website ideeën gezocht

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Top Low-Code Developer Gezocht!

Bedrijfsomschrijving Unieke Kansen, Uitstekende Arbeidsvoorwaarden & Inspirerend Team Wij zijn een toonaangevende, internationale organisatie die de toekomst van technologie vormgeeft door het creëren van innovatieve en baanbrekende oplossingen. Ons succes is gebaseerd op een hecht en gepassioneerd team van professionals die altijd streven naar het overtreffen van verwachtingen. Als jij deel wilt uitmaken van een dynamische, vooruitstrevende en inspirerende werkomgeving, dan is dit de perfecte kans voor jou! Functieomschrijving Als Low-Code Developer ben je een cruciaal onderdeel van ons team. Je werkt samen met collega's uit verschillende disciplines om geavanceerde applicaties te ontwikkelen en te optimaliseren met behulp van Low-code

Bekijk vacature »

Pagina: « vorige 1 2 3

Frank Nietbelangrijk

Frank Nietbelangrijk

06/12/2014 12:02:09
Quote Anchor link
Ja Lavarel, Symfony en Zend zijn beter maar ik voelde het al aankomen dat die opstap nog net even iets te hoog is. Maar CodeIgniter dat ga je zeker redden. Youtube
 
PHP hulp

PHP hulp

16/05/2024 18:54:24
 
Kenny iets

kenny iets

06/12/2014 12:25:58
Quote Anchor link
ik heb laravel wel al draaien op nginx

laravel.kennysinkeler.nl maar hoe nu verder
 
Frank Nietbelangrijk

Frank Nietbelangrijk

06/12/2014 12:35:21
 
Kenny iets

kenny iets

06/12/2014 12:38:42
Quote Anchor link
nog nooit van gehooord google(#joke)
 
Marco PHPJunky

Marco PHPJunky

06/12/2014 20:17:27
Quote Anchor link
Rickert Bombaklats op 04/12/2014 11:28:51:
Kenny iets op 04/12/2014 11:00:15:
Ik he sublime text 2 met een ftp plugin handig he


Een RichTextEditor is niets in vergelijking met een IDE. Netbeans heeft ook FTP, SFTP.
Het gaat om het aanvullen van je code. Dit is vooral handig bij frameworks. Ook is er in een IDE ondersteuning voor versiebeheer zoals, Git, SVN en CVS.

Probeer het een keer uit en mocht je het niets vinden.. dan switch je weer naar Sublime.



Ik zeg jij kent Sublime duidelijk niet...
Anders had je wel geweten dat het veel meer is dan alleen een IDE netzo als VIM..

Maar goed.

De meeste van de goede frameworks zijn hierboven al genoemd.
Maar om niet onder te doen :P

CI / Codeigniter is een hele goede om mee te beginnen en om het 'mvc framework' idee door te krijgen en want het is een heel flexibel en simpel framework.

Daarnaast heb je natuurlijk de wat 'betere/grotere' jongens zoals:
- Lavarel
- Symfony
- Zend

maar dat neemt niet weg dat ze het je allemaal makkelijker maken en als je het eenmaal door hebt een heel stuk leuker word en kan je er hele leuke dingen mee doen.

En zoals het ongetwijfeld hierboven al eens is gezegd:
Ja kan beter gelijk maar goed beginnen toch.

In ieder geval succes.
 
Kenny iets

kenny iets

06/12/2014 20:21:43
Quote Anchor link
dus jullie zeggen begin gelijk met een framework
 
Wouter J

Wouter J

06/12/2014 20:28:55
Quote Anchor link
Offtopic:
Quote:
Ik zeg jij kent Sublime duidelijk niet...
Anders had je wel geweten dat het veel meer is dan alleen een IDE netzo als VIM..

Sorry dat ik het zeg, maar dit slaat een beetje de spijker naast de plank. Zowel Sublime als Vim zijn geen IDE, geen Integrated Development Environment. Het zijn respectievelijk een code editor en een text editor. Doormiddel van plugins kunnen ze wel IDE achtige dingen waar maken, maar een IDE wordt het nooit. (Vim is in de eerste plaats niet eens bedoelt als code editor, wat soms zorgt voor behoorlijk irritante problemen, die gelukkig door Sublime weer worden opgelost).
 
