wat vinden jullie ervan

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Fullstack JavaScript Developer Webapplicaties

Bedrijfsomschrijving Voor deze organisatie ben ik op zoek naar een getalenteerde Fullstack JavaScript Developer. Ze is een snelgroeiend software development agency dat zich richt op het ontwikkelen van moderne webapplicaties en complexe systemen voor haar klanten. Ze is gevestigd onder de rook van Utrecht en heeft als doel om tot de top van de Nederlandse agencies te behoren. Deze organisatie maakt softwareoplossingen voor verschillende soorten bedrijven. Innovatie staat hoog in het vaandel en je zult dus met nieuwe technieken aan de slag gaan. Ze hebben klanten in vele branches zitten, zoals retail, finance, gezondheid en onderwijs. De diverse klanten zorgen

Bekijk vacature »

C# .NET Software Developer

Functie omschrijving Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging binnen software development waar je gaat werken voor een jong en flexibel bedrijf? Lees dan snel verder! Wij zijn op zoek naar een Software Developer met ervaring binnen C# .NET die enthousiast wordt van het aansluiten en begeleiden van (complexe) nieuwe klanten. Verder begeleid je complexe projecten, ben jij iemand die altijd kansen ziet? Dan zoeken wij jou! In deze functie ga jij je bezighouden met: Meedenken in oplossingsrichtingen; Werken aan de architectuur; Het verbeteren van functionaliteiten binnen het dataplatform; Ontwikkelen van nieuwe technologieën. Bedrijfsprofiel Waar ga je aan de

Bekijk vacature »

Fasttrack learning & development voor Java dev

Wat je gaat doen: Wij zoeken enthousiaste en ambitieuze junior en medior ontwikkelaars die toe zijn aan de volgende stap in hun carrière. Wij helpen je op je pad naar senior ontwikkelaar door ons fasttrack learning en development programma. Na een kort en intensief programma ga jij aan de slag bij klanten van DPA. Daarnaast krijg je veel ruimte om je te ontwikkelen als persoon en als specialist. De eerste maand gaan we aan de slag om je certificeringen te behalen waaronder OCP (Oracle Certified Professional). Daarnaast nemen we een deepdive in Spring Boot. Ook laten we je kennismaken met

Bekijk vacature »

HBO startersfunctie .NET Ontwikkelaar

Functie omschrijving We are looking for a dutch native speaker Ben je in januari 2023 klaar met je HBO opleiding en zoek je een mooie uitdaging? Wacht niet langer en solliciteer direct! Voor een familiebedrijf in de regio van Boxtel ben ik op zoek naar een C#.NET Ontwikkelaar. Jij gaat aan de slag met de (door)ontwikkeling van de maatwerksoftware projecten en gaat ook nieuwe software bouwen, middels de Microsoft-stack. Het bedrijf maakt gebruik van de volgende technieken: C# & ASP.NET; MVC; MS SQL; Entity Framework; Je krijgt hier veel tijd om te leren en eventueel door te groeien en het

Bekijk vacature »

Medior Java developer (fullstack)

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »

Software Programmeur

Functie omschrijving Voor onze opdrachtgever in omgeving Rotterdam zijn wij opzoek naar een software programmeur die goed kan schrijven in de talen C of C++ en die het leuk vind om te werken met Linux! Werkzaamheden Programmeur Je bent bezig met het ontwikkelen van software en webapplicaties. Je kunt technische klussen uitvoeren op locatie. Je onderhoudt contact met de projectleider om er zeker van te zijn dat een project goed verloopt. Je zult klanten ondersteunen. Verder zul je technische ontwerpen en gebruikersdocumentaties schrijven en deze onderhouden. Bedrijfsprofiel Dit bedrijf wil de klanten een volledige oplossing kunnen bieden, waarbij ze een

Bekijk vacature »

Developer

Functie omschrijving In deze functie ga je werken als C# Developer. Jij gaat aan de slag met de volgende taken: Maatwerk software bouwen; Huidige softwareprojecten verder uitbouwen en optimaliseren; Ideeën van de klant omzetten naar handige oplossingen en tools; Bovenstaande doe je middels de Microsoft- stack: C#, ASP.NET en MVC/ Entity Framework. Ben je net afgestudeerd aan een HBO opleiding Informatica, aarzel dan niet om te solliciteren. Dit is namelijk de ideale startersfunctie! Bedrijfsprofiel Deze organisatie is gevestigd in de regio van Boxtel. Het is van oorsprong een familiebedrijf, die gestart zijn met het bouwen van websites. Dit is door

