43:35
Quote Anchor link
Probeer het volgende en zeg of het werkt/wat er gebeurd:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
<?php
header('Location: http://'.$_SERVER['HTTP_HOST'].'/main.html');
exit;
?>
Gewijzigd op 05/09/2013 08:52:01 door Victor G
 
Evert Kaa

Evert Kaa

05/09/2013 09:16:41
Quote Anchor link
Hallo Viccie,

Ik heb het geprobeerd, maar helaas zonder resultaat.

Het is de bedoeling dat er een redirecting plaats vind wanneer aan voorwaarde voldaan is.
Misschien dat daar de fout inzit.



Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
<?php


$File
= "System.txt";
$fh = fopen($File, 'r');
$Data = fgets($fh);
fclose($fh);



if ($Data == "0")
   {
   {

   header('Refresh: 5; URL=http://213.46.xx.xx/system/system1.html');
   exit;
   }
  
   }


if ($Data == "1")
   {

   header('Refresh: 5; URL=http://213.46.xx.xx/system/system2.html');

   exit;
   }



?>


Toevoeging op 05/09/2013 09:20:54:

de accolades in regel 12 en 18 heb ik verwijderd


Toevoeging op 05/09/2013 09:31:39:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
<?php


$File
= "System.txt";
$fh = fopen($File, 'r');
$Data = fgets($fh);
fclose($fh);



if ($Data == "0")
  
   {

   header('Location: http://'.$_SERVER['HTTP_HOST'].'/system/system1.html');
   exit;
   }

  
  

if ($Data == "1")
   {

   header('Location: http://'.$_SERVER['HTTP_HOST'].'/system/system2.html');
   exit;
   }



?>



Toevoeging op 05/09/2013 09:38:07:

Ik heb de header om te proberen helemaal bovenaan gezet, zonder voorwaarden.

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
<?php

   header('Location: http://'.$_SERVER['HTTP_HOST'].'/system/system2.html');
   exit;

$File = "System.txt";
$fh = fopen($File, 'r');

Het werkt nu wel, maar het is de bedoeling dat aan een voorwaarde voldaan word, voordat er naar een andere pagina gesprongen word.


[
size=xsmall][i]Toevoeging op 05/09/2013 12:07:19:[/i][/size]

Ik ben er uit, de variabele $Data had ik als stringvariabele geinterpreteerd, maar het was een numerieke waarde.

Ik gebruik nu wel    $_server ['HTTP_HOST'] ipv volledige URL of ip-adres, da's idd. handig.

Bedankt voor de reacties
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.