Wazige foutmelding...

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Software Developer PHP JavaScript Python HBO SQL

Samengevat: Wij zijn een softwarebedrijf voor Autodealers. Ben jij een Medior of Senior Software Developer? Heb je ervaring met PHP, JavaScript of Python? Vaste baan: Java.Developer Software HBO €3.000 - €5.200 Bij ons op de werkvloer is er een positieve en informele sfeer. Naast een goede begeleiding en een enthousiaste klantenkring biedt deze werkgever een prettige omgeving met zeer afwisselende werkzaamheden. Houd jij van aanpakken en denk je dat je deze uitdaging aankunt? Dan zoeken wij jou! Zij werken voor grote klanten. Zij doen omvangrijke projecten die we bij deze werkgever op kantoor realiseren (geen detachering). Zij werken met state-of-the-art

Bekijk vacature »

Cymer Patch Server Developer

Vacature details Vakgebied: Software/IT Opleiding: Senior Werklocatie: Veldhoven Vacature ID: 12919 Introductie This new patch server will be built on Python and Django ReST and GraphQL services with a React frontend, it will consist of several microservices and run on a Kubernetes cluster. It will be supported by several middleware applications such as ElasticSearch, Redis, RabbitMQ, Oracle and Artifactory. Functieomschrijving The Patch Admin team always aim to deliver software at a high quality, we avoid sacrifices here to maintain our velocity. Practically this means that we practice test driven development and perform end-to-end automated testing on our software. This means

Bekijk vacature »

Embedded Software Developer Games

Functie omschrijving Heb jij affiniteit met hardware en wil jij kleuren binnen een Qt framework? Spreek jij de talen C en of C ++? Dan ben ik wellicht opzoek naar jou! Voor een super gave opdrachtgever in omgeving Delft is er namelijk plek voor een nieuwe kracht! Dit bedrijf is gespecialiseerd in het ontwerpen van software voor een unieke game industrie. Wil jij betrokken worden bij een proces dat loopt van ontwikkeling tot installatie? Waarbij je bezig zult zijn met perfecte systemen die geleverd worden aan binnen en buitenland? Je zult in een team, samen met vier ontwikkelaars, de mooiste

Bekijk vacature »

Junior .NET Software Developer

Dit ga je doen Software development met behulp van C# .NET en / of PHP, je mag zelf kiezen waar jij je in wil specialiseren Meedenken over het nieuwe pakket, waar moet het aan voldoen? Unit-, integratie- en diverse andere tests schrijven en uitvoeren Nauw samenwerken met je IT collega's zoals Testers, Developers, DevOps Specialisten en Architecten Jezelf ontwikkelen met behulp van trainingen en cursussen Hier ga je werken Onze klant, een grote speler in de medische sector, is op zoek naar een enthousiaste junior (of meer ervaren) Software Developer die klaar is voor een nieuwe stap in zijn of

Bekijk vacature »

Low code Developer

Dit ga je doen Je richt je op het doorontwikkelen van bestaande applicaties en het geheel van scratch af aan opzetten van nieuwe applicaties binnen een low code platform; Je beoordeelt technisch ontwerpen en maakt de vertaalslag naar de technische oplossingen binnen het platform; Je voert testwerkzaamheden uit; Je adviseert de organisatie op jouw vakgebied; Je schakelt met business analisten en de architect om tot mooie oplossingen te komen; Je lost bugs op en denkt mee over een structurele oplossing. Hier ga je werken Het gaat om een bekend internationaal handelsbedrijf met ruim 800 medewerkers, verdeeld over verschillende deelbedrijven. Deze

Bekijk vacature »

PHP Developer

Zie jij mogelijkheden om onze tooling technisch te verbeteren en uit te bouwen? Over Jobmatix Jobmatix is een innovatieve en internationale speler op het gebied van jobmarketing. Onze jobmarketing automation tool helpt organisaties bij het aantrekken van nieuw talent door vacatures digitaal, geautomatiseerd en op een efficiënte manier te adverteren en onder de aandacht te brengen bij de doelgroep op 25+ jobboards. Volledig performance-based, waarbij organisaties betalen op basis van cost per click of cost per applicant. Maandelijks wordt onze jobmarketing automation tool al gebruikt door vele directe werkgevers, intermediairs en mediabureaus, waaronder Picnic, Rijkswaterstaat, AdverOnline, Schiphol, DPA, Teleperformance en