Bekijk vacature »

Front end ontwikkelaar

Functie Het huidige team bestaat uit momenteel uit 5 back end developers verdeeld van senior tot junior. Omdat de gehele front end van applicaties anders gaan insteken zijn ze op zoek naar een ervaren Front end developer die hen kan helpen de juiste keuzes te maken. Je krijgt veel vrijheid om te bepalen hoe je dit wilt ontwikkelen en vrijheid in welke techniek je hiervoor wilt gebruiken. Je zult je dus bezighouden met architectuur, documentatie en natuurlijk ontwikkeling van nieuwe functionaliteiten binnen de verschillende applicaties. natuurlijk heb jij ook mogelijkheden om te sparren binnen het team, maar ze gaan uit

Bekijk vacature »

PHP Developer

Functieomschrijving Vanuit het hoofdkantoor in de regio van Bergen op Zoom ben je als PHP Developer niet alleen gefocust op het ontwikkelen van Software. Daarnaast ben je ook voortdurend bezig met het zoeken naar nieuwe mogelijkheden en innovaties die essentieel kunnen zijn voor de efficiëntie van software ontwikkeling. Je deelt veel kennis en informatie met het team en ontvangt deze dan ook graag terug. Techstack: PHP, Symfony & mySQL. Bedrijfsprofiel Deze uitdagende opdrachtgever is ruim 20 jaar actief in de regio Bergen op Zoom. Het vooruitstrevende team staat de hele dag voor je klaar om je te helpen en ondersteunen.

Bekijk vacature »

Java Developer

Java/Kotlin Developer Ben jij een ervaren Java/Kotlin developer met een passie voor het automatiseren van bedrijfsprocessen? Wil je graag deelnemen aan uitdagende projecten bij aansprekende klanten? En ben je op zoek naar een professioneel, ambitieus en dynamisch bedrijf om je carrière verder te ontwikkelen? Kom dan ons team bij Ritense in Amsterdam versterken! Zo ziet de functie eruit: Als Java/Kotlin developer bij Ritense ben je verantwoordelijk voor de ontwikkeling en implementatie van applicaties die bedrijfsprocessen automatiseren, zodat onze klanten slimmer, efficiënter en klantgerichter kunnen werken. Als developer ben je in de lead en zorg je voor de correcte oplevering van

Bekijk vacature »

Anaplan Developer

Dit ga je doen What are you going to do: Picking up Stories: Design planning had, how are we going to build it in Anaplan; Talking to the end user to build a forecasting model; Having contact with the data team about which data is needed; Being able to convert an Excel sheet into a 3, 4 or 5 dimensional modeling environment; Giving knowledge sessions about Anaplan; Solving incidents; Making instructional videos on how teams should read forecasts; Writing blogs about forecasting. Hier ga je werken We are looking for an Anaplan Builder to deliver end-to-end solutions within a big

Bekijk vacature »

Senior/Lead Python developer

Functie Samen met je team, bestaande uit een senior, 2 mediors en één junior ontwikkelaar ga je op een Agile-gebaseerde aanpak werken aan hun software. Je hebt oog voor kwaliteit, risico’s en klantbelang. Communicatie met je collega’s en waar nodig ook met klanten speelt een belangrijke rol in het bereiken van een succesvol resultaat. Als persoon ben je slim, krijg je dingen voor elkaar en ga je resultaatgericht te werk. Binnen het development team is er veel zelfstandigheid, los van de stand-up (10:00 uur) en zo nu en dan pair-programming sessies. Technieken die zij gebruiken zijn o.a. Python, Django, MySQL,

Bekijk vacature »

Oracle Developer / PL SQL

Dit ga je doen Software ontwikkeling aan een internationaal gebruikt pakket; Werken met technieken als Oracle 19c, Toad, PL/SQL, Oracle Forms, Reports en Designer; Meedraaien in internationale projecten; Meedenken over technisch en functioneel ontwerp; Samenwerken met collega's als Informatie Analisten, Testers en Release Managers; Soms wensen en eisen afstemmen met de business. Hier ga je werken Onze klant, een internationaal bekend bedrijf dat essentiële producten maakt waar iedereen graag gebruik van maakt, zoekt versterking in het Software Development team. Samen met 3 developers, een release manager, een informatie analist en 3 testers werk jij aan een systeem waarmee complexe producten

Bekijk vacature »

