Website review Masta Landscaping

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Fullstack Software Developer

Functieomschrijving Voor een ambitieuze werkgever in regio Roosendaal zijn wij op zoek naar een Full Stack C#.NET Developer. Als software programmeur ben je verantwoordelijk voor het bouwen van webapplicaties, apps en dashboards voor de eigen IOT-oplossingen. Je werkt samen met andere developers en engineers om de sensoren in machines uit te lezen en deze data om te zetten in management informatie voor jullie klanten. Taken en verantwoordelijkheden: Verder ontwikkelen en onderhouden van webapplicaties, dashboards en apps voor de eigen IOT-oplossingen; Testen en goedkeuren van de software; Je gaat aan de slag met de volgende technologieën en frameworks: C#, JS frameworks,

Bekijk vacature »

Front-end Developer (HTML/CSS, Angular/React/Vue,

Functie Je zal aan de slag gaan in een klein, hecht team met front-end development experts die de ambitie delen mooi werk te leveren. Samen met hen zal je werken aan het gebruiksvriendelijk en interactief maken van complexe webapplicaties, websites en mobile apps. Je levert klanten wat ze nodig hebben terwijl je actief aan jezelf blijft werken met de ondersteuning vanuit je werkplek. Talen als Javascript programmeer jij vloeiend en je hebt kennis van frameworks als React en Angular. Je zou je het liefst nog veel meer ontwikkelen in verschillende front-end talen. Deze kennis deel je graag met je collega’s,

Bekijk vacature »

.NET Developer

Functieomschrijving Ben jij klaar voor de volgende stap in jouw carrière? Kom werken bij dit kleine softwarebureau en werk aan de gaafste maatwerk projecten. Je komt te werken in een klein development team en werk nauw samen met elkaar, om maatwerk software te leveren en bij te dragen aan bedrijfsautomatiseringen. Je gaat werken met de Microsoft stack en technieken als .NET, C#, Entity, MVC, SQL server. In de functie krijg je veel vrijheid om zelf beslissingen te nemen en je hebt impact op de bedrijfsprocessen. Bedrijfsprofiel Dit familiebedrijf bestaat al ruim 20 jaar. Zij hebben een vast netwerk van klanten,

Bekijk vacature »

Teamlead PHP Developer

Functieomschrijving Voor een gewaardeerde werkgever in de buurt van Middelburg zijn wij op zoek naar een gemotiveerde teamlead PHP developer met affiniteit met Symfony/Laravel. Een enthousiast persoon die het ontwikkelteam komt versterken met het aanpakken van uitdagende projecten. Ben jij op zoek naar een uitdaging waar je de tijd en ruimte krijgt jezelf te ontwikkelen en je eigen IT-team aan te sturen? Lees dan snel verder! Die ga je doen: Bijdragen aan de implementatie van aanpassingen, verbeteringen en aanvullingen in de PHP based applicaties; Ontwikkeling en beheer van de serviceportal in Symfony en de webshops in de tweede versie van

Bekijk vacature »

Software Ontwikkelaar C# .NET

Functie omschrijving C# .NET Developer gezocht. Ben jij een full stack developer die op zoek is naar een nieuwe uitdaging binnen een leuk snel groeiend bedrijf? Lees dan snel verder! Wij zijn op zoek naar een Developer met ervaring op het gebied van .NET die een organisatie in de regio Amersfoort gaat versterken. Jij gaat je binnen dit bedrijf vooral bezighouden met het verbeteren van de functionaliteiten van hun dataplatform. Samen met andere ontwikkelaars denk je mee in oplossingsrichtingen, architectuur en nieuwe technologieën. Bedrijfsprofiel De organisatie waar je voor gaat werken heeft een onafhankelijk dataplatform ontwikkelt voor de agrarische sector.

Bekijk vacature »

Software Developer / .NET / Azure

Dit ga je doen Als Lead .NET Software Developer zal je je bezig houden met: Het vertalen van bedrijfswensen naar een technische roadmap; Uitwerken van nieuwe architectuur / designs; Het team aansturen en motiveren; Toezien op de kwaliteit van de code; Mee ontwikkelen van nieuwe features en applicaties. Hier ga je werken Deze organisatie is op dit momenteel marktleider in het ontwikkelen van productielijnen voor de voedselindustrie en heeft een wereldwijd klantnetwerk. Binnen deze organisatie is het team van software developers dagelijks bezig met het ontwikkelen van maatwerk oplossingen om alle productiemachines aan te sturen, maar ook bedrijf kritische applicaties

Bekijk vacature »

Junior Developer Low-code

Dit ga je doen Low-code ontwikkeling van software voor landelijk bekende organisaties; Samenwerken in een team van 10 collega's; Opleveren van mooie eindproducten, middels de Agile methodiek; Direct contact met de eindklant over de gewenste oplossingen. Hier ga je werken Als startende IT-professional kom je te werken in de regio van Lelystad bij een organisatie die met toonaangevende klanten uit heel Nederland samen werkt. De producten en diensten van de organisatie bereiken miljoenen Nederlanders. Hierbij komt een grote hoeveelheid informatie kijken en deze moet discreet en veilig verwerkt worden. De processen die hierbij horen worden door het IT team vormgegeven.

