warom werkt dit mail schript niet

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Oracle Apex Developer

Dit ga je doen Jouw taken bestaan uit: Het bouwen maatwerk Oracle applicaties voor Europese business units; Het implementeren van de nieuwste technieken om te blijven innoveren; Actief meedenken en aandragen van verbetervoorstellen. Hier ga je werken Deze organisatie in de regio Veenendaal is een van wereld grootste retailers met ruim 16.000 winkels in 27 markten en jaarlijks ruim 5,3 miljard klanten die winkelen bij een van hun welbekende retailmerken. Binnen de organisatie is er een IT Group actief die dient als IT Service Provider voor de hele organisatie en waar dagelijks IT'ers werken aan state-of-the-art IT oplossingen. Dit doen

Bekijk vacature »

Typescript Developer / Cloud platform

Dit ga je doen (Door)Ontwikkelen van het cloud platform; (Door)Ontwikkelen van microservices; Bouwen van nieuwe functionaliteiten; Verbeteringen aandragen voor het cloud platform; Sparren met de business. Hier ga je werken Onze opdrachtgever, gevestigd in regio Eindhoven, levert een compleet dienstenpakket op het gebied van IT. Zij pakken verschillende (complexe) vraagstukken van grote organisaties op. De sfeer intern is gezellig en informeel. Men houdt van hard werken maar gezelligheid door middel van een borrel of gezamenlijke lunch komt er veel voor. Als Typescript ontwikkelaar word je onderdeel van het team gericht op de (door)ontwikkeling van hun eigen cloud platform welke wordt

Bekijk vacature »

Front end developer

Functie Binnen de functie van Front-end developer werk je mee aan uitdagende klantprojecten. In teamverband werk je aan de voorkant van onze state-of-the-art portaal oplossingen en apps. Dit alles gebeurt in een multidisciplinaire omgeving waarbij je de ruimte hebt om te sparren, je ideeën scherp te stellen, en waar je met de benodigde kennis en ervaring om je heen altijd terecht kunt bij je collega’s voor vragen en ondersteuning. Meestal werk je vanuit ons kantoor maar we bieden ook alle faciliteiten om thuis te kunnen werken. Voor sommige projecten ga je mee naar de klant, wellicht zelfs in het buitenland!

Bekijk vacature »

Medior Mobile Developer iOS Amsterdam

Functie What will you be doing as Mobile Developer? As an iOS app developer you will work in a multidisciplinary team of app developers, web developers and designers. You will work on world-class apps that will be used by thousands of people. There is a lot of room for self-development on a technical and personal level. Together with the rest of the team you develop in the newest techniques and you go for the best quality. We work with Kotlin Multiplatform Mobile to develop hybrid apps and we guarantee quality with peer reviews, unit testing and we use a CI/CD.

Bekijk vacature »

Gezocht: Ervaren VB6 developer met C# ambitie!

Bedrijfsomschrijving Dit bedrijf is een vooraanstaande softwareleverancier die gespecialiseerd is in het ontwikkelen van software pakketten voor autoschade herstel bedrijven. De software wordt gebruikt door meer dan de helft van alle autoschade herstel bedrijven in Nederland. Het team van professionals is op zoek naar getalenteerde collega developers die hun vaardigheden willen inzetten om het bedrijf te laten groeien. Functieomschrijving Voor dit bedrijf zoek ik een ervaren VB6 / VB.NET developer met interesse om op termijn verder te gaan in C#. In deze functie ben je verantwoordelijk voor het onderhouden van de bestaande softwarepakketten. Een deel van de code is nog

Bekijk vacature »

C# .NET Developer

Functie omschrijving C# .NET Developer gezocht. Ben jij een full stack developer die op zoek is naar een nieuwe uitdaging binnen een leuk snel groeiend bedrijf? Lees dan snel verder! Wij zijn op zoek naar een Developer met ervaring op het gebied van .NET die een organisatie in de regio Bennekom gaat versterken. Jij gaat je binnen dit bedrijf vooral bezighouden met het verbeteren van de functionaliteiten van hun dataplatform. Samen met andere ontwikkelaars denk je mee in oplossingsrichtingen, architectuur en nieuwe technologieën. Bedrijfsprofiel De organisatie waar je voor gaat werken heeft een onafhankelijk dataplatform ontwikkelt voor de agrarische sector.

Bekijk vacature »

Software Developer

Functie omschrijving Veel begeleiding en de kans om je verder te ontwikkelen als software developer. Dat kunnen wij jou bieden bij deelname aan deze leuke traineeship. Je krijgt een mentor toegewezen die jou alle kneepjes van het vak leert. Heb jij al wat ervaring als software developer? Daar worden wij heel blij van! Lees snel verder! Bedrijfsprofiel Als software developer neem je deel aan een trainings programma in de omgeving van Haarlem waar je persoonlijk wordt begeleidt, zodat je alle kneepjes van het vak leert. Aan de hand van jouw kennis en ervaring krijg je een persoonlijk opleidingstraject. Je gaat

Bekijk vacature »