C# .NET Developer

Dit ga je doen Je richt je op het doorontwikkelen en herstructureren van het platform; Je werkt in teamverband en zelfstandig aan uitdagende projecten voor verschillende klanten; Softwareontwikkeling middels C# .NET; Je staat in contact met verschillende opdrachtgevers om de klantwensen te bespreken en deze vervolgens te ontwikkelen; Verbeteren van bedrijfsprocessen; Implementaties. Hier ga je werken Als .NET Developer kom je te werken in de regio van Lelystad bij een organisatie die met toonaangevende klanten uit heel Nederland samen werkt. De producten en diensten van de organisatie bereiken miljoenen Nederlanders. Hierbij komt een grote hoeveelheid informatie kijken en deze moet

Bekijk vacature »

Junior Software Developer

Functie omschrijving Wij zijn op zoek naar een Junior Software Developer .NET, C# voor een gaaf bedrijf in de omgeving van Utrecht! Sta jij aan het begin van je carrière en heb je net je HBO of WO-diploma in de richting van ICT of Techniek mogen ontvangen? En heb jij grote affiniteit met software development? Lees dan snel verder! Voor een opdrachtgever in de omgeving van Utrecht, zijn wij op zoek naar een Junior Software Developer. Werk jij graag aan verschillende projecten en ga je graag klanten op bezoek? Dan is dit de ideale functie voor jou! Binnen deze functie

Bekijk vacature »

Pagina: 1 2 3 volgende »

Raymond Oomen

Raymond Oomen

17/06/2008 21:47:00
Quote Anchor link
ik heb nu dus een paar sites:
sites van mij alleen:
http://www.darkdimensions.nl/
http://www.darkdimensions.nl/new/index2.php

sites van mij en een vriend van me:
http://pkfreeplay.darkdimensions.nl/
http://freeplaytest.darkdimensions.nl/

van allebei ben ik met de laatste nog bezig dus als jullie tips hebben daarvoor dan hoor ik het graag
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Raymond Oomen
 
PHP hulp

PHP hulp

15/05/2024 18:13:44
 
Jesper Diovo

Jesper Diovo

17/06/2008 21:49:00
Quote Anchor link
Je laatste site is het mooist. De rest is bagger. Eerste klopt niet helemaal, tweede is te basic en de derde: in welke tijd leven wij? Het Internet Explorer tijdperk? I don't think so, mate. Tegenwoordig hoort een website minstens Mozilla FireFox, Opera, Safari compatible te zijn, IE sucks.
 
Raymond Oomen

Raymond Oomen

17/06/2008 21:53:00
Quote Anchor link
de laatste heb ik vandaag gemaakt de derde een vriend van me (ik het html php gebeuren) de 2de ben ik mee bezig dus daar wil ik ook graag wat tips voor en de 1e is al heel oud en dat was een template. internet explorer heb ik zelf ook een hekel aan maar de meeste mensen gebruiken het nog en degene die die site ontworpen heeft, heeft die tekst neergezet ;)

maar als je tips hebt voor de 2de dan hoor ik het graag
 
Joren de Wit

Joren de Wit

17/06/2008 21:56:00
Quote Anchor link
Helaas, weer een layout met tabellen. Tegenwoordig kan dat echt niet meer aangezien er ten eerste betere alternatieven zijn (CSS) en ten tweede tabellen daar eigenlijk helemaal niet voor bedoeld zijn. Ga je dus eens verdiepen in het gebruik van CSS en bouw je website daarmee op.

Verder zou ik het lettertype dat je gebruikt ook eens veranderen. Times New Roman is geen lettertype dat je op een website wilt gebruiken. Verdana, Tahoma of Arial zijn al betere lettertypen...
 
Jesper Diovo

Jesper Diovo

17/06/2008 21:57:00
Quote Anchor link
Allereerst natuurlijk het lettertype. Times New Roman hoort wat mijn part niet thuis op het web, zo'n lelijke lettertype... De indeling van die lay-out is gewoon zo basic. Daarom is de lay-out van je vierde optie beter. Die indeling heeft iets, iets aparts. Een paar blokken met wat tekst erin zegt niet veel...

Ik zou maar eens een beetje rond gaan kijken op het web wat er zoal in jouw categorie te vinden is. Daar inspiratie uit op doen en zo tot een mooi resultaat komen. Succes ;-).
 
Raymond Oomen

Raymond Oomen

17/06/2008 22:00:00
Quote Anchor link
CSS gebruik ik al, voor de 2de keer met die 2de site ben ik nog heel veel mee bezig dus die wordt nog gevuld, en als je kijkt op andere sites zul je zien dat ze bijna nergens een ander lettertype gebruiken en anders lijkt het genoeg op times new roman dus ik vindt het onzin dat te veranderen
 
Joren de Wit

Joren de Wit

17/06/2008 22:05:00
Quote Anchor link
Als je Times New Roman gebruikt, moet het wel in je layout passen. En dat is in het geval van je tweede site gewoon niet het geval...

