Website promoten?

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

C#.NET developer

Functie Het development team bestaat momenteel uit vijf backend C#/.NET ontwikkelaars. Op dit moment zit één ontwikkelaar dedicated op de mobiele applicatie. Als team werk je samen aan het zelf ontwikkelde software platform. Dit bestaat uit zowel apps als websites. Om het systeem door meer dan honderdduizenden gebruikers wordt gebruikt is het bijna vanzelfsprekend dat de kwaliteit van het product hoog moet liggen. Het systeem bestaat uit drie projecten. Je werkt dus aan deze drie projecten waarbij de focus op z’n tijd verschuift. De technieken die worden toegepast zijn o.a. .NET Core, Xamarin, C# en MVC. Je zal dus met

Bekijk vacature »

Junior Back end developer PHP, Symfony

Functie Wij hebben onlangs onze eerste collega’s aangenomen, waardoor ons development team momenteel uit 4 personen bestaat. We bouwen onze software op basis van een PHP-framework (wat op zichzelf een Symfony framework is). Qua ontwikkeling focussen wij ons op 3 focus velden; – API-ontwikkeling/ Component Creatie – Implementatie – Framework ontwikkeling; het toevoegen van nieuwe functionaliteit of interne microservices Onze senior software engineer focust zich momenteel op de laatste twee punten, maar wij komen handen te kort op het eerste veld. Daarom zijn wij op zoek naar een enthousiaste junior software engineer die graag de kneepjes van het vak wil

Bekijk vacature »

Medior PHP Developer

Functie omschrijving We are looking for a dutch native speaker Wil jij als developer werken bij een interne organisatie en de eigen software verder helpen ontwikkelen? Lees dan snel verder! In deze functie ga je werken als PHP Developer en de interne software en applicaties verder ontwikkelen. In het kort houdt dit in: Je gaat de interne applicaties en software verder optimaliseren. Verder bouw je verschillende API's en koppelingen tussen systemen. Je gaat het CRM-systeem door middel van PHP verder ontwikkelen. Ook ga je collega's ondersteunen bij vragen over de software en applicaties. Bedrijfsprofiel Dit bedrijf is actief in het

Bekijk vacature »

SQL Database Ontwikkelaar

Functie omschrijving Kan jij goed overweg met complexe algoritmes en het schrijven van procedures in T-SQL? Heb jij al wat ervaring opgedaan met SQL en vind je het tijd voor de volgende stap? Lees dan snel verder! Dit software bedrijf, gespecialiseerd in de ontwikkeling van logistieke software, is op zoek naar een ervaren SQL database developer. Jouw werkzaamheden zullen onder andere bestaan uit: Je houdt je bezig met het ontwerp en de ontwikkeling van MS SQL server databases, dit doe je met T-SQL als programmeer laag. De begeleiding van projecten van A tot Z, je zult aansluiten bij meetings met

Bekijk vacature »

Java developer

Als Java Developer bij Sogeti ben je onderdeel van onze toonaangevende community die bestaat uit ruim 100 gepassioneerde Java professionals. In teamverband lever je mooie prestaties. Daarmee draag je aan bij de meerwaarde die wij leveren aan onze top-opdrachtgevers. Geen werkdag is hetzelfde! Je bent voortdurend bezig met het oplossen van allerlei complexe vraagstukken binnen bedrijfs kritische systemen voor onze klanten in regio Noordoost zoals DUO, ING, CJIB en Tendernet. Natuurlijk krijg jij de mogelijkheid je verder te certificeren in dit vakgebied. We organiseren regelmatig technische Meetups en doen veel aan kennisdeling. Sogetisten hebben plezier in hun werk en staan

Bekijk vacature »

PHP Developer

Functieomschrijving Vanuit het hoofdkantoor in omgeving Breda ben je als PHP/Symfony Developer niet alleen gefocust op het ontwikkelen van software. Daarnaast ben je voortdurend bezig met het zoeken naar nieuwe trends en ontwikkelingen die van waarde kunnen zijn voor de efficiëntie van software ontwikkeling. Hieronder een kort overzicht van jouw takenpakket: Het ontwerpen en implementeren van webapplicaties met het Symfony Framework; Het schrijven van een schone en efficiënte codes; Het testen van ontwikkelde applicaties om te zorgen dat ze goed functioneren en voldoen aan de eisen van de klant; Onderhouden en updaten van bestaande applicaties die zijn gebouwd met het