.NET developer

Functie Als .NET developer wordt jij onderdeel van ons ICT team. In dit multidisciplinaire team ben jij samen met onze senior .NET ontwikkelaar en medior .NET ontwikkelaar verantwoordelijk voor ons ERP systeem. In dit systeem (Navision) ga jij leren ontwikkelen. Wij bieden jou dan ook een gedegen opleiding aan, samen met de ondersteuning van onze Senior .NET developer. Daarnaast ga jij aan de slag met ons portaal geschreven in Sharepoint. Verder ben jij verantwoordelijk voor EDI verkeer en het ontwikkelen binnen het ERP systeem en andere toepassingen en rapportages. Van jou wordt verwacht dat jij het proces goed leert kennen

Bekijk vacature »

Senior Airport Developer ( System engineer)

De functie Nice to know (you) De nieuwe A-pier wordt de duurzaamste van Schiphol. Als deze af is ligt er 4000 vierkante meter zonnepanelen op het dak. En de toiletten? Die spoelen door met regenwater. we gaan ervoor: het creëren van de meest duurzame en hoogwaardige luchthavens ter wereld. een toekomstbestendig en duurzaam Schiphol. Daar werken we elke dag hard aan in team Development & Sustainability. Jij bent regisseur, expert én aanjager van de ontwikkeling van Schiphol. Connecting your world Hoe maak je de ambities en doelstellingen van Schiphol concreet in een project? De waarde voor Schiphol naar eisen die

Bekijk vacature »

Software Developer / .NET / Azure

Dit ga je doen Als Lead .NET Software Developer zal je je bezig houden met: Het vertalen van bedrijfswensen naar een technische roadmap; Uitwerken van nieuwe architectuur / designs; Het team aansturen en motiveren; Toezien op de kwaliteit van de code; Mee ontwikkelen van nieuwe features en applicaties. Hier ga je werken Deze organisatie is op dit momenteel marktleider in het ontwikkelen van productielijnen voor de voedselindustrie en heeft een wereldwijd klantnetwerk. Binnen deze organisatie is het team van software developers dagelijks bezig met het ontwikkelen van maatwerk oplossingen om alle productiemachines aan te sturen, maar ook bedrijf kritische applicaties

Bekijk vacature »

UX Writer (m/v/d)

UX Writer (m/v/d) Everything we do, starts with you. Together with you, we build the most human-centric fintech. We have the ambition to create the next. And - with Bertelsmann - a strong foundation to start from. Let’s make it new – for society and for yourself. Wij zijn op zoek naar een UX Writer (m/v/d) Fulltime - Op ons kantoor in Amsterdam of Heerenveen / deels vanuit huis Als UX Writer bij Riverty hou jij je bezig met onze strategie om daar te zijn waar onze gebruikers zijn en op de manier waarop zij ons nodig hebben, terwijl wij

Bekijk vacature »

Infrastructure Developer

Vacature details Vakgebied: Software/IT Opleiding: Senior Werklocatie: Eindhoven Vacature ID: 12945 Introductie Our client is one of the most innovative companies within the Netherlands. Currently we are looking for an Infrastructure Platform Engineer. Within this role you will be developing the infrastructure. Functieomschrijving Within this role you are responsible in the development of our distributed data and compute platform infrastructure. You will design, develop and implement new features and fixes. Next to this you will integrate and configurate other packages that supports the development of tuning applications within the organisation. You will support customer sites remotely. Design and implement the

Bekijk vacature »

Front-end developer (medior/senior)

Functie Het team bestaat uit een architect, fullstack developers, app developers, de product owner en projectmanager. Eenieder draagt vanuit zijn discipline bij aan een complete oplossing voor de klant. Uiteraard zul je hierin nauw samenwerken met je collega’s. Jij wordt verantwoordelijk voor de front-end implementatie en fungeert als lead op dit gebied binnen het team. Je kunt helder formuleren, ideeën uitdragen en overbrengen aan je collega’s. Qua technische stack is het vooral van belang dat je ervaren bent met Angular, HTML5, CSS en TypeScript. Verder is ervaring in NgRx, Bootstrap, BEM en Cypress een pré, evenals affiniteit met UX/UI Design!

Bekijk vacature »

Intern - Junior PHP ontwikkelaar in fris en jong t

Bedrijfsomschrijving Werk jij graag een in fris, flexibel en jong team? Bij ons ben jij vrij om te bepalen waar jij het liefst werkt en op de vrijdag komen wij gezellig bij elkaar op kantoor. Flexibiliteit en vrijheid zijn bij ons de norm en dat geeft jou de ruimte en energie om het beste uit jezelf te halen! Ons team bestaat uit vijf enthousiaste collega's die jou graag ondersteunen in zowel je persoonlijke als professionele ontwikkeling. Met twee ervaren Senior Developers als mentoren ben jij in goede handen. Wij zien onszelf als een vriendengroep die gezamenlijk werken aan iets moois

Bekijk vacature »

IoT Software Developer PHP

Functie omschrijving Voor een klein softwarebedrijf in Breda, zijn wij op zoek naar een IoT software developer met kennis van PHP. In deze rol wordt je verantwoordelijk voor het vernieuwen van het multimedia platform van een super tof bedrijf in Breda. Je gebruikt PHP als programmeerlaag, en bent in staat om de helicopterview te pakken / projectmatig te werken. Jouw werkzaamheden zien er als volgt uit: Je gaat aan de slag met de ontwikkeling en vernieuwing van het "intern" ontwikkelde multimedia platform. Je neemt de lead in het moderniseren van het platform door het deels opnieuw op te zetten of