Verder zul je misschien best CSS gebruiken, maar _niet_ voor de layout van je tweede website. En dat is zonde, tabellen zijn daar niet voor bedoeld en leveren alleen maar beperkingen die je met een CSS layout niet hebt...
 
Raymond Oomen

Raymond Oomen

17/06/2008 22:08:00
Quote Anchor link
ben ook bezig om de tables te vervangen door divs maar wil eerst de layout mooi maken en dan zet ik het zegmaar om
 
Joren de Wit

Joren de Wit

17/06/2008 22:11:00
Quote Anchor link
Dan zou ik direct opnieuw beginnen en je layout mbv CSS opbouwen. Het is onlogisch om je site eerst met tabellen helemaal af te maken om daarna alles weer om te gaan zetten naar CSS...
 
Raymond Oomen

Raymond Oomen

17/06/2008 22:12:00
Quote Anchor link
het staat wel in css maar heb tabellen gebruikt in plaats van divs en dat ga ik nog veranderen
 
Joren de Wit

Joren de Wit

17/06/2008 22:35:00
Quote Anchor link
Quote:
het staat wel in css
Oh ja? Waarom kom ik in je broncode op verschillende plaatsen dan nog de <font> tag tegen en heb je overal nog inline css styles verwerkt?

Ik geloof best dat je ook dingen in een externe stylesheet hebt staan, maar je doet moet zijn om daar alle opmaak in te plaatsen en verder in je html code alleen met divs, id's en classes te werken...
 
Raymond Oomen

Raymond Oomen

17/06/2008 22:40:00
Quote Anchor link
Oh wist niet eens dat het inline stond XD zal er naar kijken ;) maar voorlopig blijft het wel in tabellen staan tot ik klaar ben met de layout
 
Joren de Wit

Joren de Wit

17/06/2008 22:46:00
Quote Anchor link
Het blijft uiteraard je eigen keuze, maar ik raad je aan om het nu direct goed te doen. Dat scheelt je later een hoop werk en frustratie als je alles weer om moet gaan zetten...
 
Lode

Lode

17/06/2008 23:22:00
Quote Anchor link
allemaal bagger en quirksmode en qua code houd ik me mond maar...
 
Robert Deiman

Robert Deiman

17/06/2008 23:44:00
Quote Anchor link
@raymond

Neem maar van mij (en Blanche aan, die weet ook waar hij over praat) dat je beter je lay-out op het moment van scripten beter meteen in Divs en CSS kan plaatsen. Het heeft ten 1e al geen nut om werk dubbel te doen (zonde van je tijd en moeite) en ten 2e heb je met divs meer vrijheid voor het plaatsen van delen van je site, waardoor je ook het slicen (opdelen van de achtergrond in verschillende delen) opnieuw zou moeten doen.
Maak gewoon in een tekenprogramma een lay-out, laat die indien je dat wenst beoordelen en werk deze uit naar een Divs/ CSS lay-out.
 
Raymond Oomen

Raymond Oomen

19/06/2008 21:44:00
Quote Anchor link
een vraagje nog waarom is het nou eigenlijk beter om divs i.p.v. tables te gebruiken??
 

19/06/2008 21:45:00
 
Thomas van Broekhoven

Thomas van Broekhoven

19/06/2008 21:51:00
Quote Anchor link
Tabellen zijn eenvoudig, makkelijk toe te wijzen.. Maar zodar jij je site dynamisch wil maken en makkelijk kunnen veranderen ga je smeken om divs.. Divs zijn precies te positioneren en geheel aan te passen.
 
Raymond Oomen

Raymond Oomen

28/06/2008 16:40:00
Quote Anchor link
ok ik heb mijn pagina een beetje opgeknapt wat vinden jullie er nu van

linkje: http://darkdimensions.nl/new/
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Raymond Oomen
 
Noppes

Noppes

28/06/2008 16:52:00
Quote Anchor link
Ik zal zeggen ga eerst eens een basis cursus html / css volgen
 
Wouter K

Wouter K

28/06/2008 16:58:00
Quote Anchor link
Hij sliced ze en doet geen moeite meer om ze om te zitten in divs. Lijkt me toch duidelijk heren ?
 

Pagina: 1 2 3 volgende »



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.