Warning: mail() [function.mail]: Could not execute mail delivery program!

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Full Stack .NET Developer C# ASP.NET

Samengevat: Deze werkgever is gespecialiseerd in het op afstand bewaken en besturen van machines en processen. Ben jij een ervaren Full Stack .NET Developer? Heb je ervaring met C# en ASP.NET? Vaste baan: .Net Developer C# ASP.NET HBO €3.300 - €4.500 Deze werkgever is een snel groeiende onderneming gespecialiseerd in het op afstand bewaken en besturen van machines en processen, IoT (Internet of Things). Deze werkgever is een veelzijdige organisatie. Je werkt voor de eigen IT organisatie. Zij werken met moderne technologie en staan open voor innovatie. Wil jij bij de top specialisten horen? Ben jij op zoek naar een

Bekijk vacature »

ERP Developer fleet managementsysteem

Wat ga je doen als ERP Developer fleet managementsysteem? Als ERP developer speel jij een belangrijke rol bij het doorvoeren van wijzigingen en verbeteringen binnen het fleet managementsysteem. Jouw expertise op het gebied van ERP systemen stelt jou in staat om de applicatie optimaal te laten functioneren en te blijven ontwikkelen. Als lid van het IT-team werk je nauw samen met andere developers en het business team om het fleet managementsysteem te integreren met andere systemen. Je bent verantwoordelijk voor het ontwikkelen van nieuwe functionaliteiten en het implementeren van verbeteringen op basis van de wensen en eisen van onze klanten.

Bekijk vacature »

Back-end Developer Java

Dit ga je doen Het (door)ontwikkelen van een zelfgebouwde applicatie in Java, Spring Framework, SQL, HTML, CSS en Javascript; End-to-end beheer m.b.t. de applicatie en koppelen van applicaties binnen het landschap; Ontwikkelen van rapportages voor de interne organisatie; Ontwikkelen van aanvullende functionaliteiten m.b.t. de applicatie; Uitvoeren van testen en code reviews. Hier ga je werken Binnen deze organisatie kom je te werken op de afdeling die medische gegevens verzamelt vanuit het hele land. Denk hierbij aan vertrouwelijke persoonsgegevens. Het team verwerkt al deze data met als doel het waarborgen en verbeteren van de kwaliteit van de zorg in heel Nederland.

Bekijk vacature »

Ervaren PHP developer gezocht!

Functie Het team bestaat inmiddels uit zo’n 25 collega’s met specialisten op het gebied van development, data(analyse), marketing, infrastructuur en finance. Ze hebben een supermodern pand en bieden hiernaast veel vrijheid en verantwoordelijkheid. Ze doen er alles aan om jou op te gemak te stellen. Zo kun je je eigen werkplek inrichten naar persoonlijke wensen, maar gaan ze bijvoorbeeld ook jaarlijks met elkaar wintersporten en zijn er andere leuke uitjes. Als onderdeel van één van de scrumteams ga je aan de slag, samen ben je medeverantwoordelijk voor het doorontwikkelen van hun business applicatie waar het traffic team dagelijks mee werkt.

Bekijk vacature »

Senior Java Ontwikkelaar

Dit ga je doen Werken aan uiteenlopende interne projecten voor grote (internationale) organisaties; Ontwikkelen van diverse (web)applicaties en platformen met technieken als Java, Azure en ASP.NET; Complexe vraagstukken tackelen met jouw expertise en ervaring; Waar nodig help jij je collega's om samen tot de juiste oplossing te komen. Hier ga je werken Als Java Developer kom je te werken bij een internationale organisatie in regio Amsterdam die zich richt op procesoptimalisatie door middel van zeer complexe IT oplossingen. Dit doen zij op het allerhoogste niveau met vestigingen over heel de wereld en met een groot aantal aansprekende, maatschappelijk betrokken klanten.

