website 17 inc

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Low code Developer

Dit ga je doen Je richt je op het doorontwikkelen van bestaande applicaties en het geheel van scratch af aan opzetten van nieuwe applicaties binnen een low code platform; Je beoordeelt technisch ontwerpen en maakt de vertaalslag naar de technische oplossingen binnen het platform; Je voert testwerkzaamheden uit; Je adviseert de organisatie op jouw vakgebied; Je schakelt met business analisten en de architect om tot mooie oplossingen te komen; Je lost bugs op en denkt mee over een structurele oplossing. Hier ga je werken Het gaat om een bekend internationaal handelsbedrijf met ruim 800 medewerkers, verdeeld over verschillende deelbedrijven. Deze

Bekijk vacature »

3D BIM Add-on Developer

Als 3D BIM add- on ontwikkelaar bij KUBUS ontwikkel je add-ons (BCF Managers genaamd) voor de toonaangevende building information modeling (BIM) programma's Revit, Navisworks, Archicad, AutoCAD en Tekla Structures. BCF Managers maken gegevensoverdracht mogelijk tussen BIM-software en BIMcollab. Je werkt zowel aan de front- als aan de back-end. Als softwarebedrijf bevindt KUBUS zich in een unieke positie. We bouwen aan onze eigen producten die wereldwijd door tienduizenden gebruikers worden gebruikt. Ons bedrijf heeft precies de juiste grootte: groot genoeg om echt impact te maken in de markt, maar klein genoeg om als individuele ontwikkelaar invloed uit te kunnen oefenen en

Bekijk vacature »

Digitale Tovenaar Gezocht: Junior Low-code/No-code

Bedrijfsomschrijving Duik mee in een wereld vol innovatieve avonturen waar gegevens en technologie een magische symbiose aangaan! Al meer dan twee decennia lang zijn we de tovenaars achter de schermen die oplossingen creëren voor de meest complexe klantcontactvraagstukken en datagedreven software-uitdagingen. Bij ons draait het om de kracht van samenwerking en groei. We zijn een hechte vriendengroep die samen bergen verzet om elkaar én onze klanten te laten schitteren. Jouw succes is ons succes en we streven ernaar om elkaar naar nieuwe hoogten te tillen, niet voor even, maar voor altijd. We willen dat jij je helemaal thuis voelt in

Bekijk vacature »

Back-end .NET Developer

Functie omschrijving C# / .NET Developer gezocht voor een dynamische organisatie in de regio Houten! Voor een leuke organisatie in de regio Houten zijn wij op zoek naar een Back-end developer die klaar is voor een nieuwe uitdaging. In deze functie werk jij aan verschillende projecten en ga je vaak bij klanten op bezoek. Binnen deze functie kun je een grote mate van uitdaging, diversiteit en verantwoordelijkheid treffen. Bedrijfsprofiel Waar ga je werken? Het bedrijf waar je gaat werken is gespecialiseerd in het ontwerpen en implementeren van procesautomatisering en procesinformatisering. Zij doen dit onder andere voor de (petro)chemie, pharma, infra,

Bekijk vacature »

C# .NET Developer

Functieomschrijving Voor dit leuke softwarre bedrijf in de omgeving Vught zijn we per direct op zoek naar een C#/.NET Developer. Is development jouw passie en doe je dit graag met C#/.NET? Lees dan snel verder! Jou werkzaamheden zullen zijn: Zorgen voor de optimalisatie van de huidige software en het automatiseren van bedrijfsprocessen. Naar aanleiding van de wensen van de klant ga je, met je collega's op zoel naar passende oplossingen en je werkt dit uit tot een mooi eindproduct. Je gaat webshops, websites en webapplicaties ontwikkelen door middel van ASP.NET, C# en MVC Framework. Bedrijfsprofiel Deze opdrachtgever houdt zich bezig

Bekijk vacature »

Junior Outsystems developer

Functie Als junior Outsystems developer wordt jij onderdeel van een multidisciplinair team van 23 software engineers. Ons team werkt agile en termen als Continuous Integration en Continuous Delivery zijn bij ons dagelijkse koek. Wij werken aan uitdagende en afwisselende projecten met als doel onze klanten een totaal oplossing aan te bieden. Als junior Outsystems developer krijg jij bij ons de kans om jezelf te ontwikkelen naar een volwaardige ervaren en gecertificeerde Outsystems developer. Jij een team met ervaren mensen (10+ ervaring) om je heen. Zo heb jij niet het gevoel dat jij meteen in het diepe wordt gegooid en uiteraard

Bekijk vacature »