Bekijk vacature »

IoT Developer

Ben jij innovatief, heb jij passie voor energie en ben je data gedreven? Bouw dan mee aan IoT binnen Bredenoord. Samen met een gedreven team werk jij aan mooie technische en innovatieve oplossingen. Wat houdt de functie van IoT Developer in? Binnen Bredenoord zijn wij momenteel volop in ontwikkeling met ons IoT platform. Als uitbreiding van ons team zijn wij op zoek naar een IoT Developer. Je zal in projectverband meehelpen met het implementeren van IoT vraagstukken binnen Bredenoord. Als IoT Developer op onze R&D-afdeling word je verantwoordelijk voor het verder inrichten en beheren van ons nieuwe IoT platform. Dat

Bekijk vacature »

Senior .NET Ontwikkelaar

In het kort Als Senior .NET ontwikkelaar ga je binnen onze business unit Transport en Logistiek aan de slag met complexe maatwerk software voor bedrijf kritische systemen binnen de technische automatisering. Denk bijvoorbeeld een IoT-oplossing voor de logistieke sector waarbij we van ruim 200.000 machines de telemetrie en events verwerken. We zijn actief in de distributielogistiek, havenlogistiek (denk aan ECT) en productielogistiek. Naast C# en .NET Core maken we ook gebruik van Azure technologie. En als trotse Microsoft Gold Partner leren we graag van en met jou. Wil jij jezelf blijven ontwikkelen binnen de technische automatisering met .NET, dan gaan

Bekijk vacature »

Senior Fullstack Developer (GOLang, TypeScript)

Bedrijfsomschrijving Our client is one of the large worldwide accounting firms. Functieomschrijving We are looking for a senior (all-round) developer (Project On Demand / Tax Technology) Uses as much as possible technology in support of the development process: Git, Jenkins, Docker, npm, skaffold, helm, etc. We are looking for a real hands-on developer; ie not a team lead or other managerial-style role; Acts with integrity both internally and externally and takes personal responsibility in this respect; Curious about the developments within their field and driven to make a difference with the team; Able to empathize with colleagues and stakeholders and

Bekijk vacature »

Lead C++ Developer

The role of Lead C++ Developer As Lead C++ Developer at KUBUS you will be responsible for the implementation design of requirements and the software architecture of the desktop applications of BIMcollab, our platform for 3D model validation and issue management aimed at improving the quality of 3D building design models. Better 3D models lead to better buildings, thus contributing to the sustainability of the built environment with smarter use of materials, less waste and energy-efficient buildings. A good user experience is of paramount importance to us; we go for innovation and quality in our development. In your role as

Bekijk vacature »

WordPress & Azure Developer

Dit ga je doen Zowel front- als back-end development aan de online website omgeving; Het up-to-date houden van alle WordPress-sites; Koppelingen maken tussen applicaties; Meedenken en adviseren over verbeteringen; Development door middel van WordPress, Javascript, HTML en CSS; Werken binnen Scrum/Agile team. Hier ga je werken Voor een grote overheidsinstelling in Den Haag zijn wij opzoek naar een WordPress developer, met kennis en ervaring op het gebied van Azure. De organisatie zit in een grote transitie waarbij de gehele website/online omgeving vernieuwd zal gaan worden. Binnen dit Scrum/Agile team ben je verantwoordelijk voor deze grote migratie/ombouw van de omgeving. De

Bekijk vacature »

Embedded Developer C++

Functie omschrijving Ben jij op zoek naar een leuke uitdaging als Embedded Developer, zoek dan niet verder! Voor een leuke opdrachtgever in omgeving Rotterdam zijn wij op zoek naar een Embedded Developer die graag met Embedded Devices werkt. Je zult verantwoordelijk worden voor het ontwikkelen en onderhouden van diverse producten. Jouw specialisatie ligt op het vlak van software, hardware en back-end. Dit bedrijf is gespecialiseerd in het ontwerpen van software voor een unieke industrie. Wil jij betrokken worden bij een proces dat loopt van ontwikkeling tot installatie? Waarbij je bezig zult zijn met perfecte systemen die geleverd worden aan binnen

Bekijk vacature »