Bekijk vacature »

Fullstack developer

Functie omschrijving Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging en zou jij graag bij een platte maar informele organisatie werken? Voor een mooi softwarebedrijf in omgeving Alblasserdam zijn wij op zoek naar versterking op de afdeling Software Development! Als Fullstack react.js developer wordt je bij dit bedrijf onderdeel van de volledige ontwikkeling van requirement tot oplevering! Jouw focus ligt op de front end en alles wat daarbij komt kijken. Je gaat ontwerpen, ontwikkelen, testen en valideren. Je zult voornamelijk werken met React.js en Typescript. Maar ook Javascript, HTML en CSS komen aanbod. Daarnaast zal je ook regelmatig met de back

Bekijk vacature »

OutSystems developer

Dit ga je doen Klanten adviseren over de mogelijkheden van OutSystems; OutSystems oplossingen ontwikkelen en implementeren; Stakeholdermanagement; Kennis en expertise up to date houden en delen met het team. Hier ga je werken Onze opdrachtgever, gevestigd in regio Amsterdam, is een innovatieve dienstverlener die zich richt op grote corporates in verschillende sectoren. Doordat je bij veel verschillende klanten aan de slag zal gaan is geen enkel project hetzelfde. De organisatie kenmerkt zich door hoge mate van professionaliteit en innovatieve oplossingen. In de rol van OutSystems developer zal jij verschillende grote klanten helpen om efficiënte OutSystems oplossingen te ontwikkelen en implementeren.

Bekijk vacature »

C# ontwikkelaar

Functie omschrijving Werk jij graag met C# en het .NET framework in een leuk familiebedrijf? Lees dan snel verder! Jouw takenpakket hierbij is: Je gaat maatwerk software ontwikkelen en softwareoplossingen creëren. Je gaat werken in een Microsoft omgeving (ASP.NET) en gebruikt daarnaast C# en MVC. Samen met het huidige IT team binnen deze organisatie verwerk je de wensen van de klant tot een (eind)product. Daarnaast optimaliseer je de bestaande software. Bedrijfsprofiel Deze organisatie is gevestigd in de omgeving van Best en is een echt familiebedrijf. Je komt te werken in een klein team van developers, die zich voornamelijk bezighouden met

Bekijk vacature »

Web Application Developer

Dit ga je doen Samen met het team werk je aan de visualisatie functionaliteiten en hoe dit gebruikt kan worden in een operationele setting; Het ontwerpen, ontwikkelen, onderhouden en leveren van support betreft het Warehouse Management Systeem en de bijbehorende web visualisaties; Je gebruikt hierbijde tools WebGL en ASP.net; Het meewerken in implementatieprojecten; Het leveren van Go-Live Support; Sparren met jouw Amerikaanse collega's. Hier ga je werken Voor een internationale organisatie in de transport zijn wij momenteel op zoek naar een Web Application Developer. Ze zijn wereldwijd de grootste speler en lopen voorop met het automatiseren van alle processen van

Bekijk vacature »

Microsoft Acess Developer

Functieomschrijving Wat ga je doen? Heb jij ongeveer 3 jaar ervaring als Software Developer, en komen de volgende kennisgebieden jou niet vreemd voor: MS Acces, C# & SQL? Vind jij het daarnaast leuk om maatwerk software te ontwikkelen voor klanten in een bijzondere branche? Lees dan snel verder! Als developer ben jij samen met een gemotiveerd team van 10 collega’s verantwoordelijk voor het creëren van aangemeten software voor klanten. Je bent klantvriendelijk en oplossingsgericht ingesteld, omdat het essentieel is om de klanten zo goed mogelijk te helpen met hun uitdagingen. Het is mogelijk om vanuit huis je werkzaamheden uit te

Bekijk vacature »

Network Engineer (f/m/d) in Heidelberg

Network Engineer (f/m/d) The IT Services team operates and supports the IT infrastructure and services at EMBL headquarters in Heidelberg and at the laboratory’s sites in Barcelona and Rome. As part of IT Services, the Network team is responsible for managing and developing the network infrastructure in our data centres, on campus, and to our external network providers. As a leading scientific institution with highly data-intensive research, extensive data flows at and between the laboratory’s six sites and to the Internet, EMBL is connected to national and international scientific networks using state-of-the-art technologies from vendors including Cisco, Extreme Networks and