SQL Database developer

Functie omschrijving Wil jij meewerken aan het creëren van slimme software om magazijnen als een geoliede machine te laten lopen? Wij zoeken een zorgvuldig persoon, iemand die niet snel de hand omdraait voor complexe algoritmes. Denk jij dat jij de SQL ontwikkelaar bent die wij zoeken? Lees snel verder en wie weet zitten we binnenkort samen aan tafel! Jouw werkzaamheden zullen er als volgt uitzien: Je houdt je bezig met het ontwerpen en ontwikkelen van MS SQL server databases, dit doe je met T-SQL als programmeer laag. Je gaat aan high-end software oplossingen werken, dit doe je voor de optimalisatie

Bekijk vacature »

Mendix Developer

Voor Troostwijk Groep zoeken wij een: Mendix Developer Wij zoeken Je bent een getalenteerde en ervaren Mendix Developer en het is tijd om je horizon te verbreden. Je wilt minder coderen en meer modelleren, minder bezig zijn met allerlei technische details en randvoorwaarden en meer met functionaliteit. Daarnaast ben je trots op de innovatieve en gebruiksvriendelijke applicaties die je in de loop van de jaren hebt gebouwd. Werk je graag in een enthousiast team, wil je veel vrijheid en kun je tegelijkertijd goed met deadlines omgaan, dan ben jij absoluut degene die wij zoeken! Wat je nodig hebt is ruime

Bekijk vacature »

C#.NET Developer

Functieomschrijving We are looking for a dutch native speaker In deze uitdagende functie ga je werken als onderdeel van het development team, in de functie van C#.NET Developer, Je gaat maatwerk software bouwen voor diverse klanten. Ook optimaliseer je bestaande software en bouw je API koppelingen. Je bent vooral met back-end development bezig. Je krijgt veel vrijheid in deze functie en je krijgt de kans om mee te denken in bedrijfsprocessen. Deels thuiswerken is geen enkel probleem! Bedrijfsprofiel Deze organisatie is gevestigd in de regio van Boxtel. Het is van oorsprong een familiebedrijf, die gestart zijn met het bouwen van

Bekijk vacature »

Front-end developer

Functie Als front-end developer kom je te werken in een team van 30 gedetacheerde, en het team is momenteel flink aan het groeien. Je hebt ervaring met het bouwen van complexe bedrijfsapplicaties waar je gebruik maakt van de nieuwste technologieën waarmee jij elke klant omver blaast. Het gaat om uitdagende projecten met een gemiddelde doorlooptijd van 2 jaar. Hierdoor heb jij echt de volledige focus op een project en kun je flinke impact maken. Het team zit boordevol met ervaren developers die samen dezelfde ambitie delen. Aan de hand van opleidingen en trainingen kun je certificaten halen in jouw expertise

Bekijk vacature »

C# .NET Backend Developer HBO Javascript

Samengevat: Deze werkgever is een professionele speler op gebied van IT en E-Commerce. Wil jij werken voor een e-commerce platform? Heb je ervaring met C#, Javascript en Scrum? Vaste baan: C# .NET Developer Backend E-Commerce 3.400 - 4.500 Backend Developer Wij ontwikkelen software voor E-Commerce toepassingen. Ons eigen Content Management systeem biedt een integrale oplossing met diverse ERP software. Onze systemen zijn vaak complex en omvangrijk en draaien bij grote organisaties. Maar ook kleine ondernemingen hebben steeds vaker behoefte aan een vlekkeloos werkende E-Commerce oplossing. Zij bieden een uitdagende werkomgeving met gezellige collega's. Je krijgt veel vrijheid en er is

Bekijk vacature »

Developer Front-end

Functie omschrijving Front-end Developer gezocht! Wij zijn op zoek naar een front-end developer voor een organisatie in de regio Veenendaal die de eindverantwoordelijkheid op zich neemt van alles wat met design te maken heeft. Je hebt in deze functie een adviserende rol hiervoor moet je beschikken over een grote dosis vakinhoudelijke kennis. Je creëert unieke concepten door samen met collega’s en klanten te overleggen over aangeleverde designs. Hiermee draag jij je steentje bij aan de groeiambities van de klant. Jij wordt het vaste aanspreekpunt voor klanten wanneer het gaat over planningen, hierin is het jouw taak om alle betrokkenen goed

Bekijk vacature »