.NET Developer

Dit ga je doen (Door)Ontwikkelen van het applicatielandschap; (Door)Ontwikkelen van microservices; Bouwen van nieuwe functionaliteiten; Verbeteringen aandragen voor het applicatielandschap; Sparren met de business. Hier ga je werken De organisatie is werkzaam in de financiële dienstverlening met meer dan 200 medewerkers en meer dan 250.000 eindgebruikers is het een van de grotere binnen haar branche. Je komt te werken in een team waarmee je verantwoordelijk bent voor het ontwikkelen en onderhouden van de financiële applicaties binnen de organisatie, denk hierbij aan het bouwen en onderhouden van portalen. Als .net developer ga jij het development team ondersteunen met de transitie naar

Bekijk vacature »

Fullstack developer

Zie jij mogelijkheden om onze tooling technisch te verbeteren en uit te bouwen? Over Jobmatix Jobmatix is een innovatieve en internationale speler op het gebied van jobmarketing. Onze jobmarketing automation tool helpt organisaties bij het aantrekken van nieuw talent door vacatures digitaal, geautomatiseerd en op een efficiënte manier te adverteren en onder de aandacht te brengen bij de doelgroep op 25+ jobboards. Volledig performance-based, waarbij organisaties betalen op basis van cost per click of cost per applicant. Maandelijks wordt onze jobmarketing automation tool al gebruikt door vele directe werkgevers, intermediairs en mediabureaus, waaronder Picnic, Rijkswaterstaat, AdverOnline, Schiphol, DPA, Teleperformance en

Bekijk vacature »

Pagina: 1 2 volgende »

The Ultimate

The Ultimate

03/07/2010 08:57:47
Quote Anchor link
Beste jongens en meisjes,

Ik ben momenteel bezig met een nieuwe website: http://www.mastalandscaping.com

Graag ontvang ik jullie ongezouten meningen over de website.

P.s. de website (teksten) is nog niet helemaal af.

MvG,

Bart
Gewijzigd op 03/07/2010 09:02:27 door The Ultimate
 
PHP hulp

PHP hulp

09/05/2024 07:35:48
 
Jurrian Nijland

Jurrian Nijland

03/07/2010 09:07:59
Quote Anchor link
Mijn complimenten, ziet er zeer goed uit!

Maar zorg er eerst is voor dat je site gevalideert ( Validator) is,
er zitten momenteel 21 fouten in...

Verder, als ik de header wil veranderen, duurt het even voor de tekst op de goede plek staat: Ik zie 2 teksten door elkaar heen... IE heá? ;)
Verder is ie volgens mij helemaal goed!
Gewijzigd op 03/07/2010 10:35:54 door Jurrian Nijland
 
The Ultimate

The Ultimate

03/07/2010 09:18:45
Quote Anchor link
@Jurrian:
Dank u. Inderdaad, ik ga meteen even validaten. Stom, maar soms vergeet ik dat gewoon helemaal. Zullen geen grote fouten in zitten.

Wat betreft die header dat is inderdaad in IE een probleem. Tja, IE zuigt, wat kan ik anders zeggen. Denk niet dat hier een oplossing voor is te vinden.

Wel snap ik niet waarom het 'gras' onderaan de pagina door IE en FF goed wordt weergegeven (in de pagina) en in CHROME niet (onder de pagina). Als iemand hier nog een fix voor heeft?
 
- Raoul -

- Raoul -

03/07/2010 09:30:10
Quote Anchor link
Mooie site!
Alleen vind ik de bloemetjes aan de zijkant irritant, maar ieder zijn mening.
 
The Ultimate

The Ultimate

03/07/2010 09:32:09
Quote Anchor link
@Raoul:
Dank je voor het compliment. Maar wat bedoel je precies met 'irritant'?
 
- Raoul -

- Raoul -

03/07/2010 09:41:29
Quote Anchor link
Ik kan het moeilijk uitleggen maar het is moeilijker om de inhoud te lezen want je word afgeleid door die bloemetjes xD
 
The Ultimate

The Ultimate

03/07/2010 09:44:01
Quote Anchor link
@Raoul:
Ik zou misschien iets meer padding op de <p> kunnen gebruik. Zal eens kijken of het wat is. Bedankt voor de tip.

Iemand anders nog opmerkingen/tips/wijzigingen? Alles is welkom!

@Jurrian:
De website is inmiddels ook geheel W3C valid.... ;-)
 
Jurrian Nijland

Jurrian Nijland

03/07/2010 10:33:35
Quote Anchor link
The Ultimate op 03/07/2010 09:44:01:
@Raoul:
Ik zou misschien iets meer padding op de <p> kunnen gebruik. Zal eens kijken of het wat is. Bedankt voor de tip.

Iemand anders nog opmerkingen/tips/wijzigingen? Alles is welkom!

