wachtwoord opvragen pagin werkt niet

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Front-end developer Consultancy in teamverband wer

Functie Het team bestaat uit User Experience designers, Data Scientists en Software Engineers. Momenteel zijn ze op zoek naar een ervaren Front-end of Fullstack developer die samen met de consultants aan de slag gaat om de business requirements te vertalen naar technische oplossingen. Los van het finetunen van extenties, help je bij het configureren van bijvoorbeeld een mobiel bankieren app. Hierin ben je van A tot Z betrokken en zie je bijvoorbeeld ook toe op de uitvoering van testen. Je expertise wordt optimaal benut en je krijgt verschillende kansen om deze uit te breiden door met verschillende innovatieve technologieën aan

Bekijk vacature »

Front-end Developer vue.js node.js SaaS

Dit ga je doen Het ontwikkelen van nieuwe features die bijdragen aan de groei van de klanten van de organisatie; Je denkt mee over nieuwe innovaties, features en verbeteringen in de applicatiearchitectuur; Je draagt bij aan de continue ontwikkeling van jouw team doordat je elke dag streeft naar het verbeteren van jouw eigen prestaties; Je neemt actief deel aan Scrum meetings en de Frontend Guild. Hier ga je werken Voor een snel groeiend bedrijf de regio Nieuw Vennep zijn wij opzoek naar een ervaren Front-end Developer. De organisatie is actief in de e-commercebranche en ontzorgt haar klanten middels een SaaS-platform.

Bekijk vacature »

.NET developer

Functie Als .NET developer start jij in een ontwikkelteam met 15 developers en twee testers. Samen zijn jullie verantwoordelijk voor financiële applicaties met meer dan 50.000 gebruikers. Een deel van het team is verantwoordelijk voor de webapplicaties van deze organisatie. Ook zijn er twee app ontwikkelaars werkzaam in het team die zich focussen op de mobiele applicatie. Als .NET ontwikkelaar ga jij aan de slag met de webapplicaties van deze organisatie. Hierbij maak jij o.a. gebruik van C# .NET, ASP.NET, T-SQL, Angular en TypeScript. De nadruk van jouw functie ligt wel op de backend van de applicatie. Wat jouw functie

Bekijk vacature »

Front end developer binnen de consultancy

Functie Je komt in een team met ambitieuze developers die de passie voor Front-End met jou delen. Samen ga je aan de slag met leuke en leerzame opdrachten. Het team heeft een eigen budget en financiën en zij bepalen zelf hoe dat besteed en investeert wordt. Je gebruikt tools als JavaScript, Node.js, React, Angular, Typescript en Vue.js wanneer je werkt aan de opdrachten. Daarnaast zul je veel leren van je collega’s en gezamenlijk een leuke tijd doorbrengen tijdens activiteiten zoals wintersport, hackatons en conferentiebezoeken. Je krijgt niet alleen de mogelijkheid Front-End te ontwikkelen, maar ook vooral jezelf. Dit kan behaald

Bekijk vacature »

Junior Software Developer (HBO / WO)

Functie omschrijving Voor een leuke opdrachtgever zijn wij op zoek naar een Junior Software Developer! Sta jij aan het begin van je carrière en heb je net je HBO of WO-diploma in de richting van ICT of Techniek mogen ontvangen? En heb jij grote affiniteit met software development? Dan hebben wij bij Jelling IT Professionals de perfecte opdrachtgever in de omgeving van Hoofddorp. Binnen deze functie vervul je een onsite learning programma waarbij je aan de slag gaat met PHP en Laravel. Hierbij ben je voornamelijk werkzaam op verschillende klantlocaties en is het jouw taak om hun wensen en eisen

Bekijk vacature »

Software programmeur

Functieomschrijving Voor een erkende werkgever in de regio van Goes zijn wij op zoek naar een enthousiaste software programmeur met PHP/Symfony ervaring. Een gedreven persoon die het development team komt versterken met het aanpakken van complexe projecten. Ben jij op zoek naar een baan met veel uitdaging binnen een snelgroeiend e-commerce bedrijf, waar je de tijd en ruimte krijgt voor zowel professionele als persoonlijke groei? Lees dan snel verder! Dit ga je doen: Beheer en ontwikkeling van de serviceportal in Symfony en de webshops in de tweede versie van Magento; Testen en door ontwikkelen van software; Ontwikkelen van nieuwe functionaliteiten;