Bekijk vacature »

Belastingdienst - Freelance Senior Applicatie ontw

Startdatum: 01.06.2023 Richttarief: €65,00 - €75,00 Duur van de opdracht: 6 maanden Uren per week: 36 Taal: Nederlands vereist! Gelieve in het Nederlands te solliciteren. Functieomschrijving: We verwachten van je, dat je: Brede ervaring hebt als JAVA-ontwikkelaar; Ervaring hebt met Agile/Scrum-werken en je thuis voelt in een Agile omgeving; Een aandeel levert aan het scrumproces en in de SAFe-releasetrain; Zelfstandig werkt in een scrumteam en intensief de samenwerking op zoekt met je directe collega’s en je omgeving; Ervaring meebrengt met het schattten en inplannen van taken tot en met het testen en demonstreren van de opgeleverde functionaliteit; Collega’s in je

Bekijk vacature »

Front-end Developer - React - Data Driven

Bedrijfsomschrijving Onze klant is een snelgroeiende organisatie die een data-driven inspectieapp op de markt hebben gebracht die nu al een aantal jaar door verschillende organisaties wereldwijd gebruikt wordt. Er zijn zo'n 6 mensen werkzaam bij dit bedrijf en ze zijn nu vooral op zoek naar een sterke front-end developer die wil gaan werken aan nieuwbouw applicaties en de uitbouw van de huidige applicaties. De reden dat ze zoeken is omdat er veel werk op komst is en ze hier de juiste capaciteit voor willen hebben. Er heerst hier een hele prettige sfeer waarin respect en eerlijke communicatie belangrijk is. Ook

Bekijk vacature »

Front-end developer wanted! (Angular, React, Vue.j

Functie Under the guidance of 3 account managers, one of whom will be your point of contact within your expertise, you will start working for various clients. He or she will help you find a suitable and challenging assignment. Naturally, they will take your situation, experience and (technical) ambitions into account. The assignments last one to two years on average. This allows you to really commit to a project and make an impact as a consultant. Besides the assignment, you will regularly meet your colleagues from the IT department to share knowledge or discuss new trends, for example. Master classes

Bekijk vacature »

Ervaren Full-Stack PHP Developer

Functieomschrijving Gezocht! Ervaren PHP Developer! Voor een organisatie in de regio Harderwijk zoeken wij een ervaren PHP Developer die het IT team van dit bedrijf gaat versterken. We zijn op zoek naar een enthousiaste en breed georiënteerde IT-er die het innovatieve bedrijf nog een stap verder kan brengen. Voor deze functie zoeken wij iemand die communicatief goed is en die zelfstandig problemen op kan lossen. Je werkt samen met een externe ontwikkelpartij en kunt hun dus uitdagen op het geleverde werk. Het schrijven van concepten aan de AI en hardware kant valt onder je verantwoordelijkheden. Het bedrijf noemt zichzelf een

Bekijk vacature »

Junior .NET developer

Functie Als junior .NET ontwikkelaar start jij in ons development team met twee andere .NET developers. Als team werken jullie in scrum en is er iedere ochtend om 11.00 een standup. Jij krijgt als junior .NET ontwikkelaar een inwerk traject dat echt specifiek wordt ingericht op basis van wat jij nodig hebt. Een van de grootste pluspunten bij ons is dat wij binnen ons bedrijf veel (technische) vrijheid geven en juist eigen initiatieven erg stimuleren. Jouw werkzaamheden gaan er bij ons als volgt uit zien: – Het ontwikkelen van nieuwe software samen met interne en eventueel externe ontwikkelaars; – Het

Bekijk vacature »

Front-end developer

Functie Jij komt te werken in een team van 5 developers. het product is continue in beweging. Nieuwe en bestaande klanten vragen om vaak nieuwe features. Hierin ben jij zeer belangrijk om te zorgen dat de functionaliteiten goed opgezet worden op technisch vlak. Designs krijg je aangeleverd van een externe partij zodat jij je primair kan focussen op de techniek! Je hebt daarbij alle vrijheid om je eigen creativiteit toe te passen en mee te denken over de gebruikte technieken. Het gezamenlijke doel is een product dat functioneel zeer gebruiksvriendelijk is en het bedrijfsproces van de gebruikers versneld en kwalitatief

