wachtwoord controle

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Ervaren PHP ontwikkelaar

Functie Jij als PHP ontwikkelaar komt te werken in een team van 4 andere PHP ontwikkelaars. Je zult je voornamelijk bezig houden met: – Het ontwikkelen van nieuwe features – Doorontwikkelen van de API – Nadenken over de technische infrastructuur – Datakwaliteit Samen met het team ben jij verantwoordelijk voor de verdere ontwikkeling van de software en om de positie als marktleider in Europa te behouden. Ze werken volgens SCRUM in 2 wekelijkse sprints, werken met Jira voor alle tickets en communiceren veel via Slack. Eisen • Minimaal 3 jaar ervaring als back end developer • Je hebt affiniteit met

Bekijk vacature »

Software Ontwikkelaar

Java/Kotlin Developer Ben jij een ervaren Java/Kotlin developer met een passie voor het automatiseren van bedrijfsprocessen? Wil je graag deelnemen aan uitdagende projecten bij aansprekende klanten? En ben je op zoek naar een professioneel, ambitieus en dynamisch bedrijf om je carrière verder te ontwikkelen? Kom dan ons team bij Ritense in Amsterdam versterken! Zo ziet de functie eruit: Als Java/Kotlin developer bij Ritense ben je verantwoordelijk voor de ontwikkeling en implementatie van applicaties die bedrijfsprocessen automatiseren, zodat onze klanten slimmer, efficiënter en klantgerichter kunnen werken. Als developer ben je in de lead en zorg je voor de correcte oplevering van

Bekijk vacature »

Front-end developer (Vue.js) gezocht!

Functie Als Front-end developer is het jouw doel om efficiënte en effectieve frontend code te ontwerpen, ontwikkelen en onderhouden die goed aansluit bij de functionele behoefte vanuit de klant. Je zorgt voor optimale SEO-resultaten, sitespeed en frontend security. You build it, you run it, you own it! Je maakt deel uit van een DevOps Scrum team en werkt samen met back-end developers, test-engineers, interaction designers en een projectmanager. Er zijn verschillende groepen Scrum teams. Een roadmap team is jouw ‘’thuisbasis’’, daar wordt gewerkt aan doorontwikkeling van bestaande omgevingen voor een aantal klanten. Hiernaast zijn er projectteams waar nieuwe omgevingen worden

Bekijk vacature »

.NET developer

Functie Als junior .NET ontwikkelaar ga jij aan de slag in één van de 5 IT teams van dit bedrijf. Jullie werken op basis van interne klantprojecten aan voornamelijk webapplicaties. Dit betekent dat jij continu uitgedaagd wordt en veelal met verschillende soorten projecten bezig bent. Het gave is dan ook dat jullie als team samen bekijken welke technieken het beste passen bij het project waar jullie verantwoordelijk voor zijn. Zo kan het zijn dat jij als .NET developer gaat werken aan een project, maar dat jullie als team liever gebruik maken van Haskell of F# om de klus te klaren.

Bekijk vacature »

Low-code developer

Functie omschrijving Heb jij altijd al een training willen volgen in het buitenland? Voor een leuke opdrachtgever in omgeving Alphen ad Rijn zijn wij op zoek naar kandidaten die aan de slag willen als Low Code Developer! Beschik jij over HBO/WO nivo, bij voorkeur Informatica, maar een ander technische opleiding zoals bijv. wiskunde, natuurkunde is ook goed. Heb jij aantoonbare affiniteit met IT en ben jij gedreven, enthousiast, communicatief vaardig en klantgericht? Lees dan snel verder! Je wordt getraind tot een volwaardig Low Code Developer, het traject ziet er als volgt uit: Start 1e week januari, opleiding van 3 weken

Bekijk vacature »

Fullstack developer

Functie omschrijving We are looking for a dutch native speaker Wil jij werken als Senior Developer en werken aan een applicatie die duizenden marketingcampagnes automatisch aanstuurt? Dit is je kans! Kom werken voor onze opdrachtgever en in deze rol zul je veel vrijheid en verantwoordelijkheid krijgen om gezamenlijk de applicatie naar een hoger plan te tillen. Wat ga je verder doen: Optimaliseren, beheren en uitbreiden van onze applicatie; Het bouwen van aansluitingen op de systemen van partners middels API’s; Meedenken over de technische/ontwikkel-standaarden; Proactief verbeterpunten voorstellen. Bedrijfsprofiel Het is een organisatie die met een team van verschillende developers én marketeers