Bekijk vacature »
Christoph e

christoph e

05/02/2011 11:31:35
Quote Anchor link
deze code
Quote:
<TABLE style="BORDER-BOTTOM: black 0px solid; BORDER-LEFT: black 0px solid; BORDER-TOP: black 0px solid; BORDER-RIGHT: black 0px solid" cellSpacing=2 cellPadding=2 width=1000>
<TBODY class=BodyClass>
<TR>
<TD vAlign=top align=left>
<P align=center><SPAN style="FONT-FAMILY: 'Cambria','serif'; FONT-SIZE: 16pt; mso-ascii-theme-font: major-latin; mso-fareast-font-family: 'Times New Roman'; mso-hansi-theme-font: major-latin; mso-bidi-font-family: Arial; mso-ansi-language: NL; mso-fareast-language: NL; mso-bidi-language: AR-SA" lang=NL><STRONG>INSCHRIJVINGSFORMULIER<SPAN style="mso-spacerun: yes">&nbsp; </SPAN></STRONG></SPAN></P></TD></TR>
<TR>
<TD class=cel1 vAlign=top align=left>
<P><SPAN style="FONT-FAMILY: 'Cambria','serif'; FONT-SIZE: 11.5pt; mso-ascii-theme-font: major-latin; mso-fareast-font-family: Calibri; mso-hansi-theme-font: major-latin; mso-bidi-font-family: 'Times New Roman'; mso-ansi-language: NL; mso-fareast-language: EN-US; mso-bidi-language: AR-SA; mso-fareast-theme-font: minor-latin; mso-bidi-theme-font: minor-bidi" lang=NL><STRONG><IMG style="BORDER-BOTTOM: white 0px solid; BORDER-LEFT: white 0px solid; BORDER-TOP: white 0px solid; BORDER-RIGHT: white 0px solid" hspace=5 alt="" align=left src="http://www.webklik.nl/user_files/2010_07/150382/Afbeelding1.jpg">OLDTIMERBEURS HOOGSTRATEN 24<SUP>e</SUP> EDITIE 2010</STRONG></SPAN><SPAN style="FONT-FAMILY: 'Cambria','serif'; FONT-SIZE: 11.5pt; mso-ascii-theme-font: major-latin; mso-fareast-font-family: Calibri; mso-hansi-theme-font: major-latin; mso-bidi-font-family: 'Times New Roman'; mso-ansi-language: NL; mso-fareast-language: EN-US; mso-bidi-language: AR-SA; mso-fareast-theme-font: minor-latin; mso-bidi-theme-font: minor-bidi" lang=NL>. </SPAN></P></TD></TR>
<TR>
<TD style="BORDER-BOTTOM: black 2px solid" bgColor=#ccffff vAlign=top align=left>
<P style="MARGIN: 0cm 0cm 0pt" class=Standard><SPAN style="FONT-FAMILY: 'Cambria','serif'; FONT-SIZE: 14pt; mso-ascii-theme-font: major-latin; mso-hansi-theme-font: major-latin; mso-bidi-font-family: 'Courier New'" lang=NL>ONDERGETEKENDE: Naam :<INPUT onblur='this.setAttribute("value",this.value);' style="FONT-FAMILY: Verdana; COLOR: black"> Voornaam:<INPUT onblur='this.setAttribute("value",this.value);' style="FONT-FAMILY: Verdana; COLOR: black"><FONT color=red></FONT></SPAN></P>
<P style="MARGIN: 0cm 0cm 0pt" class=Default><SPAN style="FONT-FAMILY: 'Cambria','serif'; FONT-SIZE: 14pt; mso-ascii-theme-font: major-latin; mso-hansi-theme-font: major-latin; mso-bidi-font-family: 'Courier New'" lang=NL>Straat:<INPUT onblur='this.setAttribute("value",this.value);' style="FONT-FAMILY: Verdana; COLOR: black">&nbsp;<SPAN style="mso-spacerun: yes">&nbsp;&nbsp;</SPAN>Nr:<INPUT onblur='this.setAttribute("value",this.value);' style="FONT-FAMILY: Verdana; COLOR: black">Bus:<INPUT onblur='this.setAttribute("value",this.value);' style="FONT-FAMILY: Verdana; COLOR: black">
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
<?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" /><o:p></o:p></SPAN></P>
<P style="MARGIN: 0cm 0cm 0pt" class=Default><SPAN style="FONT-FAMILY: 'Cambria','serif'; FONT-SIZE: 14pt; mso-ascii-theme-font: major-latin; mso-hansi-theme-font: major-latin; mso-bidi-font-family: 'Courier New'" lang=NL>Postcode :<INPUT onblur='this.setAttribute("value",this.value);' style="FONT-FAMILY: Verdana; COLOR: black"><SPAN style="mso-spacerun: yes">&nbsp;&nbsp; </SPAN>Gemeente:<INPUT onblur='this.setAttribute("value",this.value);' style="FONT-FAMILY: Verdana; COLOR: black"></SPAN></P>
<P style="MARGIN: 0cm 0cm 0pt" class=Default><SPAN style="FONT-FAMILY: 'Cambria','serif'; FONT-SIZE: 14pt; mso-ascii-theme-font: major-latin; mso-hansi-theme-font: major-latin; mso-bidi-font-family: 'Courier New'" lang=NL>Land:<INPUT onblur='this.setAttribute("value",this.value);' style="FONT-FAMILY: Verdana; COLOR: black"><SPAN style="mso-spacerun: yes">&nbsp;&nbsp; </SPAN>BTW:<INPUT onblur='this.setAttribute("value",this.value);' style="FONT-FAMILY: Verdana; COLOR: black"> <o:p></o:p></SPAN></P>