Bekijk vacature »

Fullstack developer

Functie omschrijving Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging en zou jij graag bij een platte maar informele organisatie werken? Voor een mooi softwarebedrijf in omgeving Gouda zijn wij op zoek naar versterking op de afdeling Software Development! Als Fullstack react.js developer wordt je bij dit bedrijf onderdeel van de volledige ontwikkeling van requirement tot oplevering! Onderdelen van jouw functie: Jouw focus ligt op de front end en alles wat daarbij komt kijken. Je gaat ontwerpen, ontwikkelen, testen en valideren. Je zult voornamelijk werken met React.js en Typescript. Maar ook Javascript, HTML en CSS komen aanbod. Daarnaast zal je ook

Bekijk vacature »

C# .NET Developer

Dit ga je doen Ontwikkelen van de Back-end in .NET6 / C# en WebAPI (Focus);) Ontwikkelen van de Front-End in Nodje.js en Angular (secundair); Ontwikkelen in Blazor; Opstellen van een technisch ontwerp; Testen, documenteren en implementeren van de nieuwe applicatie; Verzorgen van de nazorg, na de implementatie. Hier ga je werken Binnen deze organisatie werken duizenden mensen binnen allerlei verschillende disciplines. Tevens hebben zij veel specialiteiten in huis, waaronder ook .Net Developers. Ter uitbreiding van een nieuw team en ter ondersteuning van het project zijn ze opzoek naar een nieuwe collega voor het team. Als C#.NET Developer zal jij je

Bekijk vacature »

C++ Ontwikkelaar

Functieomschrijving Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging en werk je graag en goed in C++ en C#? Dan zijn we op zoek naar jou! Dit bedrijf is dé specialist op het gebied van automatiseringssoftware voor een specifieke branche en ze zijn per direct op zoek naar versterking in hun development team. Wat jij gaat doen binnen jouw rol als C++ ontwikkelaar; Je vertaalt de wensen van gebruikers naar een functioneel ontwerp. Je houdt je bezig met het ontwerpen, programmeren en testen van product aanpassingen. Je gaat nieuwe product releases implementeren in de projectteams. Je gaat de effecten van nieuwe

Bekijk vacature »

Team Lead Java Developer

Functie Wat ga je doen als Java developer? Als Team Lead Java Developer draag een grote verantwoordelijk je stuurt ontwikkelaars aan en staat dagelijks in contact met jou ICT Manager. De team Bestaat uit front-end en backend systemen. Je ben in staat op hoog niveau de technische vak te bepalen en ook te bewaren. Je dag zie er als volgt uit, ontwikkelen van nieuwe en bestaande applicaties, het uitvoeren van processen en analyses en het beschrijven van functioneel ontwerpen. Ook zal samen met jouw Tester applicaties gaan testen door middel van peer reviews en het leveren van support aan gebruikers

Bekijk vacature »
Sebastiaan Weert

Sebastiaan Weert

06/09/2011 22:48:33
Quote Anchor link
Hallo allemaal,

Heb net een VPS aangeschaft en krijg na het sturen van een mail naar alle leden deze fout:

Quote:
Warning: mail() [function.mail]: Could not execute mail delivery program '/usr/sbin/sendmail -t -i -f admin@****.nl' in /home/admin/domains/****.nl/public_html/admin/htmlmailversturen.php on line 393


Heb deze stappen al gevolgd maar ook dan krijg ik de foutmelding: http://www.ehow.com/how_7581793_could-mail-delivery-program-usrsbinsendmail.html

De mails worden overigens wel verzonden. Wat mij raar lijkt aangezien ik allemaal foutmeldingen krijg!