Bekijk vacature »

Mendix Developer

Functie Wat ga je doen als Mendix Developer? We leven in een wereld die snel ontwikkelt en veranderd, ook nemen bedrijfsbelangen toe en blijken risico’s moeilijker in te schatten, daarom wij op zoek naar Junior, Medior en Senior Developers die bedrijven kunnen helpen met hun screeningproces en zorgen dat deze efficiënt en 100 procent AVG compliant is. Het concept achter Mendix is duidelijk. De klant heeft een vraag/probleem. Dit kunnen we door middel van slimme software oplossen. In plaats van te werken met de nieuwste technieken en tools, wordt er gekozen voor het implementeren en maken van software dat op

Bekijk vacature »

Database developer - SQL

Functie omschrijving Kan jij goed overweg met complexe algoritmes en het schrijven van procedures in T-SQL? Heb jij al wat ervaring opgedaan met SQL en vind je het tijd voor de volgende stap? Lees dan snel verder! Dit software bedrijf, gespecialiseerd in de ontwikkeling van logistieke software, is op zoek naar een ervaren SQL database developer. Jouw werkzaamheden zullen onder andere bestaan uit: Je sluit aan bij meetings en brengt het gehele logistieke proces in kaart. Vervolgens ga je als lead developer aan de slag om de klus te klaren. Je stuurt het junior developer team en helpt, zo nodig,

Bekijk vacature »

Software Developer C++ en Perl

Ben je een slimme en enthousiaste universitair opgeleide bèta die graag bij een relatief klein softwarebedrijf wil werken waar de sfeer goed is en eigen inbreng gewaardeerd wordt? Wij, IntelliMagic in Leiden, ontwikkelen technisch hoogwaardige software op het gebied van IT infrastructuur performance analytics. Het type software zorgt voor intellectueel interessante uitdagingen. We ontwerpen de producten zelf en verkopen deze als off-the-shelf software aan grote bedrijven in Europa en de VS. Wij zoeken een ervaren C++ software engineer met kennis van Perl voor een van onze ontwikkelteams. Werkzaamheden Samen met de andere ontwikkelaars specificeren, ontwerpen en implementeren van nieuwe functionaliteit

Bekijk vacature »

Java Developer

Java/Kotlin Developer Ben jij een ervaren Java/Kotlin developer met een passie voor het automatiseren van bedrijfsprocessen? Wil je graag deelnemen aan uitdagende projecten bij aansprekende klanten? En ben je op zoek naar een professioneel, ambitieus en dynamisch bedrijf om je carrière verder te ontwikkelen? Kom dan ons team bij Ritense in Amsterdam versterken! Zo ziet de functie eruit: Als Java/Kotlin developer bij Ritense ben je verantwoordelijk voor de ontwikkeling en implementatie van applicaties die bedrijfsprocessen automatiseren, zodat onze klanten slimmer, efficiënter en klantgerichter kunnen werken. Als developer ben je in de lead en zorg je voor de correcte oplevering van

Bekijk vacature »

Medior/senior Front-end developer

Functie Onder begeleiding van 3 accountmanagers waarvan er 1 binnen jouw expertise je aanspreekpunt zal zijn ga je aan de slag bij diverse opdrachtgevers. Hij of zij helpt je bij het vinden van een passende en uitdagende opdracht. Hierin houden ze uiteraard rekening met jouw situatie, ervaring en (technische) ambities. De opdrachten duren gemiddeld één tot 2 jaar. Hierdoor kun je je ook echt vastbijten in een project en als consultant impact maken. Naast de opdracht ben je regelmatig met je collega’s van de IT-afdeling om bijvoorbeeld onderlinge kennis te delen, of nieuwe trends te bespreken. Ook worden er regelmatig

Bekijk vacature »

Medior Java developer

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »

Software Developer C# .NET

Functie omschrijving Zoek jij een nieuwe uitdaging binnen development waar je komt te werken binnen een flexibel, jong en ondernemend bedrijf? Wij zijn voor deze functie op zoek naar een C# .NET Developer die enthousiast wordt van het aansluiten en begeleiden van (complexe) nieuwe klanten. Verder begeleid je complexe projecten, ben jij iemand die altijd kansen ziet? Dan zoeken wij jou! Verder ga jij je bezighouden met: Het verbeteren van functionaliteiten binnen het dataplatform; Meedenken in oplossingsrichtingen; Werken aan de architectuur; Ontwikkelen van nieuwe technologieën. Bedrijfsprofiel Waar ga je werken? De organisatie waar je voor gaat werken heeft een onafhankelijk

Bekijk vacature »

Outsystems Developer Medior

Dit ga je doen Bouwen aan nieuwe en innovatieve applicaties; Maken van koppelingen tussen Outsystems en het bestaande applicatielandschap; Troubleshooting op bestaande software. Hier ga je werken De organisatie is internationale speler binnen de bouwbranche en richt zich op de infrastructuur, zowel boven als onder de grond. Ze zijn ruim 1100 man groot en maken op IT vlak een mooie groei door. Als ervaren Developer kom je te werken op een IT-afdeling van zo'n 25 man groot. Een aantal jaar geleden hebben ze de keuze gemaakt om zich meer te gaan richten op ontwikkeling en door de groei van de

Bekijk vacature »

Fullstack developer

Functieomschrijving Heb jij kort geleden jouw HBO ICT diploma in ontvangst mogen nemen? Of ben je toe aan een andere uitdaging? Voor een erkende werkgever in de omgeving van Breda zijn wij op zoek naar een Fullstack developer. Kennis of ervaring met C# & SQL is een must! Je houdt je bezig met het ontwikkelen van nieuwe functionaliteiten; Je bent verantwoordelijk voor de beheer en ontwikkeling van de software; Je draagt bij aan de implementatie van aanpassingen, verbeteringen en aanvullingen in de C# based applicaties; Je test de software en ontwikkelt deze door; Je brengt de aanpassingssuggesties van klanten in

Bekijk vacature »
Henke van der bunt

Henke van der bunt

28/02/2011 21:19:37
Quote Anchor link
Hallo,
Ik heb hier een registratieformulier.
hoe kan ik hier wachtwoord controle op maken?

Formulier:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
<?php
<form action="#" method="post" id="contactform">
 Gebruikersnaam: <br />
 <
div id="inputnaam" style="float: left;"><input type="text" name="naam" value="<?php echo $_POST['naam']; ?>" class="text" /></div><div id="naam" style="float: left;"></div><div style="clear: both;"></div><br />
 Wachtwoord:<br />
 <
div id="inputwachtwoord" style="float: left;"><input type="password" name="wachtwoord" value="<?php echo $_POST['wachtwoord']; ?>" class="text" /></div><div id="wachtwoord" style="float: left;"></div><div style="clear: both;"></div><br />
Wachtwoord (controle):<br />
 <
div id="inputwachtwoord" style="float: left;"><input type="password" name="wachtwoord" value="<?php echo $_POST['wwcontrole']; ?>" class="text" /></div><div id="wachtwoord" style="float: left;"></div><div style="clear: both;"></div><br />
 Email adres:<br />
 <
div id="inputemail" style="float: left;"><input type="text" name="email" value="<?php echo $_POST['email']; ?>"  class="text" /></div><div id="mail" style="float: left;"></div><div style="clear: both;"></div><br /><br />
<
input type="checkbox" name="check" />Ik ga akkoord met de <a onclick="document.getElementById('av').style.display = 'block';">algemene voorwaarden</a><br />
 <
div id="av" style="display: none;">De voorwaarden die hieronder worden genoemd, zijn geldig op de gehele site. <br /><textarea name="Naam" readonly='readonly' rows='8' style="color: #ACA899; cursor: default; width: 100%;">
?>