@Jurrian:
De website is inmiddels ook geheel W3C valid.... ;-)

Dat IE probleem: Misschien kan je voordat iemand op de website komt een waarschuwing laten komen: U kunt deze site het beste bekijken met FireFox.

Verder: goedzo, 't was maar een tip, maar wel een goede dus :)

En wat betreft die bloemetjes, dat is opzich toch niet zo'n probleem? Daar raak je toch op uitgekeken? ;-)

Nog een foutje: Die link op de homepage, naar je projecten... Die werkt het niet?
Gewijzigd op 03/07/2010 10:39:10 door Jurrian Nijland
 
Axl Hoogelander

Axl Hoogelander

03/07/2010 10:37:36
Quote Anchor link
Zeer mooi, en ook stylevol!
 
- SanThe -

- SanThe -

03/07/2010 11:09:47
Quote Anchor link
Beetje verschoven.

Afbeelding
 
The Ultimate

The Ultimate

03/07/2010 11:34:50
Quote Anchor link
@Jurrian:
Alle links (dus ook 'tuinaanleg & projecten') doen het naar mijn weten uitstekend.

@Axl:
Dank u!

@SanThe:
hmmmmm, welke versie van FF is dat? Bij mij ziet het er prima uit in FF.
 
- SanThe -

- SanThe -

03/07/2010 11:42:28
Quote Anchor link
Firefox 2.0.0.20
 
The Ultimate

The Ultimate

03/07/2010 12:00:40
Quote Anchor link
@SanThe:
Ja, das wel oud he? Zal eens kijken of ik er een oplossing voor kan vinden. Ben straks terug om te rapporteren. ;-)

EDIT:
Nee, ga dat helaas niet gefixed krijgen. :-((
Gewijzigd op 03/07/2010 12:09:35 door The Ultimate
 

03/07/2010 13:40:28
Quote Anchor link
Wel erg donker voor een tuin-website vind ik...
 
Dalando De Zuil

Dalando De Zuil

03/07/2010 14:00:05
Quote Anchor link
Karl Karl op 03/07/2010 13:40:28:
Wel erg donker voor een tuin-website vind ik...


Mijn gedachten...
 
Jurrian Nijland

Jurrian Nijland

03/07/2010 15:54:15
Quote Anchor link
The Ultimate op 03/07/2010 11:34:50:
@Jurrian:
Alle links (dus ook 'tuinaanleg & projecten') doen het naar mijn weten uitstekend.


Behalve die ene in dat stuk tekst op de homepage dus, de link is http://www.mastalandscaping.com/Masta%20Landscaping/index.php?page=projecten , onder het kopje Vrijblijvende offerte...
 
The Ultimate

The Ultimate

03/07/2010 20:23:12
Quote Anchor link
@Karl Karl:
Ja, de huisstijl was reeds bepaald en dat was dus oranje/geel op zwart. Niets aan te doen helaas. Bedankt voor het meedenken!

@Jurrian:
Je hebt helemaal gelijk. Bedankt voor het scherpe oog. De teksten moeten allemaal nog aangepast en dan komen ook de links aan de beurt.
 
Roel -

Roel -

03/07/2010 20:26:08
Quote Anchor link
Netjes hoor, helemaal valid ook.
 
Wesley Overdijk

wesley Overdijk

03/07/2010 21:21:49
Quote Anchor link
Inderdaad veel te donker, veel te... dik. Je moet wat meer licht erin hebben. Een beetje het windows 7 'aero' idee. Het is geen begravenisonderneming. En je plantenbak rechtsonderin is niet goed gerendered. Verder.... tjah. oke?
 
The Ultimate

The Ultimate

03/07/2010 21:40:14
Quote Anchor link
@Roel:
Dank u.

@Wesley:
Zoals ik al zei: de huisstijl staat vast: geel/oranje op zwart. Kan niet worden veranderd. Opdracht van de klant.
Wat bedoel je precies met niet goed gerenderd? Bij mij ziet de plantenbak er uitstekend uit. Graag ook even browsertype + versie vermelden, waarvoor mijn dank.
 
Raymond ---

Raymond ---

03/07/2010 21:46:22
Quote Anchor link
- Ik vindt de 'schommeling' (als er naar een volgende afbeelding wordt gesprongen) in de gallery een beetje onrustig. Maak er gewoon een strakke beweging van.
- Het logo lijkt slecht gerendered, er zit wit omheen, het zelfde geldt voor de plantenbak, zoals wesley Overdijk al aangaf.
- Ik krijg een horizontale scrollbalk bij 1024x768, er zijn nog altijd veel mensen die op die resolutie werken.
- Het contrast tussen de linkjes en de achtergrond is slecht, maak ze iets donkerder.
 

Pagina: 1 2 volgende »



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.