Bekijk vacature »

.NET Developer Medior Senior

Dit ga je doen Ontwikkelprocessen verder optimaliseren en verder ontwikkelen met C#; CI/CD-pipelines automatiseren; Herbruikbare componenten maken; Testen; Front-end pagina's gebruiksvriendelijk maken. Hier ga je werken Als .NET Developer kom jij terecht binnen een grote en internationale organisatie. Zij streven naar een positieve impact op de mens, milieu en maatschappij. Het bedrijf is oorspronkelijk een familiebedrijf en werkt aan de productie van hoogwaardige en technische systemen voor de gezondheidszorg. Momenteel willen zij betere ontwikkelprocessen creëren op internationaal gebied en staat kwaliteit en veiligheid voor hun op nummer 1! Als .NET Developer werk jij aan het ontwikkelen van verbeterde software voor

Bekijk vacature »

Developer

Functie omschrijving Gaat jouw hart sneller kloppen van software developen in C#.NET? Voor een softwarebedrijf in regio Den Bosch zijn wij op zoek naar een C# programmeur. Lees snel verder! Wat ga je doen? Je gaat werken met C# en ASP.NET MVC Framework om onder meer webapplicaties, webshops en websites te ontwikkelen. Je optimaliseert de bestaande software en helpt mee aan het automatiseren van bedrijfsprocessen. Je gaat samen met je collega's de juiste oplossing op basis van de wensen van de klanten uitwerken tot een mooi product. Bedrijfsprofiel Het ontwikkelen van softwareoplossingen en kantoorautomatiseringen is waar dit bedrijf voor staat.

Bekijk vacature »

Software Developer

Functie omschrijving Heb jij affiniteit met ICT en een WO diploma in de pocket? Dan ben je hier aan het juiste adres. Voor een opdrachtgever in Amsterdam zijn wij op zoek naar kandidaten die (enige) ervaring hebben met Java, Javascript, C of C++. Je zal door middel van trainingen worden opgeleid tot een volwaardige Software Developer. Er wordt tijdens de training natuurlijk veel aandacht besteedt aan de vaktechnische aspecten, maar er gaat ook veel aandacht uit naar jouw persoonlijke ontwikkeling. Bedrijfsprofiel Bij deze opdrachtgever in de omgeving van Amsterdam zoeken ze meerdere enthousiaste kandidaten die hun carrière willen starten met

Bekijk vacature »

Mendix Developer

Functie Wat ga je doen als Mendix Developer? We leven in een wereld die snel ontwikkelt en veranderd, ook nemen bedrijfsbelangen toe en blijken risico’s moeilijker in te schatten, daarom wij op zoek naar Junior, Medior en Senior Developers die bedrijven kunnen helpen met hun screeningproces en zorgen dat deze efficiënt en 100 procent AVG compliant is. Het concept achter Mendix is duidelijk. De klant heeft een vraag/probleem. Dit kunnen we door middel van slimme software oplossen. In plaats van te werken met de nieuwste technieken en tools, wordt er gekozen voor het implementeren en maken van software dat op

Bekijk vacature »

SQL Database developer

Functie omschrijving Wil jij meewerken aan het creëren van slimme software om magazijnen als een geoliede machine te laten lopen? Wij zoeken een zorgvuldig persoon, iemand die niet snel de hand omdraait voor complexe algoritmes. Denk jij dat jij de SQL ontwikkelaar bent die wij zoeken? Lees snel verder en wie weet zitten we binnenkort samen aan tafel! Jouw werkzaamheden zullen er als volgt uitzien: Je houdt je bezig met het ontwerpen en ontwikkelen van MS SQL server databases, dit doe je met T-SQL als programmeer laag. Je gaat aan high-end software oplossingen werken, dit doe je voor de optimalisatie

Bekijk vacature »

C# developer

Functie Als ervaren Software Engineer wordt jij verantwoordelijk voor het bedenken en ontwikkelen van technische (maatwerk) oplossingen voor onze klanten en dit samen met de klant af te stemmen. Jij wordt o.a. verantwoordelijk voor de doorontwikkeling het software pakket welke voor ons enorm belangrijk is. Dit pakket zorgt er namelijk voor dat wij complete productielijnen kunnen aansturen en monitoren. Daarnaast heb jij actief contact met onze hoofdvestiging om het software achter een van onze systemen te verbeteren en te herschrijven. Momenteel zijn onze C# applicaties geschreven met o.a. Winforms. Echter hebben wij de actieve ambitie om dit te gaan herschrijven