Bekijk vacature »

Senior .NET developer

Klaar voor een nieuwe uitdaging? Welke technologieën gaan schuil achter de dagelijkse energievoorziening? Als senior .NET developer bij Kenter maak jij samen met je team het verschil, zowel voor de interne organisatie als voor eindklanten. Samen bouwen jullie aan innovatieve dienstverlening met behulp van de nieuwste technologieën en tools. Het is een functie met veel vrijheid, goede arbeidsvoorwaarden én je draagt jouw steentje bij aan de energietransitie. Klinkt dit als iets voor jou? Lees dan verder of solliciteer direct! Wat ga je doen als senior .NET developer? Als senior .NET developer bij Kenter (onderdeel van Alliander) ben je van onschatbare

Bekijk vacature »

Software Programmeur PHP

Functie Wij zijn op zoek naar een PHP programmeur voor een leuke opdrachtgever in omgeving Alblasserdam. Heb jij altijd al willen werken bij een bedrijf dat veilige netwerkverbindingen levert door middel van veilige oplossingen? Lees dan snel verder. Hoe kan jouw dag er straks uitzien? Je gaat software en webapplicaties ontwikkelen met behulp van de talen C / C++ / PHP. Je gaat technische klussen uitvoeren op locatie bij klanten. Je onderhoudt contact met de projectleider om er zeker van te zijn dat een projecten goed verlopen. Je gaat klanten ondersteunen op het gebied van geleverde software en webapplicaties. Tevens

Bekijk vacature »

Applicatieontwikkelaar Java EE

Bedrijfsomschrijving De IV- organisatie van de Belastingdienst is verantwoordelijk voor en verzorgt de ICT- voorzieningen. Het merendeel van de applicaties wordt op dit moment door de IV- organisatie zelf ontwikkeld, onderhouden en beheerd in het eigen data center. Naast de zorg voor continuïteit op de massale heffing- en inningsprocessen die plaatsvinden binnen een degelijke, stabiele omgeving, wordt er tevens volop gewerkt aan modernisering van het IV- landschap. Dit gebeurt deels intern door gebruik te maken van de expertise die intern aanwezig is, maar ook door het aantrekken van (kant-en-klaar) oplossingen en expertise uit de markt. Functieomschrijving De afdeling IV –

Bekijk vacature »

Pagina: « vorige 1 2

Mitchel V

Mitchel V

12/12/2010 18:19:14
Quote Anchor link
Zou iemand me dat kunnen vertellen?
ik heb nu bv
www.website.nl/home/

www.website.nl/ramen/


Is het verstandig om per pagina ook andere meta tags te doen?
 
PHP hulp

PHP hulp

20/05/2024 03:22:50
 
Wouter J

Wouter J

12/12/2010 18:22:05
Quote Anchor link
Ja, google gebruik nog nauwelijks meta tags. En als de meta tags het zelfde zijn gebruik google ze al helemaal niet.
 
Joplin lefrandt

joplin lefrandt

29/12/2010 15:27:47
Quote Anchor link
website promoten bestaat uit veel onderdelen. natuurlijk moet je de juiste keywords hebben die voor jouw site van belang zijn. daarnaast moeten de zoekmachines hem goed kunnen lezen door een site map. maar je ontkomt er niet aan om ook aan link building en dus link marketing te gaan doen. hier zijn veel verschillende manieren voor en dat heeft ook veel met tijd te maken. hoeveel tijd wil je besteden aan het opbouwen van backlinks en weegt dat op tegen het laten doen van backlink marketing daar een partij die dat dagelijks doet. via de site www.linkpagina.net gaat het heel snel en tegen een goede prjs. dus waag het daar eens. kan een hoop tijs schelen en die kan je dan weer in het beheer van je site steken.
 
Wouter J

Wouter J

29/12/2010 15:42:09
Quote Anchor link
joplin behoor jij tot de categorie schoenenspammers of tot de categorie SPAM?
 