Oracle APEX developer

Wat je gaat doen: Als Oracle APEX ontwikkelaar bij DPA werk je samen met collega’s aan de meest interessante opdrachten. Je zult je ervaring met SQL, PL/SQL, JavaScript, HTML en CSS inzetten om wensen van opdrachtgevers te vertalen naar technische oplossingen. Je werk is heel afwisselend, omdat DPA zich niet beperkt tot een specifieke branche. Zo ben je de ene keer bezig binnen de zorgsector, de andere keer is dit bij de overheid. Wat we vragen: Klinkt goed? Voor deze functie breng je het volgende mee: Je hebt een hbo- of universitaire opleiding afgerond Je hebt 2 tot 5 jaar

Bekijk vacature »

Medior Java developer (fullstack)

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »

Mendix Consultant / Developer

Dit ga je doen Het in kaart brengen en analyseren van de functionele wensen van de klant rondom Mendix applicaties; Het fungeren als sparringpartner voor de (interne) klanten; Het opstellen van requirements en het vertalen hiervan naar technische mogelijkheden; Het opstellen van user stories; Het bouwen van de Mendix applicaties in samenwerking met jouw team of zelfstandig; Het testen van op te leveren software en het zorg dragen voor de implementatie; Trainen van gebruikers in het gebruik van de applicatie; Werken in een Agile omgeving. Hier ga je werken De organisatie begeeft zich in de retail branche en focust zich

Bekijk vacature »
Nick

nick

24/04/2009 17:16:00
Quote Anchor link
hallo,

Ik heb een rare vraag. Ik heb een site gemaakt op een laptop van 17 inc. En ik open mijn site op een laptop van 15 inc maar mijn navigatie is naar de knoppen dan. De helft van mijn menu kopt in de tekst. Mijn vraag hoe los je dit op??

grtz
 
PHP hulp

PHP hulp

16/05/2024 06:16:11
 
Daan Onbekend

Daan Onbekend

24/04/2009 17:23:00
Quote Anchor link
Ten eerste gaat het niet om het formaat, maar om de resolutie.

Meestal is een layout wel upwards compatible, dus als hij op 1024x768 werkt, dan werkt hij ook op 1280x1024.

Je zult hem dus op minimaal 1024x768 laten werken, anders heeft de helft van de internettters er niets aan.
 
Mitchell

Mitchell

24/04/2009 17:31:00
Quote Anchor link
In width moet je een layout niet breeder maken dan 980 pixels, anders krijg je van die nare scrollbalken (1024x768). Veel CSS frameworks zijn ook gebouwd op 960 pixels.

Als je een liquide layout hebt, kun je een min-width gebruiken zodat je layout niet vernaggeld word. Let dan wel alleen op dat je een min-width fix zult moeten gebruiken voor IE.
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Mitchell
 
Nick

nick

24/04/2009 17:37:00
Quote Anchor link
ok ik zal eens kijken. Alvast al bedankt voor de snelle reacties
 
Nick

nick

24/04/2009 17:50:00
Quote Anchor link
ok ik heb gekeken maar ik vind het niet. Ik dacht van dat gaat staan tussen min style.ccs. Maar ik heb alleen maar dit gevonden:

/* standard elements */
html {min-height: 50%;}

* {
margin: 0;
padding: 0;

de rest heb ik ook gezonden.



/* beta - a free web template by spyka webmaster
http://www.spyka.net
*/

/* page */
html, * {
padding:0;
margin:0;
}
body {
background-color:#555555;
margin:0 auto;
font-size:1.0em;
color:#999999;
font-family:Geneva, Arial, Helvetica, sans-serif;
}

/* headers */
h1 {
font-size:3em;
text-align:center;
padding-top:20px;
color:#ffffff;
letter-spacing:3px;
font-weight:normal;
}
h2 {
color:#5580B4;
display:inline;
padding:0 5px;
margin:5px 0;
}
h3 {
font-size:1.3em;
font-weight:normal;
color:#5580B4;
}
h4 {
background-color:#333333;
border-bottom:1px solid #222222;
padding:5px;
color:#202020;
}

/* paragraphs */
p {
margin:2px 0 15px 0;
line-height:1.3em;
}

/* links */
a {
color:#202020;
border-bottom:1px dotted #333333;
text-decoration:none;
}
a:hover {
border-bottom:1px solid #333333;
color: #cccccc;
}
div#footer a {
color:#ffffff;
text-decoration:none;
border:none;
background-color:#233C57;
padding:4px;
}
div#footer a:hover {
border:none;
}
div#sidebar ul li a {
color:#5580B4;
text-decoration:none;
font-family:"Trebuchet MS", Verdana, Arial;
font-size:0.9em;
border:none;
padding:5px;
}
div#sidebar ul li a:hover {
background-color:#5580B4;
color:#ffffff;
}