Frank Nietbelangrijk

Frank Nietbelangrijk

07/12/2014 14:21:43
Quote Anchor link
Kenny iets op 06/12/2014 20:21:43:
dus jullie zeggen begin gelijk met een framework


Ja waarom niet? Dan heb je tenminste een uitdaging maar ook biedt dit perspectief voor de toekomst.
 
Kenny iets

kenny iets

07/12/2014 14:52:25
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
<?php




class mysqlidata
{
    private $mysql = array(
    'host' => "localhost",
    "user" => "root",
    "pass" => "",
    "data" => "muziek",
    );

    private $link;
    private $result;
    
    function
__construct($host = $mysql['host'], $user = $mysql['user'], $pass = $mysql['pass'], $dbase = $mysql['data'])
    {

        $this->result = false;
        $this->link = new mysqli($host, $user, $pass,  $dbase)
        or die ("can not connect to mysqli server");
        
    }

    
    public function getAll($tablename)
    {

        $array = array();
        
        
        if($this->result)
            $this->result->close();
        
        $this->result = $this->link->query('SELECT * FROM '.$tablename);
        
        
        if(!$this->result)
        {

            echo $this->link->error;
            return $array;
        }

        
      
      while($row = $this->result->fetch_assoc())
{

   $array[] = $row;
}

            
        return $array;
    }

  
}


?>

ik heb nu dit
maar hij zegt dat bij new mysqli de $mysql niet klopt
Gewijzigd op 07/12/2014 15:00:35 door kenny iets
 
Frank Nietbelangrijk

Frank Nietbelangrijk

07/12/2014 15:08:00
Quote Anchor link
probeer eens

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
<?php
    function __construct($host = $this->mysql['host'], $user = $this->mysql['user'], $pass = $this->mysql['pass'], $dbase = $this->mysql['data'])
    {
        
    }

?>
 
Kenny iets

kenny iets

07/12/2014 15:12:45
Quote Anchor link
233 FastCGI sent in stderr: "PHP message: PHP Parse error: syntax error, unexpected '$this' (T_VARIABLE)or]
 
Frank Nietbelangrijk

Frank Nietbelangrijk

07/12/2014 15:17:11
Quote Anchor link
Maar nu ben je een beetje vreemd aan het doen. Ik denk dat je wilt dat de gegevens standaard uit de config worden overgenomen en alleen worden overschreven indien ze als parameters worden meegegeven.

Bekijk dit eens:

config.php"
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
<?php
/*
*
*   database setup
*
*/

define('DB_HOST','localhost');
define('DB_BASE','muziek');
define('DB_USER','kenny');
define('DB_PASS','');
?>


mysqlidata:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
<?php

class mysqlidata
{
    private $link;
    private $result;
    
    function
__construct($host = FALSE, $user = FALSE, $pass = FALSE, $dbase = FALSE)
    {

        if($host === FALSE)  $host = DB_HOST;
        if($user === FALSE)  $user = DB_USER;
        if!$pass === FALSE)  $pass = DB_PASS;
        if($dbase === FALSE) $dbase = DB_BASE;
        
        $this->result = false;
        $this->link = new mysqli($host, $user, $pass,  $dbase)
        or die ("can not connect to mysqli server");
        
    }

?>


Toevoeging op 07/12/2014 15:18:50:

Er is niet echt een reden om die host instellingen als property in je class te bewaren omdat wanneer je eenmaal de connectie hebt gemaakt je ze niet meer gebruikt
Gewijzigd op 07/12/2014 15:21:39 door Frank Nietbelangrijk
 
Kenny iets

kenny iets

07/12/2014 15:21:34
Quote Anchor link
hij werkt nu thx :)
http://prntscr.com/5e6aox

Toevoeging op 07/12/2014 15:41:06:

heb nu $session->add('test','test'); gemaakt en hij werkt :)
 

Pagina: « vorige 1 2 3



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.