Submit:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
<?php
 if (isset($_POST['submit']))
 {

     if (empty($_POST['naam']))
     {

         echo '<div id="rederror"><center>Vul een gebruikersnaam in!</center></div><br>';
     }
elseif (empty($_POST['wachtwoord']))
     {

         echo '<div id="rederror"><center>Vul een wachtwoord in!</center></div><br>';
     }
elseif (empty($_POST['email']))
     {

         echo '<div id="rederror"><center>Vul een email adres in!</center><br></div>';
     }
elseif (!eregi("^[_a-z0-9-]+(\.[_a-z0-9-]+)*@[a-z0-9-]+(\.[a-z0-9-]+)*(\.[a-z]{2,4})$", $_POST['email'])) {
         echo '<div id="rederror"><center>Vul een geldig email adres in!</center></div><br>';
     }
elseif (mysql_num_rows(mysql_query("SELECT id FROM leden WHERE naam = '" . mysql_real_escape_string($_POST['naam']) . "'")) != '0')
     {

         echo '<div id="rederror"><center>Er bestaat al een lid met de naam ' . htmlentities($_POST['naam']) . '</center></div>';
     }
elseif (mysql_num_rows(mysql_query("SELECT id FROM leden WHERE email = '" . mysql_real_escape_string($_POST['email']) . "'")) != '0')
     {

         echo '<div id="rederror"><center>Er bestaat al een lid met het emailadres ' . htmlentities($_POST['email']) . '</center></div><br>';
     }
elseif (empty($_POST['check'])){
        echo '<div id="rederror"><center>Je dient akkoord te gaan met de algemene voorwaarden</center></div><br>';
    }
else{
        $naam = $_POST['naam'];
        $naam = str_replace(".",'',$naam);
         mysql_query("INSERT INTO leden (naam, wachtwoord, email, status, ingelogd, ref, ip) VALUES ('" . mysql_real_escape_string(trim($naam)) . "', '" . mysql_real_escape_string(md5(sha1($_POST['wachtwoord']))) . "', '" . mysql_real_escape_string($_POST['email']) . "', '0', '1','" . $_SESSION['ref'] . "','" . $_SERVER['REMOTE_ADDR'] . "')") or die(mysql_error());
         $_SESSION['login'] = $_POST['naam'];
         mysql_query("INSERT INTO pb (afzender,bericht,voor,onderwerp,tijd) VALUES ('Roel','Hallo " . $_SESSION['login'] . ",<br /><br />Welkom op Frixis<br />Wil je meteen beginnen met het bouwen van je website? <a href=\"hoemaakik\">Klik hier</a> om te kijken hoe je snel kunt beginnen!<br />Indien je vragen hebt, mag je mij altijd een berichtje sturen!<br /><br />Met vriendelijke groeten,<br />Georg<br />Talk-it','".$_SESSION['login']."','Welkom op Frixis',now())") or die(mysql_error());
         mysql_query("INSERT INTO paginainstelling (titel,eigenaar,menu) VALUES ('Mijn eerste pagina','" . mysql_real_escape_string($_POST['naam']) . "','0')") or die(mysql_error());
         echo '<div id="greenerror"><center>Je bent aangemeld, <a href="accountinstellingen">klik hier</a></center></div><br>';
     }
 }

?>


Mvg, Henke
Gewijzigd op 28/02/2011 21:21:03 door Henke van der bunt
 
PHP hulp

PHP hulp

13/05/2024 21:57:32
 
Kris Peeters

Kris Peeters

01/03/2011 13:18:35
Quote Anchor link
Een aantal dingen:
- Om te beginnen: nooit controleren op de waarde van de submit knop.
vervang
if (isset($_POST['submit'])) {
door
if ($_SERVER['REQUEST_METHOD'] == 'POST') {

- Zet je code tussen [code][/code], niet tussen <?php ?>, wanneer het geen php is.
- Zou je niet een aantal van die errors groeperen?
Nu kan je bv. mogelijk omwille van drie verschillende redenen iets fout doen met je e-mail adres. En telkens moet je dan opnieuw proberen, opnieuw verzenden...
Een beetje van het goede te veel, nee?

Je zou kunnen afstappen van dat if/elseif/elseif/elseif...
Je zou kunnen al die elseif() vervangen door if(); nu ja, toch de meeste.
En dan krijgt de gebruiker direct al de fouten ipv. telkens 1 tegelijk.
Gewijzigd op 01/03/2011 13:20:05 door Kris Peeters
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.