/* lists */
ul, ol {
margin:0 0 5px 30px;
}

/* code */
code {
display:block;
border:1px solid #cccccc;
background-color:#dddddd;
padding:15px;
margin:5px;
}

/* container, header and nav */
div#container {
background-color:#333333;
width:70%;
padding:5px 5px 0 5px;
margin:60px auto 0 auto;
}
div#header {
background-image:url('images/headerbg.jpg');
background-repeat:no-repeat;
background-position:center center;
background-color:#111111;
height:120px;
padding:10px;
}
div#header p {
text-align:center;
padding:0;
margin:0;
font-size:0.8em;
color:#ffffff;
}
div#nav {
background-image:url('images/navbg.jpg');
background-repeat:repeat-x;
height:50px;
border-bottom:1px solid #416C9C;
border-top:1px solid #325277;
}
div#nav ul {
float:left;
margin:0;
padding:0;
}
div#nav ul li {
display:block;
float:left;
}
div#nav ul li a {
float:left;
border:none;
padding:15px 15px 0 15px;
height:35px;
font-family:"Trebuchet MS", Verdana, Arial;
font-size:0.8em;
color:#cccccc;
text-decoration:none;
display:block;
}
div#nav ul li a:hover {
color:#ffffff;
background-color:#1D2F43;
}
div#nav form {
float:right;
margin:10px 15px 0 0;
}
div#nav form input {
border:1px solid #416C9C;
background-color:#1D2F43;
color:#ffffff;
padding:5px;
font-family:"Trebuchet MS", Verdana, Arial;
}
div#nav form input.button {
padding:3px;
}

/* content */
div#content {
padding:20px 10px 0 10px;
background-color:#444444;
}
div#page {
width:67%;
float:left;
}
div#sidebar {
width:28%;
float:right;
}
div#sidebar p {
padding:3px 5px;
color:#cccccc;
}
div#sidebar ul {
list-style:none;
margin:7px 12px;
}
div#sidebar ul li {
padding:3px 0;
}

/* footer */
div#footer {
padding:20px 5px;
background-color:#325479;
color:#ffffff;
}
div#footer p {
font-size:0.6em;
font-family:Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif;
text-align:center;
margin:0;
padding:5px;
}

/* generic classes */
.bold {
font-weight:bold;
}
.clear {
clear:both;
}



/* standard elements */
html {min-height: 50%;}

* {
margin: 0;
padding: 0;

}

a {color: #FF0;}
.color {
color: #F00;
font-weight: bold;
}
a {geel: #FF0;}
.geel {
color: #FF0;
font-weight: bold;
 
Mitchell

Mitchell

24/04/2009 18:06:00
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
div#container {
background-color:#333333;
width:70%;
padding:5px 5px 0 5px;
margin:60px auto 0 auto;
min-width: 960px;
}

Probeer dat eens.
 
Nick

nick

24/04/2009 18:39:00
Quote Anchor link
Mitchell schreef op 24.04.2009 18:06:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
div#container {
background-color:#333333;
width:70%;
padding:5px 5px 0 5px;
margin:60px auto 0 auto;
min-width: 960px;
}

Probeer dat eens.


nu loopt er niets meer door elkaar. Nu kan je de tekst goed lezen. Bedankt daarvoor. Zou je som ook weten hoe je navigatie goed kunt zetten waarmee alle menus op 1 lijn staan?

het werkt alleen maar in google crome niet in internet explorer
toch al bedankt nu kan je alles goed lezen :d
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door nick
 
Pieter Jansen

Pieter Jansen

24/04/2009 19:57:00
Quote Anchor link
je gebruikt veel dubbele waardes, dit is niet nodig. Je ul hoeft niet gefloat te worden. die komt wel terecht waar die moet komen.

je moet de ul een float mee geven en je a een display:block mee geven. Die hoeft niet gefloat te worden. En die float kan dus weg.

het probleem is nu echter, een gefloat element zoals je <li> wordt gefloat, op zich niet erg, maar daarna geef je alsnog een display block mee. Dit hoeft niet. haal die display block dan ook weg. Wat ik ook zou doen, is je ul een overflow hidden mee geven. dit is erg ongebruikelijk, want wanneer je inzoomt, verdwijnen er items, maar op die manier kan de layout niet meer rare dingen doen. wellicht is het ook handig om de hoogtes aan je li en a mee te geven. Zo heb je ook speling in de opmaak ervan.
 
Niels Janssen

Niels Janssen

24/04/2009 20:54:00
Quote Anchor link
@Merijn: Heh? :S Je spreekt elke keer in een nieuwe paragraaf de vorige tegen. Lekker wazig.
 