Bekijk vacature »

Fullstack developer

Functie omschrijving We are looking for a dutch native speaker Wil jij werken als Senior Developer en werken aan een applicatie die duizenden marketingcampagnes automatisch aanstuurt? Dit is je kans! Kom werken voor onze opdrachtgever en in deze rol zul je veel vrijheid en verantwoordelijkheid krijgen om gezamenlijk de applicatie naar een hoger plan te tillen. Wat ga je verder doen: Optimaliseren, beheren en uitbreiden van onze applicatie; Het bouwen van aansluitingen op de systemen van partners middels API’s; Meedenken over de technische/ontwikkel-standaarden; Proactief verbeterpunten voorstellen. Bedrijfsprofiel Het is een organisatie die met een team van verschillende developers én marketeers

Bekijk vacature »

Senior front end developer Digital Agency Amsterda

Functie Wij werken in multidisciplinaire teams aan verschillende projecten, echter blijf je niet gebonden aan 1 team. Dit houdt in dat wij verschillende specialisten in dienst hebben en deze door middel van een roulatiesysteem in multidisciplinaire teams laten werken. Het team bestaat vaak uit Frontend developer(s), Backend Developer(s), Designer(s), Tester(s) en Mobile Developer(s). Deze teams worden afgewisseld waardoor jij de mogelijkheid krijgt om met iedereen een keer samen te werken. Als Frontend Developer ben jij ónze Specialist op dit gebied. Jij werkt mee aan verschillende projecten voor verschillende klanten. Denk bijvoorbeeld aan klanten, zoals’; BAM, IDFA en Ultimaker. Hierbij zorg

Bekijk vacature »

C#.NET developer

Functie Het development team bestaat momenteel uit vijf backend C#/.NET ontwikkelaars. Op dit moment zit één ontwikkelaar dedicated op de mobiele applicatie. Als team werk je samen aan het zelf ontwikkelde software platform. Dit bestaat uit zowel apps als websites. Om het systeem door meer dan honderdduizenden gebruikers wordt gebruikt is het bijna vanzelfsprekend dat de kwaliteit van het product hoog moet liggen. Het systeem bestaat uit drie projecten. Je werkt dus aan deze drie projecten waarbij de focus op z’n tijd verschuift. De technieken die worden toegepast zijn o.a. .NET Core, Xamarin, C# en MVC. Je zal dus met

Bekijk vacature »

Software Developer

Longship.io gaat de wereld veroveren met baanbrekende software en legendarische... pizza-avonden! Lees hier de vacature van Software Developer! Bij Longship werken we met een team van 5 mensen aan software voor laadpaal operators. Longship is ontstaan in 2020 met als doel om de elektrische mobiliteitstransitie aan te jagen. We zijn nu al een wereldwijde speler doordat we continu voorop lopen in innovatie. Ons platform helpt het versneld elektrificeren van wagenparken, internationaal! Wij zijn een startup met grote ambities die we willen bereiken met een relatief klein en efficiënt team. Je krijg de kans om ontzettend veel te leren van ervaren

Bekijk vacature »

Traineeship Full Stack .NET Developer

Dit ga je doen Start op 7 augustus 2023 bij de Experis Academy en ontwikkel jezelf tot een gewilde Full Stack .NET Developer. Maar hoe ziet het traineeship eruit en wat kun je verwachten? Periode 1 De eerste 3 maanden volg je fulltime, vanuit huis, een op maat gemaakte training in teamverband. Je leert belangrijke theorie en krijgt kennis van de benodigde vaardigheden en competenties die nodig zijn om de IT-arbeidsmarkt te betreden. Zowel zelfstandig als in teamverband voer je praktijkopdrachten op het gebied van front- en backend development uit. Wat er per week op het programma staat kun je

Bekijk vacature »

UX Writer (m/v/d)