<P style="MARGIN: 0cm 0cm 0pt" class=Default><SPAN style="FONT-FAMILY: 'Cambria','serif'; mso-ascii-theme-font: major-latin; mso-hansi-theme-font: major-latin; mso-bidi-font-family: 'Courier New'" lang=NL><FONT size=3><SELECT style="FONT-FAMILY: Verdana; COLOR: black" onclick='this.getElementsByTagName("option")[this.selectedIndex].setAttribute("selected",true);' name=newwindowKeuzelijst> <OPTION selected value="">telefoon</OPTION><OPTION value="">GSM</OPTION></SELECT>:<INPUT onblur='this.setAttribute("value",this.value);' style="FONT-FAMILY: Verdana; COLOR: black"><SPAN style="mso-spacerun: yes">&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp; </SPAN>E Mail:<INPUT onblur='this.setAttribute("value",this.value);' style="FONT-FAMILY: Verdana; COLOR: black"> <o:p></o:p></FONT></SPAN></P></TD></TR>
<TR>
<TD style="BORDER-BOTTOM: black 2px solid" bgColor=#ffffcc vAlign=top align=left>
<P style="MARGIN: 0cm 0cm 0pt" class=Default><SPAN style="FONT-FAMILY: 'Cambria','serif'; mso-ascii-theme-font: major-latin; mso-hansi-theme-font: major-latin; mso-bidi-font-family: 'Courier New'" lang=NL><FONT size=3>Wenst deel te nemen met de volgende <B style="mso-bidi-font-weight: normal">OLDTIMERVOERTUIGEN</B>: <o:p></o:p></FONT></SPAN></P>
<P style="MARGIN: 0cm 0cm 0pt" class=Default><SPAN style="FONT-FAMILY: 'Cambria','serif'; mso-ascii-theme-font: major-latin; mso-hansi-theme-font: major-latin; mso-bidi-font-family: 'Courier New'" lang=NL><FONT size=3>Merk<INPUT onblur='this.setAttribute("value",this.value);' style="FONT-FAMILY: Verdana; COLOR: black">&nbsp; Type<INPUT onblur='this.setAttribute("value",this.value);' style="FONT-FAMILY: Verdana; COLOR: black">&nbsp;<SPAN style="mso-spacerun: yes">&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;</SPAN>Bouwjaar<INPUT onblur='this.setAttribute("value",this.value);' style="FONT-FAMILY: Verdana; COLOR: black"></FONT></SPAN></P>
<P style="MARGIN: 0cm 0cm 0pt" class=Default><SPAN style="FONT-FAMILY: 'Cambria','serif'; mso-ascii-theme-font: major-latin; mso-hansi-theme-font: major-latin; mso-bidi-font-family: 'Courier New'" lang=NL><FONT size=3>Merk<INPUT onblur='this.setAttribute("value",this.value);' style="FONT-FAMILY: Verdana; COLOR: black">&nbsp; Type<INPUT onblur='this.setAttribute("value",this.value);' style="FONT-FAMILY: Verdana; COLOR: black">&nbsp;<SPAN style="mso-spacerun: yes">&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;</SPAN>Bouwjaar<INPUT onblur='this.setAttribute("value",this.value);' style="FONT-FAMILY: Verdana; COLOR: black"></FONT></SPAN></P>
<P style="MARGIN: 0cm 0cm 0pt" class=Default><SPAN style="FONT-FAMILY: 'Cambria','serif'; mso-ascii-theme-font: major-latin; mso-hansi-theme-font: major-latin; mso-bidi-font-family: 'Courier New'" lang=NL><FONT size=3>Merk<INPUT onblur='this.setAttribute("value",this.value);' style="FONT-FAMILY: Verdana; COLOR: black">&nbsp; Type<INPUT onblur='this.setAttribute("value",this.value);' style="FONT-FAMILY: Verdana; COLOR: black">&nbsp;<SPAN style="mso-spacerun: yes">&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;</SPAN>Bouwjaar<INPUT onblur='this.setAttribute("value",this.value);' style="FONT-FAMILY: Verdana; COLOR: black"><o:p></o:p></FONT></SPAN></P>
<P style="MARGIN: 0cm 0cm 0pt" class=Default><SPAN style="FONT-FAMILY: 'Cambria','serif'; mso-ascii-theme-font: major-latin; mso-hansi-theme-font: major-latin; mso-bidi-font-family: 'Courier New'" lang=NL><FONT size=3>Merk<INPUT onblur='this.setAttribute("value",this.value);' style="FONT-FAMILY: Verdana; COLOR: black">&nbsp; Type<INPUT onblur='this.setAttribute("value",this.value);' style="FONT-FAMILY: Verdana; COLOR: black">&nbsp;<SPAN style="mso-spacerun: yes">&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;</SPAN>Bouwjaar<INPUT onblur='this.setAttribute("value",this.value);' style="FONT-FAMILY: Verdana; COLOR: black"></FONT></SPAN></P>