Koen B

Koen B

29/12/2010 15:53:55
Quote Anchor link
Tobias Witmer op 27/11/2010 16:12:55:
Iemand tijd en zin om hier een overzichtelijke tutorial van te maken? Ik denk dat dit iets is waar iedere websitemaker tegen aan (hoort te) lopen


Natuurlijk wil google dat: http://www.google.com/support/webmasters/bin/answer.py?hl=en&answer=35291
Klikken op de text "Search Engine Optimization Starter Guide!" bovenaan en je hebt een mooie tutorial.
 
Tobias Tobias

Tobias Tobias

29/12/2010 16:22:24
Quote Anchor link
Koen B op 29/12/2010 15:53:55:
Tobias Witmer op 27/11/2010 16:12:55:
Iemand tijd en zin om hier een overzichtelijke tutorial van te maken? Ik denk dat dit iets is waar iedere websitemaker tegen aan (hoort te) lopen


Natuurlijk wil google dat: http://www.google.com/support/webmasters/bin/answer.py?hl=en&answer=35291
Klikken op de text "Search Engine Optimization Starter Guide!" bovenaan en je hebt een mooie tutorial.


Ik zal als ik een keer tijd heb een vertaling maken en hier posten bij de tuts
 
Koen B

Koen B

30/12/2010 10:49:34
Quote Anchor link
Tobias Witmer op 29/12/2010 16:22:24:
Ik zal als ik een keer tijd heb een vertaling maken en hier posten bij de tuts


Natuurlijk wil google dat ook wel: http://www.google.com/support/webmasters/bin/answer.py?hlrm=en&answer=35291

Deze ziet er alleen anders uit dus dit zal een oudere/andere versie zijn. Maja, genoeg nuttige informatie.

:Edit:
Ik zie net dat de URL's hetzelfde zijn. Onderaan is een select veldje waarin de taal op Nederlands gezet kan worden. Dan krijg je een Nederlandse tutorial.
Gewijzigd op 30/12/2010 10:51:32 door Koen B
 
Wouter J

Wouter J

30/12/2010 11:36:05
Quote Anchor link
Ik heb pas geleden met alle dingen die hier werden verteld en op het andere forum een tutorial gemaakt:
http://www.sitemasters.be/tutorials/8/1/586/nieuw/SEO:_De_basis

Misschien wel handig om door te lezen.
Gewijzigd op 30/12/2010 11:36:57 door Wouter J
 
Mitchel V

Mitchel V

10/02/2011 16:45:37
Quote Anchor link
Mitchel V op 27/11/2010 15:37:19:
Ok bedankt voor zo ver.

Nu krijg ik heel veel op mn schoot geworpen, maar waar moet ik beginnen?
Ik heb BV de website WEGHALEN dat is de website van mn vader.
Ik wil graag dat hij goed gevonden kan worden, maar nu.

Ik heb de volgende key words toegevoegd:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
...


Hoe en waar moet ik beginnen met SEO?

Edit:
ik heb niet zelf de website gemaakt, wat hij is bagger in elkaar gezet!
maar ik gebruik het puur om te kijken hoe ik mijn websites in elkaar moet zetten zodat ze ook goed te vinden zijn.


kan een mod even de link weg halen?
Als ik zoek naar de naam komt deze pagina best hoog....
 
Ozzie PHP

Ozzie PHP

10/02/2011 16:50:24
Quote Anchor link
Mitchel V op 10/02/2011 16:45:37:
Als ik zoek naar de naam komt deze pagina best hoog....

Ja... da's nou een mooi voorbeeldje van "Website promoten" :)
 
Wouter J

Wouter J

10/02/2011 16:54:46
Quote Anchor link
Als je ingelogd bent kan je je eigen bericht ook bewerken en zelf de link weghalen.
Gewijzigd op 10/02/2011 16:54:55 door Wouter J
 
- SanThe -

- SanThe -

10/02/2011 16:56:24
Quote Anchor link
Wouter J op 29/12/2010 15:42:09:
joplin behoor jij tot de categorie schoenenspammers of tot de categorie SPAM?


Schijnbaar wel, inderdaad.
 
Johan Dam

Johan Dam

10/02/2011 17:24:06
Quote Anchor link
Ik kan je ook adviseren om een paar blogs te volgen over SEO, er zijn er vast genoeg die aanbevelingen willen doen, ikzelf volg vooral SEOBullshit (google het maar) het is een leuke blog waar mythes en broodjes-aap verhalen worden ontkracht. Best leuk.