UX Writer (m/v/d) Everything we do, starts with you. Together with you, we build the most human-centric fintech. We have the ambition to create the next. And - with Bertelsmann - a strong foundation to start from. Let’s make it new – for society and for yourself. Wij zijn op zoek naar een UX Writer (m/v/d) Fulltime - Op ons kantoor in Amsterdam of Heerenveen / deels vanuit huis Als UX Writer bij Riverty hou jij je bezig met onze strategie om daar te zijn waar onze gebruikers zijn en op de manier waarop zij ons nodig hebben, terwijl wij

Bekijk vacature »

C# .NET Ontwikkelaar ASP.NET

Samengevat: Deze werkgever is een inkooporganisatie. Ben jij een ervaren .Net ontwikkelaar? Heb je ervaring met .Net en C#? Vaste baan: C# .NET Developer .Net MBO HBO €3.100 - €4.300 Onze missie is: “Een essentiële bijdrage leveren aan het verlagen van de integrale kostprijs van de aangesloten groothandels, middels het bundelen van inkoopvolume en het creëren van synergie met en tussen de groothandels en leveranciers, met scherpe inkoopprijzen, goede handelscondities en gerichte dienstverlening als resultaat” Zij werken voor MKB klanten. Deze werkgever heeft veel verschillende projecten. Houd jij van afwisseling? Dan zit je bij hun goed! De branche van dit

Bekijk vacature »

Front-end developer (Angular)

Functie Het team bestaat uit een architect, fullstack developers, app developers, de product owner en projectmanager. Eenieder draagt vanuit zijn discipline bij aan een complete oplossing voor de klant. Uiteraard zul je hierin nauw samenwerken met je collega’s. Jij wordt verantwoordelijk voor de front-end implementatie en fungeert als lead op dit gebied binnen het team. Je kunt helder formuleren, ideeën uitdragen en overbrengen aan je collega’s. Qua technische stack is het vooral van belang dat je ervaren bent met Angular, HTML5, CSS en TypeScript. Verder is ervaring in NgRx, Bootstrap, BEM en Cypress een pré, evenals affiniteit met UX/UI Design!

Bekijk vacature »

Cymer Patch Server Developer

Vacature details Vakgebied: Software/IT Opleiding: Senior Werklocatie: Veldhoven Vacature ID: 12919 Introductie This new patch server will be built on Python and Django ReST and GraphQL services with a React frontend, it will consist of several microservices and run on a Kubernetes cluster. It will be supported by several middleware applications such as ElasticSearch, Redis, RabbitMQ, Oracle and Artifactory. Functieomschrijving The Patch Admin team always aim to deliver software at a high quality, we avoid sacrifices here to maintain our velocity. Practically this means that we practice test driven development and perform end-to-end automated testing on our software. This means

Bekijk vacature »
Fabian webstars

Fabian webstars

11/07/2015 20:05:21
Quote Anchor link
dit script is om een nieuw ww op te vragen, als je je email invult krijg je een nieuw ww opgestuurd. Heb echt super veel geprobeerd, maar het wil steeds niet lukken
Weet iemand wat ik fout doe?
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
119
120
121
122
123
124
125
126
127
128
129
130
131
132
133
134
135
136
137
<?php
include('config.php');

$Error = false;
$Message = array();

if($_SERVER['REQUEST_METHOD'] == 'POST')
{

    if(empty($_POST['email']))
    {

        $Message[] = 'Vul een email adres in.';
        $Error = true;
    }

    
    if(preg_match( $_POST['email']))
    {

        $Message[] = 'Vul een geldig email adres in.';
        $Error = true;
    }

    
    if($Error == false)
    {

        # Query uitvoeren
        $Query =
        "
            SELECT id, email
            FROM users
            WHERE email = '"
.mysql_real_escape_string(trim($_POST['email']))."'
        "
;
        
        $Result = mysql_query($Query);
        
        if(!$Result)
        {

            $Message[] = 'Er is een fout opgetreden, fout is: '.mysql_error();
        }

        else
        {
            if(mysql_num_rows($Result) == 0)
            {

                $Message[] = 'Dit email adres komt niet voor in onze database.';
            }

            else
            {
                $Row = mysql_fetch_assoc($Result);
                