<P style="MARGIN: 0cm 0cm 0pt" class=Default><SPAN style="FONT-FAMILY: 'Cambria','serif'; mso-ascii-theme-font: major-latin; mso-hansi-theme-font: major-latin; mso-bidi-font-family: 'Courier New'" lang=NL></SPAN><SPAN style="FONT-FAMILY: 'Cambria','serif'; mso-ascii-theme-font: major-latin; mso-hansi-theme-font: major-latin; mso-bidi-font-family: 'Courier New'" lang=NL><FONT size=3>Merk<INPUT onblur='this.setAttribute("value",this.value);' style="FONT-FAMILY: Verdana; COLOR: black">&nbsp; Type<INPUT onblur='this.setAttribute("value",this.value);' style="FONT-FAMILY: Verdana; COLOR: black">&nbsp;<SPAN style="mso-spacerun: yes">&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;</SPAN>Bouwjaar<INPUT onblur='this.setAttribute("value",this.value);' style="FONT-FAMILY: Verdana; COLOR: black"><o:p></o:p></FONT></SPAN></P></TD></TR>
<TR>
<TD style="BORDER-BOTTOM: black 2px solid" bgColor=#ffcc33 vAlign=top align=left>
<P style="MARGIN: 0cm 0cm 0pt" class=Default><SPAN style="FONT-FAMILY: 'Cambria','serif'; mso-ascii-theme-font: major-latin; mso-hansi-theme-font: major-latin; mso-bidi-font-family: 'Courier New'" lang=NL><FONT size=3>Totaal oldtimers: 60  x&nbsp;<INPUT onblur='this.setAttribute("value",this.value);' style="FONT-FAMILY: Verdana; COLOR: black"> =&nbsp;<INPUT onblur='this.setAttribute("value",this.value);' style="FONT-FAMILY: Verdana; COLOR: black">  BTW incl. <o:p></o:p></FONT></SPAN></P>
<P style="MARGIN: 0cm 0cm 0pt" class=Default><SPAN style="FONT-FAMILY: 'Cambria','serif'; mso-ascii-theme-font: major-latin; mso-hansi-theme-font: major-latin; mso-bidi-font-family: 'Courier New'" lang=NL><FONT size=3>Totaal na 1980 : <SPAN style="mso-spacerun: yes">&nbsp;</SPAN>75  x&nbsp;<INPUT onblur='this.setAttribute("value",this.value);' style="FONT-FAMILY: Verdana; COLOR: black"> =&nbsp;<INPUT onblur='this.setAttribute("value",this.value);' style="FONT-FAMILY: Verdana; COLOR: black">  BTW incl. <o:p></o:p></FONT></SPAN></P></TD></TR>
<TR>
<TD style="BORDER-BOTTOM: black 2px solid" bgColor=#ffcc99 vAlign=top align=left>
<P style="MARGIN: 0cm 0cm 0pt" class=Default><SPAN style="FONT-FAMILY: 'Cambria','serif'; mso-ascii-theme-font: major-latin; mso-hansi-theme-font: major-latin; mso-bidi-font-family: 'Courier New'" lang=NL><FONT size=3><INPUT onclick='if(this.checked==true)  this.setAttribute("checked",true); else this.setAttribute("checked",false);  ' type=radio name=q>Wenst deel te nemen met <B style="mso-bidi-font-weight: normal">Verkoopstand</B> met het volgende MATERIAAL: </FONT></SPAN></P>
<P style="MARGIN: 0cm 0cm 0pt" class=Default><SPAN style="FONT-FAMILY: 'Cambria','serif'; mso-ascii-theme-font: major-latin; mso-hansi-theme-font: major-latin; mso-bidi-font-family: 'Courier New'" lang=NL><FONT size=3><TEXTAREA onblur="this.defaultValue = this.value;" style="WIDTH: 546px; FONT-FAMILY: Verdana; HEIGHT: 68px; COLOR: black" rows=4 cols=67></TEXTAREA></FONT></SPAN></P>
<P style="MARGIN: 0cm 0cm 0pt" class=Default><SPAN style="FONT-FAMILY: 'Cambria','serif'; mso-ascii-theme-font: major-latin; mso-hansi-theme-font: major-latin; mso-bidi-font-family: 'Courier New'" lang=NL><FONT size=3><INPUT onclick='if(this.checked==true) this.setAttribute("checked",true); else this.setAttribute("checked",false); ' type=checkbox>Wenst <B style="mso-bidi-font-weight: normal">onderdelenstand</B> (4x3 m) aan de wand, tafels inbegrepen aan<o:p></o:p></FONT></SPAN></P>
<P style="MARGIN: 0cm 0cm 0pt" class=Default><SPAN style="FONT-FAMILY: 'Cambria','serif'; mso-ascii-theme-font: major-latin; mso-hansi-theme-font: major-latin; mso-bidi-font-family: 'Courier New'" lang=NL><FONT size=3><SPAN style="mso-spacerun: yes">&nbsp;</SPAN> 62 x<INPUT onblur='this.setAttribute("value",this.value);' style="FONT-FAMILY: Verdana; COLOR: black"> =<SPAN style="mso-spacerun: yes">&nbsp;<INPUT onblur='this.setAttribute("value",this.value);' style="FONT-FAMILY: Verdana; COLOR: black">&nbsp;</SPAN><SPAN style="mso-spacerun: yes">&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;</SPAN><SPAN style="mso-spacerun: yes">&nbsp;</SPAN><SPAN style="mso-spacerun: yes">&nbsp;&nbsp;</SPAN><SPAN style="mso-spacerun: yes">&nbsp;</SPAN><SPAN style="mso-spacerun: yes">&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;</SPAN><o:p></o:p></FONT></SPAN></P>