Bekijk vacature »

.NET developer

Functie Als ervaren .NET ontwikkelaar ontbreekt er aan passie en motivatie niks. Jij bent communicatief sterk en pakt iedere uitdaging dan ook met beide handen aan. Op projectbasis ga jij met je team of met enkele andere ontwikkelaars intern aan de slag bij diverse partners. Op basis van het project ga jij aan de slag en zijn de werkzaamheden en technieken erg divers. Jouw werkgever stelt jouw ontwikkeling hierin voorop, zo krijg je een vast vertrouwenspersoon die één keer in de maand op locatie van jouw project zal kijken hoe het gaat en of er eventuele aandachtspunten zijn. Daarnaast krijg

Bekijk vacature »

Fullstack developer (NodeJS, React, AWS)

Functie Als Fullstack developer kom je te werken in het ontwikkelteam, maar zoals gezegd komt er veel meer bij kijken dan alleen maar ontwikkelen. Je bent samen met je collega’s continu bezig om de software uit te breiden maar hiernaast doe je doorlopend onderzoek naar de inzet van bijvoorbeeld Machine Learning. Ze willen met hun software echt voorlopen op andere en toegevoegde waarde leveren voor de eindgebruiker. Mede hierom zijn ze erg benieuwd naar iemand zijn persoonlijkheid, of hij graag nieuwe dingen uitzoekt (Google!), en initiatief neemt. Maar waar staan ze nu? Na een onderzoeksfase van ruim een jaar zijn

Bekijk vacature »

Back-end developer (Magento2)

Functie E-commerce is een ‘’snelle’’ wereld. Om hierin continu voorop te blijven omarmen ze in een vroeg stadium nieuwe technieken. Een webshop is nooit af en kan altijd beter, sneller en efficiënter. Tegelijkertijd hebben ze vanaf hun oprichting altijd vastgehouden aan kwaliteit boven snelheid, en dit loont. Als back-end developer fungeer je als het verlengstuk van hun klanten. Technisch complexe zaken pak je met liefde op, en hierin werk je samen met o.a. front-end developers en designers. Klanten verwacht hierin kwaliteit van het hoogste niveau en een proactieve, meedenkende rol bij het maken van zowel technische als strategische keuzes. Ga

Bekijk vacature »
Wesley

Wesley

23/10/2007 16:50:00
Quote Anchor link
Ik krijg de hele tijd een wazige foutmelding,
ik heb vanalles al geprobeerd.

Foutmelding is:
Parse error: syntax error, unexpected T_STRING, expecting ',' or ';' in /data/members/free/tripod/nl/g/g/s/ggsa/htdocs/inloggen/login.php on line 55

Code vanaf 53:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
      case register:
echo "
<?php
include("connection.php");
if(!empty($_POST)) {
$email = $_POST['email'];
$wachtwoord = $_POST['wachtwoord'];
}


$sql_query = "SELECT * FROM users WHERE email='".$email."';";
$result = mysql_query($sql_query);

if(mysql_num_rows($result) > 0) {
$text = "Het ingevulde email-adres bestaat al. U vulde $email in. <A HREF=\"" . $_SERVER["PHP_SELF"] . "\">Opnieuw registeren</A>";
die($text);
}

else{
$sql_query = "INSERT INTO users (email, wachtwoord) ";
$sql_query .="VALUES ('".$email."', '".$wachtwoord."');";
$result = mysql_query($sql_query) or die(mysql_error());
$text="U bent nu geregistreerd, bedankt voor de aanmelding, u kunt <A HREF=\"login.php\"> nu inloggen</A>";
die($text);
}
}

?>

[/CODE]


EDIT: Code ging fout zie ik net..
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Wesley
 
PHP hulp

PHP hulp

10/05/2024 15:24:40
 
Gerben Jacobs

Gerben Jacobs

23/10/2007 16:52:00
Quote Anchor link
Er staat een punt-komma achter je "
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?php" tag die er niet hoort.

Ook staat in je query een punt-komma die overbodig is.
 
Wesley

Wesley

23/10/2007 16:53:00
Quote Anchor link
Mjah, die heb ik erachter gepropt omdat hij zei dat hij een ; of , verwachte..
 