Nog wat nuttigere tips..
zoek websites die iets aan de info op de website hebben en stel link-exchange voor (jij linkt naar hun, zij naar jou) Maar doe dit dan natuurlijk niet voor je de bedrijven die je wilt 'verslaan'

Spreek over je websites, laat mensen ernaar googlen (niet altijd de link vermelden dus!) Als veel mensen opeens allemaal naar keywords gaan zoeken waar jij voorkomt en ze eindigen hun zoek-reis bij jou.. dan denkt google dat je interesant bent en dus score je hoger.

Nog een tip uit de praktijk,
Mijn zus heeft een eigen webshop en ik gaf haar wel eens commentaar over hoe ze niet de goede keywords voor haar webshop gebruikte (het is een online dierenwinkel, maar 'online dierenwinkel' kwam niet eens voor! Toch kreeg ze best aardig wat mensen en dat kwam omdat mensen niet naar 'online dierenwinkel' gingen zoeken.. maar naar 'hondenvoer van merk X'
Haar homepagina was nogal begraven in google.. haar product-pagina's deden het een stuk beter.
Dit kwam vooral omdat dát hetgene waar ze op gezocht wilde worden. Want dan landen mensen meteen op de pagina waar ze moeten weten, kunnen ze meteen bestellen en dat is weer meer omzet.
Ik zou de link naar haar website wel willen geven, maar volgens mij valt dat onder reclame maken?
 
Mitchel V

Mitchel V

06/03/2011 01:49:38
Quote Anchor link
Ok wat ik tot nu toe heb:

- Meta tags, op elke pagina andere of aanvullende meta tags die over een komen met de pagina.
- url rewriting de urls worden netjes gemaakt /nieuws/1
- <h1> belangrijke dingen <h2> minder belangrijk dan 1 maar wel belangrijk <h3> zelfde, <h4>t/m <h6> minder...
- sitemap zodat de bot een goed overzicht ziet
- robots.txt vertellen wat de bot wel en niet mag
- Pagina titels veranderen (pagina - jewebste.nl) op elke pagina anders.
- link partners met goed gerankte websites

Wat zou ik nu nog meer kunnen doen om een website hoog te brengen op BV google..

als ik zoek "Kunststof kozijnen" zie ik de website die ik heb gemaakt nog niet in de eerste 11 paginas..
Gewijzigd op 06/03/2011 01:51:47 door Mitchel V
 
Wouter J

Wouter J

06/03/2011 09:06:47
Quote Anchor link
Geduld hebben is ook een belangrijk iets. De bot komt niet heel vaak langs op een website. Verder is goede content en content dat vaak gewijzigd wordt ook belangrijk.

Om te kijken wat de google bot op jou pagina vind zou je eens op de Google Webmaster Central kunnen kijken.
 
Obelix Idefix

Obelix Idefix

06/03/2011 10:06:41
Quote Anchor link
Mitchel V op 06/03/2011 01:49:38:
als ik zoek "Kunststof kozijnen" zie ik de website die ik heb gemaakt nog niet in de eerste 11 paginas..


Nou is 'kunststof kozijnen' ook een redelijk onderscheidende combinatie als zoekterm....
 
Guus Pol

Guus Pol

07/04/2011 17:02:11
Quote Anchor link
klein idee maar het werkt wel telefoonnummer in de tags en op de pagina plaatsen.
En de plaatsnaam en provincie kan ook schelen.
 
Jordy nvt

Jordy nvt

07/04/2011 19:03:18
Quote Anchor link
Zorg wel dat je verkeerde SEO manieren voorkomt: http://www.html-site.nl/5-foute-seo-manieren
 
Wouter J

Wouter J

07/04/2011 19:25:15
Quote Anchor link
Voor plaatsnaam en provincie heb je de geo.meta tags. Die moet je daarvoor gebruiken. (zie ook mijn uitleg daarover)

Wat ook werkt is microformats gebruiken.
Voorbeeldje over PHPhulp (als PHPhulp een organisatie is :P):
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
<div class="vcard">
  <div class="fn org">PHPhulp</div>
  <div class="country-name">Netherlands</div>
  <div class="email">[email protected]</div>
  <div class="url">http://www.phphulp.nl/</div>
</div>
 

Pagina: « vorige 1 2



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.