<P style="MARGIN: 0cm 0cm 0pt" class=Default><SPAN style="FONT-FAMILY: 'Cambria','serif'; mso-ascii-theme-font: major-latin; mso-hansi-theme-font: major-latin; mso-bidi-font-family: 'Courier New'" lang=NL><FONT size=3><INPUT onclick='if(this.checked==true) this.setAttribute("checked",true); else this.setAttribute("checked",false); ' type=checkbox>Wenst <B style="mso-bidi-font-weight: normal">onderdelenstand</B> (4x3 m) aan de wand, zonder tafels aan<o:p></o:p></FONT></SPAN></P>
<P style="MARGIN: 0cm 0cm 0pt" class=Default><SPAN style="FONT-FAMILY: 'Cambria','serif'; mso-ascii-theme-font: major-latin; mso-hansi-theme-font: major-latin; mso-bidi-font-family: 'Courier New'" lang=NL><FONT size=3><SPAN style="mso-spacerun: yes">&nbsp;</SPAN> 52 x<INPUT onblur='this.setAttribute("value",this.value);' style="FONT-FAMILY: Verdana; COLOR: black"> = <INPUT onblur='this.setAttribute("value",this.value);' style="FONT-FAMILY: Verdana; COLOR: black"><o:p></o:p></FONT></SPAN></P>
<P style="MARGIN: 0cm 0cm 0pt" class=Default><SPAN style="FONT-FAMILY: 'Cambria','serif'; mso-ascii-theme-font: major-latin; mso-hansi-theme-font: major-latin; mso-bidi-font-family: 'Courier New'" lang=NL><FONT size=3><INPUT onclick='if(this.checked==true) this.setAttribute("checked",true); else this.setAttribute("checked",false); ' type=checkbox>Wenst <B style="mso-bidi-font-weight: normal">onderdelenstand</B> (4x3 m) zonder wand, tafels inbegrepen aan <o:p></o:p></FONT></SPAN></P>
<P style="MARGIN: 0cm 0cm 0pt" class=Default><SPAN style="FONT-FAMILY: 'Cambria','serif'; mso-ascii-theme-font: major-latin; mso-hansi-theme-font: major-latin; mso-bidi-font-family: 'Courier New'" lang=NL><FONT size=3><SPAN style="mso-spacerun: yes">&nbsp;</SPAN> 55 x<INPUT onblur='this.setAttribute("value",this.value);' style="FONT-FAMILY: Verdana; COLOR: black"> = <INPUT onblur='this.setAttribute("value",this.value);' style="FONT-FAMILY: Verdana; COLOR: black"><o:p></o:p></FONT></SPAN></P>
<P style="MARGIN: 0cm 0cm 0pt" class=Default><SPAN style="FONT-FAMILY: 'Cambria','serif'; mso-ascii-theme-font: major-latin; mso-hansi-theme-font: major-latin; mso-bidi-font-family: 'Courier New'" lang=NL><FONT size=3><INPUT onclick='if(this.checked==true) this.setAttribute("checked",true); else this.setAttribute("checked",false); ' type=checkbox>Wenst <B style="mso-bidi-font-weight: normal">kale grondplaats</B> zonder wand en zonder tafels aan  4 per<SPAN style="mso-spacerun: yes">&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp; </SPAN><o:p></o:p></FONT></SPAN></P>
<P style="MARGIN: 0cm 0cm 0pt" class=Default><SPAN style="FONT-FAMILY: 'Cambria','serif'; mso-ascii-theme-font: major-latin; mso-hansi-theme-font: major-latin; mso-bidi-font-family: 'Courier New'" lang=NL><FONT size=3><SPAN style="mso-spacerun: yes">&nbsp;</SPAN>m2, met een minimum van 12 m2 (4x3 m) of  48 per stand<o:p></o:p></FONT></SPAN></P>
<P style="MARGIN: 0cm 0cm 0pt" class=Default><SPAN style="FONT-FAMILY: 'Cambria','serif'; mso-ascii-theme-font: major-latin; mso-hansi-theme-font: major-latin; mso-bidi-font-family: 'Courier New'" lang=NL><FONT size=3><SPAN style="mso-spacerun: yes">&nbsp;</SPAN> 4&nbsp; x<INPUT onblur='this.setAttribute("value",this.value);' style="FONT-FAMILY: Verdana; COLOR: black"> = <INPUT onblur='this.setAttribute("value",this.value);' style="FONT-FAMILY: Verdana; COLOR: black"><o:p></o:p></FONT></SPAN></P>
<P style="MARGIN: 0cm 0cm 0pt" class=Default><SPAN style="FONT-FAMILY: 'Cambria','serif'; mso-ascii-theme-font: major-latin; mso-hansi-theme-font: major-latin; mso-bidi-font-family: 'Courier New'" lang=NL><FONT size=3><INPUT onclick='if(this.checked==true) this.setAttribute("checked",true); else this.setAttribute("checked",false); ' type=checkbox>Wenst een <B style="mso-bidi-font-weight: normal">elektriciteitsaansluiting </B> 70 &nbsp;<SELECT style="FONT-FAMILY: Verdana; COLOR: black" onclick='this.getElementsByTagName("option")[this.selectedIndex].setAttribute("selected",true);' name=newwindowKeuzelijst> <OPTION selected value="">kies</OPTION><OPTION value="">ja</OPTION><OPTION value="">nee</OPTION></SELECT> <o:p></o:p></FONT></SPAN></P></TD></TR>
<TR>
<TD style="BORDER-BOTTOM: black 2px solid" bgColor=lightgoldenrodyellow vAlign=top align=left>