                $Nieuw_ww = mt_srand((double)microtime()*100000);
                                
                while(strlen($Nieuw_ww) <= 6)
                {

                    $i = chr(mt_rand(0,255));
                                                              
                    if(preg_match('/^[a-z0-9]$/', $i))
                    {

                        $Nieuw_ww = $Nieuw_ww.$i;
                    }
                }

                
                $Query = "
                    UPDATE users
                    SET password = '"
.sha1($Nieuw_ww)."'
                    WHERE id = '"
.intval($Row['id'])."'
                "
;
                
                $Result = mysql_query($Query);
                
                if($Result)
                {

                    $Receiver       = $Row['email'];
                    $Subject        = 'Wachtwoord Reset';
                    $Headers        = 'From: [email protected]' . "\r\n" .
                                      'Reply-To: [email protected]' . "\r\n" .
                                      'MIME-Version: 1.0' . "\r\n" .
                                      'Content-Type: text/html; charset=ISO-8859-1' . "\r\n" .
                                      'X-Mailer: PHP/' . phpversion();
                                      'X-Priority: 1' . "\r\n" .
                    $Mail            = '<h3>Wachtwoord Reset</h3>
<p>Beste '
.$Row['email'].',</p>
<p>U nieuwe wachtwoord: '
.$Nieuw_ww.'<br/>
Werkt het nieuwe wachtwoord niet? Neem dan zo snel mogelijk contact op (http://web-stars.nl/contact.php). <br />
Is deze mail niet van u afkomstig, negeer deze mail en meldt het bij web-stars!</p>
<p>Met vriendelijke groet,</p>
<p>Web-stars!</p>'
;
?>

<script type="text/javascript">
    function myFunction() {
        window.open('http://gmail.com');
    }
</script>
<?php
                }
                else
                {
        
$Message[] = 'Er is een fout opgetreden, fout is: '.mysql_error();


                }
            }
        }
    }
}

?>


                        <?php
include('header.php')
?>
        

<div class="header"></div>      

<div class="container">
<h2>Nieuw wachtwoord opvragen</h2>
<?PHP

# Kijken of er berichten zijn
if(!empty($Message))
{

    # Berichten laten zien
    foreach($Message as $Msg)
    {

        echo $Msg.'<br/>';
    }
}


?>
                  
</script>
          <div class="col-md-3">
<form id="form1" name="form1" method="post" onsubmit="myFunction();">
    <div class="form-group">
        <label for="email">E-mailadres</label>
        <input type="email" name="email" class="form-control" id="email">
    </div>

    <input type="submit" value="verzenden" class="btn btn-primary" />
</form></div>
</body>
</html>
 
PHP hulp

PHP hulp

17/05/2024 05:23:13
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

11/07/2015 20:08:24
Quote Anchor link
Misschien handig om te vertellen wat er niet aan lukt, en wat er nu wel gebeurt?
 
Fabian webstars

Fabian webstars

11/07/2015 20:11:52
Quote Anchor link
der gebeurd niks als ik een goed emailadres invul
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

11/07/2015 20:19:09
Quote Anchor link
Je opent nu gmail in je <form>
 
Obelix Idefix

Obelix Idefix

11/07/2015 20:49:30
Quote Anchor link
Error reporting aan staan?

Klopt regel 15 wel?

Sha1 is volgens mij niet echt een veilige manier om wachtwoord te beveiligen.

Stop met mysql. Stap over op mysqli of pdo.
Gewijzigd op 11/07/2015 20:52:15 door Obelix Idefix
 
Thomas van den Heuvel

Thomas van den Heuvel

11/07/2015 22:40:05
Quote Anchor link
Dus als ik iemand zijn wachtwoord mailadres weet kan ik deze resetten? Cool.

En ja, je verstuurt nergens het e-mailbericht...
Gewijzigd op 12/07/2015 11:11:20 door Thomas van den Heuvel
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

11/07/2015 23:07:04
Quote Anchor link
Je bedoelt het mailadres.. ;-)

Daarom is het raadzaam om de gebruiker via mail een linkje te geven met zijn nieuwe wachtwoord. Of nog veiliger: Een tijdelijke link die na aanklikken snel verloopt waar je een nieuw wachtwoord zelf kan invoeren.
Gewijzigd op 11/07/2015 23:08:50 door - Ariën -
 
Fabian webstars

Fabian webstars

12/07/2015 10:26:06
Quote Anchor link
aar goed idee!
Obelix, error reporting, helemaal vergeten tnx.
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.