Gerben Jacobs

Gerben Jacobs

23/10/2007 16:55:00
Quote Anchor link
+wacht op de dag dat PHP zegt "Vermoord u zelf en uw familie"+

Anyway, haal die eens weg en wat zegt ie dan?
 
Wesley

Wesley

23/10/2007 16:56:00
Quote Anchor link
Hetzelfde, direct erna al geprobeerd..:

Parse error: syntax error, unexpected T_STRING, expecting ',' or ';' in /data/members/free/tripod/nl/g/g/s/ggsa/htdocs/inloggen/login.php on line 55
 
- wes  -

- wes -

23/10/2007 16:59:00
Quote Anchor link
!empty($_POST) .. ook niet helemaal de bedoeling btw..
 
Gerben Jacobs

Gerben Jacobs

23/10/2007 16:59:00
Quote Anchor link
Geef eens line 50 - 60, want ik zie niks.
 
Wesley

Wesley

23/10/2007 17:00:00
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
</table>
";
break;
      case register:
echo "
<?php
include("connection.php");
if(!empty($_POST)) {
$email = $_POST['email'];
$wachtwoord = $_POST['wachtwoord'];
}


$sql_query = "SELECT * FROM users WHERE email='".$email."';";
$result = mysql_query($sql_query);

if(mysql_num_rows($result) > 0) {
$text = "Het ingevulde email-adres bestaat al. U vulde $email in. <A HREF=\"" . $_SERVER["PHP_SELF"] . "\">Opnieuw registeren</A>";
die($text);
}

else{
$sql_query = "INSERT INTO users (email, wachtwoord) ";
$sql_query .="VALUES ('".$email."', '".$wachtwoord."');";
$result = mysql_query($sql_query) or die(mysql_error());
$text="U bent nu geregistreerd, bedankt voor de aanmelding, u kunt <A HREF=\"login.php\"> nu inloggen</A>";
die($text);
}
}

?>

<table>

[/CODE]
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Wesley
 
Wesley

Wesley

23/10/2007 17:01:00
Quote Anchor link
Omg, wat is er met die code plaatsing hier aan de hand?
 
- wes  -

- wes -

23/10/2007 17:02:00
Quote Anchor link
gewoon zonder [php tag ..
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<? pakt dit op automatisch, zie je ?>
 
Joren de Wit

Joren de Wit

23/10/2007 17:02:00
Quote Anchor link
Gebruik geen [php][/php] maar .
 
Nicoow Unknown

Nicoow Unknown

23/10/2007 17:05:00
Quote Anchor link
zeer wazig ja,, een foutmelding,
volgens mij is geen enkele foutmelding wazig,
alle regelnummers worden erbij gegeven, en hij zegt wat er fout is,
ik ken dat toch niet echt wazig noemen,,
mischien eens een knappe topic titel,
(graag gedaan hoor admins, hoeven jullie dat niet mee te doen :P)
 
Wesley

Wesley

23/10/2007 17:07:00
Quote Anchor link
@Nico:
De reden waarom hij wazig is.

Fout zit in regel 55, volgens die foutmelding.
Regel 55:
[linebreak]Code (php) 1234 &lt;?php[/PHP]En de foutmelding is dat hij een , of ; verwacht.(Bij een &lt;?php tag :S)
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Wesley
 
Joren de Wit

Joren de Wit

23/10/2007 17:11:00
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
</table>
";
break;
      case register:
echo "
<?php
include("connection.php");
if(!empty($_POST)) {
[
/code]
Wat is dit voor brakke code? Lijkt me dat 'break', 'case' en 'echo' toch echt php termen zijn. Waarom staan die dan niet tussen php tags?
 
Wesley

Wesley

23/10/2007 17:14:00
Quote Anchor link
OMFG!
Lompe fout >_<

*schaamt zich*

Doe maar op slot, mods.
 
Kumkwat Trender

Kumkwat Trender

23/10/2007 17:14:00
Quote Anchor link
haha

hoe wil je in echo include gebruike :S

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
echo "
<?php
include("connection.php");
?>


moet zow

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
<?php
include("connection.php");

//en dan later pas
echo "hupeldepup";
?>
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Kumkwat Trender
 
Wesley

Wesley

23/10/2007 17:16:00
Quote Anchor link
PHP tags waren nog geopend, ik zat een beetje blind delen van code's door elkaar te gebruiken :P
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.