<P style="MARGIN: 0cm 0cm 0pt" class=Default><SPAN style="FONT-FAMILY: 'Cambria','serif'; mso-ascii-theme-font: major-latin; mso-hansi-theme-font: major-latin; mso-bidi-font-family: 'Courier New'" lang=NL><FONT size=3>TOTAALBEDRAG VAN&nbsp;<INPUT onblur='this.setAttribute("value",this.value);' style="FONT-FAMILY: Verdana; COLOR: black">&nbsp;EURO&nbsp;TE BETALEN OP REKENINGNUMMER <o:p></o:p></FONT></SPAN></P>
<P style="TEXT-ALIGN: justify; MARGIN: 0cm 0cm 10pt" class=MsoNormal><SPAN style="FONT-FAMILY: 'Cambria','serif'; FONT-SIZE: 10pt; mso-ascii-theme-font: major-latin; mso-hansi-theme-font: major-latin" lang=NL><o:p>&nbsp;</o:p></SPAN></P>
<P style="TEXT-ALIGN: justify; MARGIN: 0cm 0cm 10pt" class=MsoNormal><SPAN style="FONT-FAMILY: 'Cambria','serif'; FONT-SIZE: 10pt; mso-ascii-theme-font: major-latin; mso-hansi-theme-font: major-latin; mso-ansi-language: EN-US" lang=EN-US>BNP Paribas: 001-6136741-15<SPAN style="mso-spacerun: yes">&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp; </SPAN>IBAN: BE83.0016.1367.4115<SPAN style="mso-spacerun: yes">&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp; </SPAN>BIC: GEBABEBB<o:p></o:p></SPAN></P>
<P style="MARGIN: 0cm 0cm 0pt" class=Default><SPAN style="FONT-FAMILY: 'Cambria','serif'; mso-ascii-theme-font: major-latin; mso-hansi-theme-font: major-latin; mso-bidi-font-family: 'Courier New'" lang=NL><FONT size=3>Zodra wij uw inschrijving en betaling hebben ontvangen, bevestigen wij u deelname en ontvangt u uw deelnamenummer.<o:p></o:p></FONT></SPAN></P>
<P style="MARGIN: 0cm 0cm 0pt" class=Default><SPAN style="FONT-FAMILY: 'Cambria','serif'; mso-ascii-theme-font: major-latin; mso-hansi-theme-font: major-latin; mso-bidi-font-family: 'Courier New'" lang=NL><FONT size=3>Gelieve dit deelnamenummer goed te bewaren en mee te nemen naar de beurs.<o:p></o:p></FONT></SPAN></P>
<P style="TEXT-ALIGN: justify; MARGIN: 0cm 0cm 10pt" class=MsoNormal><SPAN style="FONT-FAMILY: 'Cambria','serif'; COLOR: #0070c0; FONT-SIZE: 10pt; mso-ascii-theme-font: major-latin; mso-hansi-theme-font: major-latin" lang=NL><o:p>&nbsp;</o:p></SPAN></P>
<P style="TEXT-ALIGN: justify; MARGIN: 0cm 0cm 10pt" class=MsoNormal><SPAN style="FONT-FAMILY: 'Cambria','serif'; FONT-SIZE: 10pt; mso-ascii-theme-font: major-latin; mso-hansi-theme-font: major-latin" lang=NL>NKT bv<SPAN style="mso-tab-count: 4">&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp; </SPAN>p/a Weteringstraat 21<SPAN style="mso-tab-count: 3">&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp; </SPAN>2380 Ravels (B)<o:p></o:p></SPAN></P>
<P style="TEXT-ALIGN: justify; MARGIN: 0cm 0cm 10pt" class=MsoNormal><SPAN style="FONT-FAMILY: 'Cambria','serif'; FONT-SIZE: 10pt; mso-ascii-theme-font: major-latin; mso-hansi-theme-font: major-latin" lang=NL>KvK Tilburg: 180.26.730<SPAN style="mso-spacerun: yes">&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp; </SPAN><SPAN style="mso-spacerun: yes">&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;</SPAN>BTWnr.: NL 006.889.530<SPAN style="mso-spacerun: yes">&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp; </SPAN><o:p></o:p></SPAN></P></TD></TR>
<TR>
<TD vAlign=top align=left>
<P style="MARGIN: 0cm 0cm 0pt" class=Default><SPAN style="FONT-FAMILY: 'Cambria','serif'; FONT-SIZE: 10pt; mso-ascii-theme-font: major-latin; mso-hansi-theme-font: major-latin" lang=NL><SPAN style="mso-spacerun: yes"><INPUT style="FONT-FAMILY: Verdana; COLOR: black" value="begin opnieuw " type=reset>&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp; <INPUT style="FONT-FAMILY: Verdana; COLOR: black" id=verzendKnop onclick="VerstuurFormulier('[email protected]')" value="verstuur dit inschrijvingsformulier" type=button></P>
<DIV style="DISPLAY: none" id=antwoordTekst><!-- Begin_system<P><LINK rel=stylesheet type=text/css href="http://everyoneweb.com/WA/datafiles1t1/WeergaveStyles_Body.css">bedankt voor u inschrijving</P>
<P>&nbsp;</P>
<P>zodra wij uw inschrijving en betaling hebben ontvangen, bevestigen wij u deelname en ontvangt u uw deelnamenummer gelieve dit deelnamenummer goed te bewaren en mee te nemen naar de beurs </P>
<P>&nbsp;</P>
<P>met vriendelijke groeten </P>
<P>&nbsp;</P>
<P>f van krieken</P> End_system !--></DIV>
<P style="MARGIN: 0cm 0cm 0pt" class=Default>&nbsp; </SPAN><o:p></o:p></SPAN></P></TD></TR></TBODY></TABLE>[/quote]