Nick

nick

24/04/2009 21:20:00
Quote Anchor link
sorry maar alles die hier is vermeld lukt niet:s
 
Nick

nick

25/04/2009 12:32:00
Quote Anchor link
oke mensen het is gelukt. Toch bedankt voor jullie hulp. Vooral de hulp van Mitchell. Dit moest het worden:



/* page */
html {min-height: 100%;}

* {
margin: 0;
padding: 0;
}
body {
background-color:#555555;
margin:0 auto;
font-size:1.0em;
color:#999999;
font-family:Geneva, Arial, Helvetica, sans-serif;
}

/* headers */
h1 {
font-size:3em;
text-align:center;
padding-top:20px;
color:#ffffff;
letter-spacing:3px;
font-weight:normal;
}
h2 {
color:#5580B4;
display:inline;
padding:0 5px;
margin:5px 0;
}
h3 {
font-size:1.3em;
font-weight:normal;
color:#5580B4;
}
h4 {
background-color:#333333;
border-bottom:1px solid #222222;
padding:5px;
color:#202020;
}

/* paragraphs */
p {
margin:2px 0 15px 0;
line-height:1.3em;
}

/* links */
a {
color:#202020;
border-bottom:1px dotted #333333;
text-decoration:none;
}
a:hover {
border-bottom:1px solid #333333;
color: #cccccc;
}
div#footer a {
color:#ffffff;
text-decoration:none;
border:none;
background-color:#233C57;
padding:4px;
}
div#footer a:hover {
border:none;
}
div#sidebar ul li a {
color:#5580B4;
text-decoration:none;
font-family:"Trebuchet MS", Verdana, Arial;
font-size:0.9em;
border:none;
padding:5px;
}
div#sidebar ul li a:hover {
background-color:#5580B4;
color:#ffffff;
}

/* lists */
ul, ol {
margin:0 0 5px 30px;
}

/* code */
code {
display:block;
border:1px solid #cccccc;
background-color:#dddddd;
padding:15px;
margin:5px;
}

/* container, header and nav */
div#container {
background-color:#333333;
width:70%;
padding:5px 5px 0 5px;
margin:60px auto 0 auto;
min-width: 960px;
}
div#header {
background-image:url('images/headerbg.jpg');
background-repeat:no-repeat;
background-position:center center;
background-color:#111111;
height:120px;
padding:10px;
}
div#header p {
text-align:center;
padding:0;
margin:0;
font-size:0.8em;
color:#ffffff;
}
div#nav {
background-image:url('images/navbg.jpg');
background-repeat:repeat-x;
height:50px;
border-bottom:1px solid #416C9C;
border-top:1px solid #325277;
}
div#nav ul {
float:left;
margin:0;
padding:0;
}
div#nav ul li {
display:block;
float:left;
}
div#nav ul li a {
float:left;
border:none;
padding:15px 15px 0 15px;
height:35px;
font-family:"Trebuchet MS", Verdana, Arial;
font-size:0.8em;
color:#cccccc;
text-decoration:none;
display:block;
}
div#nav ul li a:hover {
color:#ffffff;
background-color:#1D2F43;
}
div#nav form {
float:right;
margin:5px autopx 0auto 0auto;
}
div#nav form input {
border:1px solid #416C9C;
background-color:#1D2F43;
color:#ffffff;
padding:5px;
font-family:"Trebuchet MS", Verdana, Arial;
}
div#nav form input.button {
padding:3px;
}

/* content */
div#content {
padding:20px 10px 0 10px;
background-color:#444444;
}
div#page {
width:67%;
float:left;
}
div#sidebar {
width:28%;
float:right;
padding:20px 10px 0 10px;
}
div#sidebar p {
padding:3px 5px;
color:#cccccc;
}
div#sidebar ul {
list-style:none;
margin:7px 12px;
}
div#sidebar ul li {
padding:10px 0;
}

/* footer */
div#footer {
padding:20px 5px;
background-color:#325479;
color:#ffffff;
}
div#footer p {
font-size:0.6em;
font-family:Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif;
text-align:center;
margin:0;
padding:5px;
}

/* generic classes */
.bold {
font-weight:bold;
}
.clear {
clear:both;
}

a {color: #FF0;}
.color {
color: #F00;
font-weight: bold;
}
a {geel: #FF0;}
.geel {
color: #FF0;
font-weight: bold;
 
Jasper

jasper

25/04/2009 13:31:00
Quote Anchor link
als je goed werkt met procenten heb je daar nooit problemen mee!
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.