Met vriendelijke groet,

Sebastiaan
Gewijzigd op 06/09/2011 22:53:26 door Sebastiaan Weert
 
PHP hulp

PHP hulp

21/05/2024 07:55:56
 
Vincent Huisman

Vincent Huisman

06/09/2011 22:52:18
Quote Anchor link
waarom gebruik je niet swiftmailer/phpmailer
 
Sebastiaan Weert

Sebastiaan Weert

06/09/2011 22:53:03
Quote Anchor link
Vincent Huisman op 06/09/2011 22:52:18:
waarom gebruik je niet swiftmailer/phpmailer


Heb geen idee wat dat is. Gaat dat via SMTP?
Gewijzigd op 06/09/2011 22:54:21 door Sebastiaan Weert
 
Vincent Huisman

Vincent Huisman

06/09/2011 22:56:08
Quote Anchor link
dat kan je zelf instellen, kijk anders ook even in de documentatie
 
Sebastiaan Weert

Sebastiaan Weert

06/09/2011 23:02:57
Quote Anchor link
Vincent Huisman op 06/09/2011 22:56:08:
dat kan je zelf instellen, kijk anders ook even in de documentatie


Ik kom er zelf niet echt uit. Zou je me kunnen uitleggen welke bestanden ik moet uploaden en waar ik alles kan invullen?
 
Vincent Huisman

Vincent Huisman

06/09/2011 23:06:26
Quote Anchor link
swiftmailer heeft anders een hele uitgebreide documentatie waarin dat precies wordt uitgelegd
 
Sebastiaan Weert

Sebastiaan Weert

06/09/2011 23:09:26
Quote Anchor link
Vincent Huisman op 06/09/2011 23:06:26:
swiftmailer heeft anders een hele uitgebreide documentatie waarin dat precies wordt uitgelegd


Ik ben nu een videotutorial aan het bekijken. Misschien lukt het me daarna :)
 
- SanThe -

- SanThe -

06/09/2011 23:24:27
Quote Anchor link
Bestaat /usr/sbin/sendmail wel?
 
Sebastiaan Weert

Sebastiaan Weert

07/09/2011 09:13:18
Quote Anchor link
- SanThe - op 06/09/2011 23:24:27:
Bestaat /usr/sbin/sendmail wel?


ik heb geen idee hoe ik dat kan zien.
 
Aad B

Aad B

07/09/2011 09:44:08
Quote Anchor link
In een VPS werkt swiftmailer/phpmailer dan ook niet meteen omdat deze functies onderwater ook gebruik van mail() en sendmail kunnen maken. In phpmailer kan je wel een andere smtp instellen maar dan moeten wel de juiste poorten op je vps open staan.
Verder zoals SanThe al vraagt: bestaat /usr/sbin/sendmail wel en is de sendmail demon gestart na het het starten van de server? Heb je kennis van het OS van je VPS?
Gewijzigd op 07/09/2011 10:01:38 door Aad B
 
Sebastiaan Weert

Sebastiaan Weert

07/09/2011 10:52:36
Quote Anchor link
Aad B op 07/09/2011 09:44:08:
In een VPS werkt swiftmailer/phpmailer dan ook niet meteen omdat deze functies onderwater ook gebruik van mail() en sendmail kunnen maken. In phpmailer kan je wel een andere smtp instellen maar dan moeten wel de juiste poorten op je vps open staan.
Verder zoals SanThe al vraagt: bestaat /usr/sbin/sendmail wel en is de sendmail demon gestart na het het starten van de server? Heb je kennis van het OS van je VPS?


Ik snap hoe ik moet inloggen en hoe ik de codes moet invoeren, maar daar blijft het dan ook bij. Mijn ideeën en oplossingen zijn op. Ik weet nu echt niet meer hoe ik verder moet.
 
- SanThe -

- SanThe -

07/09/2011 12:44:58
Quote Anchor link
Ik heb het idee dat jij geen mailserver hebt draaien op je VPS.
 
Sebastiaan Weert

Sebastiaan Weert

07/09/2011 13:58:04
Quote Anchor link
- SanThe - op 07/09/2011 12:44:58:
Ik heb het idee dat jij geen mailserver hebt draaien op je VPS.


Dat is niet fijn om te horen. Zou ik dit aan kunnen zetten?
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.