het zou de ingevulde pagina moeten doorsturen naar [email protected] maar dat doet hij niet ( heb wel een testadres gebruikt om het eerst te testen )
Gewijzigd op 20/02/2011 02:35:36 door B a s
 
PHP hulp

PHP hulp

10/05/2024 04:51:30
 
Wouter J

Wouter J

05/02/2011 11:36:37
Quote Anchor link
Hmm. Ik zie geen vraag? Wij zijn hier geen gratis developers die even jou code verbeteren. Je zult het echt zelf moeten verbeteren met wat hulp van ons.

Daarnaast is jou code een ramp:
- Tabellen gebruik je hier niet voor
- HTML is met kleine letters, in XHTML is dit zelfs verplicht
- Inline CSS moet verboden worden
- Onnodig gebruik van &nbsp;
- Font tag hoort in het museum thuis
- Stop die inline JS in een functie
- Gebruik hier op die forum codetags: [code.][./code]
Gewijzigd op 05/02/2011 11:39:58 door Wouter J
 
Christoph e

christoph e

05/02/2011 11:40:12
Quote Anchor link
dit is gemaakt met everyoneweb.com
het mijne staat op everyoneweb.com/1t1

mijn vraag is simpel:
deze code werkt niet ( versturen ) warom doet die het niet en hoe verbeter je het ( heb geen kenis van css )

wat bedoel je met "font tag hoort in het museum thuis "
 
Rolf -

Rolf -

05/02/2011 11:44:45
Quote Anchor link
Wouter bedoelt hiermee dat een font tag ouderwets is en achterhaald. Er zijn betere manieren om je text opmaak te geven.
Dus bijvoorbeeld met css en een <p> tag.

Verder kan ik geen wijs uit automatisch gegenereerde code en ga ik me daar dan ook niet in verdiepen ;)
 
- Mark -

- Mark -

05/02/2011 12:10:35
Quote Anchor link
Ik zie nergens het php gedeelte dat de E-mail moet versturen.
 
Christoph e

christoph e

05/02/2011 12:35:08
Quote Anchor link
ik weet het ( het schript heeft gewerkt ) ik heb het niet aangepast
dus er is wel een code
 

05/02/2011 12:49:40
Quote Anchor link
Dit is niet alle code.
Dit is alleen het slechte html gedeelte.
Sowieso is er ook nog een javascript deel.
 
Christoph e

christoph e

05/02/2011 12:51:47
Quote Anchor link
dus
deze code is waardeloos ?
 

05/02/2011 12:52:19
Quote Anchor link
Dit html gedeelte kan beter ja.
Maar zoals meerdere mensen al gezegd hebben, er ontbreken delen.
 
Christoph e

christoph e

05/02/2011 12:55:37
Quote Anchor link
met welke code zou je dit schript kunnen redden ( ik weet niet veel van php dus ook een beetje uitleg van hoe je het moet integreren )
 

05/02/2011 12:57:28
Quote Anchor link
Door eerst html te leren.
 
Hendrik de Jager

Hendrik de Jager

05/02/2011 12:58:05
 
Christoph e

christoph e

05/02/2011 12:59:32
Quote Anchor link
danku hendrik de jager ik ga meteen aan de slag

ps. Karl Karl ik gebruik kompozer
 

05/02/2011 13:00:53
Quote Anchor link
Kompozer maakt betere html dan dit.
Volgens mij is dit uit word geëxporteerd.
 
Christoph e

christoph e

05/02/2011 13:01:54
Quote Anchor link
tuurlijk doet die dat
dit schript had ik gemaakt voor ik kompozer kende
dit heb ik gemaakt met de webeditor van everyoneweb.com
 
- SanThe -

- SanThe -

05/02/2011 13:24:11
Quote Anchor link
Hendrik de Jager op 05/02/2011 12:58:05:


Ook daar zijn de headers niet correct.
 

05/02/2011 13:25:02
Quote Anchor link
- SanThe - op 05/02/2011 13:24:11:
Hendrik de Jager op 05/02/2011 12:58:05:


Ook daar zijn de headers niet correct.


En e-mail injections mogelijk.
 
Christoph e

christoph e

05/02/2011 13:27:58
Quote Anchor link
weer